עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by damob,

הייי ממצב? אני חדש פה רק היום נכנבתי לפה וסתם חשבתי להכיר כמה אנשים פה............(בפורום)

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by Bose,

ההורים שלי חוזרים מחול מחר או עוד יומיים ואני רשאי לבקש משהו עד 300 שח שמישהו יעזור לי אני בסוף יהיה תקוע בלי כלום

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אתה מכירים את זה בוודאי שמישהו שואל אותכם משהו ואתם אומרים לו בחזרה מה?? ואז לוקח למוח כמה שניות והוא מפענח מה שאמרו לכם ואז אתם עונים בחזרה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by Patriot,

היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by the red dragon,

מהם הדרכים בהן הצמחים שומרים על מאזן מים? חיפשתי בכול המקומות שאלתי אף אחדדד לא יודעע אולי אתם יודדעים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. מישהו יודע את המספר של התוכנית של האסף הראל לאנשים שרוצים להיות בקהל

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. שתי שאלות שלחתי מייל עם התשובות ולא קיבלתי מייל חזור זה בסדר ? רציתי לדעת מתי מסתיימת התחרות כי אני רוצה לרכוש קירור לכרטיסי ופשוט אני מחכה לראות אם אני אזכה ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

אבדתי את השלט של האזעקה יש אפשרות לקבל חדש או שזה להתקין מערכת חדשה ? תודה לעוזרים.

9. מה לקנות ? כרגע יש לי 700 שח עוד 512 Ram 450 שח Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 420 שקל מקלדת ועכבר microsoft elite wireless 473 ספק כוח thermaltake 480 watt True power 490 ש"ח יש סיכוי שיש לי כסף לשני דברים אז מה הם יהיו?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by satlan1,

יש מצב מישהו יודע מתי הסרט המסור יוצא בארץ בקולנוע? saw זה השם שלו באנגלית... כי מזמן ראיתי שבאפריל זה אמור לצאת, אחרי זה ראיתי זה נדחה ל9 ביוני ועכשיו אני רואה שזה עדיין לא יצא. למישהו יש מושג מה נסגר איתם ומתי זה אמור להגיע?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום, אני צריך כמה תוכנות אבטחה חינמיות בשביל להגן על המחשב מפני ווירוסים, תולעים וכו'. אשמח להצעות והמלצות! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by King Kong,

אני חייב תמונה של AMD על שולחן העבודה חיפשתי בגוגל ואין כלום ... למישהו יש תמונות של AMD ? רזולוציה 600*800

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. יש לי מספר שאלות: 1. האם עד כה נתבע מישהו על הפרות זכויות יוצרים למעט מוזיקה (משחקים, סרטים ומדיה אחרת)? 2. האם נתבע אדם פרטי בישראל, כלומר לא אחד שהפעיל אתר? 3. האם חוקי לדרוש מספקית האינטרנט את כתובת הIP שלך? 4. כיצד ניתן לדעת מיהו בעל הזכויות על תכנים שאינם ישראלים (כגון שירים לועזיים, סדרות לועזיות, סרטים לועזיים וכו') בבקשה לענות לי בהרחבה עד כמה שאפשר. (אם כי אני אסתפק בכן

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by casio222,

יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. לא יודע מה נסגר, אבל נראה שלאחרונה ארמיין נתקף בבאג 1999 (באג הקלאב טראנס המשובח!) והתחיל לשחרר קטעים סוחפים בטירוף, כפי שהיה נהוג עוד בסוף המאה הקודמת. ;D Motorcycle - As the rush Comes (Armin Van Buuren Rmx) 9:54 יש לו גם דיסק חדש - "76", צריך להיות בהחלט איכותי.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by OnlyOne,

שלום לכולם מישהו מעוניין להביא לי מתנה בסכום של עד 1800-2000 ש''ח והוא לא מעוניין לתת כסף אלא מתנה ואם אני לא ימצא משהו שמוצא חן בעיניי אז הוא מוכן לתת לי את הכסף *מתנת יום הולדת* בכל מקרה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by kikkler,

במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. לא חשוב לי עם זה שירים מוכרים או לא מה שבא לכם רק שיהיה ים תיכוני תודה רבה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

מה דעתכם על תחרות מודינג של HW? או שיש משהו בזמן הקרוב יש הרבה פרויקטים חדשים! תגובות? למה אף אחד לא מגיב?

21. Started by stone cold,

לו מיזמן חיפשתי שירים מגרנדיה (סידרת מישחקי וידיאו )וניתקלתי בשיר- Miz - In The Sky Grandia III השיר היה מאוד יפה אומנם פופ וחצי מהמילים ביפנית אבל קליט יש לה עוד שירים יפים? דרך אגב לא זמרת יפה http://images.google.com/images?q=Miz&hl=en&btnG=Search+Images אבל קול מצוין-

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. היי חברה, היתי רוצה לנסוע עם חברה שלי לצפון בחופשת ראש השנה.. אנחנו מתכננים להיות באוהלים והינו רוצים איפהשהו בטבע קרוב ליער ונהר כלשהו שאפשר להתרחץ אולי.. וגם שלא יהיה מאוד רחוק מהמרכז (לא חרמון או משהו).. הטיול הוא ליומיים.. אז אם יש לכם משהו להציע אז אני אשמח מאוד לשמוע! תודה! (:

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by avi2014,

(***לקוח מפורום GA02)

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים