כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמעתי את זה בערוץ 24, שיר שך עידן רייכל בסגנון אתיופי (לא שמתי לב לשם השיר) מישהו יודע מה השם של השיר?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
נתונה השאלה שבתמונה המצ"ב. עכשיו.. בשביל לפתור חשבתי להגדיר פנוק' הומומורפיזית, וכן להשתמש בהצבה. עכשיו אני אגדיר נניח: f(L) = L' אבל יש לי בעיה להגדיר את הפונק' עצמה בגלל ההכפלות ב"מיו"-ים (ה-מיו-ים אגב הן אותיות...). מישהו יכול לעזור לי להמשיך משם ? רק בבקשה לא הוכחה באינדוקציה כי אין צורך וזה מאריך בכמה דפים את הפתרון, וזה לא אנושי תודה רבה מראש לעוזרים !! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש בלוג TV בצרפתית או אנשים מצרפת חיפשתי בגוגל הרבה ולא מצאתי תודה..
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איזה אנשים קרועים יש בעולם חחח אני ראיתי נהנתי http://www.ebaumsworld.com/videos/laserfart.html
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לטובת שיתוף ידע ודברים. אם יש פה מישהו כזה אנא צרו איתי קשר. יש לי בפרטים את כל הדרכים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום , התחלתי קצת לאחרונה להתאמן בחדר כושר , אני רץ 4 קילומטר ל40 דקות , אני עושה 2 מכשירים של חתירה על 20 קילו כל אחד ( בשביל ההתחלה) , 2 סוגי מטח הכוונה כאילו לעלות עם הגוף והשני זה להוריד את הגוף עד הסוף ולעלות טיפה , 2 מכשירים של הרגליים 20 קילו שניהם , אחד זה שאמור להרים רגליים כשאתה יושב ואחד כשאתה שוכב , ו 120 כפיפות בטן , כל מכשיר 3 סטים , זה רק להתחלה , מתאמן משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים... רציתי לדעת , מה אתם ממליצים כדי לשרוף שומן בגוף ( שמנתי טיפה לאחרונה 5 קילו מעל המשקל הממוצע שלי , צריך להוריד לא כזה נורא אבל אני מעדיף להוריד) ולחזק את השרירים בגוף , אני מעדיף גם לשרוף קלוריות וגם לעבוד על פיתוח שרירים בגוף , לא משהו רציני אבל שתהיה גופה יפה. רציתי לשאול …
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כי זה נותן לי רק סוגי קבצים של תמונות.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש לא מזמן העלו פה תראד בכללי שיש שם קישור לאתר עם משחק שאתה יושב עם בחורה וצריך לגרום לה ליזרום איתך
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
-
היי!, ברקע של הטריילר של XMEN LAST STAND קיימת מנגינה שאני חייב לדעת את השם שלה. בסוף הטריילר אין קרדיטים אז אני לא יכול להוציא משם. שלפתי החוצה את המנגינה אשמח אם תוכלו להאזין ולזהות לי אותה, תודה! נ.ב אי אפשר לצרף MP3 אז קיבצתי את זה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי מאחורי המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום להסרת האחריות" זה אומר שהלכה לי האחריות אם אני אפתח? :s05:
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג מתי יגיעו הפלאפונים החדשים ? או הגיעו ואיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ראיתי שיש כל מני פרקים razor מה זה ? יש עוד כאלו ? מה הסדר שצריך לצפות בהם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.apple.com/trailers/independent/bloodrayne/trailer/ הסרט חח נראה על הפנים רואים את המשחק של השחקנים וגם מרגישים את זה לפחות אני... לקחו משחק מעולה והרסו אותו אם עוד סרט מפגר!! מה דעתכם עריכה כן כן אני יודע שכחתי להוסיף את זה... ועוד משהו סופרמן חוזר http://www.comingsoon.net/films.php?id=4666
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
תקשיבו מצאתי קהילה ממש טובה של כל מיני משחקים כמו gta samp,warrock,cs 1.6 ובכלל מה שאתם רוצים פותחים לכם שם חדר. ואני לא יודע אם מותר לפרסם פה,יש לציין שהקהילה ל שלי! אם מותר לפרסם פה תגידו
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בחיפוש לחנות אמינה לרחישת ספר המדריך למתכנת ב-Visual C++ 6.0 מבקש את עזרתכם??
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-