עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. גם לילה גם בוקר!!

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by LIOR42,

אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by Guy King,

האם הפעולה הזאת, מבחינה כימית, היא באמת חמצון? כלומר - האם בתהליך חמצון השער מוסר אלקטרונים לחומר המחזר והופך ל - לחיובי? :

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by MasterOr,

לטובת שיתוף ידע ודברים. אם יש פה מישהו כזה אנא צרו איתי קשר. יש לי בפרטים את כל הדרכים. תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. בכירי החברה מספקים הסבר מפתיע לביקוש חסר התקדים למעבד הגיימינג המוביל בשוקלכתבה

6. האמממ אפשר בבקשה לקבל טאבים כי אני לא מוצא אותם בשום מקום

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by I.Robot,

מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. אני צריךךךךךךךךךךךךךךך דחוףףףףףףףף מי שיודע מי הכניס לגרמניה את הגול האחרון והמכריע בבעיטות עונשין מול צרפת במונדיאל 1982 שיגיד לי בבקשההההההההההה אני משתגע ..........שנים אני מחפש ולא מוצא מי זה...........בבקשההההה תעזרו חיייב דחוף תשובה.....מי שיודע מי זה גאוןןןןןןןןןןן :s07:

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  13. אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by redti,

שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by jeyjey,

אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=cm7qKCMNyX4 :lol:

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by tdknight,

מה קורה עם התיאוריה, יש שביתה כלשהי? אמרו לי שאני צריך לעבור עכשיו את המבחן דרך חברת טלדור כלשהי באיזה ערים בדרום היא עובדת ואיפה, באיזה שעות היא עובדת, ובאיזה ימים? (יותר ממוקד, האם היא עובדת בימי שישי?) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אתר לחברה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by kawaii,

Happy new year to all of you. שתהיה שנה טובה,לפחות יותר טובה מהקודמת,שכולנו נצליח בחיים, ופשוט, All of best ונצטט מהשיר של ABBA: Happy new year Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year Happy new year May we all have our hopes, our will to try If we don't we might as well lay down and die You and I

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:

20. היי עשיתי סריקת מחירים קטנה בזאפ למחסניות דיו והשוותי עם DMO למרבה הפלא מצאתי מחסנית שחורה לדגם שאני מחפש כמעט בשליש מהמחיר ש-DMO מציעים! 35 שקל במקום 90! אז רציתי לשמוע רק ממי שקנה משם פעם איך האיכות דיו (למרות שזה לא כזה חשוב...זה רק לעבודות אבל שהשחור לא ייראה כמו לבן כן D; ) ואיך הם מבחינת משלוחים וכו' בקיצור התרשמות מהחנות http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=245&b=refzap תודה מראש לעונים, לירן.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  22. חברה אתם יודעים אולי באיזה עיר באזור דרום אפשר לעשות תיאוריה ? תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by Gilo2005,

סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by slip,

אני רוצה להקטין תמונה לגודל 128 על 64 וניסיתי כל מיני תוכנות אבל עם אף אחת לא הצלחתי להקטין ולשמור על האנימציה,אז אם מישהו מכיר תוכנה אז בבקשה תגידו לי.תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. Started by sevenX,

אפשרי לשחזר הודעה שמחקתי מהפלאפון?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים