כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
בשורה משמעותית למשתמשי AirTag: אפל מציגה אפשרות חדשה לשיתוף מיקום התגית, שתקל משמעותית על איתור מזוודות אבודות ופריטים משותפיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 230 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך זה?משהו מסובך?זה 24 שח לשעה? (תצפיתן במחסות פסי רכבת לזה התכוונתי)
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, האם יש פה אנשים שעשו אינפי 1 ויש להם המלצות על אתרים ברשת שיכולים לעזור? הכל הולך. חוץ מהאתר של gMath. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למראית עין,סתם עוד תערוכה,אבל היבואנים של דרמל בארץ יציגו שם את כל הכלים ואת כל האביזרים שלהם,רק בשביל זה שווה ללכת. http://www.ledico.com/new/ http://www.ledico.com/new/?aid=30fc93a46639df4b1b00dbf77074139b&did=243
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש חנות אמינה ומקצועית באיזור אשדוד - ראשון לציון, שלא ישחטו במחירים ושיהיו אמינים. תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הפרק השמיני בסדרת סרטי הקומיקס המצליחה שהמציאה את עצמה מחדש יספק לנו את אחד מהאויבים הבולטים והמאיימים ביותר של צוות המוטנטים שנת 2016 ממשיכה להתעצב כגן עדן קולנועי אמיתי לכל חובבי המשחקים והקומיקס, עם לפחות שישה סרטים בפרופילגבוה מאוד שעובדו מחומרי המקור הללו וינסו להפוך ללהיט הגדול הבא שישבור שיאים. כעת, הגיע הזמן להוסיף באופן רשמי סרט נוסף לרשימה הזאת – X-Men: Apocalypse, ההמשך הישיר לאיתחול המוצלח מאוד שעברה סדרת הסרטים הוותיקה בשנה שעברה, אשר יבויים גם הוא בידי בראיין סינגר, האיש שהחל את דרכם הקולנועית של המוטנטית בשנת 2000 ועשה קאמבק בכדי להחזיר אותם אל מרכז העניינים. כפי שכבר ניתן להבין, בפרק החדש נראה סוף סוף את Apocalypse, האויב המסתורי והעוצמתי של…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
באלבום התמונות של ה-MOBILE UPLOADS שלי, כתוב כי מופיעות 384 תמונות, אך בפועל קיימות רק 25. לאן נעלמו כל השאר? למה לא ניתן לראות אותן, האם בנוסף לזה שמת לי המחשב המנוול, הלכו כל התמונות שהיו לי בפייסבוק, שיכלו לשמש כגיבוי? מה עשיתי רע לעולם? האם לחמאס יש קשר למאורע זה? שלחתי מכתב לפייסבוק והם ענו באוטומטי שהם לא יענו לי באופן אישי אבל ישתמשו בדיווח שלי על מנת לתקן בעיות עתידיות בפייסבוק. שמחת זקנתי. בקיצור מישהו מכיר באג כזה ו-או יש לו הצעות איך לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שיר חדש ! שומר עליה - תמיר בן נעים
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זקוק זאת לעבודה לפרוייקט רשתות שאני עושה, נודע לי שיש לקפלן גם קמפוס, איך ואיפה אוכל להשיג תרשים של המקום? וכיצד אני משיג את המבנה הארגוני של בית החולים? או סתם מבנה ארגוני של בית חולים סטנדרטי? מישהוא יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
-
אם אתם רוצים להגיב, הייתי רוצה לדעת גם כמה משלמים לכם, ואיך ? שכר גלובלי ? לשעה ? כמה שעות ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך המלצה על עורך דין טוב שמתמחה בחוזי שכירות ... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
קרוב משפחה צריך לעבור מבחני מיון לתפקיד מנתח מערכות בבנק, והוא רוצה לעבור קורס הכנה. בעקרון ישנם שלושה מכונים (נועם, הדס והדר) שמספקים קורסי הכנה. אם למישהו יש נסיון עם המכונים האלה אשמח לקבל תגובות.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 261 צפיות
- 1 follower
-
-
חדשות טובות וחדשות רעות: אחרי שנים של המתנה, רוקסטאר חושפת סוף סוף את תאריך ההשקה המדויק של אחד המשחקים המדוברים בהיסטוריה - אבל הוא רחוק יותר מהצפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 208 צפיות
- 1 follower
-