כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ארבעה שבועות בלבד הספיקו לפרק השביעי של מלחמת הכוכבים בכדי לשבור את כל השיאים שיצר עולם היורה מוקדם יותר השנה, וכעת כבר השלישי המכניס ביותר בהיסטוריה כולה ציפינו מראש ש'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' יהיה להיט גדול, אך ספק גדול אם גם האופטימיים שבמעריצים ציפו להצלחה בהיקף גדול כל כך. הפרק הקולנועי החדש סיים שבוע רביעי בבתי הקולנוע (בארה"ב, וכמה ימים יותר מזה במדינות מערביות אחרות) עם הכנסות בינלאומיות כוללות עצומות של 1.73 מיליארד דולר, שהדיחו מהמקום השלישי בטבלת כל הזמנים את 'עולם היורה', אשר צבר "רק" 1.67 מיליארד דולר לפני כמה חודשים. הכוח מתעורר כבר הפך לסרט המכניס ביותר בהיסטוריה של הקולנוע בארצות הברית, וכעת סוף השבוע הראשון שלו בשוק סיני סייע לו לשבור גם את ש…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש סמל מסויים,של עיגול,וממנו יוצאים 3 קווים מעוגלים,בערך ככה ~. ובקצה כל קו יש ראש כזה של נחש... אני מחפש סמל מעוגל לרסס על משטח כלשהוא,זה יכול להיות גם קטן מאוד. אם מישהו יודע על מה אני מדבר או יש לו סמלים יפים אחרים הוא מוזמן להגיב תודה רבה! עריכה: מצאתי חח זה הסמל הזה http://metku.net/reviews/tarantula/index.jpg כ"כ לא כמו שתיארתי אותו. אז אם למישהו יש סמל מעוגל יפה... סליחה על השיגוע,אם למישהו יש להבות שמתפשטות לצדדים כמו זה: אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
NVIDIA Jetson Orin Nano Super הוא מחשב-על בגודל כף-יד שיאפשר למפתחים, סטודנטים ויוצרים לבנות צ'אטבוטים, סוכני AI ויישומים לרובוטים. הוא זמין לרכישה כעת וכולל GPU בארכיטקטורת Ampere ומעבד (CPU) מבוסס ARM בעל 6 ליבותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
-
לכל אוהבי המוזיקה המחתרתית , מאסיב אקט האגדיים הוציאו פס קול לסרט שלא פחות טוב ממנו שנקרא UNLEASHED בכיכובם של ג'ט לי ומורגן פרימן הסרט כשלעצמו מדהים , אך הפס קול מביא לנו טעימה מרעננת מההרכב הכי חזק עלי אדמות
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
http://www.blackcats-games.net למי שיש שם משתמש באתר אני צריך לדבר איתו בפרטי דחוףף אז שישלח לי הודעה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מחפש את ה שיר Tesla - Cumin' Atcha לא מוצר בשום מקום=YOUTUBE,MEDIA PLAYER... :-X
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תזהרו לא ליפול מהכסא מרוב צחוק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382231,00.html לא לפספס את המכתב באנגלית עילגת שהם שלחו לטייסון
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic כעורך ראשי. האתר מתעסק בתחום משחקי המחשבים המקצועניים, ז"א בעיקר תחרויות של CS, Quake 4 וכדומה. אנחנו כרגע חושבים על מיתוג מחדש ומחפשים שם שיהיה קאצ'י, קצר(אלא אם אפשר לקצר אותו לראשי תיבות נורמליים, כגון ESPN). התחום שהאתר עוסק בו נקרא ESports( ראשי תיבות ל Electronic Sports, למרות שהביטוי המקוצר כבר הפך לשם בפני עצמו ולא קיצור), אך השם לא חייב להיות קשור למחשבים בכלל ולתחום הזה בפרט בדרך כלשהי. אם למישהו יש רעיון שמתאים לתנאים הנ"ל(או רעיון אחר בכלל- אני מחפש כל דבר כרגע) אני אשמח אם יכתוב. בתודה,
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מניח שאנשים יודעים על קיומם של דמואים ומהם - תוכניות שמחשבות ומציגות מוזיקה גראפיקה כבדה בזמן אמת, ונכתבות ע"י קבוצות של תוכניתנים, גראפיקאים ומוזיקאים, שאח"כ מתחרים עם הדמואים במסיבות מיוחדות וכיו"צ.. בכל אופן לפני הרבה שנים, כשעוד הייתי יותר בקטע של זה, אני זוכר שהתקיימה מסיבה שכזאת פה בישראל. הזוכה היה דמו מרהיב בשם אופוריה, ופתאום התעורר בי החשק לראות אותו שוב. אני יודע שזה די long shot, אבל מישהו שמע עליו ויודע איפה אפשר להשיג אותו ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום! יש בעיה עם התקנת Flash. כאשר אני נכנס לאתר, לוחץ Install - כתוב משהו כמו "Installation has been completed succefully". אמור להיות בסדר - אבל כשאני מנסה להשתמש ביישום כלשהו שמצריך Flash, הוא פשוט מודיע לי שהוא לא מותקן! אנא עזרו לי - תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
Is It Possible? Sorry If It Were Token Before But i Donno how to search properly and i didnt Found Anythng. So 1 DVD TO 6CD. Possible? And If my System is Caipble to do it?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש עכשיו את הפרסומת הזאת של לאומי נראה לי... יש למישהו מושג איך קוראים לשיר שמושמע ברקע? אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הפרסומת הזאת עם המונדיאל רבוי הפרסומות הזה P: תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חג שמח לכל גולשי פורום HWzone! תאכלו הרבה מאכלי גבינה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-