כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי פה פלאפון חדש שקיבלתי ויש לו אפשרות לIM ואני מנסה להגדיר אותו כדי שאני יוכל להתחבר למסנג'ר ואני צריך את הכתובת שרת של הMSN MESSENGER וסתם רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר דיון על זה..אבל אל תנעלו.. הקיצר יש לי אתר טורנט טוב.. ואני יביא אותו למי שישלח לי הזמנה לטורנטיט או טורנטיביט..
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בסקירה זאת נשווה את ערכת קירור המים החדשה של Corsair אל מול אחד מגופי קירור האוויר הטובים ביותר בשוק בשביל לראות כמה ניתן לשפר את טמפרטורות הפעולה של Core i9 12900K הבכירלכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בחולון ומחפש בנרות קורס שילמד אותי איך להפעיל ביעילות את המחשב שלי. הצעות רציניות, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי,אתם מכירים את הסרטון הזה של מלחמת החיות שכמה לביות רודפים אחרי בפאלו ותופסים ואחרי זה כול המשפחה שלו באים ומצילים אותו משו כזה היה את זה בחדשות שמשהו צילם ויש את זה ביוטיוב אבל אני לא מוצא... משהו יכול להביא לי לינק.. תודה אבי עריכה:לא משנה מצאתי ^^
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש מנוע של חרמש, מסור שרשרת או מפוח או כלים עם מנועים דומים שפועלים על בנזין. המטרה לא חשובה עכשיו, אבל אם אני אמצא בעזרתכם והעניין יתקדם אני מבטיח שתקבלו תמונות בעיקרון ביררתי קצת והמחירים היו יקרים מאוד למנועים חדשים.. אני צריך משהו יד שניה.. אני מאיזור רחובות. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
משתמשים לטלפון הביתי ב018, 012, 013? איך הם, מה איכות הקו? איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך להוסיף לחתימה שלי (לא דווקא בפורום הזה) את הלחצן של skype me
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אתר רומני נחמד, אפשר לשמוע בסטרימינג את כל האלבומים מתוך YNET תהנו http://www.radio3net.ro/search.php?str=R&cx=best500albums
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי חברה, מצטער לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסום ההודעה. יש לי SAM 900 ו BT שמתחבר למחשב. אני מניח שצריכה להיות תוכנה שמחברת בין הטלפון למחשב בעזרת בלוטוז אך לא קיבלתי שום תוכנה עם המכשיר. אולי מישהו שמכיר או עם ניסיון בדברים האילה יכול להדריך אותי איך לעשות זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בנות הן כמו הורדות באימיול-לוקח להן זמן,אבל בסוף הן יורדות.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-