עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galyahav,

שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by FARKASH7,

חבר שלי מחפש איזה שיר הוא תיאר לי אותו כמין רמיקס ששרים בו גבר ואישה. בחלק של האישה זה כול מה שהוא זוכר what a feeling ,feel belliving בחלק של הגבר in a world made of steal משהו כזה. זה לא הרבה אבל ראיתי כבר שיש פה אנשים כשרוניים, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by 00000,

פשיטה על חוות השרתים של TPB, http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=247259&blogcode=4117770 לפי מה שראיתי באתר, הם ממשיכים לפעול.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by MasterOr,

לטובת שיתוף ידע ודברים. אם יש פה מישהו כזה אנא צרו איתי קשר. יש לי בפרטים את כל הדרכים. תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by avivlevy,

זה חמוד וזה יותר

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. Started by תחמן מתימן,

תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by t_elad,

אנחנו באמצע לבנות אתר ויש לנו בצור קשר כמה חנוית השאלה שלי היא מה האפשרות להכניס מפות של המקומות? חוקי ? עולה כסף? איך זה עובד. מפת איזור לא משהו מסובך של להכניס איפה אתה ואיך להגיע. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. הבאתי מחו"ל צלחת לווין וממיר. אני רוצה לסדר את זה בבית אבל ממש אין לי מושג איך. יש מישהו שיש לו ניסיון בזה או או כל דרך שהיא לדע על זה טיפה יותר?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by bigwave,

אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. Started by BENNY66,

ביררתי בנוגע לצורב דיוידי של פיוניר דגם 06 ואצלהם זה זול בהפרש 180 שקל אבל זה בא בלי כלום רק הכונן השאלה שלי הגיוני שבלי קופסא זה יהיה הפרש כזה זה חדש חדש או שעשו שם קומבינות ולמה הם מביאים את האחריות ולא היבואן

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אני צריך דחוף את סט המפות לאירופה של תוכנת הניווט דסטינאטור זה צריך לשקול איזה גיגה 900 בערך... תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. את הסאונד הראש של ה-Volume Control... אני משתמש באוזניות בלי איזה גורם באמצע... פשוט חיברתי את האוזניות ליציאה של הסאונד בכרטיס קול ועכשיו כל פעם שאני מעוניין להנמיך או להגביר את הסאונד אני נאלץ להיכנס ל-Volume Control ומשם להנמיך... אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בעזרת קיצורים במקלדת... יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by Alex89,

איזה שירות יותר טוב מבין השנים: YAHOO או ADBRITE למי יש יותר פרסומות להציג מי משלם יותר עבור כל פרסומת וגם בכללי?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. לא אני לא מדבר על הנעימה המוכרת של הסרט , אלה על שאר הנעימות שמתנגנות בסרט . (או שאולי מדובר באותה אחת?) שמעתי את זה אתמול באיזה פאב ונדלקתי . מה גם שראיתי את הסרט מעל 15 פעם. גם אם מישהו יודע את השם של המנגינה זה יהיה מספיק ..

17. הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by joni,

דבר ראשון איך בידיוק העסק הזה הולך ,איפה אפשר להשיג שרת כמה זה עולה ? , אני וחבר רוצים לעשות מעין שרת fun לwow .

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בחיפוש לחנות אמינה לרחישת ספר המדריך למתכנת ב-Visual C++ 6.0 מבקש את עזרתכם??

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by eyal91,

אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. ביצויי המעבד וכו'... אייל.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by silky,

אהלן, ידוע לי שמותר לייבא עד 3 סלולרים מחו"ל באופן פרטי. השאלה שלי היא: אם אני מקבל במשלוחים מכשירים סלולרים, אז כל פעם שמגיע סלולרי הם מסמנים +1 לי, או שזה עובד בצורה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by hidekeld,

שלום לכם. לא מצאתי באתר כיצד לשלוח הודעה בפורום ולפיכך אני כותב כאן את שאלתי, אני מקווה שאני פועל נכונה בשליחת שאלה? כשאני נמצא בדפדפן האינטרנט ולוחץ על הגדלת תמונה בדף האינטרנט (כמו למשל, על תמונה של מצלמה או כל תמונה שניתן לראות בהגדלה), התמונה אומנם גודלת, אבל מייד נעלמת מבלי שאני לחצתי על ה-X כדי לבטלה, האם זה שייך להגדרות מסויימות בדף הדפדפן שהשתנו במחשב שלי? אני נוהג לקנות מוצרים דרך אתרי קניות באינטרנט, וחשוב לי לראות את המוצר בהגדלה כפי שמאפשר האתר, עקב העלמות התמונה המוגדלת במיידי, איני מספיק לראותה. בברכה חידקל דב

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים