עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://news.walla.co.il/?w=//826764 כל מילה מיותרת

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  2. Started by galCool,

הורדתי סרט בלי תרגום ואז הורדתי את התרגום שלו... איך אני מוסיף אותו?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  3. Started by {the one},

שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ

• 7 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by Patriot,

היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. יש לי פה פלאפון חדש שקיבלתי ויש לו אפשרות לIM ואני מנסה להגדיר אותו כדי שאני יוכל להתחבר למסנג'ר ואני צריך את הכתובת שרת של הMSN MESSENGER וסתם רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by gigabot,

ואיפה אני בוחר אם כן

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  8. Started by eranRohatyn,

איך המכונה הזאת? http://www.braun.com/arabia/en/cruzer/cruzer.html

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by Libby,

עכשיו לא רק לכם, לשכנים, לכל האחים והאחיות בני השש, עכשיו גם פלאפונים לכלבים....לבעלים שדואגים יותר מידי........ אם אתם נמצאים בעבודה ולפתע חשים געגועים עזים לכלב האהוב שלכם, תוכלו להתקשר לטלפון האישי שלו, לקרוא בשמו או סתם להשמיע לו קולות. בעלים של חברת טכנולוגיה אמריקנית המציא טלפון סלולרי לכלבים, ובמכשיר הקטן שמוצמד לקולר של הכלב, מותקן שבב מיוחד שיזהה עד חמישה מספרי טלפון, לפי בחירתו של בעל הכלב. בכל פעם שהבעלים יצלצל למכשיר מאחד מחמשת המספרים האלה, יפעיל השבב רמקול והכלב יוכל לשמוע את בעליו. אם הכלב יחליט לענות וינבח בחזרה, יוכל המטלפן לשמוע אותו. המכשיר יימכר ברחבי ארה"ב החל מהסתיו הקרוב ויעלה כ-200 דולר. הוא ישמש גם כמערכת איתור לווייני: אם הכלב ילך לאיבוד,…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  10. אני צריך למצוא את הפתרון הכללי למשוואה הבאה. איך אני עושה את זה ומה זה ה-dy הזה?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  11. לדוגמא תראו בהורדעה הזאת למטה את הריבוע הכתום שהוא רשם בוא את המפרט שלו אז איך אני עושה משהו בסיגנון תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112393.0

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  12. לסרט קוראים בעברית "הכדור מת מצחוק", הוא מהיוצרים של סאוט'פארק על 2 טמבלים שממציאים משחק מן שילוב של כדורסל וכדור בסיס.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

Its more kind of a dance\club... it goes like that : "Ladys ladys night... i can see the love in your burning eyes ..." very good one.. I MUST FIND IT ! Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  14. Started by Shadowman,

אני נכנס לגימייל וזה לא מפסיק לטעון מחדש , כתוב לואדינג ואזה זה טוען ואז שוב פעם חוזר על עצמו בלי הפסקה. הבעיה היא אצלי או עוד משהוא נתקל?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  15. בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by aviel1988,

שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by pavel19,

זה שיר די ישן , ובשיר יש הרבה מילים כמו vip ו hunds up תודה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by Slash87,

אני רוצה להזמין את ה XBOX ELITE ואני לא כל כך מתמצא... איך אני יודע שאני קונה מחנות ולא סתם מאיזה ברנש מסתורי אחד?? ואיך אני יכול לוודא כמה יעלה לי להעביר אותו במכס????

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  19. לא מצאתי כזה באתר ולא היה לי מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא. רציתי לדעת האם יש מדריך מפורט באינטרנט עם תמונות, מכיוון שאין לי מושג מה הולך יש שם בתוך המארז.

20. אני מעוניין להתנדב למחקרים \ניסיונות\תירגולים וכו' שקשורים להיפנוזה ,דימיון מודרך וכו' כ-"שפן ניסיונות" במידה ויש כאן מישהו מהתחום או מישהו שרוצה להתנסות בתחום - אני נמצא במסנג'ר : amitfi@walla.co.il אני אשמח לדבר שם... תודה עמית.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה? פאק לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום "תצוגה וגרפיקה", מנהלים תעבירו את זה....

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  22. מצטער אם זה לא הפורום, אנא העבירו במידה ולא :-)

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  23. זה גדול יותר מדיסק DVD BY A CONT HAIR. ברצינות עכשיו זה איזה 50 מגה גדול יותר בעונות 2-5 ותאמת העונה הראשונה נכנסה יופי.. ככה זה גם לכם?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  24. אז ככה,אני חושב או שזה אתר,או שזה משהו כמו דפי זהב...רק שמרכז בתוכו את בעלי המקצוע הכי מוצלחים...אני מחפש מורה נהיגה טוב שמלמד על אוטומט יש אתר כזה או ספר שאני אוכל למצוא בו רשימה של המורים הכי טובים?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  25. שלום כולם, זכיתי לפני יומיים ב 8800 GTS מאיביי עכשיו יש לי שתי אופציות לבחור מהן במשלוח -Air Parcel Post שיעלה לי בסביבות ה 30 דולר מקסימום אבל טופס הביטוח הוא מאוד גדול ויכול לעורר חשד אצלנו במכס (לטענת המוכר) -Express Mail שיעלה כבר בסביבות ה 50 דולר אבל בלי הטופס הנ"ל השאלה שלי קודם כל, אם המוצר שלי משומש, עדיין תקף עליו מכס בארץ ?? ויש פה מישהו שכבר הזמין מאיביי איזה חלק ויודע מה הפרוצדורה הכי מומלצת ? תודה ! אגב, הדחיפות היא שכבר יומיים אני דוחה את המוכר ואני רוצה לשלם לו כבר.. :

• 3 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים