כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,617 דיונים בפורום זה
-
מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לאחרונה הושק מעבד הגיימינג המהיר בעולם והמשתמשים לא נשארו אדישים, גם לא המפיצים והחנויות. המלאי קצר, יש תנאי רכישה נוקשים והמשתמשים רק רוצים Ryzen 7 9800X3D חדשלכתבה
-
-
שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
הורדתי סרט בלי תרגום ואז הורדתי את התרגום שלו... איך אני מוסיף אותו?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם למישהוא יש מידע מפורט רצוי בעברית על מרכיבי חומרה (שמות ותפקידים) בתודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
-
זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
כך שהקבע הוא 9 שנים???
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, מי שזוכר שפירסמתי פה את האתר שלי והרבה אמרו למה אני לא שם את האתר הזה באינדקס שלי ואמרתי שאני ישים. ובכך רציתי להגיד שעמדתי בהבטחה והיום הוספתי את האתר. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי היום מתכונת במשפטים ואיבדתי את ההרצאה על דיני המעצרים. מה אני עושה עכשיו? גם צוואות וירושות איבדתי אבל אני יכול להסתדר עם זה.. בכל אופן, גם זה יתקבל בברכה. למישהו פה יש הרצאה, סיכום או כל דבר אחר מועיל ? אני בלחץ תודה מראש!!!! :-* עריכה : בדיני מעצרים אני יותר צריך את ההיבט של המשפט העברי. שוב תודה .
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני לא בטוח באיזו אפשרות כדאי לי להשתמש בהארד דיסק נוסף שאילו אני אגבה באופן ידני או אוטומטי כל X זמן או בגיבוי בתשלום חודשי קבוע לחוות שרתים שבה הם יגבו ככל הנראה רק חלק מהמידע או אם יש הצעות נוספות שיוכלו לעזור לי ...
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-