עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by toska,

מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by kikkler,

במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  4. לאחרונה הושק מעבד הגיימינג המהיר בעולם והמשתמשים לא נשארו אדישים, גם לא המפיצים והחנויות. המלאי קצר, יש תנאי רכישה נוקשים והמשתמשים רק רוצים Ryzen 7 9800X3D חדשלכתבה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  5. מישהו יודע??? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by Guy King,

שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  7. סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  8. Started by galCool,

הורדתי סרט בלי תרגום ואז הורדתי את התרגום שלו... איך אני מוסיף אותו?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by alont7,

שלום לכולם למישהוא יש מידע מפורט רצוי בעברית על מרכיבי חומרה (שמות ותפקידים) בתודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by בלה,

מחפש קורס ללימוד ספרדית.. מישהו מכיר וממליץ על מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by american,

יש תכנית שנקראת "להתאבד באינטרנט"... :-\

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by תחמן מתימן,

זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else

13. Started by gil_y7,

שלום אני חדש בפורום אשמח להכיר עוד חבר'ה פה. אני גיל יצחק.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. כך שהקבע הוא 9 שנים???

15. אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by freee,

שלום, מי שזוכר שפירסמתי פה את האתר שלי והרבה אמרו למה אני לא שם את האתר הזה באינדקס שלי ואמרתי שאני ישים. ובכך רציתי להגיד שעמדתי בהבטחה והיום הוספתי את האתר. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by omer_ico,

מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי היום מתכונת במשפטים ואיבדתי את ההרצאה על דיני המעצרים. מה אני עושה עכשיו? גם צוואות וירושות איבדתי אבל אני יכול להסתדר עם זה.. בכל אופן, גם זה יתקבל בברכה. למישהו פה יש הרצאה, סיכום או כל דבר אחר מועיל ? אני בלחץ תודה מראש!!!! :-* עריכה : בדיני מעצרים אני יותר צריך את ההיבט של המשפט העברי. שוב תודה .

19. Started by מישה,

אני לא בטוח באיזו אפשרות כדאי לי להשתמש בהארד דיסק נוסף שאילו אני אגבה באופן ידני או אוטומטי כל X זמן או בגיבוי בתשלום חודשי קבוע לחוות שרתים שבה הם יגבו ככל הנראה רק חלק מהמידע או אם יש הצעות נוספות שיוכלו לעזור לי ...

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by aviel1988,

שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

23. Started by adamginz,

* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.