עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מצאתי כזה באתר ולא היה לי מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא. רציתי לדעת האם יש מדריך מפורט באינטרנט עם תמונות, מכיוון שאין לי מושג מה הולך יש שם בתוך המארז.

2. Started by eranRohatyn,

איך המכונה הזאת? http://www.braun.com/arabia/en/cruzer/cruzer.html

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  3. Started by {the one},

שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ

• 7 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by Patriot,

היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. יש לי פה פלאפון חדש שקיבלתי ויש לו אפשרות לIM ואני מנסה להגדיר אותו כדי שאני יוכל להתחבר למסנג'ר ואני צריך את הכתובת שרת של הMSN MESSENGER וסתם רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  7. http://news.walla.co.il/?w=//826764 כל מילה מיותרת

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by Libby,

עכשיו לא רק לכם, לשכנים, לכל האחים והאחיות בני השש, עכשיו גם פלאפונים לכלבים....לבעלים שדואגים יותר מידי........ אם אתם נמצאים בעבודה ולפתע חשים געגועים עזים לכלב האהוב שלכם, תוכלו להתקשר לטלפון האישי שלו, לקרוא בשמו או סתם להשמיע לו קולות. בעלים של חברת טכנולוגיה אמריקנית המציא טלפון סלולרי לכלבים, ובמכשיר הקטן שמוצמד לקולר של הכלב, מותקן שבב מיוחד שיזהה עד חמישה מספרי טלפון, לפי בחירתו של בעל הכלב. בכל פעם שהבעלים יצלצל למכשיר מאחד מחמשת המספרים האלה, יפעיל השבב רמקול והכלב יוכל לשמוע את בעליו. אם הכלב יחליט לענות וינבח בחזרה, יוכל המטלפן לשמוע אותו. המכשיר יימכר ברחבי ארה"ב החל מהסתיו הקרוב ויעלה כ-200 דולר. הוא ישמש גם כמערכת איתור לווייני: אם הכלב ילך לאיבוד,…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  9. אני צריך למצוא את הפתרון הכללי למשוואה הבאה. איך אני עושה את זה ומה זה ה-dy הזה?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  10. לדוגמא תראו בהורדעה הזאת למטה את הריבוע הכתום שהוא רשם בוא את המפרט שלו אז איך אני עושה משהו בסיגנון תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112393.0

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  11. לסרט קוראים בעברית "הכדור מת מצחוק", הוא מהיוצרים של סאוט'פארק על 2 טמבלים שממציאים משחק מן שילוב של כדורסל וכדור בסיס.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Its more kind of a dance\club... it goes like that : "Ladys ladys night... i can see the love in your burning eyes ..." very good one.. I MUST FIND IT ! Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  13. Started by Shadowman,

אני נכנס לגימייל וזה לא מפסיק לטעון מחדש , כתוב לואדינג ואזה זה טוען ואז שוב פעם חוזר על עצמו בלי הפסקה. הבעיה היא אצלי או עוד משהוא נתקל?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by gigabot,

ואיפה אני בוחר אם כן

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

אני מחפש חנות שתוכל לבדוק לי את המחשב במחיר סביר. זיגזג רוצים 150 שקל רק כדי לבדוק לי את המחשב וPCH מחיר זהה לפי מה שראיתי באתר. ממש לא בא לי לשלם 150 שקל בשביל שבסוף יגידו לי שכבל לא היה מחוזק כמו שצריך ובגלל זה המחשב לא עלה.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by TOMMYB1,

עזרה בבקשה .. דחוף!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by tisan4us,

שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. Started by dorish,

שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  20. Started by eli33,

אני זוכר משהו כמו לפני 15 -10 שנים היה משחק כזה שיש מלא יצורים קטנים כאלה שיוצאים ממקום כלשהוא ואתה צריך לכוון אותם להגיע למקום אחר . אתה צריך משהו כמו למשל ש 50 אחוז מהם יגיעו ליעד הזה ויש לך אפשרות לחפור ולבנות מדרגות לפוצץ את עצמם עם היצורים האלה בכדי שה יגיעו ליעד הזה בסופו של דבר. אני אשמח אם מישהו יוכל לזהות את המשחק הזה בשבילי תודה.

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים

22. Started by Em.,

היי... אני רוצה לצרוב דיסק עם סגנון מסויים של שירים... שירים רגועים כאילו.. אתם יודעים כאלו ששמים באוטו ופשוט מגבירים כי נהנים לשמוע...סטייל קלאסיקות/נשמה... מישהו יכול לזרוק פה כמה שמות... 10X

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  23. ומוכן לסרוק ולהעלות? תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 1 תגובה
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים