עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי רבות על ה3100 שהוא פלאפון טוב... אבל מה דעתכם גם על הסימנס? כמבון של סלקום.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html#

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by Alex89,

איזה שירות יותר טוב מבין השנים: YAHOO או ADBRITE למי יש יותר פרסומות להציג מי משלם יותר עבור כל פרסומת וגם בכללי?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  4. אני רוצה להעלות סרטון לפייסבוק, איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. איך האונייה מג'יק 1? הדיוטי פרי באמת דיוטי פרי כמו בטיסה? ויש משהו מעניין לקנות ביוון או בטורקיה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by ex_,

מישהו יודע מתי ההופעה?? כמה יעלה?? ואיפה קונים כרטיסים? יש פה אנשים שמתכוונים ללכת?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by mhu,

שלום, לאחרונה התחלתי בחיפוש אחר מחשב נייד מבוסס AMD64 ביט (ואל תתחילו עכשיו למה 64 זה לא שווה בלה בלה בלה או לא צריך לקנות כרגע וכו', יש סיבה וזו לא המטרה) לאחר שהתחלתי לחפש אילו דגמים נמכרים בארץ נתקלתי בדבר מוזר מאוד: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=2764677 איך זה יכול להיות שה- Turion 64 תומך / מסופק עם DDR2 533?!?!?!? האם זה אפשרי או שזו פשוט רמאות לשמה? חחחח

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  8. Started by baruch28,

חיברתי ספק שנמצא באחריות למחשב של חבר הספק פתאום התחיל להשרף והיה עשן ובלגן............. מה שנשרף זה חוטים שלו. יש למישהו מושג האם יש על זה אחריות?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  9. או - עד כמה האתרים הבאים ישרדו ברשם ? http://www.ie7.com http://maxxuss.com/home/skype.html

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  10. Started by tombcatz,

אנשים אני יודע שזה יישמע הזוי במקצת,אבל HERE WE GO: אני עושה עבודת שורשים ואני צריך תמונות של תל אביב של פעם [שנות ה-30 עד ה-70] ותמונות של תל אביב היום זה ממש דחוף ואני ממש מתקשה למצוא תמונות למרות מאמצים רבים שהשקעתי בכך אודה לכל מי שיעזור...

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by joni,

חלק א' בדיקת המערכת נתון סל ובתוכו מסה תיקנית המחיברים לציר גלגלי בגובה 120 סנטימטר המסה הכוללת היא 120 קילו . הסל ירד וחזר להגבהה שך 102 סנטימטר . חלק ב' באותה מערכת בסל הנמצא בגובה 120 ס"מ הפעם מצויה קוביה . לאחר שהסל ירד מחצית הגובה הוסיפו קוביה שמסתה שני קילו . הסל המשיך לרדת והחל להעלות למעלה . לאחר 25 ס"מ הוציאו בזריזות שש קילו והסל המשיך לעלות עד לגובה כולל של 138 . מהי המסה של הקוביה הירוקה?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  12. לא משנה נרד נזה אבל המבצ נחמד http://www.sprite.co.il/

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  13. לחברה שלי יש יום הולדת ואני מחפש בנרות אתר שבו אפשר לשלוח גלויות מושקעות(סרטו אנימציה ולהקדיש שיר...) חיפשתי בגוגל וכל האתרים שמצאתי היו לא משהו בכלל... בבקשה....אם יש למישהו ניסיון או שהוא מוצא שישים לי לינק כאן....אני אשמח תודה רבה.....

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  14. כך שהקבע הוא 9 שנים???

15. Started by Qur,

טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by shimon956,

אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by kikkler,

במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by aviel1988,

שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by Green,

שלום יש לי W800 אני רוצה לקנות דיבורית אוזניה בלוטוס השאלה היא אם המחשב תומך בלוטוס אני יכול גם להישתמש בזה בשביל שיחות במסנג'ר וכדומה או כל תוכנת VOIP אחרת אבל במיוחד מסנג'ר שאלה שניה אני מחפש אוזניה קטנה במיוחד שיהיה אפשר לקחת בכיס של הג'ינס אבל איכותית עם איכות שיחה טובה ביותר וגם שישמעו אותי טוב (כי לאוזניות הקטנות אין מיקרופון שמגיע לפה) וחשוב מאוד שתהיה חזקה ולא תשבר או שיקרה לה משהו בכיס תודה רבה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. Started by lol_minbet,

500k Guaranteed 7500 chip starting stack 12 min blind levels מתחיל עוד כמה שעות נראה טורניר מאוד איכותי

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by mt_nro,

שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  24. Started by Libby,

עכשיו לא רק לכם, לשכנים, לכל האחים והאחיות בני השש, עכשיו גם פלאפונים לכלבים....לבעלים שדואגים יותר מידי........ אם אתם נמצאים בעבודה ולפתע חשים געגועים עזים לכלב האהוב שלכם, תוכלו להתקשר לטלפון האישי שלו, לקרוא בשמו או סתם להשמיע לו קולות. בעלים של חברת טכנולוגיה אמריקנית המציא טלפון סלולרי לכלבים, ובמכשיר הקטן שמוצמד לקולר של הכלב, מותקן שבב מיוחד שיזהה עד חמישה מספרי טלפון, לפי בחירתו של בעל הכלב. בכל פעם שהבעלים יצלצל למכשיר מאחד מחמשת המספרים האלה, יפעיל השבב רמקול והכלב יוכל לשמוע את בעליו. אם הכלב יחליט לענות וינבח בחזרה, יוכל המטלפן לשמוע אותו. המכשיר יימכר ברחבי ארה"ב החל מהסתיו הקרוב ויעלה כ-200 דולר. הוא ישמש גם כמערכת איתור לווייני: אם הכלב ילך לאיבוד,…

• 2 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.