עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by waizman,

ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Tomerico,

בבקשה לענות מיד לא לפתוח אטלס או להסתכל בתגובות. נ.ב אני מבקש לא להגיב רק להצביע עד שיהיו כמות מכובדת של קולות.

• 42 תגובות
    • 11.5k צפיות
  3. Started by iib,

אה ו... שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Stroller,

למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by Ewingum,

מי יתן והחתול שלך יומהר לפנתר (זה מקורי!) וכמסורת הפורום, קבל שמנמנים מקפצים

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

G

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ewingum,

אני קונה שעון חדש ומה שאני עושה זה דרך קומבינה עם היבואן בוחר שעון (דגם) וקונה דרכו. מה שאני עושה זה להתסכל באתר http://www.casio.co.il/default.html ולבחור. יש המלצות לשעון? שיהיה דיגיטלי, אלגנט(?) בן 15 (כיתה י') מי שמעניין אותו tnx עריכה - די אני חייב את המותק הזה (http://www.shoplite.com/wqv3-1.htm) רק חבל שבחו"ל הוא עולה יותר מ300 דולר :-X

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אורח RnGKay

נמאס כבר לדבר בלי לדעת עם מי אז יאללה חברה לפרסם תמונות! הנה כמה משלי: זה אני (התמונה צולמה בחורף אשתקד). כמה תמונות באמצע מסיבה (קפצתי שנייה הבייתה ואמא התעקשה על צילום. ) שימו לב לתמונה המגניבה הזאת: זה אני עם הדודנית החמודה שלי מארה"ב (הייתי שם בחופש הגדול אשתקד), שימו לב לתאומים מאחור! אחרי שבוע הם נפלו... :-\ קדימה חברה אני רוצה תמונות!

• 137 תגובות
    • 15.2k צפיות
  10. אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by GilCohen,

<צונזר, פרסומת עולה כסף> לצורך פרסום פנה אלי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ??? זה לא ספאם, זה מעניין אותי.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

ברשימה זאת איזה רכב (עריכה - :auto: ) הייתם בוחרים ומאילו נימוקים מודה מאד לעוזרים וחב להם את חיי

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by the_saint,

אחרי הרבה מאוד חיפוש באינטרנט אני פשוט לא מצליח למצוא תמונה טובה ויותר חשוב גדולה של האוטו האהוב עלי.. כמו שהבנתם זה אלפא רומאו... אז בבקשה אם למישהו יש תמונה כזאת ...או שתיהיו ממש נחמדים ותחפשו לי ותישימו בפורום אני יהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.. רק בקשה קטנה.. שהתמונה תיהיה גדולה..לפחות 1280 * 1024 תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. רציתי לדעת איך הולך השקלול של הציונים באוניברסיטה.... לדוגמה מה זה אומר 5 יחידות , כמה בונסים יש, איזה מקצעות מקבלים בונוסים.. האם מספיק מקצוע הרחבה אחד של 5 נקודות, ואיך זה משפיע אם יש שניים ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בבקשה כי אני יכול לסדר שישלחו לחברים שלי בארה"ב והם ישלחו לי את החלקים בדואר אז תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לי היה אפשר לומר בסדר איך לכם?

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by ONKYO,

סתם רציתי להראות לכם עד כמה הבית ספר שלי אכזרי, ואני רק בכיתה ט !! (אם המנהלים חושבים שהת'רד טיפשי, תמחקו, לא משנה לי...) הנה מערכת השעות שלי ראשון משעת 0 עד שעה שמינית (9 שעות!!) שני 7 שעות שלישי 6 שעות רביעי 7 שעות חמישי משעת 0 עד שעה שמינית (9!!) שישי 6 שעות :-[ :AR15: :asthanos: :hanged: :boid: (בבקשה אל תמחקו ת'סמיילים, הם מבטאים את מה שאני מרגיש!) כל אחד מוזמן לרשום ת'מערכת שעות שלו ולראות אם יש לו גיהינום "יותר חם" משלי.....

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by yoss,

מישהו הולך לפסטיבל בראשית?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by the_saint,

זוכרים לא מזמן את הידיעה שבישרה לכולנו שעומד לצאת DVD שיתמוך ב MPEG4 וגם ב DIVX... אז יצרתי קשר עם היצרן, חברה בשם KISS, חברה דני מאוד נחמדה והם הציאו לשלוח לי סמפל במחיר מאוד צנוע... אז רציתי לברר אם יש מישהו באתר שיהיה מעוניין לקנות את המוצר הזה בהנחה שהוא יגיע לארץ ואם יהיה לו שוק בארץ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Lumber_Jack Jim,

ואם כן ממתי?

24. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by WarMachine,

הנה 10 עובדות על החיים שלנו, מי שמכיר מכיר ומי שלא שייהנה.......(לא היה לא כוח לתרגם אנשים) 1. During an hours swimming at a municipal pool you will ingest 1/12 litre of urine. 2. In an average day your hands will have come into indirect contact with 15 penises (touching door handles etc.) 3. An average persons yearly fast food intake will contain 12 pubic hairs. 4. In a year you will have swallowed 14 insects - while you slept! 5. Annually you will shake hands with 11 women who have recently >>masturbated and failed to wash their hands. 6. Annually you will shake hands with 6 men who have recently masturbated >>and failed to wash their hands. 7. In a lif…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים