כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
שאלה לי אליכם נניח קניתם טלויזיה עם מסך גדול נניח 29, או 32 או יותא עם זכיתם בלוטו אינצ' לא מתבקש שביחד עם הטלויזיה תקנו סט רמקולים של קולנוע ביתי כדיי להנות מהטלויזיה החדשה ? אצלי התשובה הייתה כן בהחלט, אבל זה עורר אצלי שאלה חדשה למה לעזאזאל אני צריך רמקולים בצידיי הטלויזיה אם אני קונה סט רמקולים לקולנוע ביתי ? בכל מקרה אני לא ישתמש ברמקולים של הטלויזיה במקרה הזה נכון ? אז יוצא שבעצם הרמקולים סתם מייקרים לי את החבילה ובעצם מונעים ממני לקנות מערכת סאונד באיכות טובה יותר...
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
אז ככה: אני משוטט לי ברחבי האינטרנט ופתאום מגיעה אלי שיחה אנונימית ממישהו עכשיו הסתבר לי שהוא הומו (ושתבינו אין לי שום דבר נגד הומוהים!!!) בדיוק הייתי עם ידידה שלי אז החלטנו שאני אשחק אותה ונפתח את זה אני מבטיח שאני אעדכן כשיהיו התפתחויות מצחיקות נ.ב אני לא הומו!!! (ושוב אין לי בעיות עם הומוהים להפך) 168946809 (8:19 PM) : היי JAMOOS GADOL (8:19 PM) : שלום שלום מי זה? OrgaZma (8:20 PM) : גיא מאיפה אתה? JAMOOS GADOL (8:20 PM) : חיפה איך הגעת אלי??? OrgaZma (8:20 PM) : חפשתי בנים מחוברים JAMOOS GADOL (8:21 PM) : למה? OrgaZma (8:21 PM) : סתם.. בן כמה JAMOOS GADOL (8:22 PM) : 15 OrgaZma (8:22 PM) : מאיפה? JAMOOS GADOL (8:22 PM) : חיפה OrgaZma (8:22 PM) : טוב Orga…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום. הייתי שמח לקבל עזרה במציאת כל תמונה שהיא של רובה הסער הישראלי החדש ה"תבור" תודה.
-
- 62 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני קורא לשינוי הN/A בקטגורית הגיל!!! אני רוצה לבדוק בני כמה אתם ואני לא יכול!! מה אתם אומרים? :jump:
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון בהזמנת חומרה מ-אטיב ? www.ativ.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אהלן אהלן חברים מה שלומכם ? התגעגעתם ? אולי שכחתם ? טוב בכל מקרה אני לא שכחתי אתכם, אז אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ופוריה שנת הצלחה ושלום וגמר חתימה טובה. למי שרוצה לדעת אני עושה טירונות 02 במתכונת חירום (מלחמה) בגלל המצב וההתראות ואני אצא בעוד שבוע וחצי לאבט"ש 8 ימים ברובע היהודי בי-ם בינתיים לכולכם חג שמח ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …
-
ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?
-
מי יתן והחתול שלך יומהר לפנתר (זה מקורי!) וכמסורת הפורום, קבל שמנמנים מקפצים
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה שעון חדש ומה שאני עושה זה דרך קומבינה עם היבואן בוחר שעון (דגם) וקונה דרכו. מה שאני עושה זה להתסכל באתר http://www.casio.co.il/default.html ולבחור. יש המלצות לשעון? שיהיה דיגיטלי, אלגנט(?) בן 15 (כיתה י') מי שמעניין אותו tnx עריכה - די אני חייב את המותק הזה (http://www.shoplite.com/wqv3-1.htm) רק חבל שבחו"ל הוא עולה יותר מ300 דולר :-X
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נמאס כבר לדבר בלי לדעת עם מי אז יאללה חברה לפרסם תמונות! הנה כמה משלי: זה אני (התמונה צולמה בחורף אשתקד). כמה תמונות באמצע מסיבה (קפצתי שנייה הבייתה ואמא התעקשה על צילום. ) שימו לב לתמונה המגניבה הזאת: זה אני עם הדודנית החמודה שלי מארה"ב (הייתי שם בחופש הגדול אשתקד), שימו לב לתאומים מאחור! אחרי שבוע הם נפלו... :-\ קדימה חברה אני רוצה תמונות!
-
- 137 תגובות
- 15.3k צפיות
-