כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://home.planetinternet.be/~bbaeyen2/thb/index.html
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נמאס כבר לדבר בלי לדעת עם מי אז יאללה חברה לפרסם תמונות! הנה כמה משלי: זה אני (התמונה צולמה בחורף אשתקד). כמה תמונות באמצע מסיבה (קפצתי שנייה הבייתה ואמא התעקשה על צילום. ) שימו לב לתמונה המגניבה הזאת: זה אני עם הדודנית החמודה שלי מארה"ב (הייתי שם בחופש הגדול אשתקד), שימו לב לתאומים מאחור! אחרי שבוע הם נפלו... :-\ קדימה חברה אני רוצה תמונות!
-
- 137 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. היום יום ראשון בסביבות הבוקר נכנסתי למכונית של חברי , ואופ כמה צילומים. רק חבל שהאתר לא עלה , כך הייתם רואים את האתר במחשב. וואללה:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שעדיין לא קרא : הודעת הנטישה/הפסקת פעילות של את'לון ידידנו משכבר הימים. מה קרה? למה? מי? איפה? כיצד ומדוע? השארת אותנו במתח ! חבל חבל. בחור נחמד (אם כי קצת "קר" אם אתם מבינים למה אני מתכוון - את'לון בטוח מבין...) , עם הרבה ידע והכי חשוב נתינה לקהילה. (פעם אחת הציל אותי מקנייה של לוח אם שחשבתי שהוא שבק חיים באופן טוטאלי) לפחות "תן סיבה, תן סיבה אתה לא נותן סיבה..." יום עצוב. :'( הייה שלום בכל אשר תלך ותעשה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתר\ים שיהיו כמו אנציקלופדיה גדולה אני צריך לסכם כרגע (במסגרת ביה"ס כמובן) על בית הלל, בית שמאי, ויוסף בן מתתיתיהו אני בטוח שבמהלך השנים שנשארו לי בביה"ס אני אצטרך להכין עוד לא מעט סיכומים אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת של אתר (בעברית), שיהיו בו סיכומים במכלול נושאים -אני אשמח מאוד :saint: שנה טובה וקלה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום. הייתי שמח לקבל עזרה במציאת כל תמונה שהיא של רובה הסער הישראלי החדש ה"תבור" תודה.
-
- 62 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד קצת פסקל, ולימדו אותנו ישירות מהספר את הפקודות readln, ו writeln, אבל אני לא מצליח להבין אם זה READLN, או READIN. ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אישית הולך לצום ולא לגעת במחשב ובטלוויזיה ( :saint:) מעניין אותי לדעת מה אתם עושים נ.ב גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה. וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:) צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.holdthebutton.com/
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי כרגע מכתב שבו מצויינים הפרטים שלי על הפסיכומטרי.. אני גר ליד חיפה ואני עושה עם עוד 4 חברים בתל אביב!!! :smoke: באוניברסיטת ת"א ברמת אביב... איפה אתם עושים?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
??? פעם הוא היה בכתובת WWW.compit.co.il מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם נניח קניתם טלויזיה עם מסך גדול נניח 29, או 32 או יותא עם זכיתם בלוטו אינצ' לא מתבקש שביחד עם הטלויזיה תקנו סט רמקולים של קולנוע ביתי כדיי להנות מהטלויזיה החדשה ? אצלי התשובה הייתה כן בהחלט, אבל זה עורר אצלי שאלה חדשה למה לעזאזאל אני צריך רמקולים בצידיי הטלויזיה אם אני קונה סט רמקולים לקולנוע ביתי ? בכל מקרה אני לא ישתמש ברמקולים של הטלויזיה במקרה הזה נכון ? אז יוצא שבעצם הרמקולים סתם מייקרים לי את החבילה ובעצם מונעים ממני לקנות מערכת סאונד באיכות טובה יותר...
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מקצועות הרחבה שתורמות יותר בקבלה לאוניברסיטה ? והאם משנה מספר ההרחבות שיש ? כלומר האם נגיד מספיק רק הרחבה אחת במחשבים או שצריך שתיים לפחות פיסיקה - מחשבים לדוגמה...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-