עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lumber_Jack Jim,

והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

היי, קיבלתי כרגע מכתב שבו מצויינים הפרטים שלי על הפסיכומטרי.. אני גר ליד חיפה ואני עושה עם עוד 4 חברים בתל אביב!!! :smoke: באוניברסיטת ת"א ברמת אביב... איפה אתם עושים?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by none,

אני יודע שלבסיס 2 קוראים בינארי אך איך קוראים לבסיס 4 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Lumber_Jack Jim,

??? פעם הוא היה בכתובת WWW.compit.co.il מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by Tomerico,

לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by N N C,

שאלה לי אליכם נניח קניתם טלויזיה עם מסך גדול נניח 29, או 32 או יותא עם זכיתם בלוטו אינצ' לא מתבקש שביחד עם הטלויזיה תקנו סט רמקולים של קולנוע ביתי כדיי להנות מהטלויזיה החדשה ? אצלי התשובה הייתה כן בהחלט, אבל זה עורר אצלי שאלה חדשה למה לעזאזאל אני צריך רמקולים בצידיי הטלויזיה אם אני קונה סט רמקולים לקולנוע ביתי ? בכל מקרה אני לא ישתמש ברמקולים של הטלויזיה במקרה הזה נכון ? אז יוצא שבעצם הרמקולים סתם מייקרים לי את החבילה ובעצם מונעים ממני לקנות מערכת סאונד באיכות טובה יותר...

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  7. רציתי לדעת האם יש מקצועות הרחבה שתורמות יותר בקבלה לאוניברסיטה ? והאם משנה מספר ההרחבות שיש ? כלומר האם נגיד מספיק רק הרחבה אחת במחשבים או שצריך שתיים לפחות פיסיקה - מחשבים לדוגמה...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. Started by Delux,

ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by ido,

אין מה להוסיף..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Tomerico,

בבקשה לענות מיד לא לפתוח אטלס או להסתכל בתגובות. נ.ב אני מבקש לא להגיב רק להצביע עד שיהיו כמות מכובדת של קולות.

• 42 תגובות
    • 11.5k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

מצטער שאני שואל אני באמת צריך להשיג יומן

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. אז ככה: אני משוטט לי ברחבי האינטרנט ופתאום מגיעה אלי שיחה אנונימית ממישהו עכשיו הסתבר לי שהוא הומו (ושתבינו אין לי שום דבר נגד הומוהים!!!) בדיוק הייתי עם ידידה שלי אז החלטנו שאני אשחק אותה ונפתח את זה אני מבטיח שאני אעדכן כשיהיו התפתחויות מצחיקות נ.ב אני לא הומו!!! (ושוב אין לי בעיות עם הומוהים להפך) 168946809 (8:19 PM) : היי JAMOOS GADOL (8:19 PM) : שלום שלום מי זה? OrgaZma (8:20 PM) : גיא מאיפה אתה? JAMOOS GADOL (8:20 PM) : חיפה איך הגעת אלי??? OrgaZma (8:20 PM) : חפשתי בנים מחוברים JAMOOS GADOL (8:21 PM) : למה? OrgaZma (8:21 PM) : סתם.. בן כמה JAMOOS GADOL (8:22 PM) : 15 OrgaZma (8:22 PM) : מאיפה? JAMOOS GADOL (8:22 PM) : חיפה OrgaZma (8:22 PM) : טוב Orga…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by the_saint,

זוכרים לא מזמן את הידיעה שבישרה לכולנו שעומד לצאת DVD שיתמוך ב MPEG4 וגם ב DIVX... אז יצרתי קשר עם היצרן, חברה בשם KISS, חברה דני מאוד נחמדה והם הציאו לשלוח לי סמפל במחיר מאוד צנוע... אז רציתי לברר אם יש מישהו באתר שיהיה מעוניין לקנות את המוצר הזה בהנחה שהוא יגיע לארץ ואם יהיה לו שוק בארץ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by NaNdoS,

האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  17. אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Jook,

http://lego.dave.dk/

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by Stroller,

למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by yoav9,

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  22. הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Tomerico,

אני קורא לשינוי הN/A בקטגורית הגיל!!! אני רוצה לבדוק בני כמה אתם ואני לא יכול!! מה אתם אומרים? :jump:

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by Ewingum,

מי יתן והחתול שלך יומהר לפנתר (זה מקורי!) וכמסורת הפורום, קבל שמנמנים מקפצים

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ot,

:bigglasses:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים