עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MDK,

אתם מוזמנים להצביע!

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by gai18,

אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by trionax,

מה קורה אחים שלי הכל טוב? אתן יכולים בבקשה לתת לי כתובת של חנות פריק בתל אביב?...יותר עדיף לכיוון צפון תל אביב. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Dark_Phantom,

לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Palamnaeusus,

Private Media Group, a publicly traded adult entertainment site based in Spain, on Thursday said it has made an offer to acquire the assets of defunct song-swapping site Napster. In a statement issued from Barcelona, Private Media said that it had offered to acquire the Napster trademark and Napster.com Internet address for 1 million shares of Private Media common stock, valued at about $2.4 million. Private Media shares closed down 11 cents at $2.41 on the Nasdaq on Thursday. A representative for Napster, which recently closed its doors and terminated all but a few of its remaining 42 staffers as it prepared to go into Chapter 7 liquidation, was not available for comm…

7. Started by Sweet_Tooth,

סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by benor,

מישהו יודע עם יש מחר חופש?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by DXT,

זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הנה קישור זה פורסם כל הכבוד http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=40263

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jj516,

אנשים בבקשה אני צריך עזרה, אני חייב לדעת מה הדבל השעות ביניננו לבין ארה"ב, ואני יודע שזה 7 אבל אני צריך בדיוק לדעת איזה שעה יהיה בישראל עם בארה"ב השעה היא 9pm C.T שאני אפילו לא יודע מה זה C.T. מישהוא יכול להגיד לי? או אולי יש למישהוא אתר לדברים כאלה? בבקשה זה דחוף!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by CrAsH,

שלום לכולם אני חדש כאן, מקווה שיהיה פה נחמד.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by ONKYO,

יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  17. למי שלא יודע היה היום בצהריים פיגוע בצומת אום אל פחם מחבל מתאבד התפוצצץ לייד שניח שוטרים אחד נהרג והשני נפצע זה שנהרג הוא בן דוד של חבר מאוד טוב שלי....והוא חזר עכשיו מהביית שלו..אני אישית דיברתי עם הבן אדם ביום שבת...ולהאמין שהוא כבר לא עימנו זה נורא...אני לא מעכל את זה! צריך למצוא פיתרון לכל המצב הזה זה לא יכול להיות שאימהות ימשיכו לקבור את הבנים שלהם! ראש הממשלה שלנו יודע רק לאכול כמו בהמה ולהשמין...שימצא פתרון למצב המחורבן הזה! יהי זכרו ברוך

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אפילו שזה יחשב כספאם , אני עוד לא יודע למי / לאן לפנות כדי לגלות את התשובה . אני באמת לא יודע , ובערך 80 אחוז מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאין להם מושג . אודה לכל מי שיגיד לי מה הדבר הצמרי הזה עושה , ואם בכלל תמצאו אולי איפשהו קובץ אודיאו שימחיש לי את הקול , אודה מאוד . אתם מוזמנים גם להקליט את עצמכם במיקרופון ולצרף את הקובץ ! המערכת מודה לכם . שלום רב . ח"י שקלים . בס"ד ? ( או שזה צריך לבוא בהתחלה למעלה ? )

• 16 תגובות
    • 8k צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

יש לי אפשרות לקנות ברוסיה פלאפון עד 150דולר היתי מקבל כל עצה חוץ מנוקיה \ מוטורולה \ סמסונג! (הם פשוט נמאסו עליי!) מצאתי איזה פלאפון נחמד שאני מחבב.. מה דעתכם עליו?? http://www.gsm.ru/phones/ericsson_a3618s.html

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by rosesr,

והיא פתוחה ביום שישי?

22. Started by Shmoolik,

אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מחפש לוח של GIGABYTE GA-7IXE מצאתי אותו ב - eBay אבל כמובן אני מעדיף לקנות אותו בארץ

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  24. אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש! כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה... למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[ היום עברתי ליד הידיעה הבאה: כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ... כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים! http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=6403…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Palamnaeusus,

The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.