עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x^fighter^x,

קאבר חדש שלי, אשמח לתגובות

2. קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. דרוש ספר פרטי או מספרה לעכשיו דחוף.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by redti,

אחים שלי יש לי חברים בבית.. יש לי בעיה אני צריך להפוך תרגום של סרט כי שאני צורב אותו יוצא לי הפוך אז צריך להפוך אותו מי שמבין בזה.. עכשיו התוכנה עושה לי בעיות.. מישה יכול בבקשה לעשות לי טובה ענקיח ולהפוך את התרגום שאני ישלח לו ולשלוח לי חזרה מי שיעזור לי 3 הזמנות של טורנט ליץ' למי שהוא רוצה הוא יקבל

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

החלטתי שאני רוצה להתעסק בדאייה כתחביב. אני אוהב גבהים סוגי הריחופים הם מגוונים וכמובן שאני לא מכיר את כולם ולכן אני אצטרך עזרה אני מכיר את הדאון שזה מה שהכי משך אותי אני מכיר מצנח רחיפה שזה מה שיש לרוב בים ויש עוד כמה שאני לא מכיר בדיוק (לדוג' שמחובר לבתי השחי ולרגליים כמו מפרשים-קרומים ואתה נופל מגובה באיטיות (הסבר עלוב) אולי זה לא בדיוק המקום לשאול את השאלות האלה אבל רציתי לשאול מה לדעתכם יותר מהנה ? דאון או מצנח רחיפה או משהו אחר (שתרשמו) ואם אתם מכירים אתרים שינדבו מידע על הדאון ולא על המצנח רחיפה כי אחרי חיפושים מצאתי על הל המצנח אבל לא על הדאון

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. מארק צוקרברג הציג בהתלהבות את תוכנת הבינה המלאכותית החדשה של מטא–פייסבוק שיודעת להפוך טקסט לתמונות אמנות מרהיבות. מעבר להישג הטכנולוגי, יש כאן גם סיפור גאווה ישראלי: המערכת פותחה בארץ על ידי צוות מקומי שהוביל אורָן גפני, בן 37 מרמת–גן. בריאיון מספר גפני איך הגיע לתחום בגלל יובל נח הררי, מה החידוש בתוכנה שלו וכמה אנחנו קרובים ליום שבו יהיו מכונות עם רגשות ותודעהלכתבה

8. הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  9. שוק הסמארטפונים נמצא בקיפאון ממושך, והחברה רוצה לגוון יותר את הכנסותיהלכתבה

10. האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856271,00.html

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך מכשיר להקלטת שטח כדי להקליט מרצים בהרצאות בלימודים ולשמוע את זה בבית במחשב עם אוזניות חזק ובאיכות טובה כדי להקשיב בכתה בלי לכתוב כי אני לא יכול לעשות 2 דברים ביחד להגיע הביתה אחרי הרצאה ולכתוב תוך כדי שמיעה יש איזה בחור אצלנו שעושה את זה עם MP3 אבל הוא אומר שההקלטה שם גרועה אז הלכתי לאופיס דיפו היום לראות מכשירים ראיתי אחד של OLYMPUS שיכול להקליט עד 35 שעות רצוף ומתחבר למחשב בUSB נראה טוב ואמין אבל עולה 360 שקל מישהו מכיר מכשיר דומה שמקליט באיכות טובה אבל עולה פחות??? אשמח להצעות תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by the red dragon,

אני מנסה להיכנס לYOUTUBE אבל זה לא נכנס זה טוען את האתר ולא נכנס, ניסיתי בשני הדפדפנים FIREFOX וEXPLORER בשניהם אותה בעיה מישהו אולי יודע מה הבעיה?

14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/pirate-bay-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. יש לי רשימה ארוכה של קישורים לסרטוני יוטיוב והייתי רוצה לראות אותם ברצף, אונליין, ללא הורדה, עם אפשרות לקפוץ לקליפ הבא. יש את האתרים שמוצאים את הקישור הישיר של הסרטון כמו KEEPVID אבל הוא נותן קישור אחד כל פעם. האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להזין לתוכה רשימת קישורים ולקבל את הכתובות הישירות לכולם? עם רשימה כזו ניתן כבר יהיה ניתן להשתמש בכל נגן מדיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אורח Si-Nom

חבר שלי סיפר לי שהוא היה בטיולי טרקטרונים בשטח של הנגב ורציתי לדעת אם יש אתר או מידע רחב יותר בנושא זה. בתודה סימון.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. הי,אני מחפש קורקינט חשמלי עד 1500 ש"ח לנסיעה לעבודה וחזרה (10 ק"מ יומית).יש את הקורקינט הזה:http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=481&topicId=5בערך 800 ש"חהוא עד 80 ק"ג ואני שוקל 75 ק"ג, השאלה היא אם בטווח הבינוני הוא לא יהרס בגלל שהמשקל קרוב למקסימום?או שעדיף לי להזמין מחו"ל את זה:http://www.amazon.com/Razor-E300-Electric-Scooter-Matte/dp/B0085HM36Y/ref=sr_1_1?s=outdoor-recreation&ie=UTF8&qid=1447232548&sr=1-1&keywords=razor+300יוצא לי 1600 ש"ח דרך Buy2USA (כולל מיסים, מע"מ וכו')אודה לעצות כי אני ממש אובד עצות ומוגבל תקציבית.נ.ב:לא מעוניין באופניים חשמליים בכלל, אני צריך "רכב" קומפקטי שאפשר לקפל ולשים מתחת לשולחן, אופניים מתקפלות עדיין ג…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. כמשוער, הפרק החדש בסדרת מלחמת הכוכבים כבש לחלוטין את הקהל האמריקאי וגם את הקהל הבינלאומי, ושבר את שיא ההכנסות לסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע, בשילוב כמה וכמה שיאים נוספים אחרי הכנסות של כמעט 250 מיליון דולר ברחבי העולם ביומיים הראשונים בלבד, היה זה כבר די ודאי שמלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר יהיה סיפור הצלחה הוליוודי אדיר מימדים, ועכשיו אנחנו סוף סוף מקבלים נתונים רשמיים וכמעט סופיים על מלוא ההיקף של ההצלחה הזו. מן הנתונים שמגיעים מארה"ב וקנדה עולה כי הסרט החדש של דיסני שבר בקלות את שיא ההכנסות הקולנועיות לסוף השבוע הראשון בצפון אמריקה, עם הכנסות של כ-238 מיליון דולר, שהם כ-30 מיליון יותר מ'עולם היורה' ו'הנוקמים' הראשון, שגם הוא מבית דיסני, אגב. הסרט שבר גם את שיא ה…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by Dark Respect,

התקנתי נגנים שונים וקודקים שונים והוא מתנגן בלי סאונד במחשב, אבל בפלאפון שצילם אותו עם סאונד כמו כן תוכנות להמרת 3G2 לפורמטים אחרים לא מצליחות להמיר את הקבצים (צילמתי 6 סרטים סך הכל, בכולם הבעיה) עזרהההההההה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  20. שלום, יש איזה חיבור שאני צריך לכתוב על הנושא הזה... אני מחפש וצריך את זה נורא דחוף. אם מישהו מוצא לינק אני אודה לו מאוד! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. http://www.threedaysgrace.com/us/news/three-days-grace-weekly-video-blog-10110-video

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.