עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי לכולם. למרות ההצהרות של אדובי, הגירסה החדשה של התוכנה המדוברת מלאה בבאגים שונים ומשונים ולכן מומלץ מאוד לא להתקין אותה אצלכם. בברכה נאפו

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Ddd7,

מישהו פה שעבד בארומה גרנד קניון חיפה שיכול מניסיון להגיד איך שם מבחינת הקושי(יודעת שיש לחץ אבל חוץ מזה כשיש זמן מת עדיין מעבידים אותכם?) מתחילים בתור מנקה/מפנה שולחנות ורק אז לתפקידים אחרים?(אם כן כמה זמן?) והשעות משמרת בוקר מאיזה שעה מתחילה וערב עד איזה שעה? והפסקות כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by pssheba,

שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  4. שלום, כדי לסדר את הנ״ל, ניקיתי פילטרים. ניסיתי סודה לשתיה וחומץ. עבודה עם משאבת אויר לבדיקת מעבר בצינור והחלפתי משאבת ניקוז. הבעיה עדיין קיימת. יש עוד משהו שאפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by napoleon45,

שבוע טוב לכולם. רוצה לציין שהאתר, לפחות אצלי, חזר להיות מה וכפי שהיה מקודם, וגם את זה ראוי לציין. אז לפחות בהיבט הזה, טוב שחזרנו לשגרה וחן חן לכל מי שדאג לכך. רק בריאות !

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. סמארטפונים חדשים מבית המותג השייך ללנובו ינסו לאתגר את השוק הגבוה עם מיטב יכולות העיבוד של קוואלקום, מסכים גדולים וסוללות גדולות לכתבה

7. Started by Mohammad Halabi1,

אני מחפש ללמוד קורס מחשבים שאוכל להתפרנס ממנו, אני לא מבין בכלל במחשבים. מה המלצות שלכם, מבקש תשובה מדויקת לעניין למי שמבין בנושא. עם הסבר למקצוע שאתה מתאר וגם מה עלויות קורס כזה. ומה ההכנסות מהקורס שאתה ממליץ.

8. לאחר משא ומתן לא קצרים , בוצעה הרכישה האמורה היום. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001277423

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by sheelon,

היי לכם, אני מאוד אשמח אם תוכלו לענות על שאלון שעוסק בקשר בין מאפייני ניהול סיסמא לתחושת הביטחון של המשתמש (השאלון מיועד לגילאי 18-60). הסקר נעשה במסגרת סמינר במכללה האקדמית ת"א-יפו. למי שכן מעוניין לענות על השאלון, אשמח אם תענו ברצינות. https://forms.gle/uFeC33wiXqGx3W948 תודה מראש 🙂

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. הפרסומת מוצגת כאן באתר, לפחות אצלי .... עברית שפה קשה ?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. טוב, יצאה לי כותרת קצת ארוכה, אבל העניין די פשוט - לאחר בטא שיצאה מקודם, אדובי מוציאה עדכון הן לפרמייר פרו, הן לאפטר אפקטס והן למדיה אנקודר שיאפשר האצת יצוא הווידיאו תוך שימוש בכרטיסים גרפיים, משתי החברות עם כל המשתמע מזה. גם ישנה תמיכה בפורמט של אפל. כל זה דווח כבר בשלב הבטא ע"י @urib. אז עכשיו, זה רישמי וניתן לשימוש. https://www.theverge.com/platform/amp/2020/5/18/21262371/adobe-premiere-pro-gpu-hardware-acceleration-support-video-encoding כמובן שהכרטיסים החדשים של נווידיה יטיסו את העניין בצורה מפעימה . לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by אבי ברזני,

האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by אבי ברזני,

האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. אנשים קטנים נוסעים בתוך ביוב עם רכב צעצוע

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by דומינו,

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  16. שלום חברים. יש לי שרטוט של הדירה שרכשתי. אני רוצה להפוך אותו למודל תלת מימדי. יש תוכנה שמבצעת את הפעולה הנ"ל? תודה מראש.

17. היי אוניברסיטת סן פרנציסקו נאלצה לשלם 1.4 מיליון דולר להאקרים שהצפינו את החומר במחשבי המאוניברסיטה. https://sanfrancisco.cbslocal.com/2020/06/28/cyber-attack-ucsf-medical-school-ransom/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מה אם גוגל לא רק תבטל את ה- Pixel 5, אלא גם את כל ליין מוצרי הפיקסל? לכתבה

19. זול מול יקר: סקירה של מכשיר הפרימיום Galaxy Note 20 Ultra של סמסונג מול הפיקסל 4a התקציבי של גוגל - מי מנצח? לכתבה

20. Started by 1SIGAL,

היי לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. צג דיגיטלי מכונת הכביסה באוקנכט השתבש. אפשר אמנם לבחור תוכנית (נעשה לא באמצעות הצג), אבל אין לי יכולת שליטה על טמפרטורה למשל, כי הצג לא מציג לי את הטמפרטורה או נתונים אחרים של התוכנית. זה לא מפריע לתיפקוד תקין של המכונה. ניתקתי אותה מהחשמל ושוב חיברתי וזה לא עזר. בבקשה אם למישהו יש איזה רעיון? תודה סיגל

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by צוות האתר,

לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.