עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by logos,

אם כן אז איזה שרת? איזה ניק.. ואיזה חדרים אתם נמצאים בדרך כלל...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני לא מצליח לשכנע את אבא שלי יש לי מחשב כבר 3 שנים שאת המפרט שלו אתם יכולים לראות אז הוא עלה לנו 6300 שקל אצלי המחשב תמיד פתוח כדי שיתקרר כי כשהוא סגור הוא נתקע כל הזמן בגלל החום אבל גם כשהוא פתוח הוא נתקע לחצי דקה כל 10 דקות אבל זה לא משכנע אותו כי הוא אומר שזה בגלל שאני מעמיס עליו תוכנות ו"שטויות" תנו לי עוד טיעונים בבקשה אני מבטיח לעדכן

• 73 תגובות
    • 10.5k צפיות
  3. Started by cganir,

סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה אתם אומרים אפשר לטבוע בשלולית?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by N N C,

חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by imac,

אני מרוקאי ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ewingum,

מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. הגעתי אליהם דרך ZAP והם נתנו לי הצעה לא רעה. השאלה היא: עד כמה הם מקצועיים ואמינים. לא בא לי להתעסק עם חובבנים או תחמנים, ולא עם כאלה שיפשטו את הרגל בעוד חודש או לא ייתנו לי את האחריות המובטחת. אם יש למישהו המלצות טובות במיוחד (או רעות במיוחד) על SLG - או על חנויות אחרות, אשמח אם תשאירו לי הודעה בפרטי - כדי שלא תהיה כאן פירסומת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by N N C,

באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by pinkmasta,

אני רואה הרבה חברות שמכורות מחשבים מפרסמים את זה, מזה אומר ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by com,

מזל טוב לאמיר, שהציע נישואים לחברתו, והיא הסכימה.. מזל טוב! שיהיה לך רק טוב עם בחירת ליבך, מזל טוב לזוג המאושר! כל טוב! ממני com. אהה, שמנמנים.. (חשבתם שאני ישכח? ;D)

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אורח RnGKay

פשוט קורע!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. תחשבו שלא היה קיים האינטרנט (לא שלא הייתם מחוברים, פשוט לא היה קיים כזה דבר.) לא היה שום קישור חיצוני מהחשב שלכם. (מי שחושב שזה סקר מטומטם, שפשוט לא ישתתף)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DXT,

http://review.mondominishows.com/happytree.html ;D ;D ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by trepil xxx,

שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by Rob Halford,

כנסו למנוע החיפוש www.google.com וכתבו בשורת החיפוש "go to hell" עם המרכאות ואז תלחצו על I'm feeling lucky מחכה לכם הפתעה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by who_Cares,

כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by nice-1,

אני מחפש דרכים לחיפוש טוב יותר בגוגל... כמו לדוגמא, " " בשביל ביטוי מדויק, או + במקום רווחים... מישהו מכיר טריקים כאלה?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. בדרך כלל אני לא מתחיל ת'רדים כאלה, אבל מה שחבר שלי שלח לי עכשיו פשוט ענק! http://www.mycathatesyou.com אני בעד שנארגן הזמנה גדולה של חולצות! עריכה: כמו שאמרתי, אני לא חובב פוסטים כאלה.. מצאתי עוד אתר נפלא אבל החלטתי שלא לפתוח עליו נושא חדש. האתר מסביר בדיוק איך עושים defrag ידני ל-HDD, וזה הרבה יותר טוב ויסודי מתוכנות שונות שעושות את זה. מומלץ בחום. http://www.datadocktorn.nu/us_frag1.php

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  24. אני לא יודע למה אתם מתנפלים עלי, מה זאת אומרת פעם שניה ??? מתי היתה פעם ראשונה אולי תזכירו לי ? וחוץ מזה אני יגלה לכם סוד קטן אני לא עושה את זה רק בשביל עצמי אלה גם מתכנןן לשלוח חלקים למבצע ענק שנפתח באתר PCTIP אז תבררו לפני שאתם שופטים ותודה על הערכה !!! :-[

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.