כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)
-
אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כנסו למנוע החיפוש www.google.com וכתבו בשורת החיפוש "go to hell" עם המרכאות ואז תלחצו על I'm feeling lucky מחכה לכם הפתעה
-
כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?
-
אני מחפש דרכים לחיפוש טוב יותר בגוגל... כמו לדוגמא, " " בשביל ביטוי מדויק, או + במקום רווחים... מישהו מכיר טריקים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בדרך כלל אני לא מתחיל ת'רדים כאלה, אבל מה שחבר שלי שלח לי עכשיו פשוט ענק! http://www.mycathatesyou.com אני בעד שנארגן הזמנה גדולה של חולצות! עריכה: כמו שאמרתי, אני לא חובב פוסטים כאלה.. מצאתי עוד אתר נפלא אבל החלטתי שלא לפתוח עליו נושא חדש. האתר מסביר בדיוק איך עושים defrag ידני ל-HDD, וזה הרבה יותר טוב ויסודי מתוכנות שונות שעושות את זה. מומלץ בחום. http://www.datadocktorn.nu/us_frag1.php
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אני לא יודע למה אתם מתנפלים עלי, מה זאת אומרת פעם שניה ??? מתי היתה פעם ראשונה אולי תזכירו לי ? וחוץ מזה אני יגלה לכם סוד קטן אני לא עושה את זה רק בשביל עצמי אלה גם מתכנןן לשלוח חלקים למבצע ענק שנפתח באתר PCTIP אז תבררו לפני שאתם שופטים ותודה על הערכה !!! :-[
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי הכל טוב? אתן יכולים בבקשה לתת לי כתובת של חנות פריק בתל אביב?...יותר עדיף לכיוון צפון תל אביב. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!
-
Private Media Group, a publicly traded adult entertainment site based in Spain, on Thursday said it has made an offer to acquire the assets of defunct song-swapping site Napster. In a statement issued from Barcelona, Private Media said that it had offered to acquire the Napster trademark and Napster.com Internet address for 1 million shares of Private Media common stock, valued at about $2.4 million. Private Media shares closed down 11 cents at $2.41 on the Nasdaq on Thursday. A representative for Napster, which recently closed its doors and terminated all but a few of its remaining 42 staffers as it prepared to go into Chapter 7 liquidation, was not available for comm…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה קישור זה פורסם כל הכבוד http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=40263
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים בבקשה אני צריך עזרה, אני חייב לדעת מה הדבל השעות ביניננו לבין ארה"ב, ואני יודע שזה 7 אבל אני צריך בדיוק לדעת איזה שעה יהיה בישראל עם בארה"ב השעה היא 9pm C.T שאני אפילו לא יודע מה זה C.T. מישהוא יכול להגיד לי? או אולי יש למישהוא אתר לדברים כאלה? בבקשה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-