עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ScreameR,

האם הוא חיי - למה? האם הוא מת - למה? אם הוא מת - מי יירה בו?

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by yoss,

;D

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

משעמם לי , וחשתי צורך לשים תמונה של החיה האהובה אלי אחרי העטלף המאיים על האנושות . נכון , ספאם והכל , וזה קצת יותר ספאמי מהקולות שתיש עושה , אבל עדיין , משעמם לי ואני חולה בבית , אז הרשתי לעצמי . ובאותה נימה , מישהו יודע איזה קולות מוציאה אלפקה ? ;D

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by imac,

ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

בשרות?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by dan_b32,

מחפש אתר של מוזיקה עברית. אם יש אתר הורדות - מה טוב

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by The-Fox,

לכל המורעלים שביננו (וגם לאלה שלא) אז אני שמח להודיע לכם כי התקבלתי לצנחנים !!! אני מאושר כל כך... אם יש פה עוד מישהו שמתגייס לצנחנים שיגיד, אולי נראה אותו, בעיקרון תאריך גיוס שלי הוא בנובמבר 25, אבל רשמו לי שאני צריך לקבל תאריך גיוס חדש אז כנראה שזה ישתנה..

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by ScreaMan,

טוב אחרי זמן רב שלא הייתי באתר חזרתי ואני שוב פעם פה!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by logos,

אם כן אז איזה שרת? איזה ניק.. ואיזה חדרים אתם נמצאים בדרך כלל...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני לא מצליח לשכנע את אבא שלי יש לי מחשב כבר 3 שנים שאת המפרט שלו אתם יכולים לראות אז הוא עלה לנו 6300 שקל אצלי המחשב תמיד פתוח כדי שיתקרר כי כשהוא סגור הוא נתקע כל הזמן בגלל החום אבל גם כשהוא פתוח הוא נתקע לחצי דקה כל 10 דקות אבל זה לא משכנע אותו כי הוא אומר שזה בגלל שאני מעמיס עליו תוכנות ו"שטויות" תנו לי עוד טיעונים בבקשה אני מבטיח לעדכן

• 73 תגובות
    • 10.4k צפיות
  12. Started by cganir,

סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה אתם אומרים אפשר לטבוע בשלולית?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by N N C,

חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by imac,

אני מרוקאי ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ewingum,

מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הגעתי אליהם דרך ZAP והם נתנו לי הצעה לא רעה. השאלה היא: עד כמה הם מקצועיים ואמינים. לא בא לי להתעסק עם חובבנים או תחמנים, ולא עם כאלה שיפשטו את הרגל בעוד חודש או לא ייתנו לי את האחריות המובטחת. אם יש למישהו המלצות טובות במיוחד (או רעות במיוחד) על SLG - או על חנויות אחרות, אשמח אם תשאירו לי הודעה בפרטי - כדי שלא תהיה כאן פירסומת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by N N C,

באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by pinkmasta,

אני רואה הרבה חברות שמכורות מחשבים מפרסמים את זה, מזה אומר ?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by com,

מזל טוב לאמיר, שהציע נישואים לחברתו, והיא הסכימה.. מזל טוב! שיהיה לך רק טוב עם בחירת ליבך, מזל טוב לזוג המאושר! כל טוב! ממני com. אהה, שמנמנים.. (חשבתם שאני ישכח? ;D)

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אורח RnGKay

פשוט קורע!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. תחשבו שלא היה קיים האינטרנט (לא שלא הייתם מחוברים, פשוט לא היה קיים כזה דבר.) לא היה שום קישור חיצוני מהחשב שלכם. (מי שחושב שזה סקר מטומטם, שפשוט לא ישתתף)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DXT,

http://review.mondominishows.com/happytree.html ;D ;D ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים