עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זו פרסומת לאיזו אפליקציה... כמעט עשיתי תאונה שעברתי שם... מה אתם חושבים על הפרסומת? מישהו ראה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by nat64x,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iPJxJOY7kN0#!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Pr0Xy,

רק לי יצאה מילת הפתרון מילה שקשורה לפוקר?

• 80 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית. יש מה לעשות איתם? יש למי לתרום אותם?

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Nahum2,

הסדרה שודרה בערוץ 3 היה שם נער שיצא עם המשפחה שלו ליער ונפל עליו עמוד חשמל ואז הוא עבר לעולם סטייל ימי הביינים עם "קוסמים" שהם בעצם אנשים עם ציוד שמסוגל ליצר חשמל ולירות אותו על מטרות. לצערי אני לא זוכר הרבה יותר מזה. למישהו יש מושג? אני מאמין שהסדרה שודרה לפני 10-11 שנה.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. שלום לכולם... מי שמטבריה תגידו לי בבקשה איך המזג אויר עכשיו בטבריה?שיטפונות?או פעם ב...עובר גשם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי תכופות בעייה ב-Youtube: כאשר אני משנה את התמונה הממוזערת של הסרטונים שאני מעלה (אשר אינם זמינים לציבור), התמונה נמחקת ולא חוזרת, ורק לאחר תקופה ארוכה, אני מצליח להוסיף תמונה ממוזערת חדשה לסרטון. למה הבעייה הזאת קורית?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  11. הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by wooper,

הי לא מובן לי כ"כ החוק לגבי הודעה מוקדמת אם אני נמצא בעבודתי יותר משנה. זה אומר שאם אני מעוניין להתפטר אני צריך לחכות חודש עד שיתאפשר לי לעזוב את עבודתי הנוכחית? אז מה קורה אם אני רוצה למצוא עבודה במקביל לזה שאני בעבודתי הנוכחית? הרי אם אני אמצא עבודה והם צריכים במידי, אני אהיה תקוע בעבודה הקודמת עד לסיום זמן הודעה מוקדמת שזה חודש ימים היום המצב במשק לא כ"כ קל ואני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה עד שאמצא מקום אחר

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by מאור456,

היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, אני עומד לרכוש מחשב נייד של סמסונג והאחריות שלי תיהיה אצל "קבוצת חיון-מחשבים" ורציתי לדעת אם הם אמינים ואיך השירות שלהם? גם הבנתי שהאחריות היא בעצם של IBM אבל חיון מספקים אותה... אשמח לקבל את דעתכם ואם יצא לכם לקבל מהם שירות.. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו.. התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663

17. Started by ItachiSan,

היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן חברים, הרבה זמן לא פמפמתי את הלהקה ;D טוב, עכשיו יש סיבה ממש טובה כי האלבום הראשון שלנו מוכן (!) לשמיעת האלבום ורכישתו (באיכות של דיסק - WAV ) זה המקום האלבום נמכר במחיר סמלי של 20 ש"ח בלבד. זו עטיפת האלבום: יום חמישי הקרוב תתקיים הופעת השקה יהיו גם אורחים (סגול 59 ויורם מרק רייך) ויהיה בעיקר מצב רוח טוב ומוסיקה טובה. מחיר כרטיס 30 ש"ח בהזמנה מוקדמת ו 40 ש"ח במקום. יש לנו גם פייסבוק אם בא לכם ללייקק

19. הקלטתי את הפרק של "סקרנות - ריסוק מטוס" ו בגלל הEPG המחורבן שלהם הוא מספיק להקליט לפני שהתוכנית באמת נגמרת. קיצר, את השיעור שלי למדתי ואני יאתן לו יותר זמן לפני ואחרי (או שפשוט אקליט גם את התוכנית הבאה), אבל האם ניתן למצוא ברשת את התוכנית (עם תרגום לעיברית) או מידע על שידורים חוזרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yossi21,

אני מרגיש צורך כלשהו לפתוח ת'ראד כזה, מאחר וישנם כמה נוסטלגיות שכיף לי להיזכר בהם. אני מאמין שלכול אחד ישנם כמה זכרונות ונוסטלגיות טובים שישמח להעלות כאן. אז הרשו לי לפתוח בכמה: מזון: בייגלה מצופה שוקולד של חברת קליק, ביסלי בטעמים שונים: טאקו, פפרוני, שום בצל, קטשופ. ויש את הממתק הזה שנקרא פיקניק הפתעה. משחקי מחשב: תככי הרייטינג, אינדיאנה ג'ונס, הוגו, הנסיך הפרסי הראשון, Golden Axe, מריו ( הישנים ) , דום 1+2, הטירה הנאצית הראשון. מוזיקה ותוכניות רדיו: אלבומי NOW הראשונים, נגן מיני דיסק של סוני, תוכנית הלילה של יקיר אביב עם שחר חסון ויוסי טרבלוס ברדיוס, דידי הררי, שמוליק טיאר ב- 103FM. זהו בנתיים, אני בטוח שאני ייזכר בעוד כמה בהמשך..

• 183 תגובות
    • 34.6k צפיות
  21. Started by rastarafi,

מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by ToMeRv32,

יקרה איתם משהו או שנמשיך לסבול מאיטיות ותקיעות? :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מתלבט בנוגע ללימודים בשנה הבאה. אם אני רוצה ללמוד הנדסה אני צריך לעשות פסיכומטרי, אם לא אז אני לא חייב. (לא באלי לעשות פסיכומטרי לחינם) לימודי הנדסה הם במשך 4 שנים לעומת מערכות מידע שהם כ-3 שנים. בהנדסת תעשייה וניהול יש התמחות במערכות מידע בשנה ה-3. מה אתם ממליצים? איזה תואר נחשב יותר פרקטי? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 21 תגובות
    • 14.1k צפיות
  24. אני רוצה לפתוח נגדם תביעה כי הם חסמו לי משתמש מסנגר\הוטמייל עם המון מיילים חשובים(לא ניכנס לזה כמה זה חשוב) הם חסמו לי אותו בגלל שהוא נפרץ והשתמשו בו בשביל בוט ספאם וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך כדי שהם יפתחו אותו (סליחה על המילה) הם לא שמים עלי ז** ומנפנפים אותי למרות שאני נותן את כל הפרטים האפשריים ואין בנאדם שני בעולם שיש לו כמות כזאת של פרטים על המשתמש בקצב הזה בחיים אני לא אקבל אותו מה ניתן לעשות? והאם באמת תביעה תעזור??

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by deluxe,

מישהו הצליח את 2 מאונך? אגב איך מרכיבים את המילה? קודם כל את המשבצות בשורה העליונה לרוחב מימין לשמאל ואז יורדים שורה וממשיכים באותה חוקיות או שמתחילים מהמשבצות הצבועות באותה שורה לאורך מלמעלה למטרה ואז ממשיכים שמאלה באותה חוקיות? תודה רבה!

• 78 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים