כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
האם יש חנויות במחשבים בירושלים? חוץ מ-KSP ואייבורי? אני רוצה לקנות מחשב חדש, הבעיה היא שחנויות כמו SKYPC הן פשוט לא נגישות.. ולא...לקנות משם נראה לי רעיון רע...רק המחשבה על מחשב שמתקלקל והצורך לנסוע עד לשם כדי לתקן אותו...בעעע..
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כותרת ^^ שיימכר בארץ ויהיה בעברית... יש את הספר של HOD-AMI של דורון סיוון, המדריך לטכנאי מחשבים.. ספר ממש טוב רק שהוא כבר ממש לא מעודכן ומתיישן..... למישהוא יש המלצה לספר אחר?
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי שלא מכיר ויודע, אני סטודנט שנה ב' להנדסת מערכות מידע כחלק מקורס שאני עושה החלטתי לכתוב יחד עם חבר עבודה בנושא "פתרונות חוקיים כתחליף להורדות הלא חוקיות" אני מבקש מכם לקחת כמה דקות ולעזור לי על ידי כך שתענו על הסקר הבא https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtaQkZNZ1dXc3dKU2V5QjhWRDA4T2c6MQ טוב, תוצאות הסקר מה20/07/12 https://docs.google.com/open?id=0B_aqmzE2tlaJZFdSaW1mWTlUcUE
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?
-
מוזמנים לקהילת מוזיקת הטרנס. www.Live4Music.co.il David_Beckham מנהל Trance & Psy Live4Music
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ועם אפשר גם קצת רקע כללי או אתר שמתאר את כל הסיפור. תודה!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?
-
- 41 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מחפש איזה אתר שיקצר לי את השם ש Geocities נתנו לאתר שלי. מישהו מכיר איזה אתר שעושה את זה???
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פה מתאמן במכון ויכול לעשות לי תוכנית אימונים טוב לחזה ידיים וגב... יש לי ספת משקולות כזאת: ויש לי גם משקולת ליד אחת 10קג תכלס אני מבקש תוכנית אימון בהתאם לספת משקולות... תודה לכול העוזר! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא אכפת לי אם זה ידיעות אחרונות או מעריב. הדבר היחידי שאכפת לי זה המחיר וכאן נשאלת השאלה עד לאיזה מחיר+ מתנות אפשר להגיע איתם??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-