כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אפיה אני יכול למצוא את הסרט של אל גור על התחממות כדור הארץ?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
http://forums.anandtech.com/join.aspx יש למישהו רעיון? אני מקבל ERROR 586 או משהו כזה. מיליתי הכל.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב, כבר זה כמה חודשים שאני כל כמה זמן שואב את האבק מהמארז. משום מה, הבית שלי מלא באבק (בית חדש, ולידינו בונים עוד אחד), וכל פעם מצטבר בערך טון של אבק. אז היום, כמו כל פעם, החלטתי ש50 מעלות למעבד זה קצת לא טוב, במיוחד שהוא לא מתאמץ בכלל. אולם הפעם, החלטתי גם כן לפתוח את התושבת של הקירור למעבד ולנקות גם שם. יש לי קירור VOLCANO 7+ ממש ישן. ואין לכם מושג כמה הוא רועש. (ולא, זה לא בגלל האבק) עזבו את זה שבערך שעה לקח לי להבין איך להוציא את זה, אני לא ממש בעיסקי הקירור אבל לבסוף, הצלחתי! ואז, חשכו עיני. גוש ענק של אבק פשוט יושב שם עם עוד גוש של חול, מחכה למישהו שיפתח את המאורר ויתפוצץ בפניו. אני מצטער על הרגע שלא היתה לי מצלמה לצלם, אבל תארו לעצמכם שהגוש הזה מילא חצי ש…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי כמה דברים? רק אתמול גיליתי את האתר במקרה,אחרי זה מצאתי כמה כתבות והרעיון נחמד מאוד כמה דברים לא הבנתי כמו למשל איך אני שומע שיר מסוים,כי מה שקורה אני רושם שם של אמן/הרכב/להקה ואז אני מגיע לדף שלהם אבל הבעיה שהכול רק דגימות ולא השירים עצמם השאלה היא איך אני שומע את השירים? יש את האפשרות השניה בדף הבית שלהם שכותבים שם של אמן וכו' אבל מה ששומעים זה אמנים אחרים באותו סגנון(מה שדווקא נחמד)אבל לא את השיר או את האומן עצמו. ושאלה לרשומים(אם יש) מה קורה אחרי כשנירשמים? הבנתי שאפשר לעשות טאגס אבל מה חוץ מזה והדירוגים האם יש אפשרות אחרי שנירשמים לשמוע שירים מסוימים או שעדיין אי אפשר........אותו דבר לגבי הנגן יש אפשרות לעצור באמצע את השיר ולהריץ קדימה אחורה?…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. ביצויי המעבד וכו'... אייל.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אתר רומני נחמד, אפשר לשמוע בסטרימינג את כל האלבומים מתוך YNET תהנו http://www.radio3net.ro/search.php?str=R&cx=best500albums
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
זוכרים את התקלה שאיפשרה לקנות מחשב במחיר מצחיק (100 דולר אני חושב) - אם אני לא טועה כל העניין התרחש באתר של "אפל". אני זקוק לכתבה הזאת, אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לכתבה בעיברית או באנגלית, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
למישהו יש לינק או סתם מאמר בושא "בעד או נגד ספרות מדע בדיונית"..לפי הדגם של אריסטו או כל דגם אחר.. אני מודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום,אני צריך שיהיו לי סטטיסטיקות באתר שלי שאני יראה איזה אתרים מפנים לאתר שלי וכמה פעמים הם הפנו יש את הדבר הזה במערכות מוכנות של הבניוקר.... אז אם למישהו יש או שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד אז תודה רבה זה ממש חשוב לי ואם מישהו יכול לבנות אחד כזה אני יכול לפרסם אותו באתר...
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. אתם יכולים להמליץ לי על מקום מסויים ומסלול מסויים ? אגב המטרה שלי בסופו של דבר היא להשתלב בחברת הייטק (ובבקשה אל תגידו לי שללא תואר רלוונטי זה לא שווה) תודה !
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
-
שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר דיון על זה..אבל אל תנעלו.. הקיצר יש לי אתר טורנט טוב.. ואני יביא אותו למי שישלח לי הזמנה לטורנטיט או טורנטיביט..
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
http://www.metacafe.com/watch/66404/peek_a_boo/ עוד 1 http://www.metacafe.com/watch/40812/nobody_to_play_with/
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
האם כדי לקנות מחשב כף יד למטרות הבאות.: 1.צפייה בסרטים 2.שמיעת mp3 3.משחקים 4.יומן וכו`(pda בקיצר) לגבי 3 היתי מעוניין לדעת האם יש במחשבי פוקט פיסי משחקים ברמה כמו של הn-gage (יענתו 3d ) וגם רציתי שתציעו מחשב כף יד בסביבות ה2000 שיכלול bluetooh ואם יכול גם WI-FI תודה מראש לאלא שיענו
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אבדתי את השלט של האזעקה יש אפשרות לקבל חדש או שזה להתקין מערכת חדשה ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי אני ממש לא יודע מה זה חחח ובאיזה הקשר ראיתי את זה במעבדים ובכרטסי מסך לדוגמא
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
ראיתי איזה תוכנית והיה שם מעיין תעלומה על דם של איזה קדוש רומי או משהו כזה בסגנון שהוצא להורג לפני הרבה זמן אני לא ממש זוכר משהו כמו 1500+ שנים הדם נאסף על ידי אחות של איזה כנסיה ומאז הוא שם.. עכשיו בכל שנה הדם נהפך ממוצק לנוזל בתקופה מסויימת מאוד בשנה.. עכשיו אני לא זוכר עוד פרטים הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדם של מי הוא וכו אם יש מאמרים בכלל טוב.. ומה נסגר עם הדם כי הם חקרו אותו בסוף התוכנית אבל נרדמתי.
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני עומד בפני רכישת סלולרי חדש וחשבתי על ה מוטורולה E398 מה דעתכם עליו? הרמקולים הסטראופונים עובדים טוב או סתם גימיק? תודה מראש י.פ
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-