עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by Bose,

ההורים שלי חוזרים מחול מחר או עוד יומיים ואני רשאי לבקש משהו עד 300 שח שמישהו יעזור לי אני בסוף יהיה תקוע בלי כלום

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  3. לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by t_elad,

אנחנו באמצע לבנות אתר ויש לנו בצור קשר כמה חנוית השאלה שלי היא מה האפשרות להכניס מפות של המקומות? חוקי ? עולה כסף? איך זה עובד. מפת איזור לא משהו מסובך של להכניס איפה אתה ואיך להגיע. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  5. Started by Black Knight,

יש עכשיו את הפרסומת הזאת של לאומי נראה לי... יש למישהו מושג איך קוראים לשיר שמושמע ברקע? אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הפרסומת הזאת עם המונדיאל רבוי הפרסומות הזה P: תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by eytan243,

שלום ! אני מחפש את היבואין של חברת corsair תודה!

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  7. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047392,00.html מישהו צריך לימצוא לה מפרט

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  8. Started by redead,

אין מצב שאני יכול להפסיד ככה סתם באמצע הלימודים שבועיים וחצי וזה ממש מעצבן אותי.. נגיד ואני לא מגיע למילואים , מישהו יודע מה קורה אז?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. אני מגיש אתר כעבודה לבית ספר זה יחידה 1 עכשיו אני צריך תמונות של מודינג או כל מה שקשור לנושא תודה לכל העוזרים נ.ב אולי מישהו פה רוצה לעזור לי לעצב את האתר שלי? :s05:

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  10. שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. היי חברה, מצטער לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסום ההודעה. יש לי SAM 900 ו BT שמתחבר למחשב. אני מניח שצריכה להיות תוכנה שמחברת בין הטלפון למחשב בעזרת בלוטוז אך לא קיבלתי שום תוכנה עם המכשיר. אולי מישהו שמכיר או עם ניסיון בדברים האילה יכול להדריך אותי איך לעשות זאת? תודה.

12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by YAK33,

מישהו יודע מה הקטע שהאתר של gigabyte תמיד בקושי זז ממש מפליא על חברה כזאת (לעומת אתרים כמו ASUS וכו') :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

תזהרו לא ליפול מהכסא מרוב צחוק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382231,00.html לא לפספס את המכתב באנגלית עילגת שהם שלחו לטייסון

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by kikkler,

אני מניח שאנשים יודעים על קיומם של דמואים ומהם - תוכניות שמחשבות ומציגות מוזיקה גראפיקה כבדה בזמן אמת, ונכתבות ע"י קבוצות של תוכניתנים, גראפיקאים ומוזיקאים, שאח"כ מתחרים עם הדמואים במסיבות מיוחדות וכיו"צ.. בכל אופן לפני הרבה שנים, כשעוד הייתי יותר בקטע של זה, אני זוכר שהתקיימה מסיבה שכזאת פה בישראל. הזוכה היה דמו מרהיב בשם אופוריה, ופתאום התעורר בי החשק לראות אותו שוב. אני יודע שזה די long shot, אבל מישהו שמע עליו ויודע איפה אפשר להשיג אותו ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by MasterOr,

לטובת שיתוף ידע ודברים. אם יש פה מישהו כזה אנא צרו איתי קשר. יש לי בפרטים את כל הדרכים. תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by musari,

יש תוספת שמראה לך מי קורא לך תאוואי למי שיכול לתת קישור או תשם של הפלאג.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  19. Started by the1,

שלום, משהו מכיר חנות בארה"ב (באינטרנט) אשר מקבלת כרטיס אשראי בינלאומי (חוץ מ- AMAZON)? בדקתי ב- BUY.COM, NEWEGG.COM, CLUBIT.com והם לא מקבלים. אני מעוניין במשלוח בתוך ארה"ב. תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש אתר שיש בו עיצובים להודה לא עיצבוי php phpnuke עיצובים כאלה כרגילים שיש תתמונות ותדפים ושסה''כ צריך לערוך תודה!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by אלימלך אגוז,

נרשמתי, עשיתי אימות והכל אבל אני לא מצליח להפקיד כסף דרך הכרטיס אשראי. זה מה שמופיע לי: אין שום קישור לכרטיס אשראי... אם זה לא היה ברור, הוספתי כרטיס אשראי והקלדתי את ה4 ספרות מהחשבון. מה לעשות? תודה. עריכה: בעע, מסתבר שלא צריך להפקיד כסף כדי לשלם(עברתי על כל מדור העזרה ולא מצאתי את זה, רק במקום אחר ברשת ראיתי). אז בשביל מה יש את האפשרות הזאת?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. מזה וזה רק בזמן האחרון אני לא יכול לשחק משחקי רשת :nixweiss: לפעמים יש לפעמים אין אני חושב שזה בעיה בבזק, אני מחובר בADSL אני משחק RAKION ושמתחיל לשחק הMS קופץ ל :nixweiss: :pissed:5000 זה רק אצלי? ד"א איך אני בודק פינגים?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  24. מחפש מדריך איך לרשום בדיוק קו"ח

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.walla.co.il/?w=/14/810919 תקראו LOL כמה מפגר צריך להיות כדי ליפול בפח??? פאק וואלה חבל שאנחנולא נקלוט את הפיגור הזה פה או שאולי כן? :-\

• 0 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.