עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מיקרוסופט מתחייבת להמשיך במדיניות העבודה הגמישה שלה, בניגוד למגמה של חברות המחזירות עובדים למשרד, כל עוד הפרודוקטיביות נשמרתלכתבה

2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. במה זה כרוך ? (זמן,עלויות וכו')

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by payback,

The Verve - Urban Hymns האלבום האחרון משנת 97', הכולל בתוכו את הרצועה המוכרת, Bitter Sweet Symphony, ומלבדו שירים (כ-13 שירים באלבום) מפצוצים אחד - אחד. ה-BritPop הכי משובח שיצא לי לשמוע לאחרונה ובין האלבומים הכי טובים ששמעתי. לפרטים נוספים: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=2664

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  6. יש ברשותי דיסק עם מספר סרטים עליו, הכונן שלי לא מצליח לזהות את כולם, רק חלק וגם אז הוא בזמן מסויים (משתנה מסרט לסרט), הוא מתחיל לנגן אותו מהתחלה, למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב אני יודע שלפני כ3 שבעות הוא פעל טוב במחשב אחר, קח שקשה לי להאמין שזו הבעיה... וגם הדיסק הוא HDTV, האם אמורה להיות ליבעיה עם יש לי מעבד P42.8GHZ PRES וכרטיס מסך FX5500?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by galyahav,

שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by toska,

מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. Started by Bose,

ההורים שלי חוזרים מחול מחר או עוד יומיים ואני רשאי לבקש משהו עד 300 שח שמישהו יעזור לי אני בסוף יהיה תקוע בלי כלום

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by eytan243,

שלום ! אני מחפש את היבואין של חברת corsair תודה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by Guy King,

שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by redti,

שמעתי איזה שיר בפרסומת לארץ נהדרת.. זה הולך ככה.. i dont know why i love you..but i love youu חח זה לא ממש סימפטום לזיהוי אבל אולי בכל זאת..

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by joni,

דבר ראשון איך בידיוק העסק הזה הולך ,איפה אפשר להשיג שרת כמה זה עולה ? , אני וחבר רוצים לעשות מעין שרת fun לwow .

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by The Dom,

הממ שיר של רובי וויליאמס. הוא מתחיל בצ'לו(או אין לי מושג מה) לכמה שניות הראשונות ואז הוא עובר לכינורות לשיר בומבסטי כזה- זה היה להיט שלו. המממ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by mostwanted,

היה לי תרגיל והגעתי ל BD+BDNOT=? עכשיו מה נפסל ?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  17. זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by ronenvvv,

שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by TheWinneR,

במקרה שמעתי על הפורום.. נראה נחמד!

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by american,

יש תכנית שנקראת "להתאבד באינטרנט"... :-\

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by Gilo2005,

סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by 00000,

ולטראנסים האיכותיים שלו: http://www.mytempdir.com/2038143 עריכה: לא שלי

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. Started by VL,

לפרסם תוכנות ? או קראקים לתוכנות? מה העונשים...מהקל לכבד וכו'...תודה אני צריך כמה שיותר מידע (סתם בשביל לדעת ולהזהיר אנשים =]) האם זה קשור לאתרים? או רק לפורומים? או גם וגם...

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by LazyBoy,

תזהרו לא ליפול מהכסא מרוב צחוק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382231,00.html לא לפספס את המכתב באנגלית עילגת שהם שלחו לטייסון

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.