כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת [חשוב מאד לבונוס בבית ספר] מדוע קוראים לסירטי בוקרס "סרט בורקס" בתודה מראש, מיכל!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חשבתי למצוא עבודה לחופשים הקרבים והבאים, אז חשבתי לעשות משהו שאני דיי טוב בו וזה מעניין ואני עושה את זה כל היום (נשמע מאוהב ) מחשבים, אז לפי מה שהבנתי צריך לעבור קורס הכשרה ואז אפשר לעשות את המבחן, מישהו יודע אולי אם זה נכון ? ואם כן אז איפה, וכמה כסף וזמן צריך להשקיע ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כ 3-4 חודש בתאריך ה 11\27 בזמנתי מערכת רמקולים של ADA880 ב 650 זה עלה לי 735 כלל דמי מישלוח העיסקה התבצעה בטלפון יום או יומיים למחורת ביטלתי את העיסקה גם בעמצאות טלפון כמה שבועות לאחר מכן הגיע דף עם סיכום ההוצאות שלי מהאשראי והחיוב של ה 735 היה שם , התקשרתי ל EIM לבדוק למה הורידו לי אמרו לי שלא יודעים כי בכלל הייתה להם בעיה עם הכרטיס אז אמרו לי שהם יתקשרו לחברת האשראי וידברו איתם ויטפלו בבעיה לאחר כמה ימים התקשרתי ל EIM אמרו לי שדיברו אם חברת האשראי לשאני צריך לפנות אליה , אז התקשרתי לחברת האשראי שלי והם ביקשו ממני לשלוח להם פקס לבקשה לזיכוי ,שלחתי את הפקס יום למחורת הכל היה בסדר קיבלו את הפקס והתחילו בהליכים שלהם ,קיבלתי גם מכתב והכל על זה שהם קיב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכונית על שלט מאי ביי על דלק!רציתי לדעת כמה מיסים עלי לשלם במקרה של קניה סכום הקניה הוא 210$ כולל משלוח... בתודה מראש PP
-
- 18 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-motion-wolfenstein/52340 איזה משחק אגדי זה (אני מדבר על Wolfenstein3D למי שזה לא מובן), כמה נוסטלגיה .... לדעתי גם ENEMY TERRITORY הוא אחד הגדולים. אז מה אתם חושבים על הסרטון ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. איך אני עושה שיראו את המפרט שלי כמו רוב האנשים פה בפורום?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החרוז? וברצינות, אני לא מצליח להבין מה ההבדל
-
- 173 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי מיונים, מופיע כמסלול אל-אופ(אתם בטח מכירים את החברה) - האידיוט שדיברתי איתו בטלפון אמר שהמבחנים יכללו אופטיקה(דה!) מה שעוד לא למדתי מישהו נבחן ויכול להרגיע אותי, או לחילופין להפחיד אותי? מה יש במבחנים? איך יש לך סיכוי לעמוד בהם? כל מה שאני יודע כרגע זה מכניקה של י"א(למעט מומנטים שלא לימדו) ופסיק מחשמל(אלקטרוסטטיקה) של השנה להתאבד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמה זמן אדם נחשב לנהג חדש אם הוא הוציא רישיון מעל גיל 24? עד כמה שידוע לי, חברות הביטוח מחשיבות נהג חדש למשך שנה, אבל את השט של ה"נהג חדש" צריך לתלות במשך שנתיים... מישהו מכיר את הנושא קצת יותר טוב במיקרה?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי ציוד שנשאר מכול מיני מחשבים ישנים כמו כבלי חשמל, יו אס בי, רשת, ספק כוח אחד וראוטר של דילינק - יש מישהו בארץ שמתעסק במחזור של ציוד כזה ? זה פשוט נראה לי חבל לזרוק הכול ולזהם את הסביבה.
-
- 1 תגובה
- 32.4k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני כבר שבוע מחפש את השם של השיר ולא מוצא באף מקום. אודה אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי השיר. בתודה, תומי
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
במשולש שווה שוקיים הגובה לשוק יוצר זווית של 23 מעלות עם בסיס המשולש. חשב את היחס בין השוק לבסיס אני מיואש ניסיתי כבר הכל, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך פותרים :-X
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
שלום רב: 1. כאשר אני מתחבר לאתר מבלי לסמן "זכור אותי" האתר מעיף אותי מהחשבון מיד עם סיום ההתחברות (אני מופיע מחובר, אך האתר מתנהג כאילו אני מנותק, ובלחיצה על F5, אני מופיע כמנותק). 2. אין אפשרות להתנתק מהחשבון, בעת גלישה באתר ע"י IE11, דבר המונע ממני לגלוש באתר ממחשבים בבי"ח כרמל. 3. במקרים מסויימים, האתר דורש ממני פעם נוספת להכניס שם משתמש וסיסמה לאחר ההתחברות.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתכוון במושגים של Bittorrent, איך אומרים את זה? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אין, חייב להבין את זה. אפשר או אי אפשר? עברתי פה על הנושא של חן מ למי שמכיר, 35 עמודים! אבל זה היה בשנת 2009, לכו תדעו אולי השתנה משהו ב 2011 יאלה דיון נעיםן בלי מריבות, ולהסתכל משני צידי המטבע. שלא מורעל קרבי יגיב אי אפשר, ואחד שלא עשה צבא יגיד אפשר. תסתמכו על דברים שראיתם/יודעים על עובדות. לא מה שאתם חושבים. היום להפך אני שומע יותר ויותר שזה לא כמו פעם, אם לא עשית צבא? או סוף סוף עובד נורמלי שלא יצא לי כל כמה חודשים למילואים, יאלה בוא. - יש המון כאלה, תחפשו ותיראו שאני צודק. מעסיק רוצה עובד נטו. להבדיל ממעסיקים שהיו מ"פ וזה וזה - הרי ברור מה הם מחפשים.
-
- 72 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
עשרות פניות צרכנים בנושא המכרז של המדינה התקבלו במשרד הממונה על הגנת הצרכן הממונה: עפ"י חוק הגנת הצרכן, צרכנים שביטלו בכתב את העסקה עם המכרז של המדינה - זכאים לקבל חזרה את הכספים שכבר שילמו. ומה מצבם עם האתרי הקניות באינטרנט...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מועדונים איכותיים, עם בנות איכותיות, שמשמיע מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל ורוק איכותי (בעיקר 90's) ולא שטויות ממוסחרות כמו רוב המועדונים היום... על מה אתם ממליצים (לגילאי 18+, כי אני בן 18 וחצי עדיין...)?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה, אני התגייסתי בראשון לנובמבר לנ"מ, הגעתי עם מוטיבציה ורצון לתרום למדינה וכו' וכו', במהלך שלוש השבועות האחרונים הגעתי למסקנה שאני עוד מעט משתגע שם, ושקרבי לא בשבילי. נתתי צ'אנס, אני רואה שזה לא הולך. אז האשכול הבא לא מיועד לשיכנועים של "תישאר, אתה עוד תאהב את זה" וכאלה, אלא רק דרכים לעוף משם, ובהקדם האפשרי. (אם אפשר, אז בלי קב"ן, כי אני מעדיף שסעיף נפשי יהווה אופציה אחרונה) תודה
-
- 77 תגובות
- 7.6k צפיות
-