עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by extasa,

שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by status,

טוב אז מישהו יודע משהו על הדגם הזה של מוטורולה MOTOROLA C330? אשמח אם מישהו יחווה דעתו תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by casio222,

יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. Started by I.Robot,

שלום. אני מחפש אתרים שמוכרים סרטי DVD וסדרות בזול, עדיף עם תרגום בעברית. האם יש איזשהו שירות בארץ בסגנון של נטפליקס? (כלומר ניתן להזמין כל פעם מספר מוגדר של DVD, להחזיר ולקבל עוד DVD ע"י תשלום חודשי קבוע ובלי הגבלה על מספר הDVD סך הכל, חוץ מהמגבלות שנוצרים בגלל הדואר וכו').

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. לא יודע מה נסגר, אבל נראה שלאחרונה ארמיין נתקף בבאג 1999 (באג הקלאב טראנס המשובח!) והתחיל לשחרר קטעים סוחפים בטירוף, כפי שהיה נהוג עוד בסוף המאה הקודמת. ;D Motorcycle - As the rush Comes (Armin Van Buuren Rmx) 9:54 יש לו גם דיסק חדש - "76", צריך להיות בהחלט איכותי.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by slip,

אני רוצה להקטין תמונה לגודל 128 על 64 וניסיתי כל מיני תוכנות אבל עם אף אחת לא הצלחתי להקטין ולשמור על האנימציה,אז אם מישהו מכיר תוכנה אז בבקשה תגידו לי.תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  10. Started by Iko89,

ברצוני להתחיל לפרסם מודעות באיביי פתחתי חשבון פאי פאל וחשבון באיביי איך אני עושה שהם יעבדו ביחד ? לא מצאתי שום מקום לעריכת הפרופיל באיביי כדי להכניס מס' חשבון או משהו דומה .. ועוד שאלה האם יש דרך לפרסם מודעה באיביי ללא תשלום ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  12. היי רציתי לשאול איזה חנות יש שמתמקדת במוצרים של LG באיזור ר"ג פשוט אני רוצה לקנות תכף מסך שלהם ואני רוצה לראות אותו לפני אז סביר להניח שיהיה בתצוגה אם זה עוזר עברתי בקו 66 ולא ראיתי את השם של החנות זה היה באזור של המיני קניון הזה (לא איילון יש עוד אחד נידח יחסית בר"ג או משו באיזור) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  13. כי זה נותן לי רק סוגי קבצים של תמונות.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. אני אישית רק פעם אחת נכנסתי וזה נראה לי עוד היה בלי שידעתי איזה פורום זה... מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.

16. ראיתי שיש כל מני פרקים razor מה זה ? יש עוד כאלו ? מה הסדר שצריך לצפות בהם ? תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by King Kong,

אני חייב תמונה של AMD על שולחן העבודה חיפשתי בגוגל ואין כלום ... למישהו יש תמונות של AMD ? רזולוציה 600*800

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by pyro_man,

איזה אנשים קרועים יש בעולם חחח אני ראיתי נהנתי http://www.ebaumsworld.com/videos/laserfart.html

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by d.j boom,

מה קורה? ;D עכשיו אני יהיה פה הרבה(: לצערי יש לי הרבה בעיות במחשב, אז שמעתי שפה אני יוכל לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by tom123,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:46:54, on 27/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by ccc,

SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by א אוהל,

שיש כל הזמן בשיר yeah ועם קול מגעיל כזה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  25. http://www.blackcats-games.net למי שיש שם משתמש באתר אני צריך לדבר איתו בפרטי דחוףף אז שישלח לי הודעה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.