כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
היה לי משעמם אז בניתי דף פשוט וצנוע של מנועי חדשות. המנועים הם באדיבות פראש. מי שיכול או רוצה שישלח לי סקריפט ואני יוסיף. המטרה של הדף הזה הוא במקרה של פיגוע למשל יהיה אפשר להיכנס לדף אחד וליראות חדשות מכל מני אתרים. בקיצור כנסו ותראו בנתיים אין דומיין וזה עומד על שרתי נענע עם אני יראה שזה טוב אני כבר יעביר לשרתי האתר שלי http://planet.nana.co.il/grodt/ עם זה נוגד את חוקי הפורום סליחה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני צריך דחוף את סט המפות לאירופה של תוכנת הניווט דסטינאטור זה צריך לשקול איזה גיגה 900 בערך... תודה למי שעוזר..
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
משתמשים לטלפון הביתי ב018, 012, 013? איך הם, מה איכות הקו? איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
דייייייייייי אני לא יכול יותר, הולדן עושה זאת כל פעם מחדש, מצליח להפיל אותי על הריצפה עם הטראקים המדהימים שלו. פשוט יוצר מעולם אחר. James Holden - A Break In The Clouds (Main Mix) 9:56 הטק האוס הטוב ביותר ששמעתי מזה הרבה מאוד זמן, מומלץ בחום!!!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מגיש אתר כעבודה לבית ספר זה יחידה 1 עכשיו אני צריך תמונות של מודינג או כל מה שקשור לנושא תודה לכל העוזרים נ.ב אולי מישהו פה רוצה לעזור לי לעצב את האתר שלי? :s05:
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
אהלן, ידוע לי שמותר לייבא עד 3 סלולרים מחו"ל באופן פרטי. השאלה שלי היא: אם אני מקבל במשלוחים מכשירים סלולרים, אז כל פעם שמגיע סלולרי הם מסמנים +1 לי, או שזה עובד בצורה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436
-
יישש כמה זמן חיכיתי לסדרה הזאת סופסוף סדרה שחזרה מפגרהה מישהו יכול להזכיר לי מה קרה בפרק האחרון? ואם כבר מדברים, אז מתי הפמיליה חוזרת?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי עשיתי סריקת מחירים קטנה בזאפ למחסניות דיו והשוותי עם DMO למרבה הפלא מצאתי מחסנית שחורה לדגם שאני מחפש כמעט בשליש מהמחיר ש-DMO מציעים! 35 שקל במקום 90! אז רציתי לשמוע רק ממי שקנה משם פעם איך האיכות דיו (למרות שזה לא כזה חשוב...זה רק לעבודות אבל שהשחור לא ייראה כמו לבן כן D; ) ואיך הם מבחינת משלוחים וכו' בקיצור התרשמות מהחנות http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=245&b=refzap תודה מראש לעונים, לירן.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני לא בטוח בכותרת אבל ככה: ב15 לינואר 2007 ההורים שלי טסים לתאילנד ואני הבנתי שיש שם מחיר ממש טובים על כל סוגי הרכיבים אז שאלתי היא איך אני יכול לבדוק את המחירים בתאילנד כבר עכשיו לפני שהם טסים מישהו מכיר את עם חנויות בתאילנד???
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מחפש אתר לעשות באר יש איזה אתר שעושה באר מסמנים בוי את הבארים שרוצים והוא מוסיף אותם לכמו חתימה כזו למי שלא הבין באר= זה החתימה הדקה הזו שרשום למשל Call Of Duty Player וכל זה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המחיר של המוצר Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Retail Sound Card הוא 150 דולר שזה אומר 700-750 בארץ המחיר הוא 1100-1200 שקל למה יקר כל-כך?? עוד שאלה האם אני יכול לקנות ב yahoo את הכרטיס ב 150 דולר?? וכמה זה משלוח??
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שירים משנות ה 60 משהו כזה.. בשביל אבא שלי.. תודה רבה לכולם..
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כיאלו מה אם מקבלם צקים הןא במזומן והאים אם מקבלים צקים עד כמה צקים אפשר לתת להם?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מהם הדרכים בהן הצמחים שומרים על מאזן מים? חיפשתי בכול המקומות שאלתי אף אחדדד לא יודעע אולי אתם יודדעים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
אני גר בחולון ומחפש בנרות קורס שילמד אותי איך להפעיל ביעילות את המחשב שלי. הצעות רציניות, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
פתחתי חשבון בPaypal עם כ. אשראי בינלאומי. בשביל האימות של החשבון נתתי את הכתובת שלי בארץ, אבל עכשיו הבעיה שאני רוצה שכל מה שאני קונה דרך Paypal יישלח למקום מסויים בארה"ב אבל הוא נותן לי להוסיף כתובות רק לארץ ולא לחו"ל...מה עושים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום והאתר הזה נראה לי מקום מצויין לחובבי המחשבים. קוראים לי רן אלקובי סיימתי קורס A+ (תכנאות מחשבים) ואני מורעל של מחשבים וזה נראה לי הפורום המתאים בשבילי. אני מקווה להשתלב פה טוב! ותאחלו לי בהצלחה. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שתי שאלות שלחתי מייל עם התשובות ולא קיבלתי מייל חזור זה בסדר ? רציתי לדעת מתי מסתיימת התחרות כי אני רוצה לרכוש קירור לכרטיסי ופשוט אני מחכה לראות אם אני אזכה ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
פעם פרסמתי את הציון שלי ב 3dmark עכשיו כל פעם שאיזה מישהו מעלה את הציון שלו או מגיב אני רואה את זה בתגובות חדשות וזה כבר מזמן לא מעניין אותי, או כל מניי נושאים לא מעניינים שהגבתי עליהם עכשיו אני צריך לאכול אותה ולראות אותם ב"תגובות להודעות שלי" תעשו איזה אפשרות להפסיק נושאים שכבר לא מעניינים כי זה מאוד מציק,
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-