עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

במחיר סביר ומטה, לא צריך שום אופציה נוספת חוץ מחיבור המקלדת למחשב. מישהו יודע איפה וכמה, או איזה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז עם זה לא במקום הנכון אז תעבירו את חופשי עכשיו לנושא אני צריך המלצה לקניהה של משהו בשווי גג עד 200 דולר בניו יורק תנו לי רעיונות המלצות או כל מה שעולה לכם בראש אני בכללי חשבתי על : קירור חדש מסך רמקולים אבל אין לי מושג כל כך מה אפשר למצא במחיר הזה אז תתנו בבקשה רעיונות תודה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  3. שלום, המחיר נראה לי סביר... הקטע הוא אם החנות הזו היא אמינה, מבחינה של אחריות וזה.... החנות היא G-Tech והנה הלינק: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=35&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=51&aff=Zap〈=he תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. אני מחפש בלוג TV בצרפתית או אנשים מצרפת חיפשתי בגוגל הרבה ולא מצאתי תודה..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by musari,

מהקמפיין החדש של סלקום היכנסו וחכו כמה שניות אחרי שהיא אומרת: "מוזיקה מפעילה אותי"...תודה לעוזרים... http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/Volume0107 עריכה....מצאתי אנשים תודה לא צריך....

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. אממ אני מחפש בעיקר חניות כמו frozencpu הם שולחים לארץ ? מה עם גב טק ? נעלמו מן העולם ? יש לכם חניות אמינות ששולחות ישירות לארץ ולא עושת בעיות עם המכ''ס וככה ? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. יש לי כמה דברים להדפיס על נייר עבה ואכותי כולל כריכה, אני אשלח את הקבצים והם ישלחו לי את זה כרוך יפה לבית

9. Started by fuck off,

זו בירה ממש מגניבה ששתינו בפולין עם חברים. ככה זה ניראה. זו בירה בטעם תפוחים, מישהו ראה כזה בארץ? יודעים איפה לקנות? משהו?

10. חברת 012 הציעו לי 89 שח לחודש כולל תשתית וספק בהתחייבות לשנה וחצי יש מישהו שהשיג דיל יותר לחיבור לאינטרנט בכבלים? ואני לא יכול adsl כי אין לי טלפון בבית ואם אני רוצה קו רק לאינטרנט אז זה 25 לחודש שצריך לשלם לבזק ועוד 82שח כולל תשתית וספק

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. מטבעות מכל העולם.. במיוחד אנגליה וישראל..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by MOFRA,

זה די ישן אבל אותי זה הצחיק להיזכר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by idofr,

היייי כולם אני רוצה להביא לארץ (דרך EBAY) משלוח של טלפון סלולרי באזור ה50$ (משו זמני) שלדעתי נוקיה שיווקו פעם בארץ יש איזה הגבלות/מיסים שאני יצטרך לשלם בארץ?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

יש לי עוד יומיים מתכונת ואני כמעט בטוח שהמתכונת זה הבגרות של שנה שעברה. אז למי שיש קישור לבגרות של שנה שעברה יבורך! לא משנה אם זה קיץ/ חורף והיכ חשוב צריך שזה יהיה לרמה של 5 יח"ל. ואם מישהו מכיר קישור למבחנים של בגרות משנים קודמות תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. אחרי שקיבלה את האחריות על פלטפורמת המחשוב הזעירה שהגתה וטיפחה יצרנית השבבים - אסוס תנסה להפוך את המותג שלה לשם נרדף עבור גיימינג מתקדם באריזה קטנהלכתבה

16. אנשים היה אתר באנגלית( שחכתי את הכתובת שלו,אבל אני בטוח שהוא קיים גם עכשיו) שמעדכן חדשות כל כמה דקות.כאילו זה אתר שלוקח כותרות מהרבה מאוד אתרים ושם אותם ביחד באתר שלו ואם אתה לוחץ על הכותרת של הידיעה הוא מוביל אותך לאתר המקור של הכותרת. אני זוכר שזה היה נוח מאוד ותמיד בדקתי שם חדשות ספורט. אם אני לא טועה הסיומת שלו גם הייתה co.uk מישהו זוכר או מכיר תאתר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. זה גדול יותר מדיסק DVD BY A CONT HAIR. ברצינות עכשיו זה איזה 50 מגה גדול יותר בעונות 2-5 ותאמת העונה הראשונה נכנסה יופי.. ככה זה גם לכם?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by compman112,

האם יהיה השנה אקסייט?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. מחפש מדריך איך לרשום בדיוק קו"ח

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by aldema,

חבר משפחה שלי מחפש עבודה כמתורגמן או בעבודות תרגום .. מישהו אולי יכול לעזור מקורות חיפוש או מקומות עבודה... הוא דובר: -אנגלית : שפת אם -ספרדית:שפת אם -עברית:שולט בשפה מעולה הוא נולד בארגנטינה ועבר לארץ ואז לארה"ב ובחזרה לארץ... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by GUNZ,

שיר שרץ הרבה ב MTV בקליפ של השיר יש בחורה שחורה כזאת לבושה שמלה שחורה ויש פסנטר גם שיר רגוע כזה היא שרה כזה I WONA BE A METERIDE או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by yuraxp,

אהלן חברה. אני עומד בפני רכישת סלולרי חדש וחשבתי על ה מוטורולה E398 מה דעתכם עליו? הרמקולים הסטראופונים עובדים טוב או סתם גימיק? תודה מראש י.פ

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

24. תודה...

• 4 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים