כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ראיתי איזה תוכנית והיה שם מעיין תעלומה על דם של איזה קדוש רומי או משהו כזה בסגנון שהוצא להורג לפני הרבה זמן אני לא ממש זוכר משהו כמו 1500+ שנים הדם נאסף על ידי אחות של איזה כנסיה ומאז הוא שם.. עכשיו בכל שנה הדם נהפך ממוצק לנוזל בתקופה מסויימת מאוד בשנה.. עכשיו אני לא זוכר עוד פרטים הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדם של מי הוא וכו אם יש מאמרים בכלל טוב.. ומה נסגר עם הדם כי הם חקרו אותו בסוף התוכנית אבל נרדמתי.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאולי זה קצת לא מתאים אבל חשבתי שאולי מבין כל האנשים פה בטח יש איזה כמה שמבינים באופניים... אז ככה התחלתי לאהוב את העניין הזה של הקפיצות והתרגילים זה נראה לי ממש כיף בתור תחביב.... איזה אופניים אתם ממליצים לי הכי טובות לסגנון (אורבן), אני שם דגש על משקל אני רוצה שיהיו כמה שיותר קלות, נוחות, בלמים טובים ופשוט מצוינות לתחום... המחיר הוא עד 6000 שקל (זה מה שהשגתי).... תודה רבה לעוזרים, רן
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם , ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, זהו סרט מתח אנסה לספר מה שאני זוכר.. נראה לי זה סרט צרפתי, אבל אני לא בטוח. על משפחה שבה האם חושדת שאב המשפחה משתגע (יש להם 2 ילדים) לאט לאט, כל הסרט היא נתקלת בתופעות מוזרות שכביכול האב גורם להם, ובבית שהם גרים בו הייתה בעבר שריפה שכל הדיירים נהרגו בו. עכשיו יהיה ספויילר.. בסוף מתגלה שהאם היא המשוגעת ופשוט רואה את הכל הפוך, פורצת מריבה, שריפה וכו.. תודה מראש!!.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב אז מישהו יודע משהו על הדגם הזה של מוטורולה MOTOROLA C330? אשמח אם מישהו יחווה דעתו תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לא בטוח בכותרת אבל ככה: ב15 לינואר 2007 ההורים שלי טסים לתאילנד ואני הבנתי שיש שם מחיר ממש טובים על כל סוגי הרכיבים אז שאלתי היא איך אני יכול לבדוק את המחירים בתאילנד כבר עכשיו לפני שהם טסים מישהו מכיר את עם חנויות בתאילנד???
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו זוכר מה היה מספר הפרק האחרון ששודר לפני ההפסקה הגדולה? אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
תודה מראש . אני מגיע מכיוון הקריות.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שמתי לב שבמדור המפרטים המומלצים למשחקים, כל מערכות המחשב מבוססות על מעבדים מרובעי ליבה. בעוד שרובכם בפורום הזה בונים וממליצים על מפרטים המבוססים על ליבה כפולה כגון E8400, E8500. לא פעם נאמר שמרובעי ליבה פחות טובים למשחקים ולא מנוצלים היטב. אז עכשיו שאני מחליט לקנות מחשב חדש בשביל משחקים כבדים, איזה מעבד אקנה - כפול או מרובע תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
חג שמח לכל גולשי פורום HWzone! תאכלו הרבה מאכלי גבינה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הי, מישהו יודע אם יש אפשרות לחבר גם DVD וגם ווידאו לטלוויזיה בו זמנית, כדי לא לשחק עם החיבורים כל פעם שרוצים לראות סרט במכשיר אחר?
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
האם זה נכון שהחוק הזה בוטל כאילו כמה אנשים סיפרו לי שכבר לא שמים לב לחוק הזה והחוק הזה כבר לא קיים ואחד שאל שוטר שאמר שאין יותר את החוק הזה אבל לעומת זאת יש את אלה שאומרים שהחוק תקף עדיים..... גם פול אנשים סיפרו לי שעצרו אותם שוטרים כאשר הם נוהגים עם יותר משני אנשים והמשטרה פשוט התעלמה מזה ולא עשתה כלום, אפילו לא הזהירה אותם לגבי זה אז מישהו פה יודע את התשובה? :jump: תודה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לאיזה אתר או שתיים שסורקים את המחשב כמה דקות ומראים אם המחשב מוגן מספיק. אני חייב עזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
Zombiegrinder 60000 http://www.chilloutzone.de/files/05112003.html המוזיקה עושה את זה, שילוב טוב של מוזיקה למשחק רצח חסר מעצורים התוצאה הטובה ביותר שלי נכון לעכשיו 10:47 אני מת על המוזיקה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-