עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שני אחים, סטודנטים למתמטיקה ומדעי המחשב, נעצרו באשמת גניבת מטבעות קריפטו בשווי 25 מיליון דולר בפרק זמן של 12 שניות בלבד, בפריצה שמעלה ספקות לגבי אמינות הבלוקצ’ייןלכתבה

2. גוגל DeepMind מציגה רובוט פינג-פונג חדשני המשלב בינה מלאכותית מתקדמת עם יכולות פיזיות מרשימות, ומעלה שאלות מרתקות על עתיד הספורט והטכנולוגיהלכתבה

3. Started by achiya1,

יש כזה דבר כמו כל המבחני IQ שיש ברשת ? לבדוק את רמת הזיכרון? ואני לא מדבר על משחק הזיכרון הדבילי חחח

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by Culandur,

איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by lfnuke2,

משרה 1050#: מתכנת ווב עבור חברה לבניית אתרים דרוש מתכנת ווב מקצועי בעל ידע נרחב בתחומים הבאים: mysql, php, html, css קורות חיים יש לשלוח ל hqs.info@gmail.com

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Alduin,

למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

סוניק!! סליחה אם זה ספאם http://www.newgrounds.com/portal/view/151706

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. שלום. שמי אדר שלו ואני כתבת של ynet וידיעות. אני עובדת על כתבה שעוסקת באנשים שמשלמים על שיתוף קבצים בשירותים כמו Rapidshare או Usenext או משהו דומה, שיהיו מוכנים להתראיין בקצרה. אשמח אם תכתבו לי ל-shalev.adar@gmail.com. מבטיחה לשמור על דיסקרטיות.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום! אני גר בראשון ואני רוצה לקחת קורס לקיץ לתגבור בפיסיקה ל5 יח"ל. מישהו שמע פעם על דבר כזה? ניסיתי באנקורי, טושמן ותיכון ת"א. אף אחד מהם לא עושה דבר כזה. אתם יכולים לעזור?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by Patriot,

היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by nat64x,

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. יש לי יום ראשון מתכונת ואין לי את המיקוד ואני לא מצליח לימצוא באינטרנט מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by singera,

?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. באתר שלהם רשום שהחבילה עזבה את הונג קונג כבר מה 8 לדצמבר, ולפי המספר חבילה שהם נתנו לי כשאני בודק בדואר ישראל, החבילה לא קיימת באתר... זה אומר שלא הגיע לארץ עדיין? מדובר על כמה מוצרים במחיר של 144 שקל , חצי קילו חבילה (440 גרם) והכל נקנה ב 5 לדצמבר

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by Alex89,

איזה דרכים טובות וחינמיות לפרסם את האתר? איך גורמים לאנשים ללחוץ על פרסומות של גוגל שמופיעות באותו אתר?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by פריאור,

או ליתר דיוק, איך אפשר לשנות את השיבוץ שלי? בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את הקורס שלי,שובצתי בבסיס שהוא גרוע לי מבחינת תנאי הגעה, יומיות, ואנשים שבואו נגיד שהם לא ממש איכותיים. יום ראשון אני צריכה להגיע לבסיס החדש. מה אני יכולה לעשות שם שיעבירו אותי בסיס, חיל ושיבינו שאני לא יכולה לצאת יומיות. אשמח לתשובות, הגיוניות ומועילות.

17. שלום בניתי טבלה באקסל ואני רוצה להגדיר כזה דבר: שבלחיצת כפתור אם תא מסויים בשורה שווה ל- 0 שימחוק את כל השורה עצמה. בניתי מחירון עם הרבה שורות אבל אני רוצה שימחוק לי את השורות שלא מלאתי בסוף המילוי. יש למישהו רעיון ? אשמח לעצות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by NJorl,

לינקים לחברות ומידע רלבנטי נוסף

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by kikkler,

במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by BIZOX2,

i m in new york pleause some body teel me where i can buy good quality computer parts in manhattan please include adress :s05:l

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. רף מהירות נוסף נשבר רשמית בדור ה-DDR5 - ועבור צמד מודולים בנפח 32GB כולל תצטרכו לשלם מעל ל-500 דולר לפני מסלכתבה

22. Started by ben060,

נכון לעכשיו יש לי 6 אלבומים של Armik חשבתי אולי לגוון אני מחפש שירי רקע בסגנון אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by artyom,

הם פתחו ערוץ שבו הם מגיבים על כל מיני דברים במלחמה, מומלץ מאוד, בנוסף לזה, הנה מייל שקיבלתי. לאחרונה צה"ל פתח ערוץ ביוטיוב. דבר זה נועד על מנת לתת לעולם מבט קרוב יותר וישר (שלא דרך התקשורת שמראה מה שמתאים לה) למה שקורה ומה אנחנו עושים בעזה. מלחצים כאלה ואחרים הנהלת יוטיוב רצתה להסיר את הערוץ. מה שיכול למנוע מהדבר הזה לקראות זה כניסה של אנשים בכמויות רציניות לסירטונים והמלצה עליהם! זה לוקח כמה שניות. תעשו זאת על מנת לעזור בצה"ל במעקב התקשורתי בעולם! פרסמו את הערוץ לחברים שלכם וכנסו בעצמכם! http://www.youtube.com/user/idfnadesk

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.