כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יוצא עוד שעה ככה. אתם מתרימים?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה זאת אומרת בשבילי, ספק אם שמתם לב, אבל שבועיים ומשהו לא הופעתי כלל וכלל. מדוע? נסעתי עם חברה שלי לניו יורק, טיול טרום צבא כזה. היה מדהים. לא משנה. חזרתי, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי בכדי להתעדכן היו חדשות, שלא היה חסר! יקח לי הרבה שעות לקרוא את המענינים, מה שאין לי עקב תאריך גיוס מאוד שממשמש ובא, שבוע מהיום, יום ראשון ה 20 לאוקטובר. בפורום על האתר, ראיתי ת'רד עם באן למישה, ושהוא חבר צוות לשעבר? חיפוש "מישה" העלה לי מפה עד מחר, ואני לא כל כך יודע מה לחפש. יש מצב לעדכון? הוא חבר צוות לשעבר בגלל הבאן, או שזה עוד לפני? לעדכן אתכם? זה דווקא מאוד מאוד מוזר! בארץ כל פיסת חומרה חשובה, יקרה, ועולה כסף. שם לעומת זאת, בעוד אני חוזר מאיזה סרט או סתם הולך ברחוב בלילה (8-12)... אנ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח מאוד אם כל אחד יכתוב לי משוב קטן, שבו הוא יכתוב מה הוא חושב על רדיו 1 "הרדיו הראשון לצעירים בישראל" מה טוב בתחנה? מה לא טוב? מה צריך לחדש\ לשפר\ להוריד הן מבחינת התכנים והן מבחינת סוג\סגנון המוסיקה? שיתוף פעולה מצידכם יביא רק טוב לשני הצדדים (ואני אומר לכם את זה בשיא הרצינות) את מה שאתם תאמרו ותכתבו אני אפנה למנהלי התחנה (ששם אני אגב עובד...), כי באמת אני חושב שמגיע לכל הצעירים תחנת רדיו שתספק להם מוסיקה טובה לכל מקום בו הם יהיו, ולעמוד בדרישות הקפדניות של הצעירים ואני חושב (אישית) שהפורום הספציפי כאן יוכל לעזור לקידום התחנה(ראו ת'רדים קודמים על מוסיקה..) , והתאמתו לקהלי יעד שונים ומגוונים. אם יש לכם שאלות- אל תתביישו לשאול אותי! אני אענה לכם על כל מה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קצת רקע: למי שלא יודע בעוד כשבועיים יתקיים משחקה החמישי של מכבי חיפה בליגת האלופות וזה יהיה בקפריסין נגד מנצ'סטר יונייטד האגדית אני קיבלתי כרטיסים ליציע הכבוד (וזה לא משנה כרגע למה..) ואני חייב לנסוע לשם (גם בגלל שזה יציע הכבוד ומנצ'סטר יונייטד, ובעיקר בגלל שזת הקבוצה הכי טובה היום בארץ הלא היה מכבי חיפה!!!). הבעיה היחידה שעומדת לפני היא- הוצאת הדרכון המיזד*** ממשרד הפנים! לפי מה שהבנתי הולכת ליהיות ממחר שביתה ללא זמן מוגבל ברשויות- מה שלפי הבנתי הבסיסית אומר שלא אוכל להוציא דרכון ממשרד הפנים השאלה שלי היא כזו: 1)האם זה באמת נכון- ואכן אני לא אוכל להוציא דרכון במידה ותהיה שביתה? 2)במידה ואני אוכל להוציא דרכון (אפילו אם זה יהיה עוד כמה ימים) תוך כמה זמן אני אקבל אותו מהיו…
-
- 20 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם
-
- 57 תגובות
- 4k צפיות
-
-
איזה פרטים ידועים כרגע? ולגבי הטריילר של פרק 3: scorpion טוען שיש לו אותו. אז כמה דברים: א. מאיפה משיגים? ;D עוד מישהו נתקל בזה? ב. הוא מסרב לשחרר פרטים, אז יאללה - לחץ חברתי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהי שהכרתי דרך הנט לפני כמה חודשים ולא נפגשנו שלחה לי קובץ של פריצה... משום מה הנורטון שלי שהוא מעודכן לא זיהה את זה ואני לא שמתי לב לכך כל כמה דקות המחשב היה עושה ריסטים ומתנהג מוזר.... (יש לי אינטרנט כבלים אם זה משנה) אחרי פעם אחת שהתחילו "לפתוח" לי את הסידירום נפל האיסימון היא אמרה לי באייסיקיו You have received a message! BUSTED! עכשיו לא התחברתי התקנתי את ה נורטון אינטרנט סקריורטי ולקחתי את האייפיי אחרי ששוב התחברתי. התדברר לי שהיא דיברה עם אנשים מהאייסיקיו שלי והתקשרה לאחת שהיה את המיספר שלה (הכנסתי אותו לאייסיקיו) מה לעשות? לגשת למישטרה להגיש תלונה? איך הכל הולך במישטרה בתודה אלון
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
אבא שלי נוסע לסין בעוד חודש מעכשיו האם לפי דעתכם עדיף לקנות משם חלקים למחשב כגון כרטיס מסך, זכרון ועוד או שהמחירים בעולם הם כמעט אותו הדבר הארץ ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
טוב, צפיתי לי בטלויזיה בתוכנית של גאי פינס (לצערי) ודיברו על משקפי שמש. כמובן שכל החברה בצפון ת"א והעשירים קונים לעצמם משקפיים שעולות יותר מ-1500 ש"ח ו- גם לכלבים שלהם הם קונים משקפיים. זו אופנה חדשה. בעודי נכנס לאתר achla (ואח"כ גיליתי שנכנסתי לאתר של Tapuz) גיליתי את האתר הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היה עכשיו בערוץ הקניות על מחשב פנטיום 4 2400 וכרטיס GF4 (ככל הנראה דגם עלוב שלו) והמצגת היה 3DMARK והיה אפשר לראות שהכרטיס מציג בין 18-38 FPS בבדיקה עם המכונית!! פשוט גול עצמי והמחיר הוא מחיר מבצע במקום 9700 בערך רק 5500 כולל מדפסת EPSON42 ומסך 17 אקסטרים וצורב ימהה 40*20*10 ומקלדת ועכבר א6לחוטיים של מיקרו סופט השאלה אם זה כרטיס מסך OB והזיכרון אם הוא DDR או SDRAM
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קובי פרץ - בלבלי אתו מושיק עפייה ושלומי סרנגה - חלום מתוק תיקו מדהים!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
-
יש לי ולחבר שלי התערבות , אם אומרים באנגלית : what a pretty boy ! זה כינוי להומו ???
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עכשיו זה בטוח , לקוח מהעמוד הראשי: "אנו מצטערים לבשר כי בתאריך ה-6/10 האתר נפרץ. הפורצים גרמו למחיקה מלאה של קבצי האתר ומסדי הנתונים שלו. לדאבוננו החברה שאירחה את אתר Techno התרשלה בתהליכי הגיבוי, ולכן לא קיים גיבוי זמין לשחזור האתר. אנו עושים כל שביכולתנו על מנת לשחזר את חלקי האתר מהקבצים שהצלחנו לחלץ מזיכרון השרת וממחשבי הצוות, ובמקביל, לאתר את האחראים למעשה הנפשע. על פי עבודתנו עד כה, נראה כי את רוב החדשות והכתבות נוכל לשחזר במלואן, אך לצערנו את הפורומים לא ניתן יהיה לשחזר. אנו מאמינים שנחזור לפעילות מלאה בטווח השבועיים הקרובים, בהם האתר יעבור שדרוגי אבטחה, תשתיות ועיצוב. בפרק זמן זה, חלקי האתר השונים יועלו בהדרגה. איננו יכולים לתאר את עגמת הנפש על אובדן מקורות מי…
-
- 60 תגובות
- 6.1k צפיות
-