כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
"לחבר שלי יש בעיה...", "אבא שלי רוצה לקנות....", "אמא שלי היא מעצבת גרפית ורוצה לדעת..." אני לא מבין למה אנשים ששואלים את השאלות האלה חושבים שאכפת למישהו מה בדיוק הסיבה שהם שואלים את השאלה. לא יותר פשוט לשאול "האם מחשב G3 יותר טוב מP3 לתוכנות גרפיות" או משהו בסגנון. לא צריך להתבייש שאתם שואלים שאלות על הרכיבים הישנים שלכם. זה נשמע בערך כמו טורי ייעוץ לבריאות - "לחבר שלי יש בעיות זקפה והוא מתבייש להתייעץ עם רופא"
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כל מה שמצאתי היה לאיזה 4 שירים וזהו..... למישהו יש איזה אתר עם ליריקס של סאב והצל? (off: היום הם הופיעו בביצפר שלי! היה תותח! קיבלתי חתימות ;D )
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.ak47.ru/mindreader.htm ההוראות באנגלית: Plan any two-digit number (for example 54) Deduct from it the components of its number (for example 54 - 5 - 4 = 45) Find this number in the table and symbol, to which it corresponds. Imagine mentally to itself this mark and click on the square..In it this mark will appear למישהו יש מושג איך זה עובד?! עריכה: כן, אני יודע שהסקריפט לפעמים טועה, אבל לרוב הוא צודק, נא לא לכתוב פה הודעות חסרות משמעות של "טעה אצלי" וכו'.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו היה בה? יום ראשון הבאה יש לנו טיול ליומיים לשם ואני רוצה לדעת איך האכסניייה.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים אני די חדש בקטע של מירק- והייתי שמח אם מישהו היה מביא לי אתר טוב בעברית (אני מדגיש אתך העברית!) שמפורטים בו הסברים על מירק (פקודות, טיפים וכיוצא בזה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים את זה? עם זה לא מתאים לפורום הזה אז אני מצטער!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה דעתכם? זה כושר טוב? מרזה? מפתח משהו? כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיהו מכיר אתה כזה אולי? לא מחירון של חברה פרטית אלא מחירון כללי... (אם קיים כזה.) תודה. יאן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שניתן להשתמש בו כמעבת תמלילים נייד רק שזה לא laptop או palm?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בינתיים זמן פנוי אז החלטתי ללמוד לתכנת. תביאו לי בקשה לינקים לאתרים שמלמדים לתכנת ממש מההתחלה לכאלה שאין להם ידע בנושא? שפה לא ממש חשוב לי אבל עיברית קצת יותר עדיף ובקשה בשפה פשוטה וקלה להבנה תודה לכול העונים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נמעס לי ממנו, שהוא קנה גיפורס 2 הוא מתקשר אליי שהוא מקבל במבחן 100 הוא מתקשר אליי, שיוצא לו חרה צהוב הוא מתקשר אליי, נמעס ממנו ניסיתי לא לדבר איתו אבל הוא נדחף לכל מקום משהו יודע איך נפטרים בלי להעליב?
-
- 89 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
מכירים את כל אנשי הטלמרקטינג שמתקשרים ומציעים לכם כל מיני דברים מפגרים? ובכן, יש להם סקריפט מיוחד לפיו הם שואלים את השאלות. ה Counter Script (אותו מצאתי היום ברשת במקרה) מוגש לכם, כדי שתוכלו להלחם בחזרה במזיקים הטלפוניים: ;D
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יוצא עוד שעה ככה. אתם מתרימים?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה זאת אומרת בשבילי, ספק אם שמתם לב, אבל שבועיים ומשהו לא הופעתי כלל וכלל. מדוע? נסעתי עם חברה שלי לניו יורק, טיול טרום צבא כזה. היה מדהים. לא משנה. חזרתי, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי בכדי להתעדכן היו חדשות, שלא היה חסר! יקח לי הרבה שעות לקרוא את המענינים, מה שאין לי עקב תאריך גיוס מאוד שממשמש ובא, שבוע מהיום, יום ראשון ה 20 לאוקטובר. בפורום על האתר, ראיתי ת'רד עם באן למישה, ושהוא חבר צוות לשעבר? חיפוש "מישה" העלה לי מפה עד מחר, ואני לא כל כך יודע מה לחפש. יש מצב לעדכון? הוא חבר צוות לשעבר בגלל הבאן, או שזה עוד לפני? לעדכן אתכם? זה דווקא מאוד מאוד מוזר! בארץ כל פיסת חומרה חשובה, יקרה, ועולה כסף. שם לעומת זאת, בעוד אני חוזר מאיזה סרט או סתם הולך ברחוב בלילה (8-12)... אנ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח מאוד אם כל אחד יכתוב לי משוב קטן, שבו הוא יכתוב מה הוא חושב על רדיו 1 "הרדיו הראשון לצעירים בישראל" מה טוב בתחנה? מה לא טוב? מה צריך לחדש\ לשפר\ להוריד הן מבחינת התכנים והן מבחינת סוג\סגנון המוסיקה? שיתוף פעולה מצידכם יביא רק טוב לשני הצדדים (ואני אומר לכם את זה בשיא הרצינות) את מה שאתם תאמרו ותכתבו אני אפנה למנהלי התחנה (ששם אני אגב עובד...), כי באמת אני חושב שמגיע לכל הצעירים תחנת רדיו שתספק להם מוסיקה טובה לכל מקום בו הם יהיו, ולעמוד בדרישות הקפדניות של הצעירים ואני חושב (אישית) שהפורום הספציפי כאן יוכל לעזור לקידום התחנה(ראו ת'רדים קודמים על מוסיקה..) , והתאמתו לקהלי יעד שונים ומגוונים. אם יש לכם שאלות- אל תתביישו לשאול אותי! אני אענה לכם על כל מה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-