עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. באנגלית יש תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. כאילו, הכה את המומחה בלי שיש מומחה ? כלומר הוא ישנו, הרי יש במשטרה יחידה לסייבר, אבל כנראה שלא כולם במשטרה עצמה שמעו עליה .... https://tech.walla.co.il/item/3120559 מה יהיה ?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  3. תקראו לזה אולמות ארקייד....יש המון אולמות של משחקי וידאו היום בארץ כמו בבילון וגיים זון...אף באף אחת מהם אין את הכדורגל של פעם ...מחפש אך ורק את הכדורגללל

4. מחפש מיקרוסקופ לתיקון טלפונים ניידים, חשוב שיהיה שטח עבודה גדול (מקום לבלאוור ולמלחם), תאורה טובה (למרות שיש אפשרות לחבר תאורה בנפרד אז זה לא כל כך חשוב), לא מחיר בשמיים! (גג! 2000 ש"ח), והאם שווה להשקיע עוד שיהיה עם מסך או שזה לא משנה, השימוש זה להחלפת שקעי טעינה, ריבולינג, ג'מפורים, וכל מה שסובב דרג ד' תודה רבה! (אשמח אם תעבירו את הדיון למקום מתאים אם ויש כזה)

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by Boris_yo,

מישהו יודע אם יש פורום שיש בו קטגוריה של כל עיר במדינה ודיונים עליהם? אני רוצה לעבור לקריות ורוצה לדעת לאיפה בדיוק כדאי לעבור. האם יש אנשים בפורום שיכולים לספר יותר על המקום ואיפה כדאי לשכור דירה? אני מחיפה ומניח שיהיה שיפור גדול אם אעבור לקריות. איך שם בקיץ לעומת חיפה לדוגמה? בחיפה זה סאונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. משפחת ה-Titan Ridge מתוכננת להתאים ליום בו נתחיל לראות כמות גדולה במיוחד של מוצרים תומכי Thunderbolt 3 בשוק, בעידן בו השימוש בתקן אינו דורש תשלום תמלוגים לכתבה

7. Started by iSolt,

בעמוד הראשי של האתר במובייל אין לינק או כפתור כניסה לפורום, רק באמצע הדף דיונים אחרונים מהפורומים

8. Started by Tnufa,

שלום לכולם. חבר רוצה לבוא לבקר בארץ וביקש ממני לעזור לו במציאת מלון טוב במחיר שפוי (רצוי כמובן באיזור גוש דן עם עדיפות לת"א - בכל זאת תייר...) מישהו יכול להמליץ על אתר (או אפליקציה) להשוואת מחירי מלונות? את כל הגדולים והמוכרים בעולם אני מכיר (booking, trip advisor, expedia, trivago וכו'...) השאלה איזה כאלה יש בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by מתניה חיימי,

שלום אני רוצה לקנות אופנוע שטח. צריך רישיון? ואם כן מאיזה גיל?

10. Started by pssheba,

שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה

13. Started by askme,

עוד אחד מיני רבים וטובים שכדאי "לשמוע" עליהם, לידע כללי. http://m.ynet.co.il/Articles/5113106

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  14. אני מאוד אוהב את הרעיון. יצא לי לתרום כמה וכמה פעמים סכומים קטנים אבל בכל זאת.

15. Started by Itay Brenner,

אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?

16. Started by superbijo,

מה נשמע חברים קניתי סט עכבר+מקלדת של חברת COUGAR ועשיתי סרטון אני מאוד ממליץ על הסט הוא ממש יפה ,המקלדת והעבר מאוד נוחים ואיכותיים אשמח מאוד אם תגידו מה לשפר לסרטון הבא ,זוויות,צילום,תמונות, וכל מה שעולה לכם לראש

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  17. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5147946,00.html#autoplay

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by iveco,

חיפשתי לכלב שלי אוכל איכותי נכנסתי לרשת שנקראת " זו הארץ ZOO " וראיתי אוכל עם 60% עוף פרימיום , והייתי בטוח שזאת חברת הוריזון מסתבר שזה סוג של חיקוי השם זהה הלוגו לא ! , ניסיתי לאתר את החברה באינטרנט לא מצאתי כלום אפילו ליבואן אין אתר , משהו מסריח רשום רק על השקית " תוצרת גרמניה " וקוד יצרן , יש גם אישור של משרד החקלאות זאת השקית : http://www.dumbo4pets.co.il/items/1404448-הוריזון-עוף-2-ק-ג-Horizon-מזון-יבש-לכלבים-בוגרים השם ממש מטעה ה HORIZON האמיתי זה לוגו עם 2 כלבים בדיעבד שמתי לב . לא יודע אם לזרוק את האוכל , בהנחה ולא יתנו לי זיכוי זאת ממש הטעיה , אוכל פרימיום עם יצרן אנונימי ? .

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  19. הכנסתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם

• 0 תגובות
    • 9.7k צפיות
  20. עבור משרת סטודנט לחשמל ועבור משרה בתחום ורפיקציה/ולידציה. גם שמועות מחברים יעזרו. תודה

21. Started by ABL,

ראיתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by askme,

בשעה טובה ומוצלחת - https://news.walla.co.il/item/3141868

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. זה מיוחד ושונה לכן פרסמתי את זה פה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  25. שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן כאשר אני מנסה , יוצאת הודעת שגיאה !…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.