כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…
-
לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש מקום ממולץ לרשום כמה דומיינים אני רוצה רק לרשום דומיין ללא כל שטח אכסון או משהו אחר בשלב זה, אנא המליצו לי על מקום?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
פעמון הדלת החדש של Swann יודע לנהל שיחה טבעית עם מבקרים - גם כשאין אף אחד בביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 262 צפיות
- 1 follower
-
-
במתקפה מתוחכמת, התחזו תוקפים איראנים לנציגי חברת רפאל, הציעו משרות פיקטיביות והצליחו להחדיר נוזקות מתקדמות למחשבי הקורבנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 313 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ראיתי אצל הרבה משתמשים בDeviantArt דף מידע עם רקע וכל מיני תוספות מגניבות, אבל לא מצאתי שום מקום באפשרויות שאפשר לעשות את זה, יש למישהו מושג איך עושים את זה? אני מדבר על הדף מידע בצד ימין ובכלל הפסקה עם התמונה בשמאל למעלה וכל מיני תוספות חוץ מ"מועדפים" "גלריה" http://wb-skinner.deviantart.com/ וסתכלו איך זה אצלי, שומם http://dorona.deviantart.com/ תודה :-\
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אחרי כל השנים של העבודה הקשה, הגעתי לגיל 35 ועכשיו יש לי את הכסף העודף ואת הזמן לעשות טיול מסביב לעולם. כבר טיילתי קצת במערב אירופה ודרום אמריקה (אחרי הצבא), כעת אני רוצה לעשות טיול ענק שישאיר בי חותמת לכל החיים. אשמח לשמוע מכם המלצות ו/או חוויות שעברו עליכם בביקורים מחוץ לגבולות ארצינו, אני אוסף כמה שיותר חוויות מרחבי הרשת, לאחר מכן אגבש את התכנון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יצא יחסית לאחרונה, כל הטראקים בו מבוצעים ע"י גיטרה ועיבוד ייחודי, מרגיע ונעים לאוזן. ביצוע מדהים, מומלץ! http://solyaris.altervista.org
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
דחו לי את הגיוס.. הייתי מיועד להתגייס ב8 באוגוסט... כאמור הגיוס נדחה בשל עניינים רפואים וזומנתי לועדה רפואית ב31 באוגוסט. עכשיו, כידיוע הגיוסים המרוכזים הם באוגוסט, נובמבר ומרץ. שאלתי היא אחרי הועדה הרפואית כמה זמן לוקח עד שמשריינים לי תאריך חדש ? אני מפחד שיתקעו אותי הרבה זמן בבית או שמא אני דואג לשווא ונובמבר זה הגג הכי רחוק שייתנו לי? אני ידוע שאתם לא נביאים או משהו כזה אבל אולי מנסיונכם האישי, מתגייס מודאג! תודה !
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. יצא למישהו להזמין מחו"ל כרטיס WIFI או מודם סלולרי? הם עברו במכס בקלות, או שצריך אישור מיוחד בשבילם?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה קורה? בקיצור, נשרף לי הלוח, שלחתי לאחריות בדואר רשום לפני שבועיים, אני רואה שזה לא מגיע ובאינטרנט במעקב חבילות רשום שזה רק נמסר פה לשליחה.. (כמו ביום הראשון שאתה שולח) וזה לא השתנה אמרו לי למלא טופס חקירה וכל השטויות האלה מישהו יודע כמה זמן זה לוקח העניין של החקירה? בוא נגיד שמחר אני הולך למלות טופס כזה, לשלוח אותו לדוורית פה בעיר מה היא עושה עם זה? יתנו לי פיצויים? הכי חשוב, כמה זמן כל העסק לוקח.. מי שמבין תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השיר לא הכי חדש... אבל החבר שאיתו הוא עשה את השיר ביחד היום הוא קלידן של three days grace
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שגיבוי מתקדם בדרך כלל נקשר עם תוכנות בתשלום, זהו תחום תחרותי וכלים חינמיים רבים קיימים גם קיימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לשתי הנערים שמצלמים את עצמם לא השיר רוק אלה הטרנס הזה ששומעים בוא מן ילדה קטנה זה http://www.joint.co.il/joint/tmp/0047/0047.php
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים! אני עורך כרגע סמינר בנוגע לשימוש משתמשים במנגנון social login - מי שלא מכיר זאת האפשרות להתחבר לאתרים דרך חשבון של אחת מהרשתות החברתיות - למשל להתחבר דרך פייסבוק! עכשיו אני אשמח אם תוכלו למלא את השאלון הקצר שאני עורך, וגם עוד יותר אשמח אם תוכלו לענות בשאלה 6 כמכירים את המנגנון. 2 דקות בשבילכם - שמחה גדולה עבורי! אז אנא תמלאו ותודה תודה תודה. דודו :
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
baja100@walla.co.il שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, מישהו היה בזמן האחרון בדיוטי פרי? אני רוצה לקנות לוג'יקט G35 (האוזניות...). מישהו ראה אותם שם? אם כן, כמה הם עולות שם? ואשמח אם תגידו לי עוד מוצרים מעניינים שיש שם. דחוף למחר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-