עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אנשים היה אתר באנגלית( שחכתי את הכתובת שלו,אבל אני בטוח שהוא קיים גם עכשיו) שמעדכן חדשות כל כמה דקות.כאילו זה אתר שלוקח כותרות מהרבה מאוד אתרים ושם אותם ביחד באתר שלו ואם אתה לוחץ על הכותרת של הידיעה הוא מוביל אותך לאתר המקור של הכותרת. אני זוכר שזה היה נוח מאוד ותמיד בדקתי שם חדשות ספורט. אם אני לא טועה הסיומת שלו גם הייתה co.uk מישהו זוכר או מכיר תאתר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. שלום, ראיתי שאיזה ידיד שלי שלח לי את הוירוס הזה, רציתי לדעת האם הוא שלך את זה או שהוירוס הדביק את כל מי שנמצא ברשימה שלו? הסיבה: קיללתי אותו, ואם זה נכון שהוירוס מדביק אז אני רוצה לבקש ממנו סליחה :-\ h*ttp://fun.traferreg.com/IM/whlea.exe זה הוירוס עליו דיברתי

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by b3ta0,

האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by M-a-T-a-N,

שיר של חתונות שמעתי אותו בעדי אשכנזי מה השטויות האלה הולך ככה "כן אני אוהב אותך יותר מהרצוי" " כן אני אוהב אותך אפילו עוד יותר" ועוד שורה מהשיר "את המתנות הרי אני מקבל אז מה ההבדל אז מה ההבדל זה מה שאני זוכר שיר יפה קיצבי" מה השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  5. ??? אני מוריד את כל הפרקים ואז רואה את כל העונה ראיתי שב tv.com רשומים רש 6 פרקים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by dodoboy,

הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?

7. Started by MeTaLhAmMeR,

אחרי שחרשתי כל מקום אפשרי כמעט בלמצוא נעל שנראית טוב ותהיה נוחה, חבר אמר לי שיש נעליים של אדידס שהם יחסית חדשות ושכל הנעל היא בנויה מכריות אוויר, הוא אמר שהוא ראה אותה איפשהו בקניון בנתניה אם אני לא טועה... אני רוצה ליראות אותם גם אבל לא מצאתי משהו כזה באינטרנט כי פשוט אין לי מושג איך להתחיל לחפש אפילו... מישהו מכיר? יודע על מה הוא מדבר שיוכל לעזור לי?

8. Started by redti,

שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by CrazyMan,

בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. נראה לי זה היה אתר ישראלי באנגלית... יש שם המון פורמטים שאפשר להמיר, והם שולחים אי-מייל עם הלינק להורדה. תודה.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by weissby,

משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by older,

יש תוכנה שיכולה לתרגם את הדבר הבא http://books.google.co.il/books?id=RBgoNN4MG-YC&pg=PA3&lpg=PA3&dq=Empire,+Colony,+Genocide:+Keywords+and+the+Philosophy&source=bl&ots=9HeQQeiOFO&sig=_bWeYsYmQAvtb9K1to9R_7NXt3U&hl=iw&ei=HTRaSrL1Go6sjAeM3Mwb&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by hidekeld,

שלום לכם. לא מצאתי באתר כיצד לשלוח הודעה בפורום ולפיכך אני כותב כאן את שאלתי, אני מקווה שאני פועל נכונה בשליחת שאלה? כשאני נמצא בדפדפן האינטרנט ולוחץ על הגדלת תמונה בדף האינטרנט (כמו למשל, על תמונה של מצלמה או כל תמונה שניתן לראות בהגדלה), התמונה אומנם גודלת, אבל מייד נעלמת מבלי שאני לחצתי על ה-X כדי לבטלה, האם זה שייך להגדרות מסויימות בדף הדפדפן שהשתנו במחשב שלי? אני נוהג לקנות מוצרים דרך אתרי קניות באינטרנט, וחשוב לי לראות את המוצר בהגדלה כפי שמאפשר האתר, עקב העלמות התמונה המוגדלת במיידי, איני מספיק לראותה. בברכה חידקל דב

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. מישהו מכיר חנות טובה עם אתר אינטרנט כמובן ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. רשמים טיפים וכו' יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by רן.ט,

מישהו מכיר אולי תוכנה של שעון מוערר??

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. יש לי צורב DVD ויש לי איזה שלושה סרטים עם תירגום הבעיה שהתחלתי לצרוב אותם במהירות 2x הכנסתי ל- DVD שבסלון שקורא את כל סוגי הדיסקים וקורא צרובים, וראיתי את הסרט עם הפסקות באמצע כזה תקוע אבל שומעים בסדר ורואים גם די טוב אבל למה זה תוקע אותו לפעמים ועושה מין ירוק כזה על המסך כיאלו הפירמיים תקועים. (מקווה שככה רושמים את זה ) . האם יש שיטה צריבה יותר מדיוקת וחזקה שתסדר לי את זה שאני כן יוכל לראות שלושה סרטים על DVD?. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. Started by TimoTy,

טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by blabla2002,

הנה ילד בן 18 שיש לו הרבה זמן בידים http://www.theonlyt.com/Main/Animations/Sony/sony_style.mov

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  23. http://www.creative.com/zenmicro/contest

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. Started by the king2006,

כמה עולה רשיון אופנוע ??? ואיפה ניתן ללמוד באזור פ"ת?? תודההה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים