עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Keren Sky,

מה חשבתם על Google Clips? למרות שטכנולוגיית ה-AI מפחידה אותי קצת, דווקא אהבתי את הfeature הזה... נחמד שאני לא צריכה להיות אחראית צילום כל הזמן ושיכולות להיות תמונות יותר טבעיות שלי..

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. (זה רשום באתר הדואר) גם אתם נתקלתם במשלוחים מתעכבים עם KSP?

3. Started by Itamar Tal-or,

היי יש אוליי חברה וחיבלת אינטרנט מומלצת לגיימינג ויוטיוב?

4. תודה נ.ב. חשוב שיהיה אפשר להשתמש עם הנתב הפרטי שלי. כלומר להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by DJO,

שלום כולם, מישהו במקרה חבר שם? יעזור לי מאוד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  6. בשלב שדברים הופכים מורכבים אני לא ממש צולח אותם. כלומר להחזיק הרבה רעיונות בראש יחד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שיודע להתמודד עם לקויות למידה תודה!!!

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by amiros20,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה אשמח לקבל חוות דעת שונות שלכם לגבי חיבור לvpn מסויים אני מתגורר בחול ורוצה להפעיל את החשבון של הyes go

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by dor123,

שלום רב: 1. כאשר אני מתחבר לאתר מבלי לסמן "זכור אותי" האתר מעיף אותי מהחשבון מיד עם סיום ההתחברות (אני מופיע מחובר, אך האתר מתנהג כאילו אני מנותק, ובלחיצה על F5, אני מופיע כמנותק). 2. אין אפשרות להתנתק מהחשבון, בעת גלישה באתר ע"י IE11, דבר המונע ממני לגלוש באתר ממחשבים בבי"ח כרמל. 3. במקרים מסויימים, האתר דורש ממני פעם נוספת להכניס שם משתמש וסיסמה לאחר ההתחברות.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, לאחרונה התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות פורטוגלית, ביררתי אצל 2 משרדי עו"ד שביצעו עבורי בדיקה ואמרו שאני זכאי עקב שמות המשפחה מצד אבי ואימי (הוריהם יוצאי מרוקו ותוניס). רציתי להתייעץ איתכם לגבי התהליך, האם מישהו עבר אותו דרך עו"ד ישראלי ואכן קיבל את האזרחות? ואם כן , דרך איזה עו"ד מומלץ להגיש את הבקשה ותוך כמה זמן בערך אמורים לקבל את האזרחות לאחר אישור הקהילה היהודית? משיחה עם 2 עורכי הדין ומהצעת המחיר, נשמע שההליך די יקר ולא ברור לי כ"כ מה אני מקבל מהם עבור 6000 ש"ח , אם בסופו של דבר לדבריהם אני אמור בעצמי להשיג מסמכים ולעמוד בתורים וכו'.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Akiles,

איך עדיין אין פה כזה ? בכל מקרה נתקלתי בדבר הבא: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1010083/gaymer-set-keyboard-computer-mouse/ נראה ממש טוב אמנם אני כבר לא משחק הרבה אם בכלל אבל בדיוק מת לי ה MX518 ואני צריך עכבר (גם פשוט יספיק לי - אבל ראיתי את זה וזה נראה נחמד) מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. איך מקבלים שיא גינס בישראל ?

12. הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by Liad344,

לפי השמועה(שסביר שיהיה נכונה) , בImac pro יהיה שבב A10 Fusion שבין היתר , יהיה אחראי על עליית מערכת ההפעלה - אני מניח שזה היה ברור , אבל אפל הולכת להשתמש במעבדים שלה , לפחות לחלק מליין המחשבים שלה. מה זה אומר על עתיד x86? יהיה מעניין ..

14. מפתחת מבחני הביצועים המפורסמת ביותר עומדת להרחיב את המגוון שלה עם Cyan Room לכתבה

15. אורח עידו זגורי
    Started by אורח עידו זגורי,

אני לא יודע איך לשלוח קישור של סטים למישהו אחר

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  16. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי נייד בן כמה שנים של דל. הוא מספיק לצרכים שלי אבל הופיע קילוף צבע במשטח. אני מחפש מדבקה כמו זו שבתמונה שבקישור בצד שמאל. אפשר עם לוגו של דל או אפורה. איפה אפשר לקנות כזו מדבקה? חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. אל תפספסו את ההצעות הגאדג'טים, החומרה והטכנולוגיה הגדולות של השנה לכתבה

18. Started by no_way,

האם ישנה מערכת פורמים לבנייה שיש לה כבר עברית מלאה? אם כן אשמח לשם שלה. בנוסף, איזה מערכת בכללי מומלצת לבניית פורומים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by askme,

https://tech.walla.co.il/item/3116282 יש סרטון נחמד המסביר מי נגד מי ולמה. ו...... כמה שיטות ( על אחריותכם ) לשימור / החייה של הסוללות.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by askme,

הכי טוב, פשוט לראות את הסרט " האיש שידע אינסוף". אפשר כמובן גם לגגל. זה מדהים עד כמה עם כל העבודה המבוזרת והקבוצתית עדיין יש מקום לאנשים כמו סיריניבסה רמג'ואן במדע.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מישהו יודע כמה פחות או יותר יעלה לי לפתח בקר שליטה למערכת מכאנית קטנה על בסיס ארדואינו בטווח של חודשיים?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by semiel,

חברים קבוצה סופר נחמדה עם אנשים איכותיים נפתחה בפייסבוק לקבוצה קוראים Old School - Israeli Gamers מוזמנים בהחלט ברוכים הבאים, אם אתם חלק מהקבוצה אתם חלק מזן נדיר של גיימרים שעברו את מבחן הזמן והמשיכו לשחק אחרי הצבא, הטיול שאחרי, תואר, עבודה, חתונה, ילדים או בקיצור הסחות דעת בין משחקים. אם גם אתם אוכלים את הארוחות שלכם ליד המחשב, בניתם מחשב בעצמכם כי ברור לכם שצריך לשדרג כל הזמן, אם גם אתם אומרים רגע כי אתם באמצע משחק ושוכחים מזה, אם גם אתם ישבתם עם חברים ואז התפזרתם לבתים כי מישהו זרק שיש לו שרת פנוי ואפשר לעשות משחק. אם גם אתם רצתם לעשות פיפי זריז כי אתם באמצע.. ימות העולם אבל צריך להגן על הדגל! לגמרי אבל לגמרי הגעתם למקום הנכון. הקבוצה נועדה לשתף…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by Diego Sygal,

אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.