כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד אחד מיני רבים וטובים שכדאי "לשמוע" עליהם, לידע כללי. http://m.ynet.co.il/Articles/5113106
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש תגים, אבל התמונה לא נכנסת למאגר של התג. חשיפה אפסית. לעוד מישהו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזה שיטות תשלום מאובטחות באינטרנט קיימות היום ? אני יודע שאחד המובילים הוא PayPal , זה נכון ? לפחות מהתרשמות שלי נראה שכן כי בכל אתר מכירות אתה רואה את הלוגו שלהם שיטה נוספת ששמעתי עליה היא Google Checkout אבל הנוכחות שלו מורגשת הרבה פחות ברשת, למעשה לא מצאתי אף אתר מכירות שאימץ את השירות של Google מישהו מכיר את השירות הזה ואתרים שעובדים איתו ? ויש גם את השירותים האלה של חברות האשראי עצמן שמנפיק לך מספר כרטיס אשראי חד פעמי לכל עסקה ויכולת לבצע רכישה בצורה אנונימית
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הפתעה ! הפתעה ! מסתבר, על פניו, כי יצרניות הרכב קפצו הרבה מעל לפופיק ! עכשיו, מחפשות סולם לרדת מהעץ .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5567997,00.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרושה עזרה מזקני השבט שעוד אוהבים סרטים משנות ה-80 או ה-90 נזכרתי בסרט ישן שפעם האבתי לראות אך כמובן שכחתי את השם שלו באיזור סוף שנות השמונים תחילת ה-90 נדמה לי. הסרט הוא סרט מעיין קומדיית אימים והסרט מספר על זוג שמגיע לאיזור שיפוט של עיירה מוזרה וכשהם נוסעים לכיוון העיירה עוצר אותם שוטר על מהירות מופרזת או משהו כזה ולוקח אותם למעצר להישפט ע"י שופט עיירה שכמובן הוא עצמו מוזר כזה. עכשיו מתוך הסרט עצמו חוץ מההתחלה אני זוכר שהיה מין תינוק מגודל שכזה אם אני לא טועה משהו כמו התינוק מהמסע המופלא. ויש גם מין מתחנת בני אדם ענקית בבית של השופט. לצערי יותר מזה אני לא זוכר ומקווה שמישהו אחר כן זוכר את שמו של הסרט בגוגל אין תוצאות על הפתיח של הסרט לצערי לכן אשמח לדעת אם מישהו כן…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כמות גדולה של מטענים לטלפון (כ-20) המחיר כולל המשלוח הינו פחות מ75$ כך שאין מיסים ועמלות. האם זה יכול להחשב כיבוא לצורך מסחר? אם אני מזמין מוצר אחד אני מניח שאני לא צריך להמציא אישורים כדוגמת תו תקן וכד', מה קורה אם זה מזמין כמות יותר גדולה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 247 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-
-
אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
כך לפי הערכת מייסדת אפליקציית הדייטינג לנשים Bumbleלכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
"הרפתקאות גידעון ויואב" שני חברים שלא מפסיקים להסתבך – מהדברים הכי קטנים ועד מצבים הזויים לגמרי ! סדרה מצוירת עם קצב מהיר, הומור לא צפוי ורעיונות שלא הולכים לפי החוקים הרגילים. גידעון ויואב הם שני חברים שתמיד מצליחים להפוך כל סיטואציה פשוטה לבלאגן מוחלט ! כל פרק זורק אותם למשהו חדש, מוזר יותר מהקודם… ואתם אף פעם לא באמת יודעים איך זה ייגמר *סגנון שיגרום לכם או לצחוק… או להגיד “מה לעזאזל ראיתי עכשיו?” * השקעה מלאה באנימציה, בדיחות, וסיפור זורם * מתאים לכל מי שאוהב הומור ושטויות ברמה טובה * וייב אחר לגמרי מכל מה שמסתובב כאן
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפה או למדע וטכנולוגיה.. נראה לי שיותר לפה. בכל מקרה, נתונה לי נקודת רתיחה של מים (98.098) בגובה מסויים. איך אני יכול לחשב את לחץ האוויר (ולהעריך את הגובה) לפי זה? תודה עריכה: אוקי, הגעתי לזה שהלחץ הוא 0.902368421 אטמוספרות, איך אני מגיע לגובה מעל פני הים? עריכה2: אוקי, כנראה טעיתי? עריכה3: פתרתי לבד, תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
או טכנאי שמתעסק ויכול לקחת על עצמו אחריות. באזור קריות כמובן.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פשוט חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אחין שלי עדין מנדנד לי למרות מה שאמרתם והוא עדין לא מאמין ושואל לאיזה חיל הוא מתגייס תאריך גיוס מחר והוא טכנאי מכונות
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הסרט הגרנדיוזי השני של יקום ה-DC Comics לשנת 2016 מקבל חשיפה של 2.5 דקות וגורר השוואות לשומרי הגלקסיה של המתחרה בעוד כחודשיים אנחנו נקבל את הסרט המדובר Batman v Superman, אשר מיועד להוות את קרש הקפיצה של אולפני האחים וורנר אל עבר יקום קולנועי מחובר ומקושר כמו זה שיצרה לעצמה Marvel במהלך העשור האחרון ובהצלחה כבירה – אך נכון לעכשיו, נראה שהסרט המעניין ביותר של הסטודיו בתחום הקומיקס הוא דווקא זה שמגיע אלינו בחודש אוגוסט, בכיכובם של האנטי גיבורים מעולם הקומיקס של DC. הסרט המדובר הוא Suicide Squad, שמתיימר ליצור לנו ג'וקר חדש עם ג'ראד לטו אשר לא יחוויר לצד הופעתו האגדית של הית' לדג'ר בתפקיד – וכעת אנחנו מקבלים טריילר מלא ראשון עבורו, כשמסתבר שכל מה שראינו עד עתה היה …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב. מידי כמה ימים אני מקבל מהאתר מייל פרסומי. נכנסתי להגדרות באתר והסרתי את כל האפשרויות לקבלת מייל או התראות. ועדיין אני מקבל מיילים מהאתר. אינני מעוניין לקבל כל מידע מהאתר או מהפורום. אודה בעזרת מנהלי הפורום אם התקלה תתוקן. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחרונה ה-VCR שלי התקלקל אז החלטתי לרכוש מכשיר משולב, מצאתי שיש כ-5-10 דגמים מחברות שונות בארץ, ביניהן טושיבה, סוני, היטאצ'י ואחרות. לפני שאני רוכש את המכשיר רציתי לדעת עם מישהו מכם מבין בזה ויכול להפנות אותי לאתרים שסוקרים מכשירים מסוג זה על מנת שאוכל לקרוא מספר ביקורות לפני הרכישה. חפשתי דרך גוגל ולא מצאתי שום דבר מעניין פרט לאתרים של dealtime ואחרים. תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לא מצליח להוריד כלום כבר כמה ימים יש לי במשבת של הFREE USER ENTRY IN והמשבת השחורה רייקה. מה קורה שם ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא יודע מה הפורום המתאים,אז אשאל כאן: למישהו יש דרך להעביר למחשב שיחות טלפון online או בעיכוב של עד 5 דקות (במהלך שיחה)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-