עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  2. באמזון דוט קום או אמזון CO UK הבריטי ? אין לי כח להרשם בUK ולמלא מליון BOXES עם כרטיסי אשראי וכו' אז אני שואל כאן תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

אבדתי את השלט של האזעקה יש אפשרות לקבל חדש או שזה להתקין מערכת חדשה ? תודה לעוזרים.

4. אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  5. אנשים היה אתר באנגלית( שחכתי את הכתובת שלו,אבל אני בטוח שהוא קיים גם עכשיו) שמעדכן חדשות כל כמה דקות.כאילו זה אתר שלוקח כותרות מהרבה מאוד אתרים ושם אותם ביחד באתר שלו ואם אתה לוחץ על הכותרת של הידיעה הוא מוביל אותך לאתר המקור של הכותרת. אני זוכר שזה היה נוח מאוד ותמיד בדקתי שם חדשות ספורט. אם אני לא טועה הסיומת שלו גם הייתה co.uk מישהו זוכר או מכיר תאתר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מי המבצע של הקטע הזה? אני יודע שזה ביצוע יחסית חדש לסטאנדארט ותיק בשם autumn leaves, ושזה מבוצע ע"י זמרת באנגלית. אחרי הקטע שכתבתי פה זה ממשיך למנגינה המוכרת. http://img1.tapuz.co.il/forums/29626297.mid

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  7. ראיתי איזה תוכנית והיה שם מעיין תעלומה על דם של איזה קדוש רומי או משהו כזה בסגנון שהוצא להורג לפני הרבה זמן אני לא ממש זוכר משהו כמו 1500+ שנים הדם נאסף על ידי אחות של איזה כנסיה ומאז הוא שם.. עכשיו בכל שנה הדם נהפך ממוצק לנוזל בתקופה מסויימת מאוד בשנה.. עכשיו אני לא זוכר עוד פרטים הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדם של מי הוא וכו אם יש מאמרים בכלל טוב.. ומה נסגר עם הדם כי הם חקרו אותו בסוף התוכנית אבל נרדמתי.

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by Green,

שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. האם זה נכון שהחוק הזה בוטל כאילו כמה אנשים סיפרו לי שכבר לא שמים לב לחוק הזה והחוק הזה כבר לא קיים ואחד שאל שוטר שאמר שאין יותר את החוק הזה אבל לעומת זאת יש את אלה שאומרים שהחוק תקף עדיים..... גם פול אנשים סיפרו לי שעצרו אותם שוטרים כאשר הם נוהגים עם יותר משני אנשים והמשטרה פשוט התעלמה מזה ולא עשתה כלום, אפילו לא הזהירה אותם לגבי זה אז מישהו פה יודע את התשובה? :jump: תודה

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני בעבודה ומת לשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח מישהו אולי ??? איכשהו אולי ???

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. זוהי כתובת האתר: http://www.esnips.com אפשר לסמוך ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by tombcatz,

בנות הן כמו הורדות באימיול-לוקח להן זמן,אבל בסוף הן יורדות.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  14. היי עשיתי סריקת מחירים קטנה בזאפ למחסניות דיו והשוותי עם DMO למרבה הפלא מצאתי מחסנית שחורה לדגם שאני מחפש כמעט בשליש מהמחיר ש-DMO מציעים! 35 שקל במקום 90! אז רציתי לשמוע רק ממי שקנה משם פעם איך האיכות דיו (למרות שזה לא כזה חשוב...זה רק לעבודות אבל שהשחור לא ייראה כמו לבן כן D; ) ואיך הם מבחינת משלוחים וכו' בקיצור התרשמות מהחנות http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=245&b=refzap תודה מראש לעונים, לירן.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  15. יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by ward,

למישהו יש לינק או סתם מאמר בושא "בעד או נגד ספרות מדע בדיונית"..לפי הדגם של אריסטו או כל דגם אחר.. אני מודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. * מעבד פנטיום 3 733 = 180 ש"ח * זיכרונות ג'נריים 2X128. אחד RDRAM והשני DDRAM = 200 ש"ח * כונן FLOPPY ג'נרי = 25 ש"ח מארז פשוט BIT SYSTEMS (ללא מאווררים, ללא מכסה לצדדים וללא "סוגר" על כרטיסי PCI) = 70 ש"ח. סה"כ 475 ש"ח. הערכתי את המחירים לפי שיטוט בלוחות מכירה. אלה חלקים שאני מתכוון לקנות מבן דוד להשלמת מחשב. אין לו מושג במחירים. אני לא רוצה לנצל אותו והוא בנאדם עם אגו שלא מוכן לקחת כסף. בקיצור, מיני בעיה . הוא נותן בי אמון. מה אתם מציעים ? להוריד/להוסיף ...

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  18. יש לי פה פלאפון חדש שקיבלתי ויש לו אפשרות לIM ואני מנסה להגדיר אותו כדי שאני יוכל להתחבר למסנג'ר ואני צריך את הכתובת שרת של הMSN MESSENGER וסתם רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

חבר שלי מחפש איזה שיר הוא תיאר לי אותו כמין רמיקס ששרים בו גבר ואישה. בחלק של האישה זה כול מה שהוא זוכר what a feeling ,feel belliving בחלק של הגבר in a world made of steal משהו כזה. זה לא הרבה אבל ראיתי כבר שיש פה אנשים כשרוניים, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by OnlyOne,

שלום לכולם מישהו מעוניין להביא לי מתנה בסכום של עד 1800-2000 ש''ח והוא לא מעוניין לתת כסף אלא מתנה ואם אני לא ימצא משהו שמוצא חן בעיניי אז הוא מוכן לתת לי את הכסף *מתנת יום הולדת* בכל מקרה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  21. ואיך אני יכול לחשב כמה יוצא בשקלים להדליק את כל מחשב 24 שעות בחודש אחד ? (נגיד של ה24 שעות מאמץ מלא..אבל בטוח שזה לא..זה אולי משהו כמו 1-2 שעות ביום מתוך 24) (לפי המפרט של פ-4 שלי אני רוצה לחשב..)

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by תחמן מתימן,

תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by bykeking,

שאלה בכותרת... ^^^ תודה!

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  24. אני מחפש מנוע של חרמש, מסור שרשרת או מפוח או כלים עם מנועים דומים שפועלים על בנזין. המטרה לא חשובה עכשיו, אבל אם אני אמצא בעזרתכם והעניין יתקדם אני מבטיח שתקבלו תמונות בעיקרון ביררתי קצת והמחירים היו יקרים מאוד למנועים חדשים.. אני צריך משהו יד שניה.. אני מאיזור רחובות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by HaEsrimVeArba,

בטח כבר היה דיון על זה אבל, דם! גופות! אופללללל!! זה פשוט מופלא, עונה נהדרת. טובה עשרות מונים מהעונות הקודמות.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.