עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by QQQ,

לשם מה זה בעצם? נניח הפריט שהזמנתי איכשהו לא הגיע, רק אם יש ביטוח אני יכול לבקש מהמוכר שישלח לי עוד אחד? האם זה באמת נחוץ? עד עכשיו קניתי רק פריטים עם משלוח מבוטח אבל לא באמת הייתי צריך לממש את זה... תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by ybzon,

של כלי בית - מכל הסוגים בישראל אודה אם מישהו ימצא עבורי. זה בשביל חמי

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. 1.האם לסוני-אריקסון ישנם כרגע פלאפונים עם כניסה 2.5-3.5 מ"מ לאוזניות שנמצאים במלאי של החברות הסלולריות? 2.איך המגברים בפלאפונים הללו לעומת נגן MP3 איכותי? בל נשכח שאני מדבר על סדרת ה W של סוני( יעודיים למוסיקה) תודה.

5. קובץ קול של פליצות,משהו כזה מצחיק. מישהו מכיר משהו?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by icebreak,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by moses_23,

יש כאן מישהו שנוסע בקו 454 של סופרבוס? אני צריך לדעת אם הוא עוצר או עובר קרוב לדרך הטייסים או ללא גארדיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. קיבלתי טלפון היום מלשכת גיוס ,וביקשו ממני להעביר תעודה אחרונה, מכתב אישי ומכתב מגורם חינוכי ממליץ כלשהו. איזה משקל ניתן לתעודה ששולחים? יש לי ציונים של 75-78 בשלושה מקצועות ,ובכל השאר 90-100(ציון התנהגות ראוי לשבח ו-27 שעות חיסורים, אם הם רלוונטים). האם זה יכול לפגוע במועמדות?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. קניתי כרטיס מסך HD4850 ליפני שנה לערך בחברת לייף. החברה ניסגרה. למישהו יש מושג אך אני מקבל אחריות על הכרטיס הלא תקין בישראל? מי לקח את הנציגות מחברת לייף של החברה GECUBE בארץ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. עדיף בעברית =] תודה... זה יחסית דחוף

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by lol_minbet,

נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים, ומאוד אהבתי את הsoundtrack, אבל רק היום כשיצא לי לראות את הסרט שוב, גיליתי שיש שיר שמאוד אהבתי בסרט ולא הופיע בsoundtrack וחשבתי שאולי משהו יודע מה שם השיר. השיר מתנגן לקראת סוף הסרט, בקטע שהוא מוריד את המסיכה מול הנציגה של LE ואז רץ למעלית ומתחיל לצעוק Tech Support... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

מאיפה,כמה,ואיך האיכות. תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by older,

יש תוכנה שיכולה לתרגם את הדבר הבא http://books.google.co.il/books?id=RBgoNN4MG-YC&pg=PA3&lpg=PA3&dq=Empire,+Colony,+Genocide:+Keywords+and+the+Philosophy&source=bl&ots=9HeQQeiOFO&sig=_bWeYsYmQAvtb9K1to9R_7NXt3U&hl=iw&ei=HTRaSrL1Go6sjAeM3Mwb&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by Bonus,

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by Skid,

שכל אחד ימצא לו קטעי וידאו ויעלה אותם לאינטרנט. אני מתחיל:

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by m.l,

מישהו יודע אם IQPC עושים הנחה על תשלום במזומן?! פשוט חבר שלי צריך לדעת תשובה ואני אף פעם לא שילמתי מזומן אצלם ככה שאני לא יודע....אם למשל הוא קונה חלקים בסך של 1000 שקל והוא משלם הכול במזומן יעשו לו הנחה על זה?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,בן דוד שלי (Shane "O" Mac) קיבל באן לפני חודשיים ונתנו לו לחודש,עכשיו הוא מנסה להיכנס וזה כותב לו משהו שלא אישרו אותו..מה הוא צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic כעורך ראשי. האתר מתעסק בתחום משחקי המחשבים המקצועניים, ז"א בעיקר תחרויות של CS, Quake 4 וכדומה. אנחנו כרגע חושבים על מיתוג מחדש ומחפשים שם שיהיה קאצ'י, קצר(אלא אם אפשר לקצר אותו לראשי תיבות נורמליים, כגון ESPN). התחום שהאתר עוסק בו נקרא ESports( ראשי תיבות ל Electronic Sports, למרות שהביטוי המקוצר כבר הפך לשם בפני עצמו ולא קיצור), אך השם לא חייב להיות קשור למחשבים בכלל ולתחום הזה בפרט בדרך כלשהי. אם למישהו יש רעיון שמתאים לתנאים הנ"ל(או רעיון אחר בכלל- אני מחפש כל דבר כרגע) אני אשמח אם יכתוב. בתודה,

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by redti,

אהלן חבר'ה שמעתי איזה שיר בגלגל'צ הוא לא חדש.. אבל גם לא עתיק זה שיר סגנון אמריקאן פאי כזה.. זה גבר שר.. והפזמון זה משהו כזה.. nothing less again.. im sorry i cant be perfect

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  24. מה הפורום המתאים לכך? ???

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים