עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tom123,

חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  2. שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by jeyjey,

אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  4. זה הזמן להראות איפה זה.... כל מיני כורים בסיסי טילים זרים וכו....

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  5. אתר שאני אוכל לשמוע ב-LIVE תחנות מכל העולם אבל שיהיה באיכות נורמלית ובלי ניתוקים. יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  6. איך אני מתחיל ללמוד ? אני צריך אישור ממישהו? (מהמדינה או משו?) אחרי שאני עובר למשל את כל השיעורים...אני עובר את הטסט עם המורה נהיגה? איך זה הולך ? תודה למי שיסביר לי...

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by HiperPsY,

http://stwww.weizmann.ac.il/g-phys/new_site/final05/el-blich.doc התרגיל הרבעי. תודה מראש..אני ממש מתקשה בתרגיל הזה.. :-\

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  9. לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  10. Started by עמיר שחר,

יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  11. Started by Green,

היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  12. אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  13. Started by Djx,

תראו איך מייקרוסופט וורד (בתמונה) לא יודעת את שם האוייב מספר 1 שלה (אבסורד) וגם פרסומת לטמפקס ( ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by Omerole,

ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.

15. היי חברה, מצטער לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסום ההודעה. יש לי SAM 900 ו BT שמתחבר למחשב. אני מניח שצריכה להיות תוכנה שמחברת בין הטלפון למחשב בעזרת בלוטוז אך לא קיבלתי שום תוכנה עם המכשיר. אולי מישהו שמכיר או עם ניסיון בדברים האילה יכול להדריך אותי איך לעשות זאת? תודה.

16. האם זה נכון שהחוק הזה בוטל כאילו כמה אנשים סיפרו לי שכבר לא שמים לב לחוק הזה והחוק הזה כבר לא קיים ואחד שאל שוטר שאמר שאין יותר את החוק הזה אבל לעומת זאת יש את אלה שאומרים שהחוק תקף עדיים..... גם פול אנשים סיפרו לי שעצרו אותם שוטרים כאשר הם נוהגים עם יותר משני אנשים והמשטרה פשוט התעלמה מזה ולא עשתה כלום, אפילו לא הזהירה אותם לגבי זה אז מישהו פה יודע את התשובה? :jump: תודה

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  17. רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by J0n1,

שלום. ראיתי אצל הרבה משתמשים בDeviantArt דף מידע עם רקע וכל מיני תוספות מגניבות, אבל לא מצאתי שום מקום באפשרויות שאפשר לעשות את זה, יש למישהו מושג איך עושים את זה? אני מדבר על הדף מידע בצד ימין ובכלל הפסקה עם התמונה בשמאל למעלה וכל מיני תוספות חוץ מ"מועדפים" "גלריה" http://wb-skinner.deviantart.com/ וסתכלו איך זה אצלי, שומם http://dorona.deviantart.com/ תודה :-\

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by the1,

שלום, משהו מכיר חנות בארה"ב (באינטרנט) אשר מקבלת כרטיס אשראי בינלאומי (חוץ מ- AMAZON)? בדקתי ב- BUY.COM, NEWEGG.COM, CLUBIT.com והם לא מקבלים. אני מעוניין במשלוח בתוך ארה"ב. תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by Interl-Conore,

מחפש את ה שיר Tesla - Cumin' Atcha לא מוצר בשום מקום=YOUTUBE,MEDIA PLAYER... :-X

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=cm7qKCMNyX4 :lol:

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  22. אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by R0ck,

דייייייייייי אני לא יכול יותר, הולדן עושה זאת כל פעם מחדש, מצליח להפיל אותי על הריצפה עם הטראקים המדהימים שלו. פשוט יוצר מעולם אחר. James Holden - A Break In The Clouds (Main Mix) 9:56 הטק האוס הטוב ביותר ששמעתי מזה הרבה מאוד זמן, מומלץ בחום!!!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים