כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי סטרימר כמו שמפורט בנושא, באתר של החברה יש עדכון של האנדרואיד שלו לגירסה 4.4.2, אבל אני רוצה לעדכן לגירסה 5 לפחות, האם יש אתר שאני יכול להוריד ממנו אנדרואיד 5 ומעלה, ולהתקין על הסטרימר הזה?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חדשה פה :-) ברצוני למשוך חשבון walla של חברה טובה לחשבון ג'מייל חדש שפתחתי לה.... שאלה שנייה...הבן שלי שיחק בהרשאות של במחשב כדי שאחיו לא יוריד תוכנות.... אממה ... הוא נעל את עצמו. :-) תודה רבה לעונים שבוע טוב דבי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי בדיקה למכשירים שונים ובמצבים שונים עם מד חשמל, לשימושכם: כמה חשמל מכשירים צורכים.pdf
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות להשלמה אוטומטית במחשב נייד? מחפשת כבר מלא זמן, מעצבן להקליד הרבה. אשמח לעזרה :))
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קיימת גדר מסביב לחצר באורך 25 מטר העשויה מאבני מסלעה בגובה משתנה, ברצוני לצפות את הגדר בבטון ובטיח כמו כן להוסיף עמודים שישמשו גדר אלומיניום מעל, האם הבטון יחזיק בין האבנים הקיימות ויהיה יציב? באיזה חומר עדיף לצפות את הטיח האם צריך לאטום אותו בצבע?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. שוקלים לקחת סאלוקי או גרייהאונד רק אני לא יודע מה יותר מתאים לדירה ללא גינה וכמה פעמים ביום להוציא לעושת צרכים וכמה פעמים בשבוע לטיולים יותר ארוכים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי ATL915 של גולדליין ואחרי עובדה של 3 - 5 דקות אני מרגיש ריח שמזכיר שמן שרוף. האם זה באמת שמן או שאיכות ירודה של חומר בנייה? מכל המאווררים שיצא לי לרכוש זה פעם ראשונה שקורה דבר הזה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה אומר ומה אגיד ! נבחרתנו הלאומית "הבריקה" אתמול כפי שכבר מזמן לא. האלבנים יצאו פריירים. יכלו לעשות על האש באיזו פינה מחוץ למגרש, לשתות ולבלות עם ביסלי ובמבה או מה שמקביל לזה בארצם. נבחרתנו הדגולה כבר הייתה משכילה להפסיד גם מול שער ריק. יש בכלל למישהו ספק בזה ? ב י ז י ו ן !!!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוששים מעליית המחירים המסתמנת בשוק הזכרונות הדינאמיים? זו ההזדמנות שלכם להצטייד לפני שזה קורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, התלבטתי אם לשים את זה כאן או בפורום אמצעי אחסון. זה לא מוצג כאיזה אלטרנטיבה לאמצעי אחסון מודרני אז נראה לי שעדיף פה, זה יותר קוריוז, אבל אולי מתישהו אעלה את זה גם שם בכל מקרה, מקווה שתהנו! הערה: כן, אמרתי "סיבובים לשניה" במקום "סיבובים לדקה", בטעות. סתם פליטת פה. סורי!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק הורדתי את קודי והאם אפשר לעשות את כל ההגדות וההסבר שיש פה עם הגדרות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הרשת מעניקה לנו פרטים טכניים ראשונים אודות דור ה-Gemini Lake, שמגיע להחליף את Apollo Lake ממש בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
ידעתם שבמהלך הבדיקה מזריקים לכם ישירות לוריד לא אחר מאשר חומר מתכתי רעיל בשם גדוליניום? אני מניח שלא. ידעתם שחלק ממנו שוקע לכם ברקמות המח לצמיתות? אני מניח שגם לא. תחשבו פעמיים לפני שאתם נותנים להם להזריק לכם את זה לוריד. ואם אתם ממש מתעקשים שיזריקו לכם את זה, תוודאו שזה החומר עם ההרכב הכימי היותר בטוח עם המעטפת המאקרו סאליק ולא הלינארי. הכי תזהרו אגב, מאסותא ומכון מור , משתמשים שם בחומר הכי פחות בטוח, זול ובסיסי מהסוג הלינארי. נוסיף על כך שאפילו אין לו אישור של הFDA אלא רק אישור של משרד הבריאות . ומייצרים אותו כאן בייצור מקומי בשורק (מגנטול). ראו הוזהרתם: https://www.medpagetoday.com/neurology/multiplesclerosis/66343 http…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא בטוח שזה מה שמטריד אתכם כרגע, כשנראה שהדבר החשוב ביותר זה שיהיה זרם חשמל שיפעיל את המזגן במקום שאתם נמצאים, אבל...... כדאי שתדעו מה עומד מאחורי הסלוגן "אתך בכל רגע ....." http://www.news1.co.il/Archive/002-D-121389-00.html רק להזכיר למי ששכח - זו החברה היחידה ( עד כמה שידוע ) שבא גם אם העובד הורשע בפלילים, אי אפשר לפתרו ללא הסכמת הוועד !
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הדיווח הפיננסי של מפתחת השבבים עדיין לא מאפשר הכרזה על מהפך ממשי במצבה, אך כן כולל מספר סיבות לאופטימיות חשובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב: בחודשים האחרונים מספר שכנים בבתים סמוכים החליטו לקנות מכונות שטיפה (מכונות שבדר"כ נמצאות בשימוש תעשייתי [מפעלים וכד'] ואינן מיועדות מלתכילה לשימוש ביתי), ולשטוף באמצעותן במקום ישירות ע"י צינור הגינה שלהם, ובכך פעם בכמה ימים אני נאלץ לסבול מהרעש הנוראי של המכונות הללו. איפה אפשר להתלוננן על מפגע כזה?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ממצב אני המחבר של 'הדרך של יובל'. ואחרי שנתיים של כתיבה ועריכות, יש לי סיפור פנטזיה בשני חלקים כתובים. עכשיו, כמו שחלקכם יודעים, הסגנון שלי מעט ייחודי. והמקבילים שלי היום הם: אילן הייטנר. כן זהו. וזה לא שאנחנו כותבים דומה, אבל אין עוד למי להשוות ושנינו אומרים קוקסינל מדי פעם. יש כמה הצהרות שאני רוצה לצאת בהן, ואני די בור, במיוחד בהתחשב בזה שאני לא ממש קורא ספרים, ובמיוחד לא יצא לי לקרוא פנטזיה. הספר שכתבתי הוא הראשון שקראתי. הבעיה שלי בגדול היא שהוא לא יובל, יובל עשה המון רעש בארץ וגרם לציפיה עצומה מהספר השני. והוא פשוט לא הולך לספק את אותה החוויה... וזה מובן. אבל מאוד קשה לי עם זה. לצורך פרסום ושטויות אני רוצה להגיד שזה ספר הפנטזיה הדפוק ב…
-
העתיד אולי עשוי להביא עימו הפוגה קלה במגמה זו - אך בינתיים ערך הרכישה הממוצע עבור רכיבי ה-DRAM מגיעה לגבהים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
אני נשוי טרי לי יש חשבון בנק (ללא עמלה), ולאשתי יש חשבון בנק (ללא עמלה). אני שואף שלכל אחד מאיתנו יהיה חשבון בנק משלו, ובנוסף שיהיה חשבון בנק להוצאות משותפות (דירה, חשמל וכו'). כאשר הרעיון שלכל אחד מאיתנו תהיה הוראת קבע ע"מ להפקיד לחשבון המשותף. השאלה - איזה בנק יתן לי לפתוח חשבון כזה מבלי לשלם עמלות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני חדש כאן, קראתי את חוקי הפורום אני מקווה שאני לא מפר אותם כרגע:) יש לי עסק קטן של תיקוני מחשבים, אני מעוניין לקחת את זה צעד קדימה ולהתחיל למכור מחשבים נייחים\ניידים + וציוד היקפי אשמח לקבל המלצות על ספקיי חומרה וציוד היקפי במחירים משתלמים לצד שירות טוב עבור עסקים קטנים אפשר גם בהודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות. הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה. האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק. יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור". היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה בהנחה ויש למישהו אתר (כמו בBLOGSPOT למשל) והוא רוצה לארח תמונות וסרטונים בחוץ.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-