עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idanpc,

איזה אתרים לדריברים אתם מכירים? כבר חיפשתי ב GOO...

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by DXT,

http://www.012.net/media/ads/FastInternet.mpg :lol: ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by xzibit,

הנה מספר תמונות שהרגו אותי מצחוק

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  4. Started by SilverHawk,

לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לכל האימלים של המשתמשים בבזק נט, זה הולך ככה nick@בזק נט.net איך רושמים את הבזק נט הזה באנגלית, שכחתי?

• 8 תגובות
    • 19k צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

colgate aqua fresh orbitol meridol אלמקס supersmile אחר באיזה משחת שיניים אתם מעדיפים להשתמש? ומה לעזעזאל ההבדל בין אלמקס למרידול כששניהם מיוצרים על ידי טבע?!

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by yuvalkob,

אהלן חבר'ה אני וחברים שלי עשינו סרט לשיעור אנגלית (פרסומת לדיאטה חדשנית-הרעב את עצמך במשך 3 ימים :asthanos:) בכל מקרה אני צריך שירים לרקע- כמו בתוכניות ספורט המוזיקה הקופצנית אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. אני צריך רק את שמות השירים המון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by ofer_mat,

קוין ופרי קורעים את איביזה אני מפרסם את זה כאן שלא יקראו לי ספמר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by username,

עד כמה שזה נשמע מוזר- אני רציני. אני צריך תמונות שלו, גדולות כמה שאפשר, ואם אפשר מהסידרה שלו 'חלום עליכם' זה יהיה הכי טוב. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. לא שהוא עושה לי משהו, אני פשוט רוצה לעשות תמונה של חבר שלי עם הגוף של עוזי.. בדיחה פרטית.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by bla7,

תמיד תהיתי איך הסורקים באנטרפרייז מסוגלים לגלות "סימני חיים" מחללית באורביט סביב כוכב לכת... מה ז"א זה לא אמיתי?!?! פאק יו!!! אתכם לפיקארד! בכל אופן, לנושא: איך אפשר לגלות נבגים?!?! מה מייחד אותם???

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by בררר,

מה קרה לטכנו??

12. הת'רד הזה בא בתגובה לת'רד חסר הטעם (בלשון המעטה) של e-r-a-n המשועמם. אני לא אסתיר את דעותי הימניות: גם אני לא אוהב ערבים אך יש מרחק גדול בין זה לבין שימוש בפרובוקציה מגעילה כזו. יש לגנות את זה בתקיפות ולעשות טיפול שורש יסודי. גם לחופש הביטוי יש גבולות מסויימים. אני מבקש מאחראי פורום זה גם למחוק את הת'רד הגועלי הזה ולא רק לנעול אותו. בגלל דברים כאלו אנחנו נראים רע בדעת הקהל העולמית. ולך e-r-a-n: או שאתה ילד קטן ומפגר או שאתה סתם מפגר. תבחר לבד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dror6,

רוטר גובה כסף על שמוש בפרום שלו כסף על חשבון אלו שם בעלי הידע למה הוא לא משלם לאלו שכותבים לו לפורם או עונים לשאלות

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  14. זאת חוצפה! אדם שכנראה עונה לשם טל והוא בן 21 תפס כינוי כמעט זהה לחלוטין לשלי ואותה תמונה בצד של שון קונרי ! כמו כן במפרט שלו איכשהוא הוא משתמש באימייל הישן שלי ! asaff18@walla.co.il זה מכעיס זה חצוף וזה לא בסדר הדבר גורם לבלבול ביננו והוא בגדר התחזות ונוגד את הכללים אני מבקש מאותו טל לשנות את הכינוי והפרטים שעלולים לבלבל ביננו ואם לא אני מבקש מהמנהלים לפעול, זה ממש לא בסדר!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ^HocK^,

איי.בי.אם מייצרת מחשב שיכול לאתר בעצמו את התקלות במחשב ולתת עליהם מידע... נשמע טוב? לי זה נשמע נחמד ביותר..(יחסוך לי קצת כאב ראש) לכתבה

16. Started by Eliaho,

http://www.djmonkeyboy.com/flash/Allyourbase.SWF no further words ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dj_Infernal,

יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by e.t,

TheHunter (הזכויות שמורות) שלח לי סרטון מדהים (לדעתי) כולל טראק טוב שמתנגן שם (להדליק רמקולים...). לא להאמין שזה רק 64KB. תורידו, ותגידו מה דעתכם. להורדת הסרטון (64KB) כל הזכויות שמורות ל- TheHunter. איש יקר !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by liorcomp,

מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור

20. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by NerdX,

שלום רב! עלי להגיש עבודה בספרות מחר ואני חייב את ההגדרה של מיתוס מהמונחון לספרות של אשר ריבלין. למי שיש אנא רשמו לי את ההגדרה!! בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האלן אנשים.. לי ולחבר שלי היה ממש משעמם יום אחד והיתה לנו גם מצלמה באותו רגע.. אז החלטנו לעשות משהו דיבלי ובאותו זמן גם משעשע ולצלם את זה.. אז קבלו את ה FOGO IN THE ROOM! הסרטון הכי סרוט שראיתם בזמן האחרון ;D ;D דרך אגב אני מרשה לכולם לצחוק עלינו אין לנו שום בעיה בזה 8) תהנהו. את הסרטון מורידים משרת FTP הבא: IP:212.179.207.136 USER: fogo Password: theking כדי להתחבר לשרת מומלץ בחום להשתמש קבתוכנת FTP כלשהי אני ממליץ על flashfxp.. *הודעה חושב למנהלים! -חברה לפני שאתם סוגרים את התרד הזה כמו את התרד שפתחתי פעם שעברה ופירסמתי בו שרת FTP אז כאן השרת הוא READ ONLY!!! והוא נועד אך ורק כדי להכיל קובץ אחד! (FOGO.WMV) חוץ מזה השרת הוא READ ONLY ואין אפשרות לעלות אליו קבצים! אני …

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by -=NightHawk=-,

אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?

24. קוראים לתוכנה create a ride אני כמעט בטוח שהיא קיימת כי ראיתי אותה אצל חבר...(אין לו צורב!!) ואני מחפש אותה בטירוף... בעזרת התוכנה מעצבים כל מיני מכוניות אמיתיות שיש במאגר של התוכנה...(THE F&F STYLE)

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים