עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JHONLEV,

לפני ככה 5 שנים הייתה סידרה טלוויזיה שבא מרי קייט ואשלי שיחקו לסירוגין (הן היו קטנות מאד שמה), ובקיצור היו מלא אנשים שגרו בבית אחד , והיה להם כלב, ולמרי קייט היו שתי אחיות גדולות , אחת בת 13 והשנייה קצת שמנמונת , בת ככה 16! אני כלכך אהבתי תסידרה אבל אני לא זוכר תשם שלה ! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לצערי הרב פיספסתי את המחצית הראשונה של הדרבי הנפלא הזה(שיעור גיטרה נפל לי בול על =/) וראיתי רק את המחצית השנייה(שהייתה מצויינת אבל לפי הבנתי הרבה פחות טובה מהראשונה). חיפשתי באתרים ynet וOne איזה שהוא תקציר מצולם של המשחק ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש

3. Started by CartMan2oo5,

קיצר קניתי מזגן, Tornado Plasma Gold 100 אם זה משנה... קיצר יש לי את המזגן עצמו ואת המנוע, עכשיו לשאלה שלי, כמו שהבנתי יש אפשרות לחבר למנוע נגיד 3 מזגנים... למשל לידידה שלי יש 3 מזגנים ורק מנוע אחד, שהוא אפילו יותר קטן משלי... איך זה עובד? זה באמת אפשרי לחבר 3 מזגנים למנוע אחד? אם כן אז זה לכל המזגנים? או רק למיוחדים? כי אנחנו רוצים לשים 3 מזגנים קטנים, אחד לחדר שלי אחד להורים ואחד לילדים הקטים, וזה יהיה טיפשי לשים 3 מנועים גדולים כאלה ברחבי הבית... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by lion03,

אני וחברים שלי התחלנו לצלם סדרה וזה הפרק הראשון

5. Started by UNDERDOG,

מישהו יכול להביא לינק ל ישראל פורטוגל לראות באינטרנט

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. היי חברה, היתי רוצה לנסוע עם חברה שלי לצפון בחופשת ראש השנה.. אנחנו מתכננים להיות באוהלים והינו רוצים איפהשהו בטבע קרוב ליער ונהר כלשהו שאפשר להתרחץ אולי.. וגם שלא יהיה מאוד רחוק מהמרכז (לא חרמון או משהו).. הטיול הוא ליומיים.. אז אם יש לכם משהו להציע אז אני אשמח מאוד לשמוע! תודה! (:

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by lesForce,

שמבוצע על ידי אישה. תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. צריך לאתר של טורנט

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. אורח ztos--

כנסו- מצחיק. http://mirrored.flabber.nl/winnoise/ ;D

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. למחשבים של SONY או של DELL שבארץ לא מוכנים לבטח אותם באחריות הבינלאומית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. אני מחפש אנשים שמתכוונים להזמין מEbay בזמן הקרוב מוצר כלשהוא. אם כן שירשמו פה ואני אצור איתם קשר\ או להפך. תודה

13. Started by harry,

ראיתי שמשווקים בחול מעיין קסטה שנכנסת לגיימבוי עם זכרון פלאש שמאפשר להטעין על הקלטת מהמחשב קבצי אמפיי 3 ווידיאו (ועוד דברים שאסור לדון בהם בפורום) למישהוא יש מושג איפה אפשר לקנות את זה בארץ? הנה לינק לאתר של החברה : http://www.gba-fun.de/en/ תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by CrazyMan,

בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by PsyDream,

לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by navk2,

http://irgun-hamorim.org.il/index.asp?action=read&atcid=106841 מה אתם אומרים ? למה הם לא יכולים ליהיות פשוטים יותר...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. http://www.halflifesource.com/forums/showthread.php?t=10257 תיהנו.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

שגרתי בישראל הייתי בצו הראשון, ויש לי פרופיל 82, והצו הגיוס שלי ב23 ליולי 2006 ואני כרגע גר בארה"ב, מתי שעברתי לארה"ב השגרירות הישראלית נתנה לי רק דרכון לשנה. בכל מקרה עכשיו אני גר בארה"ב ואני רוצה ללכת ללמוד בקול'ג, להרחיב את הלימודים שלי ובאותו זמן לדחות את הגיוס שלי. אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לכתוב מכתב לצבא ולהודיע להם על זה... ואם כן למי שאני שולח כל הפרטים האלה... :s05:

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש

24. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים