כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רואה אצל נועה הרבה דגמים שלא ראיתי בשאר החנויות בארץ, הם מיבאים לבד או שקונים מיבואן כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני בעבודה ומת לשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח מישהו אולי ??? איכשהו אולי ???
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שאלה נוספת בקשר לפרסום MA Music(המוזיקאים). מצטער מראש על פתיחת נושא חדש אבל נושא זה עוסק במשהו ספציפי בפרסום. פרסמתי אתמול אתמול קליפ וידאו עם אחד השירים של צמד המוזיקאים- http://www.youtube.com/watch?v=SicgybLtSIU עכשיו השאלה שלי היא - איך עולים בדירוג בyoutube.. איך זה הולך.. יש קליפים שנצפי אלפי פעמים .. ואני יודע שזה תלוי במספר פרמטרים אבל אילו שיטות יש לפרסם את הקישור בyoutube בצורה יעילה יותר וכו'..?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ מסוים שנמצא על שרתי RS, ויש לי חשבון פרימיום. אני רוצה להעלות את הקובץ דרך המשתמש שלי אבל בלי להוריד אותו אלי למחשב ולהעלות בצורה רגילה. יש אפשרות "לפקסס" את הקובץ מחשבון אחד לשני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן חברה לאחר שנתיים פוריות חזרתי למעגל דורשי העבודה. כרגע אני די לחוץ למצוא עבודה מכיוון שאני מתחתן באפריל והייתי שמח להגיע לאירוע כאשר אני כבר עובד. יש לי ניסיון רלוונטי בתכנון ואיפיון מערכת בגישת UML תכנות בסביבת VISUAL STUDIO וידע ב-NET. בדיקות ידניות של תוכנה(מסמכי STD). לכל מי שמוכן/יכול לעזור ולהעביר את קורות החיים שלי לחברה בה הוא עובד נא ליצור עימי קשר דרך האתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=pm;sa=send;u=10100 או במייל shoeyal@walla.co.il תודה לכל העוזרים אייל
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים, ומאוד אהבתי את הsoundtrack, אבל רק היום כשיצא לי לראות את הסרט שוב, גיליתי שיש שיר שמאוד אהבתי בסרט ולא הופיע בsoundtrack וחשבתי שאולי משהו יודע מה שם השיר. השיר מתנגן לקראת סוף הסרט, בקטע שהוא מוריד את המסיכה מול הנציגה של LE ואז רץ למעלית ומתחיל לצעוק Tech Support... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות טיול כזה איפ]ה שהוא בצפון (כינרת, גליל חרמון..) מישהו עשה ויכול לתת טיפים? אני מעוניין כמה שיותר בזול עם המשפחה בלבד (אבא, אמא, 2 אחים) ולא רוצה לצאת בקבוצה עם עוד אנשים שאני לא מכיר. מה האזור הכי יפה בצפון? מה ההבדל בין טיול גיפים וטרקטורונים? מה עדיף? ישחברה מומלצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך המחירים של מחשב PC בארה"ב לעומת בארץ? אני יודע שבניידים המחירים בארה"ב לעמות פה הם מאד זולים ומה בקשר למחשב PC
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
אני נכנס הרבה לעמוד הראשי עכשיו נכנסתי לפורומים נרשמתי מקווה לעזור לכולם בן 18 וחצי מהדרום עוסק באבטחת מידע , חומרה ,תיכנות , תוכנה רשתות ועוד. מקווה להשתלב פה
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לשם מה זה בעצם? נניח הפריט שהזמנתי איכשהו לא הגיע, רק אם יש ביטוח אני יכול לבקש מהמוכר שישלח לי עוד אחד? האם זה באמת נחוץ? עד עכשיו קניתי רק פריטים עם משלוח מבוטח אבל לא באמת הייתי צריך לממש את זה... תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קיצר קניתי מזגן, Tornado Plasma Gold 100 אם זה משנה... קיצר יש לי את המזגן עצמו ואת המנוע, עכשיו לשאלה שלי, כמו שהבנתי יש אפשרות לחבר למנוע נגיד 3 מזגנים... למשל לידידה שלי יש 3 מזגנים ורק מנוע אחד, שהוא אפילו יותר קטן משלי... איך זה עובד? זה באמת אפשרי לחבר 3 מזגנים למנוע אחד? אם כן אז זה לכל המזגנים? או רק למיוחדים? כי אנחנו רוצים לשים 3 מזגנים קטנים, אחד לחדר שלי אחד להורים ואחד לילדים הקטים, וזה יהיה טיפשי לשים 3 מנועים גדולים כאלה ברחבי הבית... תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
של כלי בית - מכל הסוגים בישראל אודה אם מישהו ימצא עבורי. זה בשביל חמי
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך אני מצתער שלא הלכתי בסוף נשמע ממש טוב ומרגש עכשיו ב88FM
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שמעתי ברדיו לפני כמה דק' איזה שיר ממש יפה והוא דאנס ממש קליל כזה בלי הרבה באסים..הפזמון שלו הולך ככה every time that you stay... loving me.. i know you will be there for me.. ...i always stay with you זה לא עופר ניסים..זה מישהו יותר נכון מישהי ששרה ולא ממש מוכרת..אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור זה דחוף! תודה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך עבודה בנושא מוטיבציה לצה"ל לכל מי שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לשלוח לי אני מאוד ישמח
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, המחיר נראה לי סביר... הקטע הוא אם החנות הזו היא אמינה, מבחינה של אחריות וזה.... החנות היא G-Tech והנה הלינק: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=35&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=51&aff=Zap〈=he תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחש את התמונה הזאת בגודל של רקע(וכמובן בלי הדסקטופ של המאק..... בבקשה אפילו רעיון איך לחפש דבר כזה בגוגל... איתן
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
http://webimage.co.il/sony/colour/?CampID=1&BannID=1_22 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-