כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! עקב התפנות רבה של זמן חופשי אצלי, אני רוצה לחזור להתאמן בקביעות כמו בעבר! אז ככה, כרגע אני רוצה לעבוד על סיבולת, ירידה במשקל, מטבוליזם, והדברים האלה, אירובי בקיצור. אז ככה, יש לי שאלה לגבי האימון האירובי. קראתי אולי 1000 מאמרים בנושא האירובי, ופאקינג כל אחד טוען משהו אחר, זה פשוט לא יאמן, אי אפשר לדעת מה אמיתי, חלק אומרים שצריך לרוץ ב30-40% מהיכולת או פחות, למשך פרק זמן ארוך, חלק אומרים 50% לפרק זמן פחות ארוך, חלק אומרים לפני אימון כוח, חלק אחרי, למרות שאני יודע בוודאות שעדיף אחרי, כי זה עוזר בפירוק וסילוק כל המחמצנים. עכשיו, מאמר שקראתי לא מזמן מאוד עניין אותי, שם נאמר, שבשביל לשפר את הסיבולת והמטבוליזם, צריך בכלל לעשות אינטרוולים של דקה 90% (כמעט ספרינט), לא…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי כמה דברים להדפיס על נייר עבה ואכותי כולל כריכה, אני אשלח את הקבצים והם ישלחו לי את זה כרוך יפה לבית
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר חנות מחשבים בקנדה במונטריאול ?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מתי המשחק הבא של ארליך ורם ואיזה שעה???
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. ראיתי אצל הרבה משתמשים בDeviantArt דף מידע עם רקע וכל מיני תוספות מגניבות, אבל לא מצאתי שום מקום באפשרויות שאפשר לעשות את זה, יש למישהו מושג איך עושים את זה? אני מדבר על הדף מידע בצד ימין ובכלל הפסקה עם התמונה בשמאל למעלה וכל מיני תוספות חוץ מ"מועדפים" "גלריה" http://wb-skinner.deviantart.com/ וסתכלו איך זה אצלי, שומם http://dorona.deviantart.com/ תודה :-\
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה להמליץ על אתר שיצא לי להשתמש בו לאחרונה, www.agora.co.il. הרעיון של האתר הוא לתת ולקבל דברים בחינם. בעיקרון הרי לכולם יש דברים בבית שהם לא צריכים, ובאיזשהוא מקום בארץ מישהו דווקא כן צריך אותם. דרך אגב, דווקא כאן משתמשים בפורום יכולים למצוא שם כל מיני רכיבי מחשב "ענתיקות" אם הם דרושים להם. שלא תמיד כדאי לקנות או יש איפה לקנות בכלל. יצא לי גם לתת וגם לקבל ובאופן מפתיע פוגשים ישראלים נחמדים, מנומסים, ושמחים לעזור. וכמה שאנשים קונים פחות דברים חדשים, זה רק פחות דברים שממלאים את המזבלות שלנו. רק לשם הבהרה, אני לא קשור לאתר בכלל.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי,אתם מכירים את הסרטון הזה של מלחמת החיות שכמה לביות רודפים אחרי בפאלו ותופסים ואחרי זה כול המשפחה שלו באים ומצילים אותו משו כזה היה את זה בחדשות שמשהו צילם ויש את זה ביוטיוב אבל אני לא מוצא... משהו יכול להביא לי לינק.. תודה אבי עריכה:לא משנה מצאתי ^^
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
פתחתי חשבון בPaypal עם כ. אשראי בינלאומי. בשביל האימות של החשבון נתתי את הכתובת שלי בארץ, אבל עכשיו הבעיה שאני רוצה שכל מה שאני קונה דרך Paypal יישלח למקום מסויים בארה"ב אבל הוא נותן לי להוסיף כתובות רק לארץ ולא לחו"ל...מה עושים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אתמול במועדון שמעתי איזה האוס שבפיזמון אישה צועקת משו כמו: finaly is fantasy......free free free
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש תוכנית שבתרגום חופשי לעברית ניקראת פארק פרה-היסטורי או פריהסטוריק פארק למי שרוצה איך כותבים תשם באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי כמה דברים? רק אתמול גיליתי את האתר במקרה,אחרי זה מצאתי כמה כתבות והרעיון נחמד מאוד כמה דברים לא הבנתי כמו למשל איך אני שומע שיר מסוים,כי מה שקורה אני רושם שם של אמן/הרכב/להקה ואז אני מגיע לדף שלהם אבל הבעיה שהכול רק דגימות ולא השירים עצמם השאלה היא איך אני שומע את השירים? יש את האפשרות השניה בדף הבית שלהם שכותבים שם של אמן וכו' אבל מה ששומעים זה אמנים אחרים באותו סגנון(מה שדווקא נחמד)אבל לא את השיר או את האומן עצמו. ושאלה לרשומים(אם יש) מה קורה אחרי כשנירשמים? הבנתי שאפשר לעשות טאגס אבל מה חוץ מזה והדירוגים האם יש אפשרות אחרי שנירשמים לשמוע שירים מסוימים או שעדיין אי אפשר........אותו דבר לגבי הנגן יש אפשרות לעצור באמצע את השיר ולהריץ קדימה אחורה?…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://askaninja.com הוא כזה אידיוט שזה מצחיק חחחחחחחחח תראו את הקטעים שיש שם
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום,אני צריך שיהיו לי סטטיסטיקות באתר שלי שאני יראה איזה אתרים מפנים לאתר שלי וכמה פעמים הם הפנו יש את הדבר הזה במערכות מוכנות של הבניוקר.... אז אם למישהו יש או שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד אז תודה רבה זה ממש חשוב לי ואם מישהו יכול לבנות אחד כזה אני יכול לפרסם אותו באתר...
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
- 2 followers
-
-
הבאתי מחו"ל צלחת לווין וממיר. אני רוצה לסדר את זה בבית אבל ממש אין לי מושג איך. יש מישהו שיש לו ניסיון בזה או או כל דרך שהיא לדע על זה טיפה יותר?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כמה עולה רשיון אופנוע ??? ואיפה ניתן ללמוד באזור פ"ת?? תודההה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-