עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mesatla,

http://askaninja.com הוא כזה אידיוט שזה מצחיק חחחחחחחחח תראו את הקטעים שיש שם

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by A-10,

חלילה שיוזילו את הלפטופים .... https://m.ynet.co.il/articles/hy8diq02o

3. Started by Sifo Jen,

לאחרונה שמתי לב לתופעה חדשה ומאוד מקוממת, אם חשבתי פעם שלהקפיץ לך פרסומת על כל המסך כשאתה לא יכול למצוא את האיקס שלה זה המקסימום חוצפה שאליה יגיעו חברות מסחריות, הוכחתי כטועה. בדיוידים האחרונים שהשכרתי מספריית הוידאו, חשוב לומר שהיו בתרגום לעברית - כלומר - הפקה ישראלית, היו פרסומות לפני תחילת הסרט, קריטי לציין שהן מסחריות לחלוטין ( לטלויזיות של טושיבה וכ"ו). (הפרסומות מופיעות גם בדיוידי שאתה קונה לא רק משכיר...) לא די בזה שהם הכניסו לשם פרסומות, אלא שגם אי אפשר להקפיץ אותן! , כלומר לדלג, יש חסימה והנגן לא מסכים, כלומר, כדי להגיע לתפריט הראשי את מחוייב לצפות בפרסומות!. אני מאוד התעצבנתי מזה, מבחינתי, אני יכול להוריד את הסרטים האלו מהאינטרנט באותה איכות אבל אני מעדיף לעשות …

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by jeyjey,

אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  5. זה הזמן להראות איפה זה.... כל מיני כורים בסיסי טילים זרים וכו....

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  6. אתר שאני אוכל לשמוע ב-LIVE תחנות מכל העולם אבל שיהיה באיכות נורמלית ובלי ניתוקים. יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by HiperPsY,

http://stwww.weizmann.ac.il/g-phys/new_site/final05/el-blich.doc התרגיל הרבעי. תודה מראש..אני ממש מתקשה בתרגיל הזה.. :-\

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  9. לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  10. Started by tom123,

חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  11. איך אני מתחיל ללמוד ? אני צריך אישור ממישהו? (מהמדינה או משו?) אחרי שאני עובר למשל את כל השיעורים...אני עובר את הטסט עם המורה נהיגה? איך זה הולך ? תודה למי שיסביר לי...

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  12. שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. המחיר של המוצר Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Retail Sound Card הוא 150 דולר שזה אומר 700-750 בארץ המחיר הוא 1100-1200 שקל למה יקר כל-כך?? עוד שאלה האם אני יכול לקנות ב yahoo את הכרטיס ב 150 דולר?? וכמה זה משלוח??

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by R0ck,

http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  16. Started by urielka,

האם כדי לקנות מחשב כף יד למטרות הבאות.: 1.צפייה בסרטים 2.שמיעת mp3 3.משחקים 4.יומן וכו`(pda בקיצר) לגבי 3 היתי מעוניין לדעת האם יש במחשבי פוקט פיסי משחקים ברמה כמו של הn-gage (יענתו 3d ) וגם רציתי שתציעו מחשב כף יד בסביבות ה2000 שיכלול bluetooh ואם יכול גם WI-FI תודה מראש לאלא שיענו

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  18. Started by someone,

קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by TimoTy,

טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  20. יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by amisha,

שלום !!!! אני רוצה לקנות מכשיר DVD טוב . ה DVD צריך להיות חיצוני כלומר מתחבר ל TV ככול שיש שיותר פיצ'רים יותר טוב אבל אני לא מוותר על איכות ואמינות!!! התקציב עד 2000 ש"ח אז תתחיל עם ההצעות אם מישהו יודע על איזה דגם בריא , שיפלוט

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by ppe,

ממליץ לראות את הסרט זמנים קשים סרט תותח מעולה חג שמח

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לצערי הרב פיספסתי את המחצית הראשונה של הדרבי הנפלא הזה(שיעור גיטרה נפל לי בול על =/) וראיתי רק את המחצית השנייה(שהייתה מצויינת אבל לפי הבנתי הרבה פחות טובה מהראשונה). חיפשתי באתרים ynet וOne איזה שהוא תקציר מצולם של המשחק ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש

24. Started by ciauai,

מחפש אתר לעשות באר יש איזה אתר שעושה באר מסמנים בוי את הבארים שרוצים והוא מוסיף אותם לכמו חתימה כזו למי שלא הבין באר= זה החתימה הדקה הזו שרשום למשל Call Of Duty Player וכל זה

דיונים חדשים בפורומים