עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ???,

מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by ScreameR,

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  3. "מיקרוסופט משיקה גירסה חדשה של Windows XP המיועדים ל-Tablet PC, מחשב נייד קל, בעל מסך מגע דק ועט מיוחד שמאפשרת למשתמש לכתוב במחשב בכתב ידו. מחשבי הלוח הראשונים יגיעו לישראל (בשלב זה ללא תמיכה בזיהוי כתב יד בעברית) בעוד שלושה חודשים. המחיר - בין 1,700 ל-2,400 דולר " -מתוך Ynet. לדעתי עוד 5-7 שנים זה יהיה באותה רמת פופולריות כמו המחשב הניידים בימינו. ישנו סרטון הדגמה טוב בעברית, שמראה את יכולותיו הנפלאות של המחשב. מתוך כנס של מייקרוסופט ישראל בסוף אוגוסט האחרון. להורדת הסרטון (50 מגה). שווה הורדה. (עריכה: התלבטתי בהתחלה אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום ציוד הקפי. תחליטו אתם. אפשר להעביר במידת הצורך.)

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. ת'אמת מה אתם חושבים בנושא..

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nice-1,

hwzone owns me

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by ot,

קטע אדיר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by fire15,

???

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הנקמה המתוקה !!! איך להתנקם "בחבר" שהכניס לך רימון עשן לתיק ? !!! :AR15: היום יום רביעי 23/10/2002 סמוך לשעה 10:05 כאשר אני מדבר עם חבריי (משתפים בני-זונות) אני שם לב פתאום להמולה סביבי בסובבי את ראשי לאחור , ומה עיני רואות מתוך תיקי בוקע מסך עשן אדום !!! ישר פעלתי במהרה והוצאתי את רימון העשן מהתיק ליפני שהוא היה שורף לי את כול הדברים אבל למרות זאת ניכר נזק לא מבוטל של מספר חפצים אישים שנשרפו כתוצאה מהנזק לאחר חקירה קצרה גיליתי שזה "חברי" (כנאמר "אם כאלה חברים מי צריך אויבים") אני לא עשיתי "לחבר" הזה כלום !!! וככה הוא עושה לי !!! ולאחר המעשה הוא צחק ולא התחרט ואפילו לא ביקש סליחה אני מבקש ממכם אחי היקרים אנה תנו לי עצות ,רעיונות ודרכים מעשיות …

• 76 תגובות
    • 7.5k צפיות
  11. ההורים שלי ממש לא אוהבים לקנות מהאינטרנט שלא לדבר על אתר מחו''ל! אז הבעיה שאי אפשר להשיג את המוצר הזה בארץ ואני מאד מאוד רוצה אותו!! מה לעשות? איך לשכנע אותם?? בבקשה עזרה :'(

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

מזל טוב ועוד הרבה שנים שמחות ועליזות לך, ושתגיע לגדולות[כמו עכשיו ;D] וכהרגל האתר אני מקדישה לך... :-* אוי אופס ננסה שוב אני מקדיש לך... שמנמן מקפץ

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני יודע שזאת שאלה LAMERית, אבל באלו אתרים אני יכול לפרסם חומרה (כרטיס מסך שאני רוצה להיפטר ממנו) למכירה? :saint: :AR15:

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by cganir,

עצה דרושה. נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם. עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש ! מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

זה כאן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Shmoolik,

אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sxs,

אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול, ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. מישהו קיבל משהו?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

חבר שלי עושה לי היום "שגיא!!!!!! קיבלתי עבודה!" אני שואל אותו "איפה?" הוא עונה לי - "בדואר!" אני מגחך לעצמי ושואל... המממ, מה יש לך לעשות בדואר? הוא עונה - "אני צריך להוציא כל כמה זמן את הצבי כדי שישתין" :lol: :lol: :lol: אין אין, בכיתי מזה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by The-Fox,

כבלו את הכתבה הזאת בוואלה. ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!! חחחחחח, סתם :lol:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by xzibit,

משעמם לי רוצים ה-ICQ שלי: 1734649732, מחכה לכם אחים שלי

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

שמבצעות טריידאין מישהו מכיר כאלה?

25. חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.