כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפני גיוס והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הנושא הזה הייתי רוצה לדעת מקומות מומלצים (אני ממש לא חובב טראקים) ולא ממש הייתי רוצה להיות חלק מקבוצה עם מדריך אילו מקומות לבילוי יענו על הדרישה שלי (בלי להכניס בשלב זה את העניין של הכסף)
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אין לי מושג איפה לשאול את השאלה הזו אז הימרתי על הקטגוריה הזו. אתר בכתובת: http://petroleumupstream.com/ רשום לי למה זה קורה אבל לא רשום איך לתקן את זה. מצד שני, באקספלורר האתר עולה ללא בעיות וגם בכרום. הבעיה היא רק בפיירפוקס תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלות כבר נשאלו בעבר, אבל יש לי שאלה קצת שונה, אני מחפש קורס יחסית קצר (לא יותר מחצי שנה) בתמים האילה, כדי שאוכל לעבוד בזה כפרילאנסר, ז"א לא עבודה קבועה מ8 עד 5אלא לפי פרוייקטים\בהזמנה בגדול הנטייה שלי היא לפתור בעיות של מחשבים (הו אלוהים כמה עשיתי את זה אצלי בבית!!) אבל הידע שלי הוא די בסיסי. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני מפרמט יחסית הרבה (פעמיים - שלוש בשנה) אז חשבתי לעשות clone של פירמוט נקי + תוכנות ואז כל פעם שצריך לפרמט אני פשוט אעשה restore ורק אעביר את הגיבוי של הקבצים לחדש. המחשב בעיקר סובל מווירוסים ומהתקנת תוכנות בעיתיות ואני חושד שגם אתרים מפוקפקים (לא בדקתי, מעדיף שלא להכנס לזה). האם התוכנה באמת תחסוך לי זמן או שכדאי להמשיך לעשות לבד פירמוטים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התקבלתי לעבודה בחנות מחשבים שעובדת ב ZAP כמו KSP לעבוד במכירות , עסק שעובד דווקא יפה העניין הוא שהתקשרו אלי אתמול מ ORS כח אדם כדי לעבוד במוטורולה " 10 ימים פרוייקט " שבעצם אני עובד דרך " טלדור " אווט סורסינג קצת מסובך ( כח אדם - אווט סורסינג - מוטורולה ) אני בחוליה הכי חלשה כח אדם , חשבתי שאם אני אכנס ל 10 ימים יש מצב שזה יכול להיות להרבה יותר הבעיה שהבחורה בטלדור אמרה לי במפורש " רק 10 ימים " שווה לקחת סיכון ובכל זאת לנסות להיכנס למוטורולה ל 10 ימים בהנחה שאולי אני אזרום משם להייטק או לפרוייקט אחר של טלדור ? הבעיה שאני דרך כח אדם ואם חברת טלדור הייתה רוצה מישהו לטווח ארוך למה הם צריכים את ORS ? זה נותן תחושה של משרת ניצול : בקיצור אני מתלבט רצח אם להיות בחנות מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פסנתר דיגיטלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו? האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנות להשלמה אוטומטית במחשב נייד? מחפשת כבר מלא זמן, מעצבן להקליד הרבה. אשמח לעזרה :))
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני עובד על משחק ישראלי לפייסבוק, והיום אני סוף סוף משחרר גרסאת Beta שלו. http://apps.facebook.com/edamometer/ כמובן שהוא עוד בשלב מוקדם ולכן יש בו עוד תקלות וגם טעון שיפורים, אבל בנתיים אני חושב שהוא במצב מספיק טוב כדי להבין את הרעיון ולהנות ממנו. אשמח אם חברי הפורום יוכלו לשחק בו, ולתת את חוות דעתם המוערכת תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אישית קיבלתי שם יחס טוב וקנייה נעימה ללא תקלות ומוצרים שהגיעו בזמן ושירות בכל מקרה לפחות כמו של לוג'יק פי סי או זיג זג. אנא לא לדבר על DELAY המכירות כי אני מודע לעובדה שזוהי חנות בת של הסניף הראשי בנתניה ויש DELAY קטן באספקה בין החנויות של יום יומיים. חבר שלי לא סומך כל כך על חנויות חדשות ומעדיף לקנות בחנות וותיקה אבל מחוץ לעיר ורציתי להוכיח לו שזאת חנות טובה. קיבלתי חיזוקים לדעתי מהפוסט הזה, שם 2 אנשים נתנו תגובות חיוביות. איך אתם הייתם מגדירים את ניסיונכם עם החנות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כבר ראינו כמה וכמה כונני אחסון מתקדמים שמתיימרים לקרוץ לקהל חובבי הגיימינג - אבל המותג Apacer ללא ספק לוקח את כל הקופה עם ה-PT920 Commando החדש שלו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רציתי לקנות את המגבר הזה כדי לפרק אותו ולשים מחשב במקום בדקתי בזאפ עיני לכדה כמה משובים מאוד מענינים על המוצר.... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=11210&orderby= " במיוחד של בני בסוף הרג אותי אני מתה ....
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה לפטופ מחלקים השנה??? אם אפשר אז תביאו את המפרט שלו...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה עכשיו בחדשות די מדהים ואפילו יש הפי אנד
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם חברת און טור מארגנת חבילת הופעה להופעה של רמשטיין ב-25/11 (23/11-28/11) 5 ימים שכוללים מלון על בסיס חצי פנסיון טיסות ומיסי נמל+ העברות מהנמל למלון+אולי מהמלון לאולם ביום ההופעה וכרטיס כניסה להופעה (כרטיס עמידה שניתן לשדרג לעמידה קרוב לבמה בתוספת של 85 יורו) עלות החבילה היא 675 יורו ( רק הכרטיס עולה יותר מ-100 יורו) לאדם כאשר צריכים להירשם שני אנשים לפחות במחיר חבילה זה וכרגע חברים שלי לא ממש מעוניינים להצטרף אלי ולהירשם לבד זאת עוד תוספת של 195 יורו לחבילה מה שמייקר את העסק. ויש לי את ההזדמנות לטוס כך שחבל לי לפספס את ההופעה לכן אם יש כאן מישהו שמעוניין גם לטוס להופעה ולהירשם איתי ביחד אני מאד אשמח או שאם כבר מישהו נרשם לבד או עם עוד אנשים אני אשמח גם להצטרף אפ…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי בוואלה.. http://www.dumpalink.com/media/1125940722 אם התהליך איטי קצת אז תחכו... אל תהיו עצלנים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שמעתי אותו באוטו ברדיו לפני כמה ימים בערב,אין לי מושג איך הוא הולך,אני רק יודע שזאת בחורה שרה אותו והוא שיר עצוב/שקט כזה והיא אומרת הרבה-"בואי אליי".... חבר אמר לי דין דין אביב,אבל לא מצאתי בין השירים שלו. תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תגידו, שיטת הבחינה כבר השתנתה? כבר נוספו תמרורים חדשים? אני לומד עכשיו לתיאוריה ורציתי דעת אם למהר.... תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל רציתי לדעת האם האתר DEEZER נחסם למשתמשים מישראל וכבר אי אפשר לשמוע מוזיקה און ליין? אשמח לתגובה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-