עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shmoolik,

אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sxs,

אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול, ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. מישהו קיבל משהו?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

חבר שלי עושה לי היום "שגיא!!!!!! קיבלתי עבודה!" אני שואל אותו "איפה?" הוא עונה לי - "בדואר!" אני מגחך לעצמי ושואל... המממ, מה יש לך לעשות בדואר? הוא עונה - "אני צריך להוציא כל כמה זמן את הצבי כדי שישתין" :lol: :lol: :lol: אין אין, בכיתי מזה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by The-Fox,

כבלו את הכתבה הזאת בוואלה. ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!! חחחחחח, סתם :lol:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by xzibit,

משעמם לי רוצים ה-ICQ שלי: 1734649732, מחכה לכם אחים שלי

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

שמבצעות טריידאין מישהו מכיר כאלה?

10. חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by ofir123,

ראשון שני אני לא יהיה כאן, אז יאללה לשמוח אני נוסע לטיול כיתתי בגולן ויושן בתל חי (אני עדיין מחכה לתגובה ממי שישן שם!) נשמע חרא של מסלול אבל לא נורא נעביר אותו. נהיה בחמת גדר גם ונמסור ד"ש לחיזבאללה ואסד. אין לכם יותר דאגות לראשון שני.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

שיהיה חינמי ונטול ווארז כמובן

13. Started by someone,

ויודע מה היה שם הפרק?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by TD-X-Smg,

אני חדש פה.. אבל אני לא ליימר ! (חחח) אני מקווה שיהיה פה כיף כמו שכיף לרקוד סמבה.. בנתיים אין לי מה לרשום.. אבל יהיה יותר מעניין כשאני אכיר אותכם יותר טוב ! ובלי שום קשר לנושא: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: חה חה חה חה !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  15. אז ככה לפני כחודשיים קניתי מסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 כבר בהתחלה חשתי בבעיה שהמסך לא שומר את ההגדרות שהיגדרתי לו בפעם הראשונה שהפעלתי את המסך כלומר כל פעם שאני יוצא ממשחק או ששומר המסך נכנס לפעולה וכעבור כמה דקות המסך מופעל במצב STAND BY ושאני מזיז את העכבר והוא שוב חוזר לפעול ההגדרות לא נשמרות כלומר קצוות המסך מתכווצים והגאומטריה של המסך לא מושלמת. עכשיו אבא שלי לקחת את המסך לKSP שם משהו שיחק איזה שעה בהגדרות של המסך ואמר שהוא סידר את הבעיה אבל לא כשהמסך הגיע הביתה וחיברתי אותו שוב אותה בעיה. חשוב לציין ששלחתי מייל לנציג של החברה בבריטניה ובו סיפרתי לו את הבעיות שיש לי עם המסך והוא אמר לי שלפי מה שהוא מבין הבעיה היא במסך. ואמר שאני צריך להחליף את המסך. עכשיו השאלה …

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני חושב שזה הת'ארד הכי קשה והכי מרגש שכתבתי בחיים שלי: למרות שפה זה פורום של מחשבים והכל (למרות שכאן זה פורום כללי) החלטתי (אני לא יודע למה) שאני חייב, אולי אפילו בלי שליטה לכתוב את מה שאני מרגיש וחושב, מן דחף כזה- ואני רוצה לכתוב את זה כאן: היום בבוקר (שני) התאבדה ילדה מהשיכבה שלי שלמרות שלא היינו חברים קרובים- הכרתי אותה טוב במשך למעלה מ-3 שנים. רציתי להגיד לך אורלי אם את איכשהוא קוראת את זה- שיהיה לך הכי טוב למעלה, שתחייכי תשמחי תהי כמו שאת גם אצל הבורא אבל אני עדיין לא מבין למה עשית את המעשה הנורא מכל?! למה היית צריכה לקפוץ 13 קומות?! את היית הילדה האחרונה שהייתי חושב שתוכל לחשוב על התאבדות אני פשוט קיבלתי את זה בהלם טוטאלי! אני מסתכל עכשיו על התמונה שלך ורק חושב על …

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. אורח RnGKay

המקרה הוא לא שלי ורק קיבלתי אותו דרך הדואר! חשוב להפנות את צומת ליבכם לזה! אם אתם רוצים לקרוא את הגרסה באינטרנט פנו לכאן! אזהרה לציבור! לפני שאתה מוחק את המכתב: מכתב זה הוא מכתב אזהרה הבא ליידע אותך על מחדל צרכני ולא למכור לך מוצר מכל סוג שהוא. ב31/12/01 קניתי דרך אחד מאתרי המכרזים בישראל מכשיר מיני-דיסק. הספק של המכשיר הוא MDK. המכשיר הגיע אליי ועבד כרגיל במשך כחצי שנה - אז פתאום (ב26/07/02) הוא שבק חיים בזמן ששמעתי בו מוזיקה, ללא שום סיבה ברורה. מיד יצאתי מביתי שבערבה (ליד אילת) והגעתי לת"א(=כעבור נסיעה של ארבע שעות), למעבדת התיקון של MDK ברחוב אלנבי 36 כדי לתקן את המכשיר לפי תעודת האחריות שנמסרה לי עם הקנייה. העובדת שם הייתה מאוד נחמדה ואמרה שבתוך שבוע הם ייצרו איתי קש…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by bla7,

למי שקורא ידיעות, היום בעיתון הראשי בעמ' 21 למטה יש ידיעה על עב"מ שנצפה ע"י טייסים בנתב"ג... מזמן לא ראיתי כתבה כזאת... בכל אופן, לא היה לי כוח להעתיק אותה לפה כי כבר תרגמתי אותה והעתקתי ל: Paranormal.com למען האמת, אף אחד לא טרח להגיב לזה... אבל לא חשוב, אם למישהו יש ידיעות ועוד לא זרק, יהיה נחמד אם הוא יסרוק לפה את הכתבה המקורית. סביר להניח שזה ניסוי של חיל האוויר בנשק מאוד סודי, אבל בכל זאת... חחח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הוטמייל, יאהו, MSN תנו הצעות והמלצות.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מערכת xp ואני רוצה להתקין חייגן או משהו... מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Dj_Infernal,

אני מחפש להקה שמנגנת מלודיות קלאסיות מהירות...זה יכול להיות רוק קלאסי או מוזיקה קלאסית או מלודיות פסיכודליות. אם אתה מכירים להקה או שיר ספציפי מסוים אז בבקשה אני חייב את עזרתכם. הדגש הוא על מלודיות פסנתר או אורגן מהירות...לא כך מהירות אבל יחסית מהירות . תודה מראש !!!

23. קטע זה צולם במסגרת סרט באנגלית שעשינו לבית ספר הנפילה הייתה אמורה להיות מזוייפת אבל היא הייתה אמיתית (הוא בסדר גמור) LOL!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by xzibit,

יש לי מסך ישן אבל ממש ישן אין לי כסף לקנות חדש, יש איזו חנות שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים