עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dman86,

שלום רב, אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך הטלויזיה שלי מחבר למחשב מקלדת USB ועכבר USB מחבר לחשמל שלא יהיה מוגבל בזמן אז בעצם (אם המחשב חזק מספיק) יש לי Playstation, לא? השאלה היחידה שלי היא - איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה - איזה כבל? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  2. למישהו יש\יודע איפה להשיג? האיסי שלי:96761110

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by INON,

אתמול הזמנתי מחשב מהעיר שלי, וכשהראתי לבעל החנות את המפרט הוא לא האמין לי למחירי הזכרונות, (את רוב המפרט לקחתי מK.S.P) ואת הזכרונות מIQPC, השאלה שלי היא אם באמת המחירים שלהם אמיתיים, האם מישהו מחברי הפורום הזמין זכרונות מהם? אם הם נותנים אחריות, אם הם אמינית, ואיך זה שהזכרונות שלהם מתומכרים בשליש מחיר מKSP?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by elad the master,

http://www.emp.co.il/ מי בא ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. אני מתכנן לבנות קירור למעבד ואני זוכר שראתי לפני כמה חודשים אתר שמוכרים בו היטפייפס אבל לצערי שכחתי לשמור את כתובתו.... :-\ אודה מאוד למי שיפנה אותי לאתר שבו מוכרים היטפייפס! בתודה מראש, manbot.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by Infinite17,

אהלן אני תלמיד בכיתה י"א 5 יח"ל אנגלית ואני צריך לעשות פרויקט מסויים עד סוף חודש פברואר אז בגלל שאני עצלן נורא ואני מחכה לרגע האחרון אני עכשיו צריך להזיע. זה לא אמור להיות כל כך קשה כי את רוב החומר יש באינטרנט ואין לי בעיה עם אנגלית הבעיה היחידה היא לבנות את העבודה. אני מתקשה מאוד במציאת שאלת חקר מתאימה, הנושא שלה צריך להיות איכשהוא קשור לאנשים, אישיות כלשהיא או משהו דומה העיקר אנשים. אני פשוט לא יודע איזה שאלה להמציא ומה השאלה שאני אמצא עליה את הכי הרבה חומר ברשת. אפשר בבקשה את עזרתכם? אני אהיה אסיר תודה אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by shapiro.guy,

שלום, הרבה פעמים שאני מחפש משהו בפורום התוצאות הן מלפני כמה שנים, ואני מעוניין בתוצאות הכמה שיתר מאוחרות.עכשיו החיפוש הוא לפי רלוונטיות, אבל לי היה יותר נוח אם הוא היה לפי תאריך. יש דרך להציג את זה לפי תאריך? אולי יש איזושהי דרך לעשות חיפוש מתקדם או משהו?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. קניתי כרטיס מסך HD4850 ליפני שנה לערך בחברת לייף. החברה ניסגרה. למישהו יש מושג אך אני מקבל אחריות על הכרטיס הלא תקין בישראל? מי לקח את הנציגות מחברת לייף של החברה GECUBE בארץ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. זוהי כתובת האתר: http://www.esnips.com אפשר לסמוך ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by Avi313,

לא יותר עדיף לקנות חלקי מחשב נגיד בארה"ב, שפי 2 יותר זול שם, ולשלוח אותם לארץ ולהרכיב אותם פה? הרכבתי כאן מחשב בסך 4600 ש"ח, והרכבתי מחשב באתר NewEgg שכאן יעלה 6000 ש"ח ושם הוא עולה 4000 ש"ח. לא עדיף לקנות כבר שם?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אתם יכולים בבקשה לזהות לי מי זאת הבחורה בתמונה הבאה: http://img115.imageshack.us/img115/3173/61925541sj8.jpg תודה

15. Started by PsyDream,

לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  16. מה הדברים החשובים שהם קריטיים לגישה נוחה לאתר מה לגבי אחסון? פלאש או HTML? האתר הוא לא חנות אלא אתר אישי שאמור לפרסם פסיכולוגית ולהכיל קטעי וידאו של הופעות שלה בטלויזיה כמו כן מנגנון ליצירת קשר וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. פרופיל ההמהרה החדש של אינטל, 200S Boost, מביא שיפור ביצועים בלחיצת כפתור - ולראשונה, מבלי לפגוע באחריות על המעבדלכתבה

18. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. של החברות הבאות: gateway Asus Acer fujitsu-siemens Nec אם אפשר גם טלפון או אתר אינטרנט שלהם. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by baruch28,

מחפש עבור חבר P4 יד 2 עד 400/450 ש"ח למרות שאפשר למצוא ב - יד 2 אני כותב פה כי חשבתי "שיותר בטוח" ממישהו שמשתמש בפורום כי הוא לא ירצה ללכלך את "השם" שלו ולמכור משהו לא טוב עדיפות מאיזר חיפה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

שגרתי בישראל הייתי בצו הראשון, ויש לי פרופיל 82, והצו הגיוס שלי ב23 ליולי 2006 ואני כרגע גר בארה"ב, מתי שעברתי לארה"ב השגרירות הישראלית נתנה לי רק דרכון לשנה. בכל מקרה עכשיו אני גר בארה"ב ואני רוצה ללכת ללמוד בקול'ג, להרחיב את הלימודים שלי ובאותו זמן לדחות את הגיוס שלי. אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לכתוב מכתב לצבא ולהודיע להם על זה... ואם כן למי שאני שולח כל הפרטים האלה... :s05:

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by EyEOnE,

מחפש המלצה לאתר אינטרנט ישראלי שעוסק בסקירות של מחשבים ניידים.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים