כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
ביררתי בנוגע לצורב דיוידי של פיוניר דגם 06 ואצלהם זה זול בהפרש 180 שקל אבל זה בא בלי כלום רק הכונן השאלה שלי הגיוני שבלי קופסא זה יהיה הפרש כזה זה חדש חדש או שעשו שם קומבינות ולמה הם מביאים את האחריות ולא היבואן
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קובץ קול של פליצות,משהו כזה מצחיק. מישהו מכיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן שיש על השרת החדש של האתר.... וגם איך אני יכול לקחת תמונה ולהפוך אתה ליותר "פשוטה" כמו זאת של היטמן *אם זה לא המקום המתאים לנושא אנא העבירו.... איתן
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני צריך כל מיני אתרים של דילים וכל מיני שטויות באיזור הזה ההורים רוצים לנסוע לטבריה או משהו באיזור לחמישי-שישי-שבת יודה לכם מאוד אם תתנו לי לינקים , אתרים , טלפונים ושאר ירקות וטובין מינין תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני גר בצפון וזה די רחוק לי להגיע.. רק רציתי לשמוע פידבק ממישהו שאולי היה?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
פעם ראיתי כזה אתר שאתה כותב את הקוד של קניה בebay ואז הוא מחשב לך עלויות כולל מכס מס וכו ונותן לך את זה עד הבית ןעוד שאלה מאוד חשובה איזה פלאפון זול יחסית חוץ מהn-gage ככה בסביבות 1000-1200 יש לו mmc/sd mp3 סרטים לאפלא אין mmc/sd וזה חבל
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היה לי משעמם אז בניתי דף פשוט וצנוע של מנועי חדשות. המנועים הם באדיבות פראש. מי שיכול או רוצה שישלח לי סקריפט ואני יוסיף. המטרה של הדף הזה הוא במקרה של פיגוע למשל יהיה אפשר להיכנס לדף אחד וליראות חדשות מכל מני אתרים. בקיצור כנסו ותראו בנתיים אין דומיין וזה עומד על שרתי נענע עם אני יראה שזה טוב אני כבר יעביר לשרתי האתר שלי http://planet.nana.co.il/grodt/ עם זה נוגד את חוקי הפורום סליחה
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איך אני יכול להזמיו מוצרי מודינג מ Jab-Tech.com ? נכנסתי שמה כדי להירשם ולא מצאתי Israel ???
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי מאחורי המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום להסרת האחריות" זה אומר שהלכה לי האחריות אם אני אפתח? :s05:
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
כמו בכותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
משתמשים לטלפון הביתי ב018, 012, 013? איך הם, מה איכות הקו? איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
זוהי כתובת האתר: http://www.esnips.com אפשר לסמוך ?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, במסגרת העבודת גמר שלי לתואר ראשון אני כותב מאמר על מערכת הבריאות בישראל, ניסיתי למצוא נתונים על כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל (כמות בלבד ללא חלוקה לנושאי תביעה) בשנת 1997-8, בנוסף כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל בשנת 2007. עד עכשיו העלתי חרס בידי, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר או מאמר עם נתונים מסוג זה. (אגב, חיפשתי באתר של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ובאתר של לשכת עורכי הדין, וכמובן בגוגל). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי רשימה של אימיילים באקסל שאני רוצה להכניס את כולם הכי מהר שאפשר לתוך האנשי קשר באאוטלוק (לייצא מאקסל) או לשלוח לכולם אימייל איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי יעילה אשמח לעזרה. תודה מרראש וחג פורים שמח אלעד. נ.ב. משתמש האופיס 2007
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי!, ברקע של הטריילר של XMEN LAST STAND קיימת מנגינה שאני חייב לדעת את השם שלה. בסוף הטריילר אין קרדיטים אז אני לא יכול להוציא משם. שלפתי החוצה את המנגינה אשמח אם תוכלו להאזין ולזהות לי אותה, תודה! נ.ב אי אפשר לצרף MP3 אז קיבצתי את זה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
כמה עולה רשיון אופנוע ??? ואיפה ניתן ללמוד באזור פ"ת?? תודההה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שירים משנות ה 60 משהו כזה.. בשביל אבא שלי.. תודה רבה לכולם..
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
http://www.atpmastersseries.tv/page/AtpLogin/Live2 תרשמו מהר רואים מצוין על הטלוויזיה ואנחנו מובילים יששששששששששששששששש ניצחו לא יאומן!!!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מחפש בלוג TV בצרפתית או אנשים מצרפת חיפשתי בגוגל הרבה ולא מצאתי תודה..
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מישהו רכש נגן מבוסס HD בארה"ב דרך האינטרנט פעם ? האם הדבר מומלץ במידה ואין כאן את מה שאתה מחפש ? מישהו קנה באינטרנט דרך B&H ? האם אמינים איך איכות המוצרים ? אורזים כמו שצריך ? והאם במידה ואני מזמין משלוח עד לישראל יהיו לי בעיות עם המכס ? האם אצטרך חלילה לשחרר אותו בדרכים לא דרכים ? ומה הטיפים הטובים ביותר לעשות ? תודה לעונים !
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש תוכנית שבתרגום חופשי לעברית ניקראת פארק פרה-היסטורי או פריהסטוריק פארק למי שרוצה איך כותבים תשם באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-