כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
צלצול של henree & maayan - finally, אני פשוט לא מוצא בשום מקום ואני רוצה להוריד אותו...תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היה לי משעמם אז בניתי דף פשוט וצנוע של מנועי חדשות. המנועים הם באדיבות פראש. מי שיכול או רוצה שישלח לי סקריפט ואני יוסיף. המטרה של הדף הזה הוא במקרה של פיגוע למשל יהיה אפשר להיכנס לדף אחד וליראות חדשות מכל מני אתרים. בקיצור כנסו ותראו בנתיים אין דומיין וזה עומד על שרתי נענע עם אני יראה שזה טוב אני כבר יעביר לשרתי האתר שלי http://planet.nana.co.il/grodt/ עם זה נוגד את חוקי הפורום סליחה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תישמעו המסך של הנוקיה שלי שבור,אבל שולחים תמיד הודעות,יש מצב אני מצליח ליראות את זה מאיזה מקום אחר? זה מאוד חשוב לי,תודה!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת אבל אני לא בטוח שזה עדיין קיים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
כנסו- מצחיק. http://mirrored.flabber.nl/winnoise/ ;D
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קיבלתי טלפון היום מלשכת גיוס ,וביקשו ממני להעביר תעודה אחרונה, מכתב אישי ומכתב מגורם חינוכי ממליץ כלשהו. איזה משקל ניתן לתעודה ששולחים? יש לי ציונים של 75-78 בשלושה מקצועות ,ובכל השאר 90-100(ציון התנהגות ראוי לשבח ו-27 שעות חיסורים, אם הם רלוונטים). האם זה יכול לפגוע במועמדות?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי די הרבה דברים שבשבילם פשוט אין לי מקום בכיסים, ולהסתובב עם פאוץ׳ זה מעיק וגם לא גדול מספיק: מפתחות, ארנק, נגן, אוזניות, 2 פלאפונים, סוללות גיבוי. חבילת כרטיסי ביקור ואם אפשר להכניס גם נטבוק. רצוי שהתיק יהיה קטן ונגיש ככל האפשר בעיצוב של תיק כתף (עם רצועה אחת) תודה לעוזרים עריכה: בקיצור תיק נטבוק עם כיסים לאביזרים ורצועת כתף. (רק שיהיה כמה שיותר נגיש)
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
עדיף בעברית =] תודה... זה יחסית דחוף
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מתכנת/ת PHP מוכשר/ת ובן אדם טוב דרוש/ה לבניית אתר תוכן עברי דינמי שיעסוק בספרים. הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. ט…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
-
-
http://stwww.weizmann.ac.il/g-phys/new_site/final05/el-blich.doc התרגיל הרבעי. תודה מראש..אני ממש מתקשה בתרגיל הזה.. :-\
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איזה שיטות תשלום מאובטחות באינטרנט קיימות היום ? אני יודע שאחד המובילים הוא PayPal , זה נכון ? לפחות מהתרשמות שלי נראה שכן כי בכל אתר מכירות אתה רואה את הלוגו שלהם שיטה נוספת ששמעתי עליה היא Google Checkout אבל הנוכחות שלו מורגשת הרבה פחות ברשת, למעשה לא מצאתי אף אתר מכירות שאימץ את השירות של Google מישהו מכיר את השירות הזה ואתרים שעובדים איתו ? ויש גם את השירותים האלה של חברות האשראי עצמן שמנפיק לך מספר כרטיס אשראי חד פעמי לכל עסקה ויכולת לבצע רכישה בצורה אנונימית
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו ניסיון בגיל 16וחצי 17.. עם עבודה בחנות מחשבים עם משכורת והכל... וכל מיני טיפים להתחלה... איפה אפשר להתחיל ואיך... מבחינת ידע זה לא בעיה.. אבל מבחינת גיל זה אולי קצת מפריע... בגלל זה אני מתייעץ.. אשמח לתגובות... תודה...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לצוות האתר: משהו חמוד שאתם יכולים להוסיף זה את מספר הצופים הנוכחיים באותו תת פורום. לדומה: תוכנות (54 צופים) תמיכה טכנית (63 צופים) וכן הלאה.. זה יתן לגולשי האתר מדד של כמה זמן יראו את הודעתם ואת רמת הפעילות הנוכחית בפורום שבו הם גולשים כרגע.. (מקווה שאני רושם במקום הנכון היות ולא מצאתי מקום רלוונטי אחר..)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-