עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by ^HocK^,

הנה ההמנון.. ;D

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by urich,

אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by yair_gobani,

שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KuRaSo,

מישהוא מכיר איזה חנות אלקטרוניקה ברחובות שקרובה לקניון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by x-dude,

מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. יש לי מ"ס פריטים שאני רוצה לרכוש מהחנות הנ"ל (זיכרון,היטסינק....) האם למישהו היה ניסיון איתה בעבר(לחיוב ושלילה) ? www.PcHardware.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. http://csl.ath.cx/gf-lp/ כל הפרטים בפנים , ליחצו על הלינקים בחלק העליון של העמוד. יום שישי זה , ה28/3

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by shaul,

בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך שם לפורום שלי דחוף..... http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. מזה נותן בדיוק וכמה זה עולה ..?? תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. מחר תערך פגישת פסגה בין שר האוצר בינימין נתניהו לבין יו"ר ההיסתדרות אמיר פרץ בפגישה זו ינסו לגשר על התאום הפעורה בינהם בעקבות התכנית הכלכלית החדשה והקיצוצים שיבואו בעקבותה. בינתיים האזרחיים יסבלו מאשפה ברחובות ומשרדי ממשלה סגורים ובעתיד שביתות במערכת החינוך. את הדובדבן משאירה ההיסתדרות לשבוע הבא שיסגרו נמלי הים והאויר בוא נחזיק אצבעות לבעל השפם שיסיר מעלינו את גזרות ביבי!!! שרון

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by manbot,

can some1 give me the roadmap of amd and intel for 2003Q1 and Q2?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by Jack_g,

חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by moskitos,

שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by The Grey Matter,

כפי שבוודאי אתם יודעים היום ה 1 באפריל הוא יום התרמה עבור המאגר הלאומי להשתלות מח עצם. המאגר נוצר על מנת לאפשר תרומת מח עצמות להשתלה אצל חולי לוקמיה וסרטן. בתור אחיין לחולת לוקמיה, אני רוצה לבקש ממכם מבקרי הפורום שתצאו היום לתחנות ההתרמה ותעברו בדיקת דם על מנת להכנס למאגר הארצי של תרומות מח עצם. ההצטרפות למאגר התורמים אינה עולה כסף, והיא כרוכה בבדיקת דם פשוטה של 5cc מוריד היד. לאחר מציאת התאמה, תרומת מח העצם נעשית ע"י לקיחת דם מהזרוע - ממש כמו בתרומת דם רגילה. אני כבר נתתתי דגימת דם עבור המטרה הנעלה הזו, ואני מבקש מכם שתעשו כך גם אתם. "המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו" למידע נוסף ומיקום תחנות ההתרמה -האתר של מבצע ההתרמה http://www.ami.org.il/bmarh.htm הערה : …

20. Started by ElectricRain,

מישהו מכיר אתרים כמו http://www.adserver.co.il (שהוא www.imedia.co.il) ? הקישורים לא עובדים שם... ???

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by marking,

נו דחוף אני צריך לדעת אם להישאר הלילה. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. אבא של חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מכשיר Psion 3a. מדובר במעין organizer-מילון ישן מאוד (מ-1993!), אבל גם משוכלל מאוד. למכשיר 2mb של RAM והוא כולל מספר יישומים כמו מעבד תמלילים, יומן וכו'. יש לו אפשרות חיבור למחשב להעברת וגיבוי הנתונים. הבעיה היא שיום בהיר אחד, נעלמה התצוגה. פותחים את המכשיר ומדליקים אותו, אבל לא רואים כלום. צלילים הוא עדיין עושה כך שהוא עוד עובד (וכנראה גם מכיל את הנתונים שהיו עליו). הנתונים האלה חשובים לו מאוד. פנייתי היא קודם למי שיש לו מכשיר כזה וכבל חיבור למחשב - אם יש מישהו כזה והוא מוכן לעזור במשימה של העברת הנתונים למחשב, זה יהיה מצויין. אם לא, האם אתם מכירים מעבדות אלקטרוניקה טובות ואמינות שאפשר למסור להן את המכשיר ע"מ שיחליפו לו את התצוגה? למכ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על המכשיר הזה: http://www.nokia.com/nokia/0,4879,142,00.html האם למישהו היה נסיון איתו? מכיר אותו?? מציעים לי אחד כזה יד שניה ב 700 ש"ח.. הוא נראה סוף הדרך אך אני מפחד מה"פומית" השבירה שלו (או שלא) מחכה לתגובותיכם 8)

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by MDK,

ראיתי אותו בקולנוע והוא ממש יפה...מומלץ לכל חובבי הסרטים של אל פאצ'ינו... כל הזמן אתה מופתע מהתרחשות האירועים, אתה לא מצפה לזה והסוף היה טוב...מעין מותחן פסיכולוגי בתור אחד שלא רואה ולא אוהב סרטים בסגנון הזה אני מציע לכם בחום...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שליש מההודעות בעמ' האחרון קשורות לסרטים. מה דעתכם על הסרט X? איך הסרט Y? מי ראה את הסרט Z ? וכו'... תעשו ת'רד (אחד) של סרטים ובו תחליפו דעות על כל הסרטים שאתם רוצים, או שבמקביל תבקשו (ממי שצריך) לפתוח פורום סרטים .

• 0 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.