כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
יש פה מישו שמעודכן אולי במחירי החלקי חומרה ברוסיה ויודע אם הם זולים מאשר פה בארץ? ואם ההפרש משמעותי מספיק בשביל שיהיה כדי לקנות שם? אני רוצה להוסיף זיכרון 512 400MHZ(יש לי עכשיו 512 של טווינמוס) וכרטיס מסך ברמה של 6600 בערך(אני כרגע על 6100 מובנה) ניסיתי לחפש לבד אבל לא מצאתי שום אתר באנגלית תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חשבון בנק פעיל. האם חובה גם כרטיס אשראי כדי לפתוח חשבון ואך ורק -לקבל- כסף?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
OpenAI משיקה את GPT-4o - מודל בינה מלאכותית שמתחרה ישירות ב-Assistant וב-Siriלכתבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה אשמח לקבל חוות דעת שונות שלכם לגבי חיבור לvpn מסויים אני מתגורר בחול ורוצה להפעיל את החשבון של הyes go
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1000$ הדגם הכי יקר. מישהו בא לו לעשות סאם סריוס דאמג'? ;D
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 232 צפיות
- 1 follower
-
-
לאס וגאס – תערוכת CES - 6 בינואר 2026: אנבידיה פתחה היום עידן חדש בתחום הבינה המלאכותית עם ההשקה של פלטפורמת NVIDIA Rubin, הכוללת שישה שבבים חדשים שפותחו על מנת להניע מחשבי-על פורצי דרך לבינה מלאכותית. פלטפורמת NVIDIA Rubin מציבה סטנדרט חדש לבנייה, פריסה ואבטחה של מערכות הבינה המלאכותית הגדולות והמתקדמות ביותר בעולם בעלות הנמוכה ביותר על מנת להאיץ אימוץ בינה מלאכותית.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-