עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

הרצועה הראשונה היא מלודיית גיטרות לא רעה בכלל, אך עם ההתקדמות ברצועות, העסק הולך וניהיה "מורכב" יותר ויותר... סגנונות של Dark Jazz/Ambient ו Techno משלימים את האלבום. למי שאהב את Aphex, BoC, Tangerine Dream והרכבים נוספים בסגנון, בהחלט עשוי לאהוב את החומר של Plaid. זה לבינתיים האלבום הראשון שיצא לי לשמוע מבית היוצר של Plaid ובהחלט אהבתי. מאמין שלא יאכזבו בהמשך. האזנת איכות.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. 1.האם לסוני-אריקסון ישנם כרגע פלאפונים עם כניסה 2.5-3.5 מ"מ לאוזניות שנמצאים במלאי של החברות הסלולריות? 2.איך המגברים בפלאפונים הללו לעומת נגן MP3 איכותי? בל נשכח שאני מדבר על סדרת ה W של סוני( יעודיים למוסיקה) תודה.

5. צבי הנינגה חוזרים, עוד פרטים על מלחמת הכוכבים וקפטן אמריקה ואפילו קאמבק להארי פוטר, בערך. השבוע הזה היה עמוס בקדימונים מעניינים לסרטים וגם למשחקים, היכנסו לכאן בכדי לא לפספס שום דבר בדומה לשבוע שעבר, גם זה הנוכחי מלא בסרטונים חדשים מעניינים שאנחנו מאוד רוצים לחלוק איתכם, אז ללא עיכובים נוספים, קבלו את עשרת הטריילרים שכדאי מאוד שתצפו בהם, ממש עכשיו. הסרט הקודם ממש לא היה מבריק, אך נראה שעשה עבודה מספיק טובה בקופות – והנה מגיע לו פרק המשך לגירסה של מייקל ביי לצבי הנינג'ה, מגיבורי התרבות האהובים ביותר בשנות השמונים. מייקל ביי הוא עדיין המפיק, בכיסא הבמאי יושב בחור חדש בשם דייב גרין, ועל המרקע נראים לראשונה גם ביבופ ורוקסטדי. יש סיבה להתלהב? אתם מוזמנים ל…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by allammo,

היום נכנס לי וירוס למחשב הוא נוטרל ונמחק אבל אחרי מחיקתו הופיעו לי דברים שלא ראיתי בחיים הנה התמונה: http://img275.imageshack.us/img275/8536/19ii.jpg איך אני משנה את מה שסימנתי בשחור בחזרה לשקוף? תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. אני רוצה ללכת אבל אני לא בטוח שזה עדיין קיים

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. למחשבים של SONY או של DELL שבארץ לא מוכנים לבטח אותם באחריות הבינלאומית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by TAsraf,

קודם כל אני מרגיש שחזרתי ממרתון סרטי פעולה Hardcore באיכות TS קודם כל בואו נדבר על הסרט הראשון .. Planet Terror: קודם כל העלילה סופר אבל סופר דבילית ... הבנתי אותה אבל מה הקטע פה .. לא באתי לנסות לנחש מה עבר למי שכתב אותה מה הולך לו בראש.. הדגש פה הוא על ה.... מן הסתם סופר סופר אקשן רב ומופנם כל הקטע של הסרט זה להראות לכם דברים שאתם לא יכולים לעשות =] לפי דעתי רודריגז בערך כשל בהעברת המסר בסדר הבנו Nonstop Action ... אני לא ברוס לי לסרט הזה אין פואנטה .. הפואנטה היחידה שיש לו זה להכין אותך לסרט הבא.. Death Proof: 3 מילים? קוינטין שיחק אותה ובגדול! (אחים שלי פאנבויים של קוינטין אבל אני לא כזה ..) אהבתי את המשחק של השחקנים את האפקטים.. פשוט סרט גאונות למרות שח…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by musari,

http://webimage.co.il/sony/colour/?CampID=1&BannID=1_22 תודה לעוזרים

11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by New-Old User,

רציתי לשאול אם יש פה מישהו שקצת מבין בנושא של מניות.. זכרתי שדרור אולי יודע קצת לא? יש לי מניות של טבע בערך שנתיים,והרווחתי עליהם 1500 שקל. עכשיו יש לי 4500 שקל אבל אני לא רוצה לשים את כל הכסף על מקום אחד אז חשבתי אולי לקנות מניות חדשות.. יש המלצות למשהו?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. שלום לכולם! עקב התפנות רבה של זמן חופשי אצלי, אני רוצה לחזור להתאמן בקביעות כמו בעבר! אז ככה, כרגע אני רוצה לעבוד על סיבולת, ירידה במשקל, מטבוליזם, והדברים האלה, אירובי בקיצור. אז ככה, יש לי שאלה לגבי האימון האירובי. קראתי אולי 1000 מאמרים בנושא האירובי, ופאקינג כל אחד טוען משהו אחר, זה פשוט לא יאמן, אי אפשר לדעת מה אמיתי, חלק אומרים שצריך לרוץ ב30-40% מהיכולת או פחות, למשך פרק זמן ארוך, חלק אומרים 50% לפרק זמן פחות ארוך, חלק אומרים לפני אימון כוח, חלק אחרי, למרות שאני יודע בוודאות שעדיף אחרי, כי זה עוזר בפירוק וסילוק כל המחמצנים. עכשיו, מאמר שקראתי לא מזמן מאוד עניין אותי, שם נאמר, שבשביל לשפר את הסיבולת והמטבוליזם, צריך בכלל לעשות אינטרוולים של דקה 90% (כמעט ספרינט), לא…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. Started by hedva,

או שהבעיה אצלי?

15. Started by shoeyal,

אהלן חברה לאחר שנתיים פוריות חזרתי למעגל דורשי העבודה. כרגע אני די לחוץ למצוא עבודה מכיוון שאני מתחתן באפריל והייתי שמח להגיע לאירוע כאשר אני כבר עובד. יש לי ניסיון רלוונטי בתכנון ואיפיון מערכת בגישת UML תכנות בסביבת VISUAL STUDIO וידע ב-NET. בדיקות ידניות של תוכנה(מסמכי STD). לכל מי שמוכן/יכול לעזור ולהעביר את קורות החיים שלי לחברה בה הוא עובד נא ליצור עימי קשר דרך האתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=pm;sa=send;u=10100 או במייל shoeyal@walla.co.il תודה לכל העוזרים אייל

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by icebreak,

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=12193&blogcode=260380 הזוי...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. Started by davidreznic,

מחר אני אמור להיות בגן העיר ב9:00. אני יודע שביומיום המצב קטסטרופלי. בחופש זה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by X_Dror,

מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  19. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by momi2004,

אני רוצה להמליץ על אתר שיצא לי להשתמש בו לאחרונה, www.agora.co.il. הרעיון של האתר הוא לתת ולקבל דברים בחינם. בעיקרון הרי לכולם יש דברים בבית שהם לא צריכים, ובאיזשהוא מקום בארץ מישהו דווקא כן צריך אותם. דרך אגב, דווקא כאן משתמשים בפורום יכולים למצוא שם כל מיני רכיבי מחשב "ענתיקות" אם הם דרושים להם. שלא תמיד כדאי לקנות או יש איפה לקנות בכלל. יצא לי גם לתת וגם לקבל ובאופן מפתיע פוגשים ישראלים נחמדים, מנומסים, ושמחים לעזור. וכמה שאנשים קונים פחות דברים חדשים, זה רק פחות דברים שממלאים את המזבלות שלנו. רק לשם הבהרה, אני לא קשור לאתר בכלל.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by pain_killer12,

שלום לכולכם, במסגרת עבודה בהיסטוריה אני צריך למצוא חומר על הודו וחבל קוצ'ין שבה במהלך מלחמת העולם השניה. לא הצלחתי למצוא בחיפושיי באינטרנט, אודה לכם אם תוכלו לתת קישור או שניים או לשתף מהידע שלכם. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?

24. Started by the red dragon,

מה השעה עכשיו באמסטרדם?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים