עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BlackTalon,

מאיפה אפשר להוריד את התוכנה NoAds? לינק מאוד יעזור!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by udicol,

בערוץ החדשות של Cnn התפרסמה כתבה על הא ודה בהונג קונג , ונראה שם מסיבת רשת חבל"ז. כולם יושבים על כיסאות מיוחדים סטייל פורמולה 1 , מסכים 17 אינץ שטוחים Lcd , ומחשבים מהחדישים ביותר . לפי התמונות שראיתי , אני חושב היו שם 15-25 אנשים . נראה לי שהם עושים כסף מזה . מקום מכובד לחלוטין , ומלא חברה צעירים משחקים . הלוואי עלינו .

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  4. <צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by edoson,

מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד ממנו תווים לשירים בעברית ובאנגלית? מישהו מנגן במקרה על מפוחית? אני מנסה להשיג את הדיסק של שלישיית אדלר כבר שנה ללא הצלחה(חברת התקליטים כבר לא מייצרת) , אולי יש למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. אני פונה לאלו מכם עם מיומנויות גוגל יוצאות מגדר הרגיל, או סתם לאלו שרוצים לנסות את מזלם ;D אני צריך מידע על מלחין\ה בשם Renee Hansen Jamet, Renee שם פרטי Hansen- Jamet שם משפחה. זה די דחוף לי (אני צריך את זה עד בערך 5 וחצי היום). תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by Culandur,

שמעתי יש אתר של איזה משהו שצריך לפתור שם משהו מתמטי / לפרוץ משהו הראשון מקבל פרס... מישהו יודע מה הכתובת?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. אני מעוניין לדעת מה מחירו של הפלייסטישיין 2 בדיוטי פרי שבארצנו. תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. שלום לכולם מישהו מכיר איזשהו מכשיר לבדיקה של קרינה ממיקרוגל אני הבנתי שקימת איזו מדבקה אבל אמרו לי שזה חחרטא משהו יודע אל משהו אחר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by DJO,

אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום! אני חן ואני בימים אלו מתכנן ומתכנת יישום מנהלתי למלאי, (בגרות 5 יח"ל, VB) ורציתי לשאול אם מישהו אולי יודע / מכיר אתרים טובים בהם אפשר למצוא רקעים וטקסטורות לטפסים, לחצנים וכדומה... אשמח לקבל גם כל עצה נוספת בעניין. תודה, חן!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  15. בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by rosesr,

ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by nforce,

אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Culandur,

האם מישהו מכיר מעבדות לתיקון מסכים באזור חיפה-עפולה-נצרת?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Asaff,

ניסיון

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

אמרו לנו בתיכון שבסוף השנה יש פרוייקט מסכם שצריך להכתב בשפת JAVA או ב- C++. מישהו יכול להגיד לי בערך - אם היה לו כזה - מה עושים בזה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. בנושאי מחשבים וכל מה שקשור לחידושים וכאלה...

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חייב קטעים לסידרה הזאת קטעים סרטים לא משנה מה (אני לא חושב שזה ווארז אם כן תינעלו).

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי פורום חדש בנושא C&C וCS מי שרוצה לנהל\להיצטרף\וכדומה.. מוזמן להיכנס לפה:http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php (MiniMizer אישר לי שאני יכול לפרסם את האתר שלי פה).

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by NetSpider,

Farting Preacher Farting Preacher 2 Kolla 2001 J-Blow Reptile Attacks

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.