עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה מסובך ? זה פשוט ? כרוך בבירוקרטיות ? צריך לשלם מכס ? יש אתרים שמומלצים ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by QQQ,

לשם מה זה בעצם? נניח הפריט שהזמנתי איכשהו לא הגיע, רק אם יש ביטוח אני יכול לבקש מהמוכר שישלח לי עוד אחד? האם זה באמת נחוץ? עד עכשיו קניתי רק פריטים עם משלוח מבוטח אבל לא באמת הייתי צריך לממש את זה... תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. Started by icebreak,

http://www.stackopolis.com/play/ אני בשלב 13 עכשיו.. לכל מי שרוצה את הססמאות שהגעתי עד עכשיו יש כמובן אפשרות שם להתחרות על זמן ולהיכנס לספר השיאים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המבצע הוא G65. האם מישהו יכול לספק לי מידע על המבצע הזה? לפי מירב הבנתי, בחודש הראשון רואים את כל הערוצים ואחר כך בוחרים חבילות שרוצים ב50%, נכון? אני שואל בשביל לדעת לפני שאני חותם ואני בטוח שהחברה לא מנדבת את כל המידע, אז נשאל אתכם :-) תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by rani,

אשמח אם תרשמו לי כאן רעיונות או זכרונות שלכם של משחקי הפעלה של ימי הולדת שה D.J. אמור לעשות/להכין לילדים ביסודי.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. כל סרט\תוכנית שאני מנסה להפעיל לא פועלת לי... גם לכם זה ככה? http://www.tv-links.co.uk/

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by INON,

אתמול הזמנתי מחשב מהעיר שלי, וכשהראתי לבעל החנות את המפרט הוא לא האמין לי למחירי הזכרונות, (את רוב המפרט לקחתי מK.S.P) ואת הזכרונות מIQPC, השאלה שלי היא אם באמת המחירים שלהם אמיתיים, האם מישהו מחברי הפורום הזמין זכרונות מהם? אם הם נותנים אחריות, אם הם אמינית, ואיך זה שהזכרונות שלהם מתומכרים בשליש מחיר מKSP?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by GUNZ,

שיר שרץ הרבה ב MTV בקליפ של השיר יש בחורה שחורה כזאת לבושה שמלה שחורה ויש פסנטר גם שיר רגוע כזה היא שרה כזה I WONA BE A METERIDE או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by elad the master,

http://www.emp.co.il/ מי בא ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. Started by aldema,

איך אני פותר את התרגיל חזקות הזה: (3 יח"ל 002)- נתון: X בריבוע = 9 חשב והדגם - 2 בחזקת (מינוס)1.5X הנה תמונה: חשוב שתראו לי את הדרך..(זה לא אמור להיות שם \ אלא נקודה - מינוס 1.5X)

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by shapiro.guy,

שלום, הרבה פעמים שאני מחפש משהו בפורום התוצאות הן מלפני כמה שנים, ואני מעוניין בתוצאות הכמה שיתר מאוחרות.עכשיו החיפוש הוא לפי רלוונטיות, אבל לי היה יותר נוח אם הוא היה לפי תאריך. יש דרך להציג את זה לפי תאריך? אולי יש איזושהי דרך לעשות חיפוש מתקדם או משהו?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. למחשבים של SONY או של DELL שבארץ לא מוכנים לבטח אותם באחריות הבינלאומית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. אני בוחן את המושגים הבסיסיים של RAM ו-ROM במערכות מחשב ותוהה לגבי ההשלכות המעשיות שלהם בתכנות. להלן קטע קוד להקשר: # Python code involving memory operations data = [1, 2, 3, 4, 5] result = sum(data) print("Sum of data:", result) למרות שהקוד פשוט, אני מעוניין להבין את ההבדלים המעשיים בין RAM ו-ROM וכיצד הם משפיעים על פעולות כמו זו בקוד זה. במה שונים אחסון הנתונים, מהירות הגישה והתנודתיות ב-RAM מהאופי הלא נדיף של ROM, וכיצד משפיעות ההבחנות הללו על החלטות תכנות? כשאני חוקר כמה אתרים כמו Scaler, אני גם תוהה אם יש מצבים מסוימים שבהם השימוש ב-RAM או ROM הופך חיוני למהירות ואמינות הקוד הטובות ביותר.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by shoeyal,

אהלן חברה לאחר שנתיים פוריות חזרתי למעגל דורשי העבודה. כרגע אני די לחוץ למצוא עבודה מכיוון שאני מתחתן באפריל והייתי שמח להגיע לאירוע כאשר אני כבר עובד. יש לי ניסיון רלוונטי בתכנון ואיפיון מערכת בגישת UML תכנות בסביבת VISUAL STUDIO וידע ב-NET. בדיקות ידניות של תוכנה(מסמכי STD). לכל מי שמוכן/יכול לעזור ולהעביר את קורות החיים שלי לחברה בה הוא עובד נא ליצור עימי קשר דרך האתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=pm;sa=send;u=10100 או במייל shoeyal@walla.co.il תודה לכל העוזרים אייל

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  18. סרטו של האנטי-גיבור בחליפה האדומה ממשיך להרגיש כמו להיט בהתהוות, לקראת ההשקה בפברואר 2016 בזמן שברוב האולפנים ההוליוודיים מתקשים לצאת מן ההלם שהביאה עימה הדלפת הסרטים הגדולה, נראה שבאולפני פוקס מנסים לשדר עסקים כרגיל – עם טריילר שני לסרט הקומיקס המסקרן ביותר שאמור להגיע אלינו בחורף הנוכחי. Deadpool. על אף הדיווחים המקדימים שהסרט יזכה לסיווג "סטנדרטי" של PG-13 אשר יגביל מאוד את מה שניתן להציג על המסך, הטריילר החדש מציע שלל קטעים ברוטאליים וחצופים (לפחות בגירסת ה-Red Band הבלתי מצונזרת שלו) שמצליחים לעשות צדק עם הדמות הייחודית, בדרך לסיווג R בוגר יותר. מבלי לפרט יתר על המידה, אתם מוזמנים פשוט לצפות ולהחליט האם מדובר בשינוי מרענן מכל סרטי הקומיקס שקיבלנו עד כה בשני…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by FatalZero,

כדור נזרק אופקית מגגו של בנין במהירות של 30m\s, הכדור חלף כעבור 4 שניות בקצה העליון של גדר שגבהה 8.2 מטר מעל הקרקע א.באיזו מהירות חלף הכדור ליד הגדר? ב.מהו המרחק האופקי של הגדר מהבניין? ג.באיזה מרחק מן הגדר נפל הכדור לקרקע? תשובות א.50m\s ב.120 מטר ג.6 מטר משהו יכול להסביר לי את הדרך?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by SamsungUser,

כותרת ^

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  21. מה הדברים החשובים שהם קריטיים לגישה נוחה לאתר מה לגבי אחסון? פלאש או HTML? האתר הוא לא חנות אלא אתר אישי שאמור לפרסם פסיכולוגית ולהכיל קטעי וידאו של הופעות שלה בטלויזיה כמו כן מנגנון ליצירת קשר וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by X_Dror,

מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. איך המחירים של מחשב PC בארה"ב לעומת בארץ? אני יודע שבניידים המחירים בארה"ב לעמות פה הם מאד זולים ומה בקשר למחשב PC

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. של החברות הבאות: gateway Asus Acer fujitsu-siemens Nec אם אפשר גם טלפון או אתר אינטרנט שלהם. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים