עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. מתי המשחק הבא של ארליך ורם ואיזה שעה???

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by imber,

מישהו פה יודע חנויות חומרה ששולחות מוצרים לישראל? ואני לא מדבר על כל מיני אביזרי מודינג וקירור אלא חומרה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by tomz,

יש לי בחדר דגל נחמד, שאח שלי הביא מברזיל מבד כזה והכל, תראו את התמונה למטה ותבינו אני מחפש דגלים נוספים, מבד, בערך באותו גודל (זה איזה 2 מטר על מטר קצת פחות אולי) סטייל קובה גמייקה וכל השיט הזה =] http://www.tomz.us/room1.jpg באיכות קצת מעפנה אבל עדיין בשביל להבין תכוונה, והדגל נראה מוזר בתמונה אבל חיפף

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by IG,

מה המחירים של הסוברו אימפרזה, כל הדגמים??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  7. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

8. Started by topgun,

אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. ואיך בדיוק אני מתקין אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  10. אני חייב שתגידו לי אני ממש לא יודע מה זה חחח ובאיזה הקשר ראיתי את זה במעבדים ובכרטסי מסך לדוגמא

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  11. קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by Ran_Alcobi,

שלום אני חדש כאן בפורום והאתר הזה נראה לי מקום מצויין לחובבי המחשבים. קוראים לי רן אלקובי סיימתי קורס A+ (תכנאות מחשבים) ואני מורעל של מחשבים וזה נראה לי הפורום המתאים בשבילי. אני מקווה להשתלב פה טוב! ותאחלו לי בהצלחה. תודה, רן

13. Started by yoni321,

טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by raul987,

אני יודע שיש כבר דיון על זה..אבל אל תנעלו.. הקיצר יש לי אתר טורנט טוב.. ואני יביא אותו למי שישלח לי הזמנה לטורנטיט או טורנטיביט..

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. אני מחפש מנוע של חרמש, מסור שרשרת או מפוח או כלים עם מנועים דומים שפועלים על בנזין. המטרה לא חשובה עכשיו, אבל אם אני אמצא בעזרתכם והעניין יתקדם אני מבטיח שתקבלו תמונות בעיקרון ביררתי קצת והמחירים היו יקרים מאוד למנועים חדשים.. אני צריך משהו יד שניה.. אני מאיזור רחובות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. לילה טוב לכולם ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

אהלן, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות חתיכות אלומניום כאלו בארץ במחיר טוב? בארצות הברית\בריטניה קונים אותם במגרשי גרוטאות יש משהו שווה לזה בארץ? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. שתי שאלות שלחתי מייל עם התשובות ולא קיבלתי מייל חזור זה בסדר ? רציתי לדעת מתי מסתיימת התחרות כי אני רוצה לרכוש קירור לכרטיסי ופשוט אני מחכה לראות אם אני אזכה ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by artyom,

יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by silky,

אהלן, ידוע לי שמותר לייבא עד 3 סלולרים מחו"ל באופן פרטי. השאלה שלי היא: אם אני מקבל במשלוחים מכשירים סלולרים, אז כל פעם שמגיע סלולרי הם מסמנים +1 לי, או שזה עובד בצורה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by avi2014,

(***לקוח מפורום GA02)

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by GGuyZ,

אני מנסה להדפיס פלאיירים שהכנתי בנייר רגיל וזה יוצא זוועה. מישהו יודע כמה עולה להדפיס נניח 100 פלאיירים באיכות טובה בחברה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  23. צבי הנינגה חוזרים, עוד פרטים על מלחמת הכוכבים וקפטן אמריקה ואפילו קאמבק להארי פוטר, בערך. השבוע הזה היה עמוס בקדימונים מעניינים לסרטים וגם למשחקים, היכנסו לכאן בכדי לא לפספס שום דבר בדומה לשבוע שעבר, גם זה הנוכחי מלא בסרטונים חדשים מעניינים שאנחנו מאוד רוצים לחלוק איתכם, אז ללא עיכובים נוספים, קבלו את עשרת הטריילרים שכדאי מאוד שתצפו בהם, ממש עכשיו. הסרט הקודם ממש לא היה מבריק, אך נראה שעשה עבודה מספיק טובה בקופות – והנה מגיע לו פרק המשך לגירסה של מייקל ביי לצבי הנינג'ה, מגיבורי התרבות האהובים ביותר בשנות השמונים. מייקל ביי הוא עדיין המפיק, בכיסא הבמאי יושב בחור חדש בשם דייב גרין, ועל המרקע נראים לראשונה גם ביבופ ורוקסטדי. יש סיבה להתלהב? אתם מוזמנים ל…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by 114508534,

אמממ אני צריך עותק של זה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים