כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש כאן מישהו שנוסע בקו 454 של סופרבוס? אני צריך לדעת אם הוא עוצר או עובר קרוב לדרך הטייסים או ללא גארדיה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ביקרתי לפני כמה זמן בפלאפון עכשיו אמרו לי שם שהפלאפון כבר הישתחרר וקיים רק מרכז הארץ וזה ביגלל האין עדיין דור שלישי בצפון הארץ אבל ב 8 לחודש הזה הייתי בבן גוריון טסטי לחול ויש שם עמדת שירות של פלאפון שאלתי אותם בקשר למכישיר הזה והם אמרו לי ביכלל שהמכשיר עוד לא יצא אז קיצור למי שהוא יש מידע כל שהוא על המכשיר ועל התאריך היציא שלו דרך אגב סוף סוף פלאפון עברו ל gsm
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
משהו כמו yad2 .... +שאלה.. איזה מכונית מנהלים טובה אפשר למצוא ב80-85 אלף שקל?2002+
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום לכולם גיסי טס לארה"ב בתחילת יולי, ואני רוצה כנראה לקנות כמה דברים בחו"ל בעיקר 4 GIGA זכרון ללפטופ 800MHZ, שת'אמת ממש זול שם לעומת בארץ ומי יודע מה עוד. מישהו רכש באתרים כאלה בעבר וביצע שליחה ישירות לארה"ב? יש המלצות על אתרים? מישהו רכש ב www.newegg.com? הבנתי שצריך אשראי אמריקאי, זה נכון, או שכל בינלאומי מספיק? תודה מראש על כל התשובות
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחר אני אמור להיות בגן העיר ב9:00. אני יודע שביומיום המצב קטסטרופלי. בחופש זה יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://irgun-hamorim.org.il/index.asp?action=read&atcid=106841 מה אתם אומרים ? למה הם לא יכולים ליהיות פשוטים יותר...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי שהוא היה בטיולי טרקטרונים בשטח של הנגב ורציתי לדעת אם יש אתר או מידע רחב יותר בנושא זה. בתודה סימון.
-
יש למשהו מושג מה שם השיר שמככב בסרטון הבא? רב תודות 8)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תפוז\פליקס של איי הנאפה... בפירסומת יש קטע של מוזיקה, זה לקוח מאיזה טראק או משהו או שזה משהו מקורי? מישהו יודע מי המבצע? http://www.flix.co.il/tapuz/deep/showVideo.asp?m=1586104
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
הרצועה הראשונה היא מלודיית גיטרות לא רעה בכלל, אך עם ההתקדמות ברצועות, העסק הולך וניהיה "מורכב" יותר ויותר... סגנונות של Dark Jazz/Ambient ו Techno משלימים את האלבום. למי שאהב את Aphex, BoC, Tangerine Dream והרכבים נוספים בסגנון, בהחלט עשוי לאהוב את החומר של Plaid. זה לבינתיים האלבום הראשון שיצא לי לשמוע מבית היוצר של Plaid ובהחלט אהבתי. מאמין שלא יאכזבו בהמשך. האזנת איכות.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
למישהו הביאו שאלה עכשיו הוא נתן לי לא הצלחתי לפתור/למצוא מידע זאת השאלה: מה קטר הדיזל עם סידור הגלגלים הכי גדול? חיפשתי בויקיפדיה לא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
1.האם לסוני-אריקסון ישנם כרגע פלאפונים עם כניסה 2.5-3.5 מ"מ לאוזניות שנמצאים במלאי של החברות הסלולריות? 2.איך המגברים בפלאפונים הללו לעומת נגן MP3 איכותי? בל נשכח שאני מדבר על סדרת ה W של סוני( יעודיים למוסיקה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לא יצאה שום הודעה... היום הייתה שביתה בחטיבות הביניים אני לא מבין אם היא נמשכת או לא... מישהו יודע משהו??? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-