עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x^fighter^x,

אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. מעצבן כל פעם להכנס לאתר.. מישהו מכיר איזה וויג'ט או RSS שמראה כמה נשאר לי להוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by arik100,

אהלן אשמח לעזרה במציאת סרטון שראיתי פעם ביוטיוב ואני לא זוכר איך קוראים לו זה הולך ככה: יש איזה מראיין שבא לחייל רוסי כזה ומתחיל לשאול אותו שאלות ואז החייל הוא משוגע הוא עושה לו " תסתום את הפה שלך" ומתחיל להרביץ לו סרטון קצת דפוק אני יודע אבל ממש מצחיק.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  4. מקצב שמושמע לא מעט במועדונים והיה הפתיחה של תוכניתו של יורם יצחק וזאנה ברדיו.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by chens,

שלום , יש לי זימון לראיון למסלול אניגמה חיל המודיעין (מחשוב). האם המסלול הזה טוב? ומה בערך יש בראיון? ומה בערך התפקיד? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 8.6k צפיות
  6. Started by kingpin,

מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by chenrp,

אני גם קניתי שם ולא היה להם את המוצר במלאי.. הם מוכרים דברים גנובים והיה עליהם באמנון לוי. מוכרים דברים מזוייפים וללא מספר סידורי.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by MishaK,

מישהו רוצה כתובת דומה לזאת "מישה@המלך.קו.יל" ? אם כן אז תלחצו פה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by intel suck,

היי אני מחפש עבודה בין השעות 4 בצהריים- 7 או 8 בערב אני מחפש עבודה לגיל 15 בראשל"צ תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. בין היתר, יצא לי לקרא הסופש פוסט זה אצל בלוגרית חביבה ומומלצת. לדעתי גם לא מעט מכם יהנו ממנו: "כנגד 4 תכנתים" כמובן, אתם מוזמנים לקרא עוד מהבלוג שלה, היא אחלה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  11. מה אם גוגל לא רק תבטל את ה- Pixel 5, אלא גם את כל ליין מוצרי הפיקסל? לכתבה

12. שירות הזרמת הווידאו בנטפליקס מציע חוויית צפייה חדשה, המאפשרת למשתמשים לשמור ולשתף את הסצנות האהובות עליהםלכתבה

13. Started by sorwo,

חנון או בשמו המלא angry video game nerd הוא דמות שיצר במאי\מפיק עצמאי בשם ג'ימס רולף. החנון מעביר ביקורת על משחקים גורעים במיוחד שיוצאים לקולנסולות ובעיקר לקונסולות של נינטנדו - אותה הוא הכי אוהב אתר הרשמי - http://cinemassacre.com/AVGN/Nes_Nerd.html הפרקים האהובים עלי THE POWER GLOVE - Chronologically Confused about Movie and Video Game Sequels - NIGHTMARE ON ELM ST - "The Anger Begins" - הרשימה המלאה מהישן לחדש CASTLEVANIA 2: SIMON's QUEST - DR. JEKYLL AND MR. HYDE - THE KARATE KID - ROGER RABBIT - TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - BACK TO THE FUTURE - McKids - http://www.youtube.com/watch?v=qVBerX6Dzmc%20 WALLY BEAR AND THE NO…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by hedva,

מישהו מכיר אתר עם ביקורות טובות/פורום מקצועי על מכשירי הקלטה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by B0necrack3R,

האם מישהו אולי מכיר פונט כזה או דומה לו כמו של האותיות האפורות במסמך שאני מצרף לכאן? תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  16. לא ענתיקות בבקשה. תודה (:

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by RnG,

לאחר שנסגר לכמה שעות קריטיות, השרות חזר לעבור חלקית, ואולי בקרוב לא נצטרך את התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/פופקורן-טיים-חזר-לעבוד-חלקית/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. התוכנית רצה בין השעות אחת עשרה לחצות יש את פינת האלקטרוניקה, בה מושמעים טראקים חביבים בתחום הפרוגרסיב וההארד טראנס (הרוב ממוסחר, אבל עדיין.. חביב). גיליתי ת'תוכנית מאחת שמירות הלילה שהיו לי ביחידה ולדעתי יש לה פוטנציאל רב... רק חבל שאלעד מתלהב מכל טראק שהוא משמיע (גם אם הוא בכלל לא משו) והשילובים ממוצעים ומטה, אבל עדיין... יש פוטנציאל. התוכנית העבירה לי די בסבבה את מרבית משמירות הלילה שהיו לי ביחידה... שווה נסיון. כמו כן, יש לתחנה פורום לא בכתובת - http://www.skateboard.co.il/sitehelp/users/forum.asp?id=6594 בו ניתן לצ'וטט על תכני התחנה וכמו כן, אחת לכמה זמן מפרסמים שם את ה Tracklist של אמבטיית קצב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אשמח לדעת איזה סרט ואן דאם הרוויח הרבה כסף אמרו לי שלב האריה זה הסרט שואן דאם הרוויח הכי הרבה מכל הסרטים שלו האם זה נכון אשמח לכתבה או מאמר בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  20. המלצות מניסיון בבקשה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  21. הרי לראשי החמאס יש בני משפחה נכון? ואפשר ללכוד אותם נכון? אז למה שלא יילכדו אותם וייענו אותם ויפעילו לחץ על הנבלות האלה? הרי אנחנו לא בשוויץ, זה משחק מול חיות אדם...פה במזרח התיכון מי שמשחק אותה חמוד ויפה לא שורד...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.