עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממש אהבתי את האלבום. תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2996412,00.html :lol: התגובות פשוט הורסות.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

שיר של חתונות שמעתי אותו בעדי אשכנזי מה השטויות האלה הולך ככה "כן אני אוהב אותך יותר מהרצוי" " כן אני אוהב אותך אפילו עוד יותר" ועוד שורה מהשיר "את המתנות הרי אני מקבל אז מה ההבדל אז מה ההבדל זה מה שאני זוכר שיר יפה קיצבי" מה השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. מערך הסייבר הלאומי מתריע מפני גל חדש של הונאות טלפוניות המכוון כלפי אזרחים דוברי רוסית. התוקפים מתחזים לעובדי בנק ומשיגים מהקורבנות את פרטי ההתחברות לחשבון. עד כה התקבלו יותר מאלף דיווחים על ההונאהלכתבה

6. Started by amisha,

שלום !!!! אני רוצה לקנות מכשיר DVD טוב . ה DVD צריך להיות חיצוני כלומר מתחבר ל TV ככול שיש שיותר פיצ'רים יותר טוב אבל אני לא מוותר על איכות ואמינות!!! התקציב עד 2000 ש"ח אז תתחיל עם ההצעות אם מישהו יודע על איזה דגם בריא , שיפלוט

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by R0ck,

אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

מחפש את השם של השיר/טאבים לשיר הזה : http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה פה. יש לי כרטיס טלוויזיה [במפרט] ואחרי שעברנו להוט נתקעתי עם העובדה שאין לוח שידורים שמתאים להוט במדיה סנטר... למישהו יש מושג אם הם מתכוונים לעשות לוח שידורים למדיה סנטר? והאם הממיר [החדש חדש של VOD]יש לו חיבור לIR BLASTER כמו לממיר של יס? תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by idan22shp,

חבל להכביר במילים פשוט תיכנסו http://idan23s.smser.co.il תקראו בצד ימין את הכתבה מה THE MARKER וגם את זה לפתוח: http://www.planetnana.co.il/boazaviv/heshbonnnn.GIF והמצחיק הוא שיש יותר טובים ממנו.. אז ככה החברה עצמה הודיעה שהיא מחכה לכמות מסויימת של אנשים כדי לקבל את המיזם שיקנה אצל אחת מחברות הסלולרי השונות שכבר נחות על מפתנה : אורנג, סלקום פלאפון וגם מירס נכנסה לשוק הזה.. בנתיים אין פרסומות לכן כל החברים בהשעייה לכרגע..חברי האתר הודיעו לכולם שיחזיקו עוד קצת זמן ולהכניס עוד חברים חבר'ה ברגע שזה יוצא לפועל זה גאוני...חבל להיתקע מאחור. עד שתיזכרו זה יהיה היום של אתמול.. אותי זה קנה ועוד עשרות אלפים רבים.מדובר על השקעה של 1 ש"ח ו 3 דקות הירשמות. הקטע הוא שאתה צריך להביא חבר…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. ואיך בדיוק אני מתקין אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. סרטו של האנטי-גיבור בחליפה האדומה ממשיך להרגיש כמו להיט בהתהוות, לקראת ההשקה בפברואר 2016 בזמן שברוב האולפנים ההוליוודיים מתקשים לצאת מן ההלם שהביאה עימה הדלפת הסרטים הגדולה, נראה שבאולפני פוקס מנסים לשדר עסקים כרגיל – עם טריילר שני לסרט הקומיקס המסקרן ביותר שאמור להגיע אלינו בחורף הנוכחי. Deadpool. על אף הדיווחים המקדימים שהסרט יזכה לסיווג "סטנדרטי" של PG-13 אשר יגביל מאוד את מה שניתן להציג על המסך, הטריילר החדש מציע שלל קטעים ברוטאליים וחצופים (לפחות בגירסת ה-Red Band הבלתי מצונזרת שלו) שמצליחים לעשות צדק עם הדמות הייחודית, בדרך לסיווג R בוגר יותר. מבלי לפרט יתר על המידה, אתם מוזמנים פשוט לצפות ולהחליט האם מדובר בשינוי מרענן מכל סרטי הקומיקס שקיבלנו עד כה בשני…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by dbx22,

שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ‎‏ ‏ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by אוריפ,

היי! רציתי לשאול האם הסדר הבא של מותגי ארמאני הוא באמת הסדר העולה מבחינת יוקרה ואם לא אז מהו הסדר הנכון? 1. ארמאני אקצ'יינג 2. אמפוריו ארמאני 3. ג'ורג'יו ארמאני תודה!

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by uzi_sch,

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום, לאחרונה בכל נגן שהוא, שאני מוסיף לו כתוביות בעברית, אני רואה את הכתוביות בסינית (אני בטוח שהכתוביות בעברית). מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by FMC,

פייסבוק? מה אומר לכם השם הזה? הדבר הכי חם היום! האתר שמשגע אותנו ואת כל העולם..שבלעדיו זה לא היה אותו דבר אז הגיע הזמן שיהיה המנון לדבר הממכר הזה.. לאחר הלהיט שהעיף כל מועדון, כל מכונית - "זוזי כמו בלונדה" קבלו את "כנסי לפייסבוק" - Karizmo & Naor M בשיתוף עם המפיק האגדי Tomer W אז תיכנסו לפייסבוק! ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=O9lyHGiK42I להורדה: http://www.disi.co.il/KnM/Facebook/facebook.html http://www.krs-d.com/facebook/facebook.html

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by e-d-a,

הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by the red dragon,

מה השעה עכשיו באמסטרדם?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. Started by JHONLEV,

לפני ככה 5 שנים הייתה סידרה טלוויזיה שבא מרי קייט ואשלי שיחקו לסירוגין (הן היו קטנות מאד שמה), ובקיצור היו מלא אנשים שגרו בבית אחד , והיה להם כלב, ולמרי קייט היו שתי אחיות גדולות , אחת בת 13 והשנייה קצת שמנמונת , בת ככה 16! אני כלכך אהבתי תסידרה אבל אני לא זוכר תשם שלה ! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לצערי הרב פיספסתי את המחצית הראשונה של הדרבי הנפלא הזה(שיעור גיטרה נפל לי בול על =/) וראיתי רק את המחצית השנייה(שהייתה מצויינת אבל לפי הבנתי הרבה פחות טובה מהראשונה). חיפשתי באתרים ynet וOne איזה שהוא תקציר מצולם של המשחק ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש

23. שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום. אני מחפש שיר או יותר נכון מוזיקה אלקטרונית. יש שם משהו עם שומאכר. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים