כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
האם זה נכון שכאשר שאני יוצא מארץ זרה אני מקבל החזר של המע"מ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה החלתתי לבנות חדר האמבטיה אבל יש לי 2 בעיות אני לא יודע איך לבנות רצפה ותקרה שיעמדו בלחות אז אם יש למשהוא מדיך או שהוא מכיר אתר שיכול לעזור לי שיכתוב אותו פה נו תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לכם שירים [חדשים בלבד] להמליץ לי על השמעה באוטו? יש סאב וופר ענק בבגז' אז ראפ יתקבלו בברכה דברים שיתקבלו ביותר ברכות ממוזיקה שחורה זה שירים עם רגטון [דדי יאנקי וכדומה] ושירים בסגנון קלאב. אשמח אם תתפנו לדקה או שתים בשביל להמליץ לי על מספר שירים יפים. תודה מראש :-*
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
המבצע הוא G65. האם מישהו יכול לספק לי מידע על המבצע הזה? לפי מירב הבנתי, בחודש הראשון רואים את כל הערוצים ואחר כך בוחרים חבילות שרוצים ב50%, נכון? אני שואל בשביל לדעת לפני שאני חותם ואני בטוח שהחברה לא מנדבת את כל המידע, אז נשאל אתכם :-) תודה
-
שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני שמחה שזה נינעל כי האמת לא ידעתי איך בדיוק לסגור את זה בכל מקרה .... אני גם חושבת שכל הדיון הזה היה ממש מיותר ודפוק!! וזהו היה נחמד להכיר אותכם בה ביי!!
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רציתי לשמוע מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם. שווה לקנות אותו? האם יש שם שירים חדשים או רק חידושים וכ'ו.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היה לי משעמם אז בניתי דף פשוט וצנוע של מנועי חדשות. המנועים הם באדיבות פראש. מי שיכול או רוצה שישלח לי סקריפט ואני יוסיף. המטרה של הדף הזה הוא במקרה של פיגוע למשל יהיה אפשר להיכנס לדף אחד וליראות חדשות מכל מני אתרים. בקיצור כנסו ותראו בנתיים אין דומיין וזה עומד על שרתי נענע עם אני יראה שזה טוב אני כבר יעביר לשרתי האתר שלי http://planet.nana.co.il/grodt/ עם זה נוגד את חוקי הפורום סליחה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו יודע למה פתאום אי אפשר לקשר אליהם שומדבר? זתומרת, אם יש לי קובץ באחסון שלהם, ואני שם את הכתובת שלו בתוך לינק, מי שינסה לפתוח את הלינק הזה יראה הודעה של איינג'לפייר וכיתוב שאומר שהם לא מרשים או משהו כזה. ד"א-שמתי לב שזה לא רק אצלי: אם תשימו לב לכמה חתימות פה בפורום גם כן יש כתובת של איינג'לפייר במקום התמונה המקורית.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מוכר את הצורב שבתמונה הצורב הוא של חברת ימהה הוא חיצוני ועובד במהירות של 44X24X4 יש לו 8mb באפר והוא משתמש ב-USB 2.0 הצורב אצלי חודש ונעשה בן שימוש מועט מאוד סיבת המכירה היא שיש ליכבר צורב ואת זה קיבלתי במתנה מאבא ואני מעדיף למכור אותו ולשדרג את המחשב שלי אז אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר במייל noambaum@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לטראקים טובים ולאלבומים טובים של טראקים וטראנסים ואתם יודעים משהו קצבי וטוב אשמח לשמוע כל הצעה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה קורה? ;D עכשיו אני יהיה פה הרבה(: לצערי יש לי הרבה בעיות במחשב, אז שמעתי שפה אני יוכל לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ביקרתי לפני כמה זמן בפלאפון עכשיו אמרו לי שם שהפלאפון כבר הישתחרר וקיים רק מרכז הארץ וזה ביגלל האין עדיין דור שלישי בצפון הארץ אבל ב 8 לחודש הזה הייתי בבן גוריון טסטי לחול ויש שם עמדת שירות של פלאפון שאלתי אותם בקשר למכישיר הזה והם אמרו לי ביכלל שהמכשיר עוד לא יצא אז קיצור למי שהוא יש מידע כל שהוא על המכשיר ועל התאריך היציא שלו דרך אגב סוף סוף פלאפון עברו ל gsm
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבל נתונים ואני רוצה להעביר לפלאפון צילצולים תמונות ועוד... רציתי לדעת עד כמה דברים איפשר להעביר? ומה בידיוק מעבירים חוץ מצילצולים ותמונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
סרט/ סרטון פלאש או סתם משהו מדליק או מצחיק... בואו תכתבו ב... http://www.dex.co.il/view.php?u=1049
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למישהו יש איזה מידע שמאשר או שולל את זה שיצא EXTENDED EDITION גם לסרט השלישי???
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://globalgold.blogspot.com/
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
אני ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא ולראות את ההחומר שבו *צונזר* אני יודע שיש הרבה מתנגדים לשיווק הרב שכבתי הסיבות לזה שמתנגדים לזה הם,אטימות וחוסר ידע -בלי לפגוע אני צברתי ידע רב בנושא השיווק הרשתי והשיווק הרב שכבתי וכל מידע שרק אתם צריכים או כל ספק שיש לכם באמינות החברה אני יכול לעזור לכם להבין הכל יותר טוב. אין לי בעיה לקבל ביקורת טובה או רעה אבל שהתגובות יהיו בטעם ולא סתם לשלול.... יש לי הוכחות מפה ועד הודעה חדשה ...שהעסק הזה עובד אז לפני שאתם מגיבים אני ממליץ לבחון את העיניין לעומק......
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-