עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by icebreak,

לא יודע אם דיברו על זה פה, אבל כמו שיש את התמונה של הילד ההוא, שהדביקו אותה על כל מני תמונות אחרות, הנה סרט של ילד אחר: http://www.screamingpickle.com/members/StarWarsKid/ הראשון זה הסרט המקורי (הוא לא ידע שהמצלמה מקליטה).... כל השאר זה עבודות שאנשים עשו על זה.... אם תחפשו באינטרנט יש הרבה סרטים שהלבישו על זה.. יותר ממאה נראה לי... הילד הפך למופרסם (אני ממליץ שתראו לפחות את הסרט המקורי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by tehnodrom,

מישהו יכול להביא לי לינקים לשבלונות....כי אני רוצה משהו אחר ממה שיש באתר...אולי של כאוס או משהו תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by ex_,

[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by Director,

שלום לכולם . אני זוכר שפעם משהוא אמר אם אני קונה חלקי מחשב אין על זה מס. אז עכשיו אם אני קונה איזה 9 חלקים מאותו אתר (כאילו שהכל מרכיב מחשב). אני יצטרך לשלם על זה מס ? ועוד משהוא : זה הגינוי שאני מזמין את כל הדברים הכל הכל , והמשלוח עולה רק 40$?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. ולא רק לעכשיו אלא בכלל שאני ידע..

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by sgt_flippy,

מחפש חנות לדפוס בשביל כרטיסי ביקור (בסביבות ה-500 ) יש המלצות (גר בראשון)? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by Dark Respect,

אני לא מצליח באיביי לראות דברים שקניתי לפני יותר מ60 יום. לאן הם נעלמו?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. צריך לאתר של טורנט

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by kill_b7,

שמעתי שניתן למשוך כסף מחשבון paypal מהבנק. למישהו יש פרטים על זה?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by isotop6,

האם יש פה אפשרות בפורומים להירשם לנושא ככה שהוא ישלח הודעה למייל כאשר מישהו הגיב לנושא מסוים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by redti,

אהלן , יום ראשון חוזר לצבא ולראשונה החלטתי לעשות בבית תספורת אבל איך שאני מעביר את המכונה+הראש מס' 7 (כן אני רוצה ארוך קצת) השיער מסתבך בראש של המכונה ונתלש , אני לא מבין למה זה ככה ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by GOM(h)z,

לא יודע אם נפתח כבר ת'רד בנושא הזה,אבל בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות במחשבים ואלקט' שאלון א'\מערכות ספרתיות\לוגיקה\וואטר אבר. מקצוע קל אבל לא תזיק בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. דברו איתי. אני צריך דבר קטן, וחבל לי לשלם רק עליו משלוח.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by ciauai,

מחפש אתר לעשות באר יש איזה אתר שעושה באר מסמנים בוי את הבארים שרוצים והוא מוסיף אותם לכמו חתימה כזו למי שלא הבין באר= זה החתימה הדקה הזו שרשום למשל Call Of Duty Player וכל זה

17. האם יש איזשהו מנגנון שבעזרתו ניתן לשים ב-"איגנור"?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. דבר ראשון אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן שיש על השרת החדש של האתר.... וגם איך אני יכול לקחת תמונה ולהפוך אתה ליותר "פשוטה" כמו זאת של היטמן *אם זה לא המקום המתאים לנושא אנא העבירו.... איתן

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by stone cold,

בשיטוטים ברשת ראיתי את השם הזה מישהו מכיר ? זה אנימה טובה או סתם גנרית ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אני ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא ולראות את ההחומר שבו *צונזר* אני יודע שיש הרבה מתנגדים לשיווק הרב שכבתי הסיבות לזה שמתנגדים לזה הם,אטימות וחוסר ידע -בלי לפגוע אני צברתי ידע רב בנושא השיווק הרשתי והשיווק הרב שכבתי וכל מידע שרק אתם צריכים או כל ספק שיש לכם באמינות החברה אני יכול לעזור לכם להבין הכל יותר טוב. אין לי בעיה לקבל ביקורת טובה או רעה אבל שהתגובות יהיו בטעם ולא סתם לשלול.... יש לי הוכחות מפה ועד הודעה חדשה ...שהעסק הזה עובד אז לפני שאתם מגיבים אני ממליץ לבחון את העיניין לעומק......

21. משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. שרשום פה מתחת לשם שלי...?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by PeaS,

קול נשי, גבוה, איטי ושקט... השיר היה גם בפרסומת לסדרה של ההומואים בערוץ יס סטארז לפני כמה חודשים. המלים שהצלחתי לקלוט מהפזמון (אבל לא מצאתי את השיר כשחיפשתי בגוגל לפי הליריקס): i have to tell you everything by saying nothing tell me nothing או משהו כזה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

אני יכול לקנות בארץ סטילפאד 4S(הדגם מברזל) ו4D(הדגם מפלסטיק, החדש יותר) וגם פאנק. כולם יוצאים אותו המחיר(150-170 ככה) ואני לא בטוח מה לקנות... ממה ששמעתי ה4D יותר טוב מה4S ואני לא יודע כלום בקשר לפאנק וכו' וכו'. אז מי שיש לו ניסיון עם אחד או יותר מהפאדים האלה, נא לשתף.

25. באמזון דוט קום או אמזון CO UK הבריטי ? אין לי כח להרשם בUK ולמלא מליון BOXES עם כרטיסי אשראי וכו' אז אני שואל כאן תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים