כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.
-
- 47 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://www.futuremark.com/ האתר ניראה פצצה
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מי נעל לי ת'נושא??? אפשר לעשות על זה סקר זה יהייה נחמד לא? אני כותב נושא מוחקים לי אותו מעבירים אותו לפורום אחר ונועלים...מה משעמם לכם??? אני מדבר על הנושא הראשון שכתבתי פה... "מבקש המלצה על צורב" משהו כזה...
-
מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קצת רקע.. אני אחד מהאנשים שאומרים עליהם "יש לך פוטנציאל, תממש אותו". בתחילת השנה באתי באמת ברצון של לשפר את הציונים שלי ולעלות ל"מסלול בגרות מורחב/מוגבר", רק מה? המורים לא ממש עזרו בזה... זה ממש בית בושת מה שהולך שם, בקושי מלמדים, חשבתי אולי אני אוכל ללמוד בבית, אך טעיתי.. בלתי אפשרי, אני לא מהאנשים שמסוגלים לשבת בבית וללמוד בלי להתעסק במשהו אחר. היום הבנתי שהסיכוי שאני אצא מהבית ספר שאני כיום בו עם תעודת בגרות נורמאלית הוא די אפסי, לכן אני ממש רוצה לעבור. הבעיה היא שאני לא ממש מרגיש בנוח עם פנימיה.. האנשים שמכירים אותי טוב יודעים עד כמה אני לא מסוגל בלי מחשב וללמוד כל כך הרבה.. זה קשה לי מידי, אבל אין לי ממש ברירה אם אני רוצה ללמוד מקצועות טובים באוניברסיטה או בכלל להגיע…
-
- 95 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בתור Book Report אני עושה השוואה בין ברית המועצות לבין "חוות החיות", אבל אין לי מספיק קריטריונים. לכן, אשמח אם תוכלו להציע פה עוד כמה. (מי שלא יודע על מה אני מדבר, שלא ישאל כאן שאלות אלא שילך ויקרא את "חוות החיות" מאת ג'ורג' אורוול). בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מאוד מעוניין לדעת מי יצר את יצירות הפס-קול המדהימות של סדרת C&C במיוחד של הראשון אני יודע שבRA2 חלק מפס הקול בוצע על ידי RAMSSTEIN השולטים והמדהימים אבל חוץ מזה אין לי מושג תעזרו לי אחים שלי תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהמ..אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה פרטו ! ;D
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למרות שעד עכשיו לא היה לי ממש אכפת מזה, לאור כמה אזהרות נעילה טריות ושאר דברים לא נאים לעיני אני מתחיל להבין על מה התלוננו חלק מבאי המפגש בנושא שליטה קצת חזקה או אכזרית(למרות שזה קצת מוגזם) של מנהלי הפורום (זה בשפה רישמית אבל בשפה פשוטה הכוונה שלהם כנראה היתה שהם קצת מתלהבים או שעולה להם האגו או נושא "השליטה" לראש יותר מדי - וזו לא הטענה שלי - זה רק הסבר בשפת יום יום) , מצד שני שמעתי כמה מנהלים שאמרו שאין ברירה צריך לנהל את הפורום, זה לא קל וככה זה יהיה. אני בהחלט לא התערבתי ולא היתי חלק מדיון זה כי לא היה ממש אכפת לי אז , עד שראיתי איזה אזהרת נעילה היום שאישית ממש ממש לא אהבתי לראות (לא את העובדה שבוצעה אזהרה אלא את הדרך שבא נכתבה) לדעתי זה צריך להיות עם מינימום סיפורים …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-