כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
סירטון של אתר בשם JibJab מסכם את שנת 2006 בסרטון שאורכו 2 דקות שמביא את כל הדברים שהיו בשנת 2006 תהנו http://www.jibjab.com/nuckin_futs קישור ל-Ynet עם הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342966,00.html ואז יופי של סיכום... ישראל נגד החיזבאללה ואיראן באמצע...
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אפיה אני יכול למצוא את הסרט של אל גור על התחממות כדור הארץ?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
חסר לי רק כרטיס מסך שזה אני יודע לחבר. אני גר בבת ים ויש לי אוטו,ואני מוכן לשלם סכום סימלי (ח אני חייל) לאדם שיעזור לי. זה המספר שלי 0547832732 תודה רבה אחים שלי. בעיקרון המחשב הזה לאחותי... זה המארז - 402K TK BLACK לוח ASUS P5B תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני צריךךךךךךךךךךךךךךך דחוףףףףףףףף מי שיודע מי הכניס לגרמניה את הגול האחרון והמכריע בבעיטות עונשין מול צרפת במונדיאל 1982 שיגיד לי בבקשההההההההההה אני משתגע ..........שנים אני מחפש ולא מוצא מי זה...........בבקשההההה תעזרו חיייב דחוף תשובה.....מי שיודע מי זה גאוןןןןןןןןןןן :s07:
-
- 6 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ויש לי איזה שלושה סרטים עם תירגום הבעיה שהתחלתי לצרוב אותם במהירות 2x הכנסתי ל- DVD שבסלון שקורא את כל סוגי הדיסקים וקורא צרובים, וראיתי את הסרט עם הפסקות באמצע כזה תקוע אבל שומעים בסדר ורואים גם די טוב אבל למה זה תוקע אותו לפעמים ועושה מין ירוק כזה על המסך כיאלו הפירמיים תקועים. (מקווה שככה רושמים את זה ) . האם יש שיטה צריבה יותר מדיוקת וחזקה שתסדר לי את זה שאני כן יוכל לראות שלושה סרטים על DVD?. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הייי ממצב? אני חדש פה רק היום נכנבתי לפה וסתם חשבתי להכיר כמה אנשים פה............(בפורום)
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.stackopolis.com/play/ אני בשלב 13 עכשיו.. לכל מי שרוצה את הססמאות שהגעתי עד עכשיו יש כמובן אפשרות שם להתחרות על זמן ולהיכנס לספר השיאים.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
-
יש לי נגן MP3 שתומך בליריקס. אני צריך אתר שממנו אני אוכל להוריד קבצי LRC או דרך אחרת . אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים, ומאוד אהבתי את הsoundtrack, אבל רק היום כשיצא לי לראות את הסרט שוב, גיליתי שיש שיר שמאוד אהבתי בסרט ולא הופיע בsoundtrack וחשבתי שאולי משהו יודע מה שם השיר. השיר מתנגן לקראת סוף הסרט, בקטע שהוא מוריד את המסיכה מול הנציגה של LE ואז רץ למעלית ומתחיל לצעוק Tech Support... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה זה בעיתון מעריב -גיליון מיוחד למודעות דרושים, דף אחרון "DOnt blink or you"ll mist it" ATI כן כן ATI מחפשת עובדים ישראלים הם מציעים 9 קטגוריות שונות להעסקה כל המודעה היא על עמוד אחד ובאנגלית הם מתכוונים לפתוח מפעל בארץ?! או שפשוט יטיסו את העובדים לחו"ל? אתר מצורף www.ati.com/careers יהיה נחמד אם מישהו יסרוק את הדף
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
השתחררתי מצבא חמתתי אבטלה והלכתי ללמוד בלימודי ערב קורס טכנאי PC , מדובר במכללת היי טק שהיא מכללה פרטית , כלומר לא מוכרת ע"י המדינה כמוסד להשכלה רשמתי בתביעה לדמי אבטלה שסיימתי את הקורס ועכשיו הם מחזירים לי מכתב נא צרף את מערכת השעות שביתה , שביתה אבל ברגע שיש להם הזדמנות לשלול ממישהו כסף הם כמובן יעשו זאת השאלה שלי היא האם העובדה שאני לא בדיוק סטודנט כי הרי מדובר במכללה פרטית , כמו חוג קראטה והאם העובדה שלמדתי בערב , זאת אומרת שזה לא היה מפריע לעבוד , תפריע לי , או יותר נכון להם מה בכלל החוק אומר?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה המסוגלת לצרוב עיברית בפלאפון (רניתי את ה 3315 בתאילנד) יש לי את המכשיר שצורב אבל איני יודע כיצב לצרוב את התוכנה בעברית
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כיאלו מה אם מקבלם צקים הןא במזומן והאים אם מקבלים צקים עד כמה צקים אפשר לתת להם?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם הסדר הבא של מותגי ארמאני הוא באמת הסדר העולה מבחינת יוקרה ואם לא אז מהו הסדר הנכון? 1. ארמאני אקצ'יינג 2. אמפוריו ארמאני 3. ג'ורג'יו ארמאני תודה!
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
נראה לי זה היה אתר ישראלי באנגלית... יש שם המון פורמטים שאפשר להמיר, והם שולחים אי-מייל עם הלינק להורדה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חברת 012 הציעו לי 89 שח לחודש כולל תשתית וספק בהתחייבות לשנה וחצי יש מישהו שהשיג דיל יותר לחיבור לאינטרנט בכבלים? ואני לא יכול adsl כי אין לי טלפון בבית ואם אני רוצה קו רק לאינטרנט אז זה 25 לחודש שצריך לשלם לבזק ועוד 82שח כולל תשתית וספק
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=J4w8Ae8Y_3M ;D קוראים לזה BurnOut.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת Web host לצורך הקמת בלוג Wordpress. האתר שלהם בעייתי מכיוון שאני לא יכול להעלות פלאגאינים משלי. דרישות: חינם גישה ל-FTP שטח אחסון גדול לא קריטי אמין ולא איזשהיא חברה קקיונית ללא פרסומות קופצות תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
במחיר סביר ומטה, לא צריך שום אופציה נוספת חוץ מחיבור המקלדת למחשב. מישהו יודע איפה וכמה, או איזה?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-