כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואני מחפש איפה אני יכול למצוא חבילות עם קטעי סאונד שאפשר לשלב בסרטים, מנגינות, גשם, כל מיני כאלה . תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא יודע למה רק האתר הזה לא עובד לי כל השאר עובד רגיל
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אהלן חברה לאחר שנתיים פוריות חזרתי למעגל דורשי העבודה. כרגע אני די לחוץ למצוא עבודה מכיוון שאני מתחתן באפריל והייתי שמח להגיע לאירוע כאשר אני כבר עובד. יש לי ניסיון רלוונטי בתכנון ואיפיון מערכת בגישת UML תכנות בסביבת VISUAL STUDIO וידע ב-NET. בדיקות ידניות של תוכנה(מסמכי STD). לכל מי שמוכן/יכול לעזור ולהעביר את קורות החיים שלי לחברה בה הוא עובד נא ליצור עימי קשר דרך האתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=pm;sa=send;u=10100 או במייל shoeyal@walla.co.il תודה לכל העוזרים אייל
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש תוכנה שיכולה לתרגם את הדבר הבא http://books.google.co.il/books?id=RBgoNN4MG-YC&pg=PA3&lpg=PA3&dq=Empire,+Colony,+Genocide:+Keywords+and+the+Philosophy&source=bl&ots=9HeQQeiOFO&sig=_bWeYsYmQAvtb9K1to9R_7NXt3U&hl=iw&ei=HTRaSrL1Go6sjAeM3Mwb&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה עם אתר אינטרנט כמובן ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תענו תהנו למופע קוראים 20:00 מופע התחברות - שלמה ארצי ושלום חנוך
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תודה מראש . אני מגיע מכיוון הקריות.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
השתחררתי מצבא חמתתי אבטלה והלכתי ללמוד בלימודי ערב קורס טכנאי PC , מדובר במכללת היי טק שהיא מכללה פרטית , כלומר לא מוכרת ע"י המדינה כמוסד להשכלה רשמתי בתביעה לדמי אבטלה שסיימתי את הקורס ועכשיו הם מחזירים לי מכתב נא צרף את מערכת השעות שביתה , שביתה אבל ברגע שיש להם הזדמנות לשלול ממישהו כסף הם כמובן יעשו זאת השאלה שלי היא האם העובדה שאני לא בדיוק סטודנט כי הרי מדובר במכללה פרטית , כמו חוג קראטה והאם העובדה שלמדתי בערב , זאת אומרת שזה לא היה מפריע לעבוד , תפריע לי , או יותר נכון להם מה בכלל החוק אומר?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
1. למישהו יש מושג מה אמורה להביעה השאלה "מלידה" ? 2. זה בסדר שאני מוחק דברים בטיפקס/מקשקש עם עט על משהו שכתבתי בטעות?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
ציטוט מהכתבה "...והצופים פשוט החלו לשלוח כסף לזוג רנד עבור כל צפייה בסרט במחשב הביתי" מה אתם אומרים? נראה סרט שהגיע מהרשת ונשלח כסף ישירות ליוצרים? בכתבה מדובר בעיקר בצופים חרדים, האם הם יותר מוסריים מהחילוניים?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
הכי זול שמצאתי בינתיים הוא זה: http://www.xpcgear.com/bfg6800ultra.html האם יש ביותר זול? האם החנות שנתתי אמינה?....
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
או שעדיין לא ? מדובר בארה"ב כמובן
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאיזה ידיד שלי שלח לי את הוירוס הזה, רציתי לדעת האם הוא שלך את זה או שהוירוס הדביק את כל מי שנמצא ברשימה שלו? הסיבה: קיללתי אותו, ואם זה נכון שהוירוס מדביק אז אני רוצה לבקש ממנו סליחה :-\ h*ttp://fun.traferreg.com/IM/whlea.exe זה הוירוס עליו דיברתי
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
צלצול של henree & maayan - finally, אני פשוט לא מוצא בשום מקום ואני רוצה להוריד אותו...תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הכוונה לתוכנה שמגיעה עם המשכיר , חבר שלי איבד את הדיסק והוא צריך את התוכנה כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-