עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם יש איזשהו מנגנון שבעזרתו ניתן לשים ב-"איגנור"?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. הי, אבא של חבר שלי (איש בן קרוב ל-65 אבל חכם ואינטלגנט) רוכש מחשב למשרד שלו והוא מחפש מישהו שידריך אותו על נושאים שונים. הוא יודע כבר להפעיל מעט את המחשב, לגלוש באינטרנט (אתרים כמו nana וכו') ואני חושב שגם מעט אופיס. בין הנושאים שהוא רוצה ללמוד: - שליחת מייל - הפעלת סורק - שליחה של חומר סרוק לכתובות מייל שונות - הדפסה - צריבה של קבצים לדיסק הכל לשם העבודה המשרדית שלו. הוא גר בפתח-תקוה ופנוי בד"כ בשעות הערב. אם מישהו מהאיזור ויכול להדריך בצורה יפה, ברורה וסבלנית - אשמח אם תפנו אלי בהודעה פרטית ואני אקשר ביניכם. אני מניח שהתשלום יהיה לפי שעות הדרכה. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by uzi_sch,

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. Started by DaTHE,

שלום, לאחרונה בכל נגן שהוא, שאני מוסיף לו כתוביות בעברית, אני רואה את הכתוביות בסינית (אני בטוח שהכתוביות בעברית). מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by e-d-a,

הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

http://www.camera-eilat.co.il מחירים טובים מישהו פעם קנה שמה?איך השירות מימוש אחריות וכו?..

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by tomz,

יש לי בחדר דגל נחמד, שאח שלי הביא מברזיל מבד כזה והכל, תראו את התמונה למטה ותבינו אני מחפש דגלים נוספים, מבד, בערך באותו גודל (זה איזה 2 מטר על מטר קצת פחות אולי) סטייל קובה גמייקה וכל השיט הזה =] http://www.tomz.us/room1.jpg באיכות קצת מעפנה אבל עדיין בשביל להבין תכוונה, והדגל נראה מוזר בתמונה אבל חיפף

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by arkzai,

אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by TheSlider,

לצוות האתר: משהו חמוד שאתם יכולים להוסיף זה את מספר הצופים הנוכחיים באותו תת פורום. לדומה: תוכנות (54 צופים) תמיכה טכנית (63 צופים) וכן הלאה.. זה יתן לגולשי האתר מדד של כמה זמן יראו את הודעתם ואת רמת הפעילות הנוכחית בפורום שבו הם גולשים כרגע.. (מקווה שאני רושם במקום הנכון היות ולא מצאתי מקום רלוונטי אחר..)

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by MisterVB,

יש להיט חדש שמשמיעים כל הזמן עכשיו ברדיו והוא באיטלקית או שאולי זה ספרדית.. בהתחלה שרה בת אחרי זה בן מישהו יודע על מה אני מדבר?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by UNDERDOG,

מישהו יכול להביא לינק ל ישראל פורטוגל לראות באינטרנט

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. ממש אהבתי את האלבום. תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by G.P.S,

שחזור מערכת משחזר קבצים כמו:doc,bmp...? יש דרך אחרת לשחזר קובץ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. ולא רק לעכשיו אלא בכלל שאני ידע..

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. Started by Norm4nde,

לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

אני רואה אצל נועה הרבה דגמים שלא ראיתי בשאר החנויות בארץ, הם מיבאים לבד או שקונים מיבואן כלשהו?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. קניתי כרטיס מסך HD4850 ליפני שנה לערך בחברת לייף. החברה ניסגרה. למישהו יש מושג אך אני מקבל אחריות על הכרטיס הלא תקין בישראל? מי לקח את הנציגות מחברת לייף של החברה GECUBE בארץ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Axel Foley,

איך אני מוסיף תמונה לחתימה? תודה

19. Started by NeverMore,

אחד המחשבים החליט להפסיק לעבוד... לרוב הייתי לוקח את המחשב לאלכס מחשבים, אבל פעם אחרונה הוא הכניס לי כרטיס זכרון דפוק ודי איבד את האמינות שלו אצלי. מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה טובה באיזור?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  21. איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

מאיפה,כמה,ואיך האיכות. תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by Bonus,

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by yoni321,

אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by dbx22,

שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ‎‏ ‏ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים