כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אתמול הלכתי לסרט החדש של ג'יימס בונד ומלפנינו ישבו איזה 8 ילדים שדיברו ודיברו עד שאמרתי להם שיחכו בסובלנות עד ההפסקה ועד סוף הסרט הם לא דיברו . לפני זה הלכתי ל"זהות כפולה" סרט חביב , אני וחבריי נכנסנו לאולם קולנוע ( זאת הייתה בכורה ארצית ) ולא היה שם אף אחד , כשהתחילו הפרסומות נכנסו איזה 10 ילדים מכיתה ו' או ה' וצעקו וצחקו ולא שתקו אפילו שביקשתי מהם מספר לא מבוטל . תספרו מקרים שלכם ,אפשר להוסיף גם קטעים מצחיקים , לדוגמא לפני מספר שנים קניתי פופקרן , המושבים בקולנוע כפופים אז ישבתי עליו ככה ( מכיון שידיי היו תפוסות ) ואז כל הפופקרן נפל מהקופסה :-\ .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
All copyrights reserved to SWEDEN
-
- 52 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר הגיוני, למה כשמדליקים מנורה ליד רמקול אז נשמע כזה פיצוץ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך קוראים לטראק מהפרסומת החדשה של שר הטבעות? הוא מוכר לי בטרוף ואין לי מושג איך קוראים לו.....
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הציור ליד השם שלי. בזמן שיעור חשמל משעמם התחלתי לצייר משהו דומה למה שהיה עד עכשיו, ערכתי והנה כמה תוצאות בגלל שאין לי מושג מה מוצלח יותר (או הכי פחות גרוע )אני נותן את השיפוט לכם הערות: אני לא בוחר משהו ממה שיש באתר כי זה לא ייחודי ולכולם יש אותו דבר. הציורים אמורים להיות מין CARTOON ולא יותר מדי אמיתיים. הם לא מעוגלים כי אני לא יודע איך לעשות את זה בפלאש או בשאר הדרכים (מתנדבים יתקבלו בברכה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאני יכל לעלות אליו קבצים ולתת לקבצים הללו לינק מאתר אחר. מישהו יודע איפה יש אתר כזה ?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קודם כל, יש מישהו מפה שלומד שם ? ובקשר למה שכמה אמרו בקשר לאשכול של THE HUNTER : אני מהתלמידים שבקושי לומדים ובקושי עושים כ"כ ויש לי ממוצא 80 (עם 85 זה מכתב הצטיינות ו91 זה ספר הצטיינות) למרות שמפצצים בשיעורים ואני קם ב6 בבוקר וחוזר ב4 אחה"צ עדיין יש רמה גבוהה מאוד, למשל מה שאנחנו לומדים בכיתה ט' בהקבצה ב' במתמטיקה לומדים בעמ"ל בנהריה אחרי שנה בערך... וחוץ מזה המורות שלנו תמיד אומרות לנו להביא אנשים ;D ועוד משהו, אלימות לא מוצאים בבית הספר הזה... אם מישהו רב מכות משעים אותי ליומיים אוטומטית... אבל בעיקרון... אם רוצים להצליח שווה להגיע לשם. למרות שהתשלום הוא 12 אלף בחודש (זה היה דורש ;D)
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.
-
- 47 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://www.futuremark.com/ האתר ניראה פצצה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מי נעל לי ת'נושא??? אפשר לעשות על זה סקר זה יהייה נחמד לא? אני כותב נושא מוחקים לי אותו מעבירים אותו לפורום אחר ונועלים...מה משעמם לכם??? אני מדבר על הנושא הראשון שכתבתי פה... "מבקש המלצה על צורב" משהו כזה...
-
מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קצת רקע.. אני אחד מהאנשים שאומרים עליהם "יש לך פוטנציאל, תממש אותו". בתחילת השנה באתי באמת ברצון של לשפר את הציונים שלי ולעלות ל"מסלול בגרות מורחב/מוגבר", רק מה? המורים לא ממש עזרו בזה... זה ממש בית בושת מה שהולך שם, בקושי מלמדים, חשבתי אולי אני אוכל ללמוד בבית, אך טעיתי.. בלתי אפשרי, אני לא מהאנשים שמסוגלים לשבת בבית וללמוד בלי להתעסק במשהו אחר. היום הבנתי שהסיכוי שאני אצא מהבית ספר שאני כיום בו עם תעודת בגרות נורמאלית הוא די אפסי, לכן אני ממש רוצה לעבור. הבעיה היא שאני לא ממש מרגיש בנוח עם פנימיה.. האנשים שמכירים אותי טוב יודעים עד כמה אני לא מסוגל בלי מחשב וללמוד כל כך הרבה.. זה קשה לי מידי, אבל אין לי ממש ברירה אם אני רוצה ללמוד מקצועות טובים באוניברסיטה או בכלל להגיע…
-
- 95 תגובות
- 10k צפיות
-
-
היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-