עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by marking,

דווקא שיש לי עכשיו מבחן לקלן בריטי TOP בMOH:AA כשאני בא לשים את הסיסמה והיוזר זה פשוט לא נכנס אלא רק עושה REFRESH לדף! איזה מעצבן.

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by LOL,

טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. סוף סוף קיבלתי מנילה...הכל כרגיל..כל הבחירות הרגילות של... קרבי!!! :AR15: ואני כמובן בוחר רק גבעתי ובמיוחד פלס"ר גבעתי ובנוסף קיבלתי גם זימון ליום שדה של יחידות התנדבותיות...מישהו עוד קיבל? אם כן לאיזה תאריך? אני ל14/01/03...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קיבלתי לתאריך 28 ליולי מישהו יכול להגיד לי בערך מי מגייסים בתאריכים האלה?

6. http://planet.nana.co.il/AryePc/UFO_Videos/index.htm :errr:

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Lev-UFO-Child,

היי נמאס לי המצלצול של משימה בלתי אפשרית אז אני מחפש צלצול חדש אני יכול לבחור כל שיר המשירים שיש ברינגטונס של אורנג' הכצלצולים נמצאים במדור orange fun כל הצעה תתקבל. נ.ב יש למישהו מושג אם ניתן להוריד את השיר של גיימס בונד

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום רב. ישנו אתר (שלפחות לי הוא חדש) המרכז בתוכו את כל המתמטיקה השימושית בהסברים חשובים וגם בדרך הפיתרון. אני מוצא שהוא באמת מועיל וזאת מפני שהוא מראה גם דרך ולא רק פיתרון סופי. אני מקווה שהוא יוכל לעזור גם לאחרים. החיסרון היחיד הוא שהאתר באנגלית. http://mathworld.wolfram.com

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. לפי התרשמותי הרבה מהפורום נוכחתי לראות שיש כאן הרבה אנשים חכמים בניגוד לאנשים בבית ספר שלי שלא ממש אוהבים ללמוד (לא שאני אוהב ללמוד פשוט אין לי ממש בררה ... ) אז רציתי לשאול אם מישהו מודע לאיזה שהוא אתר שניתן לקבל מימנו את החומר לספרות או במידה ואין אז מקור מומלץ אחר ,היות ואני לא סומך על מה שיש לי במחברת ??? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by udicol,

כאן

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by R0ck,

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כאמור יש לי תוכנת פורום ואני רוצה לההעלות אותה לרשת . כן שכחתי לציין שהשרת צריך להיות ללא תשלום...

14. חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by someone,

אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

למי שלא יודע כרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבו שמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן) ואני רוצה לדעת מה השם שלו? תודה לכל העונים נ.ב איזו כוסית המריאור הזו

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

בתחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר. זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

שמתם לב שבווינדוס כל הקבצים\יישומים\תיקיות (או לפחות רובם) נגמרים ב-32. זה אפילו לא רק בווינדוס - בהתקנת תוכנות למשל, קוראים לתכנית ההתקנה לפעמים setup32 וכד'. מה the fucking רעיון?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אז ככה אתמול קיבלתי 3000 שקל מהמשפחה ;D, השלמות מהבר-מצווה. אז ככה, יש לי המפרט בצד, שאני לא בטוח שצריך שדרוג, למרות שחשבתי ללכת על מארז קירור מים ואולי XP2400+. מצד שני, אני יכול לקנות X-BOX+היילו וספלינטר סל. מה עדיף? ובבקשה בלי הודעות ה"תחסוך", כי בינתיים כל מה שחסכתי הגיע להורים בסופו של דבר, וזה אצלי CA$H תודה.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by yoav9,

אני יודע שאני לא רצוי כאן, זה בסדר, פשוט לאחר היום הולדת הOWNz שעשו לי הייתי חייב להעלות את התר'ד הבא: מה עשו לכם ביום הולדת????? כמובן שאם למישהו יהיה אכפת ויענה על התר'ד נוכל להכין רשימה ענקית של רעיונות למי הולדת שיבואו, ואביא כאן דוגמאות לימי הולדת שעשינו לחברים שלי (לקשור אותו, לשפוך עליו ריבה ושלל דביקים, לשפוך עליו FULL נוצות, לתלות עליו שלט של "אני תרנגולת תירו בי!" לצלם ולפרסם בשכבה...) בקיצור מה עשו לי? 2001: הביאו אותי, תקעו אותי בארון מפח כאשר כולי קשור כלל העיניים והדיים ואני מקווץ ככפיוד... ואז שיחקו על הארון פיצוצים (מה שיצר קוצים לכיווני מכייון שהארון פח היה חלש והתקפל) ואז כמובן ניערו אותי רבות וכל העור שלי נקרע, ואז אחרי 47 דקות הוציאו אותי והיו שם …

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  23. וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

יש למישהו את האתר שמקלידים את ת.ז ותאריך הלידה והוא מוציא את ציוני הבגרות ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים