עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by weissby,

משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by Shoko,

מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by gaf,

שלום לכולם , ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, זהו סרט מתח אנסה לספר מה שאני זוכר.. נראה לי זה סרט צרפתי, אבל אני לא בטוח. על משפחה שבה האם חושדת שאב המשפחה משתגע (יש להם 2 ילדים) לאט לאט, כל הסרט היא נתקלת בתופעות מוזרות שכביכול האב גורם להם, ובבית שהם גרים בו הייתה בעבר שריפה שכל הדיירים נהרגו בו. עכשיו יהיה ספויילר.. בסוף מתגלה שהאם היא המשוגעת ופשוט רואה את הכל הפוך, פורצת מריבה, שריפה וכו.. תודה מראש!!.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. אם מישהו שמע \ יודע, אשמח לתגובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by Director,

שלום לכולם . אני זוכר שפעם משהוא אמר אם אני קונה חלקי מחשב אין על זה מס. אז עכשיו אם אני קונה איזה 9 חלקים מאותו אתר (כאילו שהכל מרכיב מחשב). אני יצטרך לשלם על זה מס ? ועוד משהוא : זה הגינוי שאני מזמין את כל הדברים הכל הכל , והמשלוח עולה רק 40$?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. או שעדיין לא ? מדובר בארה"ב כמובן

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  7. אורח Si-Nom

חבר שלי סיפר לי שהוא היה בטיולי טרקטרונים בשטח של הנגב ורציתי לדעת אם יש אתר או מידע רחב יותר בנושא זה. בתודה סימון.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by dani,

אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה אייקונים למחשב,לתיקייות וכאלה! תודה!

10. תצוגה של תמונות גאים\גאות (בעיקר גאים) על גבי המסך? פשוט חבר שלי אומר שזה "וירוס" שנכנס אליו למחשב בזמן שלא היה בבית רציתי לדעת אם זה באמת וירוס או שיש לו נטיות נסתרות שהוא מפחד לספר עליהם... במחשבה שניה עכשיו אני מעדיף לנסח את זה בתור "ידיד שלי" ולא "חבר שלי"... סיטואציה לא מתאימה If you know what i mean...

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by icebreak,

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=12193&blogcode=260380 הזוי...

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  12. Started by MOFRA,

זה די ישן אבל אותי זה הצחיק להיזכר

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. מישהו מכיר חנות טובה עם אתר אינטרנט כמובן ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  15. Started by malcolmx9,

אני צריך עזרה בזיהוי שיר שרץ ברקע הווידאו שצירפתי (כנסו ללינק ותורידו). יש למישהו מושג מה שם הלהקה/שיר? http://rapidshare.de/files/12232324/csi.ny.212.hdtv-lol.mpg.html

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. אני גר בחולון ומחפש בנרות קורס שילמד אותי איך להפעיל ביעילות את המחשב שלי. הצעות רציניות, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by allammo,

היום נכנס לי וירוס למחשב הוא נוטרל ונמחק אבל אחרי מחיקתו הופיעו לי דברים שלא ראיתי בחיים הנה התמונה: http://img275.imageshack.us/img275/8536/19ii.jpg איך אני משנה את מה שסימנתי בשחור בחזרה לשקוף? תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  18. איך התוצאות האלו ב PCMark05 בשביל המחשב הנייד? System Configuration General Information Operating System Microsoft Windows XP 32-bit DirectX Version 9.0c Mobo Manufacturer IBM Mobo Model 18349LG AGP Rates (Current/Available) 1x / 1x, 2x, 4x CPU Intel Pentium M 1497 MHz Physical / Logical CPUs 1 / 1 MultiCore 1 Processor Core HyperThreading Not Available FSB 400 MHz Memory 1008 MB Display Information Graphics Chipset Generic VGA Driver Name Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller Driver Version 6.14.10.4308 Video Memory 59 MB Core Clock N/A Memory Clock N/A Hard Disk Information Model HTE726060M9AT00 Connection IDE Capacity 57.23 GB Bus Type …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. יש שם שיר כשד"ר איוול ומינימי בכלא הם שרים שיר עם כל העצורים... זה לש אמינם נראה לי אבל אני לא יודע את השם תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  20. תענו תהנו למופע קוראים 20:00 מופע התחברות - שלמה ארצי ושלום חנוך

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by orlupo,

תגידו יש לי כתב חידה בהיסטוריה שעד כה הצלחתי לפענח את האנשים הבאים: פיליפ השני (אוגוסט), ריצרד לב הארי, פרידריך ברברוסה וג'ון ללא ארץ. חסר לי לפענח על מישהי שקשורה אליהם שכלאו אותה בטירה כי היא נאבקה באחד מהם או יותר... יש למישהו מושג מיזה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by elad the master,

http://www.emp.co.il/ מי בא ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  23. Started by Gilo2005,

שיט יש לי מבחן ביום שני וחסר לי הרבה חומר יש פה מישהו שיכול להסביר לי הנדסה אנליטית שכולל מעגל אם שורשים ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים