עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by etay44,

מישהו פה אמר לי שאני יכול לשים במקום 12 ציצולים 40 האם זה יתכן או אפילו איפשר לשים יותר תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. זו השאלה http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/132727.jpg וזו התשובה שלי http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/742157.jpg

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  3. סדרה ממש חמודה, שרצה ב-YES. קומדיה די מקורית. מישהו ראה? ושאלה יותר חשובה, זה רק אני, או שה-Preview שמראים בסוף כל פרק (כלומר "בפרק הבא..."), לא תואם בכלל את המציאות? כי עוד לא יצא לי לראות משהו מה-Preview שראיתי אח"כ בפרקים מאוחרים יותר.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by someone,

קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  5. 4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by musari,

יש לי מכשיר קשר של רכב מזה XMITמנורה דולקת????

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by TheWave,

אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. אז ככה היום קיבלתי מחבר שלי מוטורולה C350 ואז עכשיו אני יושב וקולט שיש למכשיר חיבור USB ,אז חיברתי והXP זיהה שיש מכשיר מחובר ושזה מוטורולה C350 אבל צריך דרייברים בישביל זה שהייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג זה א . עוד דבר זה , מה אפשר לעשות עם זה שהוא מתחבר למחשב ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. אני נבחן אינטרני. מחפש מידע לגבי ההרשמה המאוחרת לבגרות במת', היא אמורה להתקיים ב27 בינואר. לפי הידוע לי יש הרשמה באינטרנט, אבל אני לא מוצא מידע לגביה. תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  11. Started by R0ck,

James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  12. Started by harry,

שמעו אני רוצה לקנות די וי די לחדר ואחרי חיפושים נרחבים במשך חודשים הצלחתי לצמצם את החיפושים שלי לשתי סוגי די וי די אבל אני לא מצליח להחליט מי מבינהם יותר כדאי לקנות!!! בבקשה תעזרו לי אני שובר את הראש פה!! הנה הפירוט שלהם : APEX 2102 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26993&gsid=10-4 pioneer 464 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16458&gsid=10-4 קשה לי להחליט כי מצד אחד זה יותר תכונות ופחות איכות ומצד שני זה איכותי ואמין אבל לא קורא די ויקססס בבקשה תאמרו מה יותר כדאי...

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by americium,

אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש את השיר בו משתמשים בפתיחה של להציל את איש המערות של קושניר . אשמח אם תוכלו לתת לי את שם השיר והמבצע =]

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  15. מצאתי משהו ואני רוצה להזמין אותו אבל אני לא יודע איך לשלם וכל זה, איך זה מגיע לארץ... אבא שלי לא יתן לי להזמין משם משהו נראה לי חח וגם לא יתן תאשראי מישהו יכול לעזור לי? באיסיקיו... 159369803

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. הייתי צריך לגזור פעמיים ועשיתי רק פעם אחת. איך אני גוזר שוב??

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by Djx,

TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. אצלנו בבצפר אין מידע ופתאום "החליטו" שצריך להגיש את זה עד סוף החודש ולא עד סוף החודש הבא... ואני לא יודע מה לכתוב!! (התכנות כבר גמור, מבנה העבודה עוד לא...)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים, ומאוד אהבתי את הsoundtrack, אבל רק היום כשיצא לי לראות את הסרט שוב, גיליתי שיש שיר שמאוד אהבתי בסרט ולא הופיע בsoundtrack וחשבתי שאולי משהו יודע מה שם השיר. השיר מתנגן לקראת סוף הסרט, בקטע שהוא מוריד את המסיכה מול הנציגה של LE ואז רץ למעלית ומתחיל לצעוק Tech Support... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by MasterOr,

מישהו יודע? אני חייב את השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by icebreak,

לא יודע אם דיברו על זה פה, אבל כמו שיש את התמונה של הילד ההוא, שהדביקו אותה על כל מני תמונות אחרות, הנה סרט של ילד אחר: http://www.screamingpickle.com/members/StarWarsKid/ הראשון זה הסרט המקורי (הוא לא ידע שהמצלמה מקליטה).... כל השאר זה עבודות שאנשים עשו על זה.... אם תחפשו באינטרנט יש הרבה סרטים שהלבישו על זה.. יותר ממאה נראה לי... הילד הפך למופרסם (אני ממליץ שתראו לפחות את הסרט המקורי

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by iib,

לא הלך

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by tulicooli,

שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בהנחה שזה לא מצונזר או משהו... אני מחפש אתר שמציג את המלל המדוייק מהפתקים שאורי אילן השאיר לפני שהתאבד האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.