עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה - צרבתי כמה סרטונים לדיסק DVD, הכנסתי לנגן - מ4 סרטונים הוא עשה 96 או משהו כזה, אין לי מושג איך ולמה, הם לא היו מחולקים לחלקים במקור, כל סרטון מופיע עשרות פעמים (אותו שם בדיוק) הסרטונים בפורמט AVI קצת אחרי שמתחילים לנגן את הסרטון זה כותב שיש בעייה עם המידע במחשב זה עובד מעולה מישהו יודע מה הבעייה? פתרון? משהו? תודה איל

2. Started by vinipyx,

מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה עם אתם יכולים להביא לי אתר שאומר פרטים ומחירים של מכוניות אבל לא המוטוכר כי אני צריך מחירים של מכוניות שלא משווקות בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל. FREE HOST ONLY

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום! יש שיר שהתוכן שלו הולך כך: dj he takes me to the party...... משהו כזה,וזה מן סוג של טראנס כזה. למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by Access Denied,

משהו יכול לעזור לי למצוא Hub של USB עם שנאי(חיבור לחשמל) במחיר הנמוך ביותר... כרגע ראיתי את הכי זול ב-74 שח

9. Started by eladbu,

שלום לכולם זה לאחר שלוש שנים מסתיימת לי ההתחיבות לפלאפון אני כרגע עם מכשיר SK5000 כבר שלוש שנים פעם ראשונה שמכשיר מחזיק אצלי כל כך הרבה זמן מה אתם ממליצים לי לקחת מהמכשירים החדשים ולא אני לא רוצה לעבור חברה כי אני עסקי בתודה מראש פינק פאנטר

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  10. יש כזה אתר שנותן להדפיס את התמונות שעל האריזות של המשחקים? אפשר אותו?

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by danield51,

נתקלתי במושג הזה כמה פעמים ורציתי לדעת מה זה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Googleness,

לא משנה... תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודעכיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. בימים האחרונים יצא לי לשמוע לראשונה את שני השירים האלה, וממש אהבתי. אני ממש לא מבין בתחום הזה כי אני בעיקר שומע רוק, פאנק וטראנסים, אז אני צריך המלצות לשירים בסגנון, שירי גיטרה שקטים ו\או "עצובים" ושירי אהבה כאלה...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. מערך הסייבר הלאומי מתריע מפני גל חדש של הונאות טלפוניות המכוון כלפי אזרחים דוברי רוסית. התוקפים מתחזים לעובדי בנק ומשיגים מהקורבנות את פרטי ההתחברות לחשבון. עד כה התקבלו יותר מאלף דיווחים על ההונאהלכתבה

16. Started by אופיר בנישו,

יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by genia,

למישהו יש המלצה מנסיון לחנות כלשהיא?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. יש לי מכשיר MVIX (כונן חיצוני של 320G) יש לי תקיה שאני לא מצליח להסיר. בכל פעם שאני מנסה למחוק אותה מתקבלת לי הודעה שתקיה זו היא קובץ מוגן וקובץ מערכת. אין לי שמץ של מושג איך התקיה הזאת עברה לMVIX . יש לציין כי התיקיה הזאת הופיעה לי במחשב עוד לפני שעברה לMVIX וגם משם לא היצלחתי למחוק אותה... ניסיתי לסרוק את הכונן עם אנטי וירוס (NOD32) והיא לא זיהתה כלום. ונכון לעכשיו אני לא מצליח למצוא את התיקיה הזו בMVIX אבל כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני רואה את התיקיה. התיקיה תמיד היתה ריקה... האם זה וירוס או רוגלה ומה יכל לנקות לי את הכונן הזה...?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. שלום שלום, בזמן האחרון אני חושב להתחיל ללמוד על גיטרה חשמלית, יש מורה והכל, וקלאסית אני ישיג מחבר או משו עד שאני יתקדם לחשמלית, אבל רציתי המלצה לגיטרה טובה, איכותית, עם מגבר, בתקציב של 3.5-4K...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. אהלן, זוכרים אותי מהאשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449929.0 עכשיו, אני התקשרתי לתמיכה והם הביאו לי את הקוד, שמתי בתיבת טקסט בפייפאל ועכשיו אני צריך לחכות 24 שעות. ועכשיו - איך אני שולח לפייפאל כסף מהויזה ? זה כבר מאושר אחרי 24 שעות. נגיד 6 דולר לפיפאל, איך אני שולח מהכרטיס לחשבון פייפאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. Started by rotman,

שלום , אני רוצה לפתוח איזה אתר קטן ופשוט (כרגע) . אני רוצה לקבל המלצה להוסטינג ולקניית הדומיין עצמו (.com). האופציה הכי בסיסית שראיתי והכי זולה עד עכשיו היא ב godaddy שזה ה Economy Hosting . וזה עולה לי 3.99$ לחודש והדומיין עצמו יעלה לי 1.99$ לשנה הראשונה. סה"כ בתור התחלה להוסטינג של חודשיים + דומיין לשנה עולה לי 9.37$. מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי בעוד קצת כסף אני יכול לקבל משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by kill_b7,

של השנה הזו?[br]פורסם בתאריך: 10.07.2007 בשעה 11:15:36 מצאתי ,יש ביובל גבע למי שמחפש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. אולי זה לא המקום, ואני מצטער אם זה המצב אבל לדעתי הפורום באתר בשם: אודיו וקולנוע ביתי פשוט לא קולנוע ביתי ולא נעליים (מצטער על הביטוי) הוא פשוט אודיו. מירב ההודעות שם הן פשוט על אודיו וגם התשובות הן רק על אודיו שאלות בקשר לנושאים הקשורים ל HTPC או טלוויזיה נענות בספק, (לאו דווקא השאלה ששאלתי) , אלא כאשר חיטטתי בארכיון פשוט התבררה לי התמונה המלאה אני בסה"כ אדם פשוט ך ההצעה שלי אולי פשוט להפריד בין הפורומים או ל"השיג" אנשים יותר מבינים בכל הקטע של הHTPC, כרטיסי טלוויזיה וכה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים