עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  2. טוב, מכיוון שאף אחד לא הועיל בטובו לפתוח פורום בנושא GADGET וסלולרי (וחבל), אני ישאל פה: יש ברשותי NOKIA 3100 שרכשתי לפני כמה חודשים... הלכתי עכשיו לאתר של EUROCOM וראיתי כי פרסמו FIRMWARE חדש: http://www.euro-com.co.il/service/versions.asp לי מותקן 5.02 ובאתר יש כבר 5.54 .. רשום שאפשר לקבל עדכון אם רוצים, השאלה שלי, איפה אני יכול לראות אילו שינויים העדכון יתנן לי (CHANGELOG) והאם זה שווה את זה ? (אם בכלל... אני מניח כי המידע לרוב לא מפורסם)....

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. אז ככה יש לי כבל נתונים ואני רוצה להעביר לפלאפון צילצולים תמונות ועוד... רציתי לדעת עד כמה דברים איפשר להעביר? ומה בידיוק מעבירים חוץ מצילצולים ותמונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. אני רוצה להזמין מג'אב טק השאלה שלי היא האם חובה להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי או אפשר להשתמש גם באחד רגיל תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by siin,

מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  6. יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש את הפרק Butters its me ! ,אז יש את הקטע שאבא של בטרס הולך למכון כושר ואז יש שם שיר כזה שהולך בערך ככה: your love your getting high לה לה שיר מפורסם יחסית. תודה.

8. Started by demonshlomo,

למישהו יש איזה מידע שמאשר או שולל את זה שיצא EXTENDED EDITION גם לסרט השלישי???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by Lupin,

אני קונה מחשב חדש בקרוב וחשבתי לקנות כרטיס מסך עם TV OUT וכך אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואצפה בסרטים במקום להטמיע כתוביות, לצרוב וכל התהליך המייגע הזה. זה יכול לעבוד לדעתכם? איכות הצפייה וגודל התכתוביות יהיו מתאימים? לא מצאתי פורום מתאים, לכן כתבתי פה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע שזה לא סרט חדש. רק איך הוא ,וזהו. תודה-גיל

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  12. או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. צפיה חובה : http://www.funny.co.il/index.php?page=sobj&cat=3&obj=7237&conf=af0f97 בטח יהיה כאן מנהל או משו

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Started by Semyon171,

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

יש לכם שירים [חדשים בלבד] להמליץ לי על השמעה באוטו? יש סאב וופר ענק בבגז' אז ראפ יתקבלו בברכה דברים שיתקבלו ביותר ברכות ממוזיקה שחורה זה שירים עם רגטון [דדי יאנקי וכדומה] ושירים בסגנון קלאב. אשמח אם תתפנו לדקה או שתים בשביל להמליץ לי על מספר שירים יפים. תודה מראש :-*

17. Started by Access Denied,

משהו יכול לעזור לי למצוא Hub של USB עם שנאי(חיבור לחשמל) במחיר הנמוך ביותר... כרגע ראיתי את הכי זול ב-74 שח

18. Started by ConRoe X Fire,

עוד מישהו רואה או שאני היחיד? לדעתי סדרה מוצלחת ומצחיקה ביותר. ראיתי את שלושת העונות הראשונות ועונות 4-5 לא מסודרות אצלי, יש לי איזה 3 פרקים לכל עונה.

19. עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. איך התוצאות האלו ב PCMark05 בשביל המחשב הנייד? System Configuration General Information Operating System Microsoft Windows XP 32-bit DirectX Version 9.0c Mobo Manufacturer IBM Mobo Model 18349LG AGP Rates (Current/Available) 1x / 1x, 2x, 4x CPU Intel Pentium M 1497 MHz Physical / Logical CPUs 1 / 1 MultiCore 1 Processor Core HyperThreading Not Available FSB 400 MHz Memory 1008 MB Display Information Graphics Chipset Generic VGA Driver Name Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller Driver Version 6.14.10.4308 Video Memory 59 MB Core Clock N/A Memory Clock N/A Hard Disk Information Model HTE726060M9AT00 Connection IDE Capacity 57.23 GB Bus Type …

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. ברצוני לציין שניסיתי את תוכנת הWINDOWS MOVIE MAKER והיא קוטעת הכל לקליפים קצרים אני צריך הקלטה רציפה של סדר גודל של קבצים של שעה (0.5 ג'יגה בייט ברזולוציה המצולמת) אני מעדיף אם יש תוכנות חינמיות.. תודה, עמוס

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. צפיתי בPFV הזה היום של TNA ואני חייב להגיד TNA ישתפרו מאוד וכרגע הם הטובים ביותר בהאבקות בידורית לדעתי וזה מה שהיה -המון בידור ובלי יותר מידי מסחור כמו בWWE לדוגמה של השנים האחרונות ממש שואו טוב ואם אתם אוהבים לצפות בדברים די דבילים כאלו אני ממליץ בחום מזמן לא היה לי כל כך כיף לצפות בPFV

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. מחפש להוריד משחק פוקר לסלולרי ,כדי להעביר את הזמן כאשר משעמם תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by tascam,

דקות חייו האחרונות של סדאם

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. שלום שלום, בזמן האחרון אני חושב להתחיל ללמוד על גיטרה חשמלית, יש מורה והכל, וקלאסית אני ישיג מחבר או משו עד שאני יתקדם לחשמלית, אבל רציתי המלצה לגיטרה טובה, איכותית, עם מגבר, בתקציב של 3.5-4K...

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים