עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by y_a_n_i_k,

???

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by Oztriker,

שלום חברים, יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב. בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000. האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED) ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי). שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי? Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים? אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תגידו זה שווה ?? מחר \ מחרותיים אני הולך לחלק פליירים לכל שכונת ננוה נוי בבאר שבע ועל זה אני יקבל 90 שקל מה אתם אומרים זה שווה ???

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by QQQ,

כרגע אני בכיתה י"א הרחבות פיזיקה וטכ"מ (טכ"מ אני לומד מי') בפיזיקה הגישו אותי השנה על 60 (מכניקה) ואני לא בטוח אם כדאי לי לגשת או לא. למען האמת היינו עם מורה שעושה מבחנים מאוד קשים יחסית ובגרויות אני פותר דיי טוב ויש לי סיכוי לטוב להוציא ציון גבוה מחר ולפסול את הציון הגשה. מעבר לזה עד כמה זה באמת יתרום לי אם אני אלמד את המקצוע הזה?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  6. שווה לי לשלם את כל ה14 חודשיים שנשארו לי בסלקום במכה? או שעדיף שכל חודש ירד? אני לא מדבר מבחינת נוחות לי אין בעיה לשלם הכל במזומן הקטע שאולי יש עוד קאטצ' שעדיף שישאר ככה או עדיף שלא מה אתם אומרים יש משהו שאני צריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by liav12,

מתלבט לאיזה חדר כושר ללכת, הכי קרוב אלי זה הולמס פלייס בראשל"צ, מה אתם אומרים? כמה המחיר בערך למי שמכיר?

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. ?????

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Check_Point,

עשיתי היום חשבון קטן (יותר נכון המחשבון של Mustop עשה..). קניית mini ipod דרך מסטופ יעלה בסה"כ כולל מיסים 307 $. שווה לקנות דרך מסטופ ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by aleXtazi,

אתמול היתיי ב הוםסנטר וראיתי שם דרמל של wolf ב 270 שקל מקבלים אותו עוד 128 חלקים כדאי לקנות אותו?? ועל מה צריך להסתכל שקונים דרמל??

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by urich,

אני טס מחר לשבועיים שווה לי לקנות שם משהו למחשב והאם שווה לי לקנות ציפ לps2 או שכדי להיזהר בגלל זיופים.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by Odedb52,

יש למישהו מהו שוויו/ערכו של מטבע זה כיום?

• 5 תגובות
    • 12.1k צפיות
  13. http://www.facebook.com/SelfEmployedRights like

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4521010,00.html 77% מהאזרחים הצביעו נגד ההצעה.

• 63 תגובות
    • 16.6k צפיות
  15. לפלפי הפורום הלבנבנים - יש לכם תקווה וישועה, הנה לכם סיפור מוטיבצייה לשנה החדשה איזה לפלפון אכל הרבה עופות ניפח שרירים התאמן והשקיע השתזף בשמש תפס צבע ובחורות קחו דוגמא, תעזבו אותכם מאוברקלוקינג ו FPS , תשקיעו ... תזיעו ... תאכלו שווארמה עם חריף, תתפסו קצת צבע על הגוף ולא 16.7 מיליון צבעים במסך, לכו לחדר כושר ותרביצו אימוני כוח באושר. לפלפים ... צאו לדרך.

• 59 תגובות
    • 12.3k צפיות
  16. http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by בייגל טוסט,

http://www.collegehumor.com/video:1770138

18. Started by tomer861,

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום לכם, אני מעוניין להעביר שולחן ביליארד מבית של חבר לבית שלי, אבל העניין הוא הרבה יותר מסובך ממה שהוא נראה. אני צריך חברה שמתמחה בדברים כאלו, אני צריך שהם יבואו ויפרקו את השולחן (רגליים+פלטות שיש) יובילו את השולחן מהבית שלו לבית שלי (שולחן כזה שוקל כמה מאות קילו) ולאחר מכן יתקינו את השולחן בבית שלי (הורדה למרתף+הרכבה+פילוס) האם מישהו מכיר חברה או אדם שיודע לעשות את זה? או מתעסק עם זה? אם כן אני אשמח אם תשתפו אותי. אגב, אם למישהו פה יש שולחן ביליארד בבית, אני אשמח לקבל טיפים על איך לשמור את השולחן נקי וכד'... בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by liav25,

צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by asilbob,

שמעו אני רוצה לקנות שולחן מחשב עכשיו באזורים שלי אין שולחנות מחשב בשום מקום צריך לנסוע שעה נסיעה ואין אוטו קיצר אמרתי נקנה מי האירנטנט מזה משנהה יש לכם המלצה על איזהשולחן ??? איךלבחור תשולחן ??? מזה חומרC N C ואיזה עוד סוגים יש למה סתם אני שואל באינרטנט שולחנות שעולות איזה 400-500 שקל וכול סיבית אז מזה משנה עם אני הקנה ב200 שקל זה אותו חומר אין משהו נורמלי במחיר נורמלי שלא יהיה סיבית תודה יוםטובב

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by shikasha,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות או המלצות לשולחני מחשב / חנויות מומלצות לבדוק. הדרישות שלי: 1. שטח עבודה רחב שמספיק ל 2 מסכי 24" ורמקולים (בערך 1.4 - 1.5 מ') 2. מגירה למקלדת ולעכבר, צריכה להיות רחבה מספיק לשניהם (לפחות 70 ס"מ) 3. רצוי שיהיה מקום למארז Full Tower תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.