עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Imar,

בוטל

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

I need help in getting good general article about jazz music! Thanks alot !

3. Started by JR-d,

שלום לכולם,אתם יכולים בקשה להמליץ לי על חנויות מחשבים טובות באיזור המרכז? חנויות שיש בהן שירות טוב ושהן אמינות? ואני יודעת שהיא לא במרכז אבל- איך נעה מחשבים? זה בשביל דודה שלי שגרה במרכז. בנוגע למחירים היא כבר תעשה סקר בין החנויות לפני שהיא תבחר. אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת למוניטין של כל חנות לפני כן. תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. ואני לא יודע איפה לרשום תהודעה בפורום ואיפה יש אתר שמוכר שרתים טובים אמינים ובחיר סביר שרת לרדיו.. צריך עזרה דחוף :s05:

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by slim_shady,

חברה כשאני לוחץ על הלחצן במסנג'ר של ה"הודעות דואר אלקטרוני" או כשאני מנסה להיכנס לאתר דרך הכתובת שלו זה לא מעלה לי את תיבת הדואר שלי או את ה-login זה מעביר אותי לאתר כזה של מוצרים מסריחים ואי-אפשר להיכנס לתיבת דואר שלי.... תודה מראש slim_shady

6. Started by generalA,

מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by ExploiT,

שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by yambtz,

אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  10. היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by Ido.G,

היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by kikkler,

במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by superginiman,

" During the last 30 days, your website on Tripod (http://members.lycos.co.uk/superginiman125) achieved 830 pages impressions. This makes your site one of the most popular of the Tripod community in United Kingdom. If you want to increase your page impressions even more take a look at the following tips that have been compiled for you by the Lycos Tripod team: http://www.tripod.lycos.co.uk/local/popular/. We hope you find this information useful and good luck making your website even more popular! Best regards, The Lycos Tripod Team. http://www.tripod.lycos.co.uk" מה שמצחיק שהאתר הוא סתם שילוב של תמונות וחרא בקופסה...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by club_501,

מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by Computertalk,

שלום התחום שבו אני מתעסק קשור למחשבים - רציתי לדעת איזה קורסים כדאי לי לקחת על מנת להוסיף קצת ידע ושזה יראה טוב בקורות חיים, חשבתי בכיוון MCSE.. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות? אולי להתחיל עם A+? אני לא חושב על זה כקריירה אבל קצת רקע טכני בהחלט לא יזיק... מחכה לתשובה...

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  19. אני צריך להגיש מעבדה אחת בפיסיקה, בספר שקוראים לו פיסיקה- לקט ניסויים, ועכשיו התחלתי לעבד את הנתונים אבל הנתונים יצאו לי משוגעים בטירוף :s05:.. אני צריך להגיש את זה מחר ואם אני לא אז המורה שלי יהרוג אותי... הניסוי הוא ניסוי 2 בספר עם העגלה, וזה יהיה טוב אם מישהו ישלח לי את הקובץ עם הטבלאות וכל זה אם הוא יכול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אני רוצה לצפות בקליפ קטן שהקלטתי בנוקיה אשר העברתי אותו למחשב. השאלה שלי היא, עם איזה תוכנה אני יכול לצפות בו במחשב. שוב, לצפות בקליפ שהוקלט ע"י הסלולרי (נוקיה מסוגו), במחשב. ניסתי את המדייה פלייר, ועוד כמה תוכנות מדיה ולא צלח לי. איזה תוכנה כן תומכת בקובץ? והאם יש אפשרות להמיר את הקליפ ל-MPG או AVI? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by massinvallus,

http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?

22. Started by SkiOrDie,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by yoncih,

מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.