עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי מכשיר MVIX (כונן חיצוני של 320G) יש לי תקיה שאני לא מצליח להסיר. בכל פעם שאני מנסה למחוק אותה מתקבלת לי הודעה שתקיה זו היא קובץ מוגן וקובץ מערכת. אין לי שמץ של מושג איך התקיה הזאת עברה לMVIX . יש לציין כי התיקיה הזאת הופיעה לי במחשב עוד לפני שעברה לMVIX וגם משם לא היצלחתי למחוק אותה... ניסיתי לסרוק את הכונן עם אנטי וירוס (NOD32) והיא לא זיהתה כלום. ונכון לעכשיו אני לא מצליח למצוא את התיקיה הזו בMVIX אבל כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני רואה את התיקיה. התיקיה תמיד היתה ריקה... האם זה וירוס או רוגלה ומה יכל לנקות לי את הכונן הזה...?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by deangefen,

מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. אהלן, זוכרים אותי מהאשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449929.0 עכשיו, אני התקשרתי לתמיכה והם הביאו לי את הקוד, שמתי בתיבת טקסט בפייפאל ועכשיו אני צריך לחכות 24 שעות. ועכשיו - איך אני שולח לפייפאל כסף מהויזה ? זה כבר מאושר אחרי 24 שעות. נגיד 6 דולר לפיפאל, איך אני שולח מהכרטיס לחשבון פייפאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. Started by Burned,

אם יש שני מסכים בגודל שווה, לדוגמא, 42" האחד עם רזולוציה טבעית גבוהה יותר מהשני (720X1280 ו 1920X1080) ואני שם בהם אותו סרט (לדוגמא1024X576) יהיו הבדלים באיכות התצוגה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by MOFRA,

;D http://theync.com/h052506news.shtml

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  6. הי, אבא של חבר שלי (איש בן קרוב ל-65 אבל חכם ואינטלגנט) רוכש מחשב למשרד שלו והוא מחפש מישהו שידריך אותו על נושאים שונים. הוא יודע כבר להפעיל מעט את המחשב, לגלוש באינטרנט (אתרים כמו nana וכו') ואני חושב שגם מעט אופיס. בין הנושאים שהוא רוצה ללמוד: - שליחת מייל - הפעלת סורק - שליחה של חומר סרוק לכתובות מייל שונות - הדפסה - צריבה של קבצים לדיסק הכל לשם העבודה המשרדית שלו. הוא גר בפתח-תקוה ופנוי בד"כ בשעות הערב. אם מישהו מהאיזור ויכול להדריך בצורה יפה, ברורה וסבלנית - אשמח אם תפנו אלי בהודעה פרטית ואני אקשר ביניכם. אני מניח שהתשלום יהיה לפי שעות הדרכה. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by iem,

למישהו יש מושג מתי אמורים (הכי מדויק שניתן) להגיע לאינטרנט תוצאות מבחנים אלו ? אולי מישהו יודע מקשרים שיש לו או סתם מידע על היום המדוייק או השבוע הספציפי ?? תודה !

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by RayZ,

לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by yomax82,

האם אני יכול לקבל הערכה ל גבי מחיר בארץ בתודה מראש oczpc 64002g 800

10. Started by Vidati,

עכשיו ראיתי את הסרט השלישי של הסידרה הזאות ואני ממש אוהב את הסרטים, ואיך שנגמר ה-3 חייב להיות ה-4 בצילומים או משהו.. יש למישהו תאריך יציאה שלו? או בערך מתי אמור לצאת ה-4?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. Started by RoyShefy,

האתר לא עובד לי מה הטלךופן??

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. פעם מישהו אמר לי שאפשר שישלחו לך משהו ושאתה תשלם עליו רק שזה מגיע אליך, הוא אמר לי שקוראים לזה גוביינא. אתמול שאלתי את אבא שלי מה זה גוביינא הוא אמר לי שזה שזה משלוח שהמקבל משלם עליו ולא השולח. השאלה אם אני משלם על זה רק שזה מגיע אליי כי להורים שלי יש בעיה עם משלוחים ולתת כרטיס אשראי וזה, ואני רוצה לקנות משהו שיש אותו רק בנועה אז בבקשה בבקשה תענו ! תודה רבה ! היתקשרתי אליהם, אפשר !!!!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל. FREE HOST ONLY

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by manbot,

can some1 give me the roadmap of amd and intel for 2003Q1 and Q2?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by iakovl,

מי היבואן של sunbeam?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שלום לכולם עכשיו ראיתי את הפירסומת החדשה של פאלפון עם נינט (זה שישפריצו עלה מים והיא הפילה את התפוחים ) אז שמה היה שיר רקה כזה ואייי זה היה שיר מה זה מוכר אבל שככתי את השם שלו אולי מישהוא זוכר תודה ;D עריכה : עכשיו ניזכרתי מאיפו השיר הזא אני זוכר שהיה לי איזה מישחק לסוני אחד פעם (מרוצ מכוניות )

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by waizman,

לנעול אה למחוק - בטעות שלחתי פעמיים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה שבכותרת! ;D

19. Started by danield51,

נתקלתי במושג הזה כמה פעמים ורציתי לדעת מה זה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by Bose,

http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. שמעתי השבוע בגלי צהל פירסומת של חידון תנכי ביום שני הבא בעצמאות בלה בלה בלה... עכשיו ברקע יש מן מנגינת שריקה ושומעים כירכרה כזו ברקע עם המנגינה ואני יודע שיש תכנית בגלי צהל אני לא יודע איך קוראים לה אבל אחת התוכניות שם זאת מנגינת הפתיחה שלה ניראה לי תוכנית היסטוריה אבל לא בטוח אקיצור למי שיודע מה שם המנגינה מכיר את המנגינה יודעת את שם התוכנית או כל רמז אחר ויכול לעזור לי להגיע לשם של המנגינה המון המון תודות לו....

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודעכיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. בימים האחרונים יצא לי לשמוע לראשונה את שני השירים האלה, וממש אהבתי. אני ממש לא מבין בתחום הזה כי אני בעיקר שומע רוק, פאנק וטראנסים, אז אני צריך המלצות לשירים בסגנון, שירי גיטרה שקטים ו\או "עצובים" ושירי אהבה כאלה...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 18.5.2007 robert gitelman- club99 18.5.2007 tracklist: 01. ultra djs- me and u (ernesto vs. bastin remix) 02. menno de jong pres. myth- sjamaan 03. filo & peri feat. eric lumiere- anthem (nic chagall remix) 04. ricky fobis- nobody (dj res a.k.a. i gor s) 05. front- cosmic spring (aurora mix) 06. alex moprh & rank1- life less ordinary 07. lost withness vs. sassot- whatever (aly & fila remix) 08. k & a- always fool (club mix) 09. cellec- love of my life (kamil polner & sender rework) 10. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 18.5.2007: http://www.sendspace.com/file/z9zfnd …

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים