כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
למי שראה ת'סרט, בקטע ש"קידו" (אומהל'ה) משכיבה את ביתה לישון... לקראת סוף הסרט. פשוט קטע יפהיפה. מומלץ בחום, למי שעדיין לא צפה בסרט/לא מכיר את הקטע.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למשהו פה יש ת'נגן הזה? למי שיש בבקשה לפנות אלי בהודעה פרטית. גימלים יוגרלו בין הפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה מקבל הטכנאי עבוד הכנת מחשב חדש עם כל הציוד ההיקפי והתקנת ווינדוז ושאר התוכניות השימושיות כמו אופיס ? וכמה מקבל עבור התקנת ווינדוז חדש רק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אין צורך להסביר יותר מדי, תמליצו על רצועות בז'אנר האלקטרוניקה. ***הבהרה***: אין צורך להעתיק רשימה של עשרות רצוועות,כמה יספיקו. אנא עשו את זה בטעם, לא צריך להגזים. ולכל אלה שלא עובדים עם תוכנה לסידור תגים, אני ממליץ על התוכנה music brainz tagger : http://musicbrainz.org/ טוב, אז בוא נתחיל: Plummet - Cherish the Day Oceanlab - Sirens of the Sea (Kyau vs. Albert vocal mix) (מאוד מומלץ) Bluetech - Prayers for Rain (J. Viewz remix) Infected Mushroom - Elation Station (הרגיל, לא המיקס של beat hackers)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תצוגה של תמונות גאים\גאות (בעיקר גאים) על גבי המסך? פשוט חבר שלי אומר שזה "וירוס" שנכנס אליו למחשב בזמן שלא היה בבית רציתי לדעת אם זה באמת וירוס או שיש לו נטיות נסתרות שהוא מפחד לספר עליהם... במחשבה שניה עכשיו אני מעדיף לנסח את זה בתור "ידיד שלי" ולא "חבר שלי"... סיטואציה לא מתאימה If you know what i mean...
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם יש למישהו מודם כבלים מוטורולה 4200 תעשו טובה צרו איתי קשר באיי סי קיו אני צריך לשאול אותכם כמה שאלות ICQ 31799559
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך לעזאזאל אני מפסיק תשליחה של כל העולם לאימייל שלי ? כל כתבה כל דבר נשלח למייל .. המייל מפוצץ.. תעזרו לי איך מפסיקים את זה??
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שאלה נוספת בקשר לפרסום MA Music(המוזיקאים). מצטער מראש על פתיחת נושא חדש אבל נושא זה עוסק במשהו ספציפי בפרסום. פרסמתי אתמול אתמול קליפ וידאו עם אחד השירים של צמד המוזיקאים- http://www.youtube.com/watch?v=SicgybLtSIU עכשיו השאלה שלי היא - איך עולים בדירוג בyoutube.. איך זה הולך.. יש קליפים שנצפי אלפי פעמים .. ואני יודע שזה תלוי במספר פרמטרים אבל אילו שיטות יש לפרסם את הקישור בyoutube בצורה יעילה יותר וכו'..?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שמשלבים ראפ ואלמנטים של מוסיקה קלאסית/אופרה/אלקטרונית, משהו כמו Prince Igor או On The Eve Of War (הגירסה של Jedi Mind Tricks). בטוח שמישהו מכיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש להם מנה של נודלס עם עוף תילנדי באיזה 30 שקל ככה הנודלס שלהם צהובים שמנים כאלה כאילו ניפחו אותם, ויש להם טעם נהדר, אותו דבר לגבי הטעם של העוף ושל הירקות מישהו יודע מה המתכון שלהם? או איך עושים את הנודלס המנופחים האלה? אני פשוט מת על זה ומעניין אפשר להכין בבית
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם כן ספרו לי מה כמה ומתי
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את הפלאפון הנ"ל ב550 שקל בערך, אולי אפילו בפחות. שווה לקנות ? אם כן, כמה עולים אביזרים כמו כבל USB ?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3276468,00.html
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות שמוכרות את ה-iAudio X5L בלונדון (תאמינו לי חיפשתי הרבה ומצאתי רק אייפודים ) וגם רציתי לשאול אם אני קונה מחו"ל יש אחריות בארץ ובמקרה של תקלה לא צריך לשלוח את הנגן לחו"ל ? לגבי המכס והמע"מ הכוונה שאחותי נמצאת עכשיו בלונדון- אם היא קונה שם את הנגן ומביאה אותו עליה צריך לשלם עליו מכס או מע"מ ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
yahoo albums אתה חייב להיות רשום אליהם כדי לצפות בתמונות ו ה page wizard מלא באגים אין לי כוח לבנות אתר
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
פתחתי את הפוסט הזה שכל מי שיש לו צילצול מגניב לפלאפון מוזמן לשתף אותו פה. הנה זה שלי (פורמט MP3).
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-