עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.focalprice.com/ האתר דומה במהותו ל-DealExtreme אך כמעט ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת, שלא לדבר על מישהו בישראל שקנה משם.

2. Started by Goadzilla,

קודם כל השיר מבוצע על ידי זמרת והמילים שאני זוכר זה הפיזמון: GIVE A LITTLE BIT LOVE THAN YOU GET IT BACK,GIVE A LITTLE BIT PAIN CAUSE IT WILL FADE משו כזה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by NerdX,

קודם כל, אם זה מנוגד לכללי הפורום (פרסום אתרים פרטיים) אני מתנצל מראש. וכעת לעניין, נפתח פורום חומרה/תוכנה פרטי חדש תחת הנהלתי בכתובת הזו: http://ynt.israserver.net/forum אקווה לראותכם שם במהרה! בברכה, NerdX

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

היי צריך המלצה לחנות טובה במנהטן ... ( מחפש לוח X58 וזכרון )... מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Dano,

אם כן מהי?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. החברה תשיק ככל הנראה בסתיו הקרוב חנות סטרימינג חדשה שתאפשר למשתמשים לרכוש סדרות, סרטים ותכנים נוספים של מיטב רשתות השידור וספקיות התוכן בעולם. המטרה: להתחרות בחנויות התוכן של אמזון ואפללכתבה

7. Started by maphisto,

טוב אז מה שרציתי לספר לכם (או יותר נכון לחלוק איתכם ) זה למה מפריע לנו עניין הכותרת או עיניין הסדר באתר . קודם למה ? כי זה בשבילכם - המשתמשים . דבר שני שתבינו שיותר חשוב לנו שתהיה לנו קהילה מנומסת שמכבדת את עצמה מאשר קהילה שיודעת הכל על נושא המיחשוב (אני לא יכול להדגיש את הקטע הזה יותר !) ,בגלל שבמקום כזה יותר נעים לבקר והרבה יותר קל לתרום ולעזור . אז ככה נחלק את הדיון לכמה רמות : 1, כותרת - אני רואה את הפורום כמו הבית שלי (או המשרד שלי) ולכן כשנכנס מישהו ורוצה ממני \מישהו אחר עזרה , סתם לחלוק משהו אני רוצה שהוא יהיה מנומס וחברותי ויותר חשוב !!! מחונך ! לא בגלל שאני רוצה כבוד או מעמד אלא בגלל שלכם (המשתמשים הותיקים והצעירים ) מגיע כבוד ונימוס. כשאני רואה כותר…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שיתוף פעולה ראשון לגמרי מסוגו - NVIDIA רותמת את עוצמת העיבוד ומשאבי הענק של אינטל לצרכי מוצרי AI לרבות מאיצים מתקדמיםלכתבה

9. שני כדורים זהים ונייחים בעלי מסה M מחוברים ע"י מוט קל שאורכו L.כדור נוסף בעל מסה m מגיע בניצב למוט במהירות u ומתנגש התנגשות אלסטית וחזיתית עם אחד הכדורים הנייחים. א) מהי מהירות הכדור m אחרי ההתנגשות? ב) מהי מהירות מרכז המסה של המוט ושני הכדורים??? ד) מהי המהירות הזוויתית של המוט סביב מרכז המסה שלו? ממשואות שימור התנע והתנע הזוויתי מצאתי כי מהירות המסה M שלא התנגשה בה המסה m היא 0. משם רשמתי את חוק שימור הנארגיה ומצאתי כי מהירות המסה m לאחר ההתנגשות היא u'=[(m-M)/(m+M)]u בנוסף מצאתי כי מהירות המסה M שהתנגשה בה המסה m היא: v=[2m/(m+M)]u ומכאן מהירות מרכז המסה של המוט היא: v=[m/(m+M)]u הבעיה שלי היא בסעיף ד', ע"פ התוצאות שמצאתי המוט לא מסתובב סביב מרכז המסה שלו אלא סביב …

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. הוא פרש? או שקרה לו משו חמור יותר?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by elyaz,

קיבלתי היום 2 SMS-ים אחת אחרי השניה. במקום מספר של שולח היה כתוב FACEBOOK. פתחתי הודעה והיה רשום משהו בערבית. מחקתי את 2 ההודעות. מכירים משהו כזה? (לא, אני לא פוחד מערבים.. :2gunsfiring: , רק חושש אם יש איזו דרך לגנוב ממני באיזה שהיא צורה עם ההודעות האלו)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Hack,

שלום! אני מחפש את יבואן חברת silca בארץ בדקתי באתר החברה ואין להם יבואן רשמי בארץ אבל אני כמעט בטוח שיש יבואן אפור מי שיודע מי היבואן הזה , אני יודה לו מאוד אם הוא יפרסם את זה פה או ישלח לי הודעה פרטית דרך אגב , פרסמתי את ההודעה בפורום הזה כי החברה הזאת היא לא בדיוק חברת חומרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  13. מחפש סרט ישראלי ישן מאוד "נערי החוף"... פשוט לא הצלחתי להשיג אותו בשום מקום... ואני מיתכוון ליקנות!!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מעניין אותי לדעת כמה לא עוברים תקצד בערך ואותו דבר בקשר לקורס שכבר בתוך הצבא..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by J.allmighty,

:errrr: http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=26356cc127852413ea3b

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by ItachiSan,

היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kill_b7,

של השנה הזו?[br]פורסם בתאריך: 10.07.2007 בשעה 11:15:36 מצאתי ,יש ביובל גבע למי שמחפש.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. אני נשוי טרי לי יש חשבון בנק (ללא עמלה), ולאשתי יש חשבון בנק (ללא עמלה). אני שואף שלכל אחד מאיתנו יהיה חשבון בנק משלו, ובנוסף שיהיה חשבון בנק להוצאות משותפות (דירה, חשמל וכו'). כאשר הרעיון שלכל אחד מאיתנו תהיה הוראת קבע ע"מ להפקיד לחשבון המשותף. השאלה - איזה בנק יתן לי לפתוח חשבון כזה מבלי לשלם עמלות ?

19. שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?

20. Started by Slash87,

אני רוצה להזמין את ה XBOX ELITE ואני לא כל כך מתמצא... איך אני יודע שאני קונה מחנות ולא סתם מאיזה ברנש מסתורי אחד?? ואיך אני יכול לוודא כמה יעלה לי להעביר אותו במכס????

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by ratzabi,

מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.