כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
-
איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תגידו מי שהוא יודע איך אני יכול להשיג את הנרו 6 המלא בלי לקנות???
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עוד מישהו רואה או שאני היחיד? לדעתי סדרה מוצלחת ומצחיקה ביותר. ראיתי את שלושת העונות הראשונות ועונות 4-5 לא מסודרות אצלי, יש לי איזה 3 פרקים לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/702886 לקרוא ולא להאמין:>
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן איזה דאנס שהמילים שלו הולכות בערך ככה: Feel the vibe, inside...when the sun goes down זה בערך מה שאני זוכר, ואני זוכר ש-when the sun goes down חזר על עצמו הרבה בשיר מישהו מכיר או יודע במה מדובר? :
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בדיון זה אני רוצה שכל אחד ישתף אותנו בשירים הקלאסים שהוא מכיר... וככה יהיה נחמד ! אני אומר מראש שיר קלאסי לא יכול להיות שיר קצבי מדי כמו P.I.M.P של "חצי שקל" * זה צריך להיות שיר טיפה ישן משו קלאסי בטח לא האוסים וטרנסים כי זה ההפף המוחלט אז יאללה תתחילו להריץ שמות אני פה עם חברי הטורקי והוותיק "קאזזה"... לי יש שתי שירים קלאסים שעולים לי כרגע בראש....... RedHotChilli Peppers - scar tissue Theme- Remember The Titans
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני לא מצליח באיביי לראות דברים שקניתי לפני יותר מ60 יום. לאן הם נעלמו?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
אני רוצה שיהיה לי בפורום חתימה יפה אבל אני לא יודע לעשות אחת .... יש איזה פורום באתר שאני יכול לפנות אליו ולבקש שיעשו לי חתימה ? (או במקום אחר) אני מקווה להיות בפורום שלכם לאורך זמן אני מאוד אוהב מחשבים ....
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב, מכיוון שאף אחד לא הועיל בטובו לפתוח פורום בנושא GADGET וסלולרי (וחבל), אני ישאל פה: יש ברשותי NOKIA 3100 שרכשתי לפני כמה חודשים... הלכתי עכשיו לאתר של EUROCOM וראיתי כי פרסמו FIRMWARE חדש: http://www.euro-com.co.il/service/versions.asp לי מותקן 5.02 ובאתר יש כבר 5.54 .. רשום שאפשר לקבל עדכון אם רוצים, השאלה שלי, איפה אני יכול לראות אילו שינויים העדכון יתנן לי (CHANGELOG) והאם זה שווה את זה ? (אם בכלל... אני מניח כי המידע לרוב לא מפורסם)....
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בגרסא האנגלית זה I like to move it... אני מחפש את השיר בגרסא העיברית "להזיז את הטוסיק"... מי שיכול להשיג אותו או שיש לו אותו מוזמן להתחבר אליי לאיסקיו 276952220 אא למסנג'ר msidis@msn.com... אפשר לשלוח לי את זה גם באימייל msidis@walla.co.il... תודה אנשים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
סירטון לקט- The Best of Triumph the Insult Comic Dog מSNL... יותר קרוע מבורט חשפו בפרד הקרוב לביתכם
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום,יש את הפרק Butters its me ! ,אז יש את הקטע שאבא של בטרס הולך למכון כושר ואז יש שם שיר כזה שהולך בערך ככה: your love your getting high לה לה שיר מפורסם יחסית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שרות מהפכני וחדשני - מייל חד פעמי! שרות דוא"ל המשחרר אותך מהודעות הספאם והוירוסים לתמיד, מתאים במיוחד להרשמות לפורומים ולאתרים. פיתרון מושלם לאנשים שאוהבים פרטיות, ובכך שומרים על תיבת הדואר שלהם נקייה לחלוטין. www.***.com השרות ניתן חינם מומלץ בחום לכל הגולשים ברשת השרות ניתן חינם אין צורך להוריד שום תוכנה הוא אינו תופס מקום במחשב וללא צורך בהתקנה פשוט להכנס ולשמור במעודפים שלך
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
http://globalgold.blogspot.com/
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נשמע לדעתי יותר טוב על נוקיה מאשר סוני אריקסונים,לא מצליח לפתוח את זה על המחשב,תעבירו לטלפון זה ינגן. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
וואטסאפ עובדת על תכונה חדשה שתאפשר שיתוף קבצים בין משתמשים ללא צורך בחיבור אינטרנט, בדומה ל-AirDrop של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-