כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר איזה סוג משלוח אני אמור לבחור כשאני מזמין מJAB-TACH והאם אתם מכירים עוד חנויות מחול שעושות משלוחים לארץ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הוא תקוע לי בראש כבר איזה שבוע ואין לי מושג מה השם שלו / של המבצע כתבתי מידי רעוע בעשר דקות מתוך הזיכרון, זה בטח לא אחד לאחד http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389// sdf1_3.mid
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
איזה מגזין גרמני מצא את הכינוי "Deepz0ne" בתוך קבצי אודיו של הסייר של הWMP המפורסם שבא עם חלונות. האדם בעל הכינוי הזה הוא מי שפרץ לראשונה את הFranhoufer MP3 Codec בשנת 98 והוא גם כנראה עשה קראק לSound Forge. אז מסתבר שמישהו ממיקרוסופט שיצר את קבצי האודיו האלו השתמש בגרסה פרוצה של הSound Forge : פאדיחות למיקרוסופט :lol: (מקור: Neowin)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
עוד מישהו רואה או שאני היחיד? לדעתי סדרה מוצלחת ומצחיקה ביותר. ראיתי את שלושת העונות הראשונות ועונות 4-5 לא מסודרות אצלי, יש לי איזה 3 פרקים לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום בקישור הזה יש משחק מטוסים און ליין, ורציתי לדעת מה שם המנגינה שמתנגנת ברקע. היא מנגינה מאוד מוכרת, אני אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
לא ידעתי בדיוק איך לנסח את השאלה במשפט. בכל אופן: התחלתי לא מזמן לעשות סטים (אני עושה 80% מהתוצאות של המבחן שלי בבצפר, 3 סטים עם הפסקה של 2 דקות בין כל סט, וכל סט מורכב מכפיפות בטן ושכיבות סמיכה). והשאלה שלי היא באיזה תדירות מומלץ לעשות את זה? אפשר לעשות כל יום או שצריך לתת לשרירים "לנוח"? ומה השעה הכי טובה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//817544 קנסו אותו שסיפר לילדים על מין אוראלי אבל הם עושים פרויקט לילדים על מיניות ילדים? מה קורה בשבדיה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
בעברית או באנגלית. אם אף אחד לא יודע, אז אולי מישהו מכיר אתר טוב להורדות תירגומים לסרטים מהסוג הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
קנו לי אותם בשנת 1995 ואולי קצת אחרי, הייתי מעוניין לדעת כמה הם שווים היום. תמונה מצורפת, תודה. *ה: M&M מאחורה זה סתם - לא להתייחס. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
הספרים שלו עוסקים במלחמת העולם השניה והוא נחשב לאחד הסופרים הגדולים בנוגע למלחמה ועל ספרו "אחים לנשק" מבוססת הסדרה המדהימה הזאת. הספר הנ"ל שאני מעונין בו עוסק ביום הפלישה לנורמנדי ומקיף יום זה מכל זוית אפשרית, רק חבל שלא מצאתי שום מידע עליו פה בארץ. בכל מקרה לא מצאתי שום מידע על הספר בארץ ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם הספר עבר תרגום לעברית ואם יש להשיג אותו כאן בארץ ואם כן אז איפה ובכלל אם מישהו יודע אם ניתן להשיג את ספריו של אמברוז בארץ. השם של הספר למי שלא הבין הוא : D Day: June 6, 1944: The Climactic Battle of World War II והנה לינק מאמזון: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/068480137X/qid=1074544387/sr=2-1/ref=sr_2_1/102-3838586-3006503
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ראיתי של PS2 יש כניסות USB, השאלה שלי אם אפשר להכניס שם disk on key ולהשתמש בזה במקום הכרטיסי זיכרון היקרים?? (אולי פריצה משהוא?) תודה !
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לצורך העניין , יש לנו פרה . לפרה , לצורך העניין , יש 4 רגליים , אחרת , היא לא ממש הייתה פרה , או שהיא הייתה נופלת על הצד . עכשיו , הפרה מתייחסת לרגליה כאל משהו מובן מעליו , כי זה שם , ועומדים על זה , והולכים עם זה . השאלה היא , האם הפרה מבינה / מודעת לכך , שיש לה 2 רגליים אחוריות ?! לדוגמא , עכשיו הסתכלתי אחורנית , ולא ראיתי את רגלי . ראיתי את הצד האחורי שלהן . זה אומר שאין לי רגליים אחוריות , אבל גם אין לי רגליים קדמיות . אני יכול לטעון שאני פרה בהכחשה ? האם מישהו נתקל ברשת במחקר דומה ?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בד"כ הייתי קונה את המחשב באייבורי אבל קראתי בפורום שלכם שזה לא מומלץ. אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות מחשב חדש בסביבת ת"א...???
-
שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
משתמשי וואטסאפ רבים בישראל מתמודדים בימים אלה עם גל חסימות מטריד - לכאורה בגלל משלוח הודעות ספאם, אך נראה שמדובר בתוצאה של פריצות מאגרי מידע רחבות היקף שהתרחשו לאחרונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אם מישהו מכיר חניות למכירת כרטיסי מסך למקום קוראים : גן זו (סין) או בסינגפור אם מישהו מכיר חנויות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-