כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי של PS2 יש כניסות USB, השאלה שלי אם אפשר להכניס שם disk on key ולהשתמש בזה במקום הכרטיסי זיכרון היקרים?? (אולי פריצה משהוא?) תודה !
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש את הטראק של ה-bad monkey עם מישהו מכיר ויכול לעלות אותו לכאן אני יודה לו מאוד אלי.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה עם אתם יכולים להביא לי אתר שאומר פרטים ומחירים של מכוניות אבל לא המוטוכר כי אני צריך מחירים של מכוניות שלא משווקות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך. אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום. ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי. חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? או…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
למי שראה ת'סרט, בקטע ש"קידו" (אומהל'ה) משכיבה את ביתה לישון... לקראת סוף הסרט. פשוט קטע יפהיפה. מומלץ בחום, למי שעדיין לא צפה בסרט/לא מכיר את הקטע.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם זה לאחר שלוש שנים מסתיימת לי ההתחיבות לפלאפון אני כרגע עם מכשיר SK5000 כבר שלוש שנים פעם ראשונה שמכשיר מחזיק אצלי כל כך הרבה זמן מה אתם ממליצים לי לקחת מהמכשירים החדשים ולא אני לא רוצה לעבור חברה כי אני עסקי בתודה מראש פינק פאנטר
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אם יש למישהו מודם כבלים מוטורולה 4200 תעשו טובה צרו איתי קשר באיי סי קיו אני צריך לשאול אותכם כמה שאלות ICQ 31799559
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
קודם כל אני מרגיש שחזרתי ממרתון סרטי פעולה Hardcore באיכות TS קודם כל בואו נדבר על הסרט הראשון .. Planet Terror: קודם כל העלילה סופר אבל סופר דבילית ... הבנתי אותה אבל מה הקטע פה .. לא באתי לנסות לנחש מה עבר למי שכתב אותה מה הולך לו בראש.. הדגש פה הוא על ה.... מן הסתם סופר סופר אקשן רב ומופנם כל הקטע של הסרט זה להראות לכם דברים שאתם לא יכולים לעשות =] לפי דעתי רודריגז בערך כשל בהעברת המסר בסדר הבנו Nonstop Action ... אני לא ברוס לי לסרט הזה אין פואנטה .. הפואנטה היחידה שיש לו זה להכין אותך לסרט הבא.. Death Proof: 3 מילים? קוינטין שיחק אותה ובגדול! (אחים שלי פאנבויים של קוינטין אבל אני לא כזה ..) אהבתי את המשחק של השחקנים את האפקטים.. פשוט סרט גאונות למרות שח…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! עקב התפנות רבה של זמן חופשי אצלי, אני רוצה לחזור להתאמן בקביעות כמו בעבר! אז ככה, כרגע אני רוצה לעבוד על סיבולת, ירידה במשקל, מטבוליזם, והדברים האלה, אירובי בקיצור. אז ככה, יש לי שאלה לגבי האימון האירובי. קראתי אולי 1000 מאמרים בנושא האירובי, ופאקינג כל אחד טוען משהו אחר, זה פשוט לא יאמן, אי אפשר לדעת מה אמיתי, חלק אומרים שצריך לרוץ ב30-40% מהיכולת או פחות, למשך פרק זמן ארוך, חלק אומרים 50% לפרק זמן פחות ארוך, חלק אומרים לפני אימון כוח, חלק אחרי, למרות שאני יודע בוודאות שעדיף אחרי, כי זה עוזר בפירוק וסילוק כל המחמצנים. עכשיו, מאמר שקראתי לא מזמן מאוד עניין אותי, שם נאמר, שבשביל לשפר את הסיבולת והמטבוליזם, צריך בכלל לעשות אינטרוולים של דקה 90% (כמעט ספרינט), לא…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
סירטון לקט- The Best of Triumph the Insult Comic Dog מSNL... יותר קרוע מבורט חשפו בפרד הקרוב לביתכם
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים טובים להבנת מבנה הרכב והמנוע וגם אתר שמסביר מה כל חלק עושה בדיוק ואיך אפשר לשפר את פעולתו בקיצור אני רוצה ללמוד על מכוניות ואיך אפשר לשפר את פעולת המונע במוכניות ולנקות אותו גם כן...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-