עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

יש לי כבר כ -40 ש"ח באגורות אתם יודעים באיזה מקומות, אני יוכל להמיר אותם לשקלים?

• 15 תגובות
    • 10.7k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. אני מכיר מישהו שרוצה לבנות מערכת פורומים אתם יכולים להביא לי את המערכת המתורגמת שלכם? אני צריך את הקובץ hebrew.lng תודה. עם לא אז לא אני לא יתווכח איתכם

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by The Grey Matter,

לכל מי שעדיין לא ראה... הנה הטריילר הרשמי של שני סרטי המטריקס החדשים.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by frenzy,

אהלן אז ככה...אם תעשו משו אחד, רק אחד מתתוך מה שיופיע בסרט הבא, תקבלו כל מה שתרצו. ;D

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by gshhar,

אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OR007,

יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Fenomeno,

כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by R0ck,

תאווה לעיניים

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by safari,

http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Eternal Bliss,

אם אינכם יודעים היום פוצצו גשר ליד כביש 1(באזור בן שמן) והיה נחמד.. הגענו לשם באיזה 6:20 (הפיצוץ תוכנן ל 6:30) ועלינו למעלה, דיברנו עם כמה אנשים מהעבודה(לא המפלגה ) ולקחתי את המצלמה שלי(איך אפשר בלי) ולקחתי כמה תמונות.. זה בטח יהיה בחדשות בערוץ 2 היום(היה צלם שלהם שם) ובעיתונים של יום ראשון גם אני חושב.. אבל הפיצוץ היה מזה חזק ולמדתי משהו אחד.. אפילו שיש משטרה שחוסמת את הכביש ישראלי ינסה להכנס לכביש(ראו תמונה) ולתמונות! התמונות לא יצאו באיכות כל כך טובה בגלל שהרחיקו אותנו כל כךשהייתי צריך להשתמש בזום האופטי אבל חפיף תמונה ראשונה של הגשר לפני הפיצוץ עוד תמונה של הגשר לפני הפיצוץ החכמולוג שניסה להכנס לכביש ^ היה קטע מצחיק עם זה... פתאום אנחנו רואים מכונית נכנסת ל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DJO,

קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ot,

השיא שלי הוא 26 הקפצות. זהירות ממכר!! ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by VooDoo3,

היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by safari,

http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-list2/area162.html מה זה המחירים האלה??? MX440 ב- 1500 ??? שמשהו יסביר לי?? על מי הם מנסים לעבוד!!??

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by Sting,

הרגע חבר שלי שלח לי לינק בICQ לאתר של CNN ששם יש את הידיעה הזאת ! לידיעה מהאתר של CNN http://66.111.43.11/reports/2002/WORLD/0142/3555340.html *אני לא יודע אם זה באמת נכון

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג אם אפשר יהיה לקנות אותה בארץ??? ביקורת אצל טום

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by Spiritus,

קיבלתי באן באיזה חדר ב DC++. עכשיו אני לא מצליח להיכנס לחדר כבר יומיים וזה ממש עולה על העצבים. אפילו שהסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש תוך כדי שינוי USER NAME, עדיין אני לא מצליח להיכנס לחדר ואני מקבל את ההודעה הבאה : *** Connecting to 200.149.5.4... *** Connected <Hub-Security> Your ASS is banned! *** Disconnected איך ה BANN הזה בדיוק עובד? אין איזה שיטה לעקוף את זה?!....אני חייב להיכנס לחדר הזה. ד"א העיפו אותי ללא סיבה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by B@By-KiLLeR,

מי מעשן פה ? איזה סגריות ? מתי התחלתם ? וכו.. :anim-jjd: :smoke:

• 110 תגובות
    • 7.2k צפיות
  23. Started by amir.o,

אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני לא מבין דברים מסוימים כמו:חוק הוק(עם אפשר גם משמעות פיזיקלית)מה זה יחס הישר עם איזה מכשיר מודדים כוח ומה עיקרון הפעולה שלו. תודה לכל העונים מור רוזס ;D

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם אנשים נחמדים ;D אני וחבר שלי מחפשים שנינו מקום שאפשר לקנות בו כבל דטא לפלאפונים Samsung 811 וNokia5110, למכשיר הראשון מצאתי רק במחירים מופקעים (מעל 200 שקל) ולשני, לא מצאתי בכלל. בכל מקרה, אין פורום אחר, ואני כבר נואשתי מחיפושים. אם אתם יש לכם מידע כלשהו אני מבקש ממכם לכתוב לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים