עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dino,

הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי.. עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני רוצה להכין דיסק שיהיה כיף לשמוע באוטו..........אבל רוב הזמן שאני מכין דיסקים אז יש לי מלא שירים שחוזרים על עצמם או שירים שאני ישר מעביר.................אז אולי בעזרתכם יצא דיסק טוב סוף סוף :

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Lev-UFO-Child,

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by s.m.a.s.h,

טוב אני באתי מהאתר המחורבן pc tip זה אתר מאוד מאכזב שלא עונה על שאולויתך מכיוון שאתה חדש או "ניוב"(איך שהם מכנים) אז בתחלתי להתעצבן ולבדוק אתרים אחרים בנושא חומרה והשאר מצאתי את האתר הזה, אתר מאוד טוב עם יורשה לי להגיד אז ישר כתבתי את זה בפורום והם עשו לי באן?? רק בגלל ששאלתי על הפורום הזה אז רציתי לדעת למה הם עשו את זה? ולמה אתם במלחמה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Shmoolik,

some 1 got them ? if yes , plz tell me , Hebrew\Eng is not matter. 10x

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by edoson,

מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד ממנו תווים לשירים בעברית ובאנגלית? מישהו מנגן במקרה על מפוחית? אני מנסה להשיג את הדיסק של שלישיית אדלר כבר שנה ללא הצלחה(חברת התקליטים כבר לא מייצרת) , אולי יש למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. אורח RnGKay

מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by benor,

יש לי כבר כ -40 ש"ח באגורות אתם יודעים באיזה מקומות, אני יוכל להמיר אותם לשקלים?

• 15 תגובות
    • 10.8k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. אני מכיר מישהו שרוצה לבנות מערכת פורומים אתם יכולים להביא לי את המערכת המתורגמת שלכם? אני צריך את הקובץ hebrew.lng תודה. עם לא אז לא אני לא יתווכח איתכם

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by The Grey Matter,

לכל מי שעדיין לא ראה... הנה הטריילר הרשמי של שני סרטי המטריקס החדשים.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by frenzy,

אהלן אז ככה...אם תעשו משו אחד, רק אחד מתתוך מה שיופיע בסרט הבא, תקבלו כל מה שתרצו. ;D

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. Started by gshhar,

אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OR007,

יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Fenomeno,

כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by R0ck,

תאווה לעיניים

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by safari,

http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by Eternal Bliss,

אם אינכם יודעים היום פוצצו גשר ליד כביש 1(באזור בן שמן) והיה נחמד.. הגענו לשם באיזה 6:20 (הפיצוץ תוכנן ל 6:30) ועלינו למעלה, דיברנו עם כמה אנשים מהעבודה(לא המפלגה ) ולקחתי את המצלמה שלי(איך אפשר בלי) ולקחתי כמה תמונות.. זה בטח יהיה בחדשות בערוץ 2 היום(היה צלם שלהם שם) ובעיתונים של יום ראשון גם אני חושב.. אבל הפיצוץ היה מזה חזק ולמדתי משהו אחד.. אפילו שיש משטרה שחוסמת את הכביש ישראלי ינסה להכנס לכביש(ראו תמונה) ולתמונות! התמונות לא יצאו באיכות כל כך טובה בגלל שהרחיקו אותנו כל כךשהייתי צריך להשתמש בזום האופטי אבל חפיף תמונה ראשונה של הגשר לפני הפיצוץ עוד תמונה של הגשר לפני הפיצוץ החכמולוג שניסה להכנס לכביש ^ היה קטע מצחיק עם זה... פתאום אנחנו רואים מכונית נכנסת ל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DJO,

קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ot,

השיא שלי הוא 26 הקפצות. זהירות ממכר!! ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.